Orienteringsdag med 8or och 9or

Godmorgon, har precis tryckt i mig en rejäl frukost så jag har energi när jag och Nadju ska orientera. Det är ju ändå lite press eftersom 1. Tidspress, 2. Vi får betyg på det. Och jag som inte ens kan läsa en karta, men men, får hoppas att det går bra ändå. Vi ska vara i Ahlstorp så jag och Nadja ska mötas halv 9 och cykla dit. Kommer se rent ut sagt förjävlig ut idag men det får gå, orkar inte bry mig, eh hehe... Men vi hörs ikväll, antingen innan träningen eller efter. PUSS

Jag förstår INTE hur du kan komma ihåg något jag sagt för flera månader sedan..

(Detta inlägg hamnade på något sätt i Utkast så det skulle varit publicerat igår!)
Hej!
Jag får berätta om Gotlandsresan och dagen lite senare för nu ska jag börja plugga och lär bli tvungen till att göra det hela kvällen (= missar träningen) och jag måste även handla mat till imorgon då alla i årskursen har orienteringsdag. Mer om allt det senare, puss så länge!

Framtiden skrämmer mig

Allt det som har att göra med framtiden skrämmer mig, vad jag vill jobba med, hur jag ska bo, att flytta hemifrån, att skaffa familj. Men det som skrämmer mig allra mest just nu är att min syster åker till USA om mindre än 1 år och det får mig att bli deprimerad men ändå stolt. Det är ett faktum att hon ska dit, men det kommer vara jobbigt för mig som måste stanna här. Och tiden går inte att pausa, eller över huvud taget sakta ner, tiden går hela tiden, vare sig man vill eller inte. Allt jag vill är att följa med henne, för jag vet att den största delen av mig kommer att saknas when she's not around anymore. Allt sjukt vi har gjort den senaste tiden, och sedan vara utan det i 1 helt år när jag är van vid att skratta tills jag gråter varje dag. Fan... Det här är första gången jag är rädd för framtiden, vad som ska komma härnäst. Och ju fler dagar det går, desto kortare tid har jag och min storasyster kvar tillsammans. 1 år går snabbt, men det kommer ta sönder mig, mer eller mindre, för utan min syster är jag ingenting. ♥

Suavemente

Godmorgon!
Vet inte varför jag är vaken nu, när jag ändå ska vara hemma från skolan idag. Nu tänkte jag tvinga i mig frukost (det är sinnessjukt att jag inte är hungrig) och sedan sova några timmar. Igår var första träningen med Melpo så jag var helt död när min syster kom och ''hämtade'' mig efteråt. Jaja, idag ska jag inte slappa så mycket och ta det lugnt, nejnej, jag måste hinna packa eftersom jag och family åker till Gotland ikväll och så ska jag försöka få in lite plugg för dagens ''schema'' också. Så om jag lägger upp helt onödiga inlägg under dagen så vet ni varför. Men nu ska jag äta, puss!

Till saraaaaaaaaaaa

tack för kommentaren! -.-
hahahahahaah jag dööööör

I'm not gonna lie...

Jag saknar dig.

Men det är nog bäst såhär...


Demonstration!

Igårkväll åkte jag, Cynthia och Patricia till plattan där det var runt 5000 som demonstrerade om SD och rasism. Ikväll blir det träning i 3 timmar, 2 danspass, yeah! Men nu ska jag plugga. Vi hörs någon gång, den här veckan är det ganska mycket, eller okej, det är det hela tiden så jag hinner inte skriva så ofta. Men ta hand om er!
Men först, innan jag börjar plugga, 2 bilder =)
Ronji och jag i somras

Me n siiiiiiis

Sverigedemokraterna


Ni borde för i helvete skämmas, och jag skäms också över att jag inte har många helsvenska vänner och sen kommer SD och vill få bort alla utländska från Sverige? Skäms över att jag är svensk i det här tillfället när det är andra svenskar som är med i SD och att många i Sverige har röstat på dom, vad fan tänker ni med? Ni är ju helt sjuka i huvudet. Ni förtjänar inte att få vara med i riksdagen ELLER att få era åsikter hörda. För vet ni, Sverige välkomnar allt och alla, oavsett bakgrund, och ni verkar inte ha fattat att de känner sig kränkta? Jävla skitsverige, allt hat jag har till SD!

Inte utan min dotter

Dagen har spenderats i soffan framför filmer med massa fettosaker. Det behövs också ibland, hehe. =)
Imorgon ska jag åka till stan, får sällskap av Ranim! Det ska bli väldigt roligt, länge sedan bara vi 2 hittade på något tillsammans. På kvällen måste jag plugga också, matte för den som ville veta... Nu ska jag avsluta här och börja läsa boken ''Kärleken till ett barn'' som är fortsättningsboken av Inte utan min dotter. Jag gillar filmen riktigt mycket (alltså 1an) och hoppas verkligen att boken 2 är bra också! Men vi hörs någon gång. Puss och godnatt.
Gaby and me i början på juni


Bebbo's birthday!


GRATTIS BEBBO!

Hejhej! =)
Skolan idag har varit lite knas hit och dit men det var annars helt okej. Efter skolan äggade vi Marre som officiellt är fjortis nu, hehe. Min klocka gick sönder när jag skulle ägga henne så nu har jag inte min älskade klocka. :'( Kom nyss hem och ska bara äta lite snabbt innan jag ska röra mig mot Nadjas port där jag ska möta henne och Pompom för att sedan dra hem till Bebbo som ska ha en mysig fika för hennes närmsta. =) Efter det blir det träning, fast jag ska inte vara med, ska bara se på. Det här lär bli en mysig och rolig eftermiddag/kväll. Tog lite bilder innan vi gick hem men de får ni se här ikväll, så länge bjuder jag på en bild på.... Ich, moi & myseeeeelf. ;)

Eller inte, haha. Men nu ska jag äta något sedan gå iväg. PUSS!

-

Nu ska jag snabbt gå till centrum och träffa min syster och lämna en sak, sedan hem och hämta danskläder sedan möta Marre för att gå till vallen sedan träning och sist men inte minst plugga och idol. Låter som en bra kväll ändå. =)

I wanna treat you like my favorite song

Godmorgon! =)
Jag har varit klar sedan 7:40 ungefär så jag har bara lyssnat på musik och inte gjort så mycket sedan dess. Snart blir det skola, men innan det ska jag möta upp tjejerna vid nyboda. Ikväll blir det alltså träning med Melpo. Yey! Nu ska jag fixa det sista, puss!

Jag tar kort på mig själv = jag har feeeeeett med tråkigt. Haha bye!

Bröderna, Yerco och Bebbo

Hejhej!
Provdebatten idag på so:n gick helt okej, efter att ha kämpat på internpraon och efter att vi hade slutat så gick jag och Nadja till Coop för att köpa gottis. Sedan bosatte vi oss lite överallt och tog det allmänt lugnt. När jag kom hem började jag och Annie med maten, sedan gick jag och mötte Yerco, Bebbo (Marre) och Carlos. Vi gick till bröderna (Carlos, Nando och Jeisson) och var där ett tag. Haha helt galna dom är. Tack vare J luktar jag killparfym, fast den luktar jättegott så det gör inget. :D Sedan gick Marre så jag + killarna gick till nyboda. Sedan gick jag hem.

Imorgon blir det skola som vanligt, på kvällen är det dancehall med Melpo som gäller. Fan vad jag längtat! Nu ska jag sova, pusspuss!

Och tack för att ni gjorde mig på bättre humör...

Te = beroendeframkallande!

Just nu sitter jag och äter frukost, och te är faktiskt beroendeframkallande! Jag började dricka det i onsdags eller tisdags och sedan dess har jag druckit det 2 ggr om dagen. Forest fruit flavour ♥

Ska möta tjejerna innan skolan, jag kom även på att jag och Nadja har internprao idag. Jag vill inte. Tråkigt. Jaja, vi får glass iallafall, hehehe. :) Idag är det mycket i skolan, har 1 provdebatt, matteläxa, artikel som man ska redovisa. Idag har vi 4 lektioner och 3 av dom är det något med läxa eller prov. Jaja, efter skolan ska jag hem och sova. Har jag sagt att jag hatar Sverige? Puss!

Ta mig tillbaka! Inte okej att en tjej flashar snett bakom mig på bilden...


Ingenting är omöjligt!

Hello sunshines. =)
Har hela dagen varit på ett sådär-humör men det blev bättre nu när min Bebbo skrev ett sms, inget speciellt egentligen men det fick mig iallafall på bättre tankar. Först skulle jag inte gå på dansen ikväll men i sista sekund ändrade jag mig och sprang till träningen. Sedan jag kom hem har jag duschat, pluggat och pratat med mamma. Hade egentligen tänkt att jag skulle stanna hemma och plugga för jag hade extremt mycket att göra tills imorgon, men jag hann ändå klart med det mesta. Skulle egentligen sovit nu (är förkyld = extra trött, suck) men var tvungen att göra skolarbete på datorn så det gick ju inte så bra med det men nu har jag laddat upp med en stor kopp te och ska sätta på dansfilmen Step up.

Imorgon blir det fika med mina finaste tjejer, är så glad att jag har dom! På kvällen är det en träningsfri dag så då ska jag plugga rejält hade jag tänkt. Jag tror inte vi kommer få läxor imorgon pga att vi har så sjukt mycket redan men jag tänkte fördjupa mig i matte och so. Lite eget arbete, med egna idéer krävs det då... Men det gillar ju jag och utmaningar är något jag inte är rädd för. Tråkigt allt skulle vara om man inte vågade ta risker. Vad kan hända? Något går fel, men so what, man kan fixa felet. =) Oj, nu blev det väldigt långt så nu ska jag inte besvära er med mitt tjat längre om skolan osv. Men för första gången, jag gillar skolan! Och vårt schema är underbart, som ett extra plus liksom. Godnatt!

Btw, visste ni att 2 butiksägare i Jordbro har sålt sprit till alla åldrar, och har fått 1,6 miljoner för allt de sålt. 5000 kunder hann de köpa ut till innan polisen kom på dom. Båda nekar nu brottet men jag hoppas på att de istället erkänner istället för att polisen ska få fram tillräckligt med bevis mot dom och att de i slutändan erkänner. Polisen kommer på er oavsett. Nu får ni ta konsekvenserna för det ni gjorde, ska bli spännande att läsa om påföljderna för det här brottet.

Ååh, jag saknar Gotland... Och jag typ dog av ångest för att jag inte hade en pincett och mina ögonbryn växer som ogräs. -.- Jag hade de noppade och fina när vi åkte dit men när jag kom tillbaka såg det förjävligt ut, samma sak när jag var i Spanien, men där växte tillochmed hår på ben osv som ogräs. Jag hade mycket på hjärtat, men nu är jag klar. PUSS!

Old school

Godmorgon. =)
Jag vaknade upp genomförkyld, ingen bra början på dagen men en varm kopp te fick mig att bli lite piggare. Jag är nyförälskad i te, så gott!

Igår startade dansen igen och första stilen på veckan var Old school (hiphop), jag fick ännu ett bevis på varför jag aldrig har gillat att dansa hiphop, det är inte min grej. Hehe, jag håller mig helst till house och dancehall. Men jag vill utvecklas som dansare så jag ska gå på hiphopen ändå. =)

Idag är det som vanligt orientering på idrotten vilket betyder att jag måste ta med min cykel. Jaja, Bebbo kommer hit om en stund, kanske Angela också. Känner att jag behöver prata med dom... Ikväll blir det House-träning, yeah!

Kom fan inte tillbaka till mig och säg förlåt sen när du inser att du gjort fel val. Och du är så dum i huvudet som inte ens tänker på hur fan jag mår när du håller på såhär? Kalla inte andra falsk när du är den mest falska. Jag trodde att du var annorlunda, som INTE skulle göra såhär. Men jag hade fel, och nej, om du kommer sen en dag och säger förlåt så kommer jag inte finnas kvar. Idiot.

ÄKTA. Tack!

Just nu!


Spanskaprovet är avklarat, gick bättre än väntat. Nu pluggas det matte, sedan blir det utvecklingssamtal, träning och återigen plugg efter det. På fredag blir det Europe på Grönan troligtvis, längtar!

Mycket på en dag


Dagens planer; Skola, utvecklingssamtal, träning (old school!), plugga. Igår var det mys framför tvn med te och våfflor, Eastern Promises gick även på tv, riktigt bra film. Puss!


All kärlek räknas.

Och all min kärlek ägnas till dansen, familjen och vänner. Dansen är min soulmate!

På väg till en uppvisning i minibussen. Och jag saknar Kibbe nu när jag tänker efter. Det finns ingen bättre människa än honom, även fast han kan vara riktigt ond ibland. Men han vill bara ens bästa. =)


Älskling, jag tar steget i vår sista dans

Igårkväll träffade jag Marre, Simonne, Jeisson, Temis, Nando, Rodde, Angela och Anthony. Vi var mest i Nyboda och spelade pingis och åt, haha. Det var länge sedan jag skrattade så mycket, tack så mycket! :D Kom hem 23 ungefär, då var det någon bra film på tv som jag såg på.

Idag har jag inget planerat, jag skulle egentligen plugga hela den här helgen, men naaa, då glömmer man böckerna i skolan pga att vi hade bråttom till att argumentera med politikerna. Bra där, Frida! Jag får lösa det på något sätt, har ju spanskaprov imorgon och det är typ på allt från 6 och 7an så det måste gå bra. Dansen börjar också imorgon! Äntligen.

Sara har fått mig att börja lyssna på Hoffmaestro, Oskar Linnros och Melissa Horn, och det är ganska komiskt för jag brukade inte gilla hennes musiksmak men nu kan jag inte sluta lyssna. Tack så mycket! =) Haha -.- Okej, antecknar. PUSS!

1 år sedan World Trade Center rasade.

Godmorgon! =)
Igår åkte jag, Adrian och Karima till Hiphop Jam där även Varissa, Angela, Cynthia, Shamsa, Patricia, Pattis och Hanna var. M.A.D uppträdde runt 21. Grymma! Jammet var inte lika stort som det brukar vara på andra ställen, i stora lokaler, men det här var på en fritidsgård typ så det var inte heller fullsatt. Nu orkar jag inte skriva, min mormor och morfar kommer snart. Wieeee! PUSS

Få bilder från igår =)

På lunchrasten igår skulle vi gå mot F-huset men då stod alla de här gulliga småtjejerna och körde Väggen, som man alltid kör i Njupkärr så vi var med, det var så kul, haha :D
Jag och alla småbarn :)

Här med

Haha diggar den här bilden, Nadja och någon lilltjej tittar upp, Marre tar värsta biten av äpplet, killen tittar på Pompom som om hon vore helt dum i huvudet som tar kort och någon random sitter och snackar i telefon. Haha, hoppas dom är där på lunchrasten idag igen, det är ju sjukt kul. :D

Boots

Godmorgon! =)
Jag skrev inte något på hela dagen igår men jag pluggade och såg sedan på Idol, efter det gick jag och la mig, så trött var jag. Just nu sitter jag här och äter frukost, sedan ska jag platta håret. Igår blev det shorts, det blir det idag också, med boots för den delen. =) Är det bara jag som tycker det är ascoolt med boots? :( Nu fick jag sms, av Sara tror jag, men vi hörs ikväll om inte jag är fast vid pluggandet. Puss!

Take me back to Spain!

Hello peeps. ;)
Idag kom Angela och Marre till mig på morgonen, och vi cyklade till skolan, på bilden var vi på någon utställning. Det var orientering på idrottstimmen, jag och Nadja failade, haha. 1. Vi gillar inte orienteringsbanan. 2. Vi hade ingen klocka = vi visste inte när vi skulle springa tillbaka. 3. Vi hittade inte kontrollerna. Haha, vi kom tillbaka 15 min senare än vad man skulle med EN kontroll, braaaaaaa! Haha det går säkert bättre nästa gång. På engelskan hade vi ett oförberett prov. Sedan när jag och Nadja var på väg hem suktade vi ihjäl varandra, ååh jag vill till godissvampen. Hinner jag cykla dit nu innan Idol börjar? Eller nej, jag orkar inte. Men nu hade jag tänkt börja plugga, som vanligt gör jag allt i sista sekunden men det ska bli ändring på det nu.

Förresten, ta mig tillbaka till värmen och min syster. Ååh, underbar vecka! :( Kolla min facebook om ni vill se alla bilder från Spanien, för datorn hackar bara när jag försöker lägga upp här. Men nu väntar svenskastenciler, matteboken, mattestencil och något spännande (tack och lov något positivt) väntar också, nämligen politik. =) Moderaterna suger, på riktigt, jag vill också rösta! :( Jaja, slutsnackat för min del. PUSS!

Partyyyyyy :D

Haha godmorgon! =)
Just nu sitter jag här i min systers rum och har party med mig själv, alltså musik på högsta volymen på högtalarna, hell yeah! :D Snart kommer Marre och Angela hit så då ska vi cykla till skolan, idag på idrotten är det orientering vid Fårdala så vi kommer inte hinna med det om vi inte cyklar dit eftersom det är en bit dit. Och jag ska ha bra betyg på orientering fast det går bara bra när jag kör med Nadja, hoppas man får vara 2. =)

Nu har jag inget mer att säga typ, förutom att jag typ inte har lust att skriva. Och snart börjar dansen, dancehall, house och old school blir det den här terminen. Jag lovar, det är sista terminen jag dansar i Tyresö, jag kör här nu för att jag är för liten för att dansa på Streetstar (asså deras dansstudio), eller jag vill inte gå barnklass rättare sagt. Men nu ska jag börja fixa mig så hörs vi någon gång. PUSS

School today! =)

Godmorgon. :)
Jag försov mig idag så jag är inte ens klar, kl 8:45 ska jag möta Marre, Pompom och Angela så jag måste skynda mig nu. Ang att lägga upp Spanien-bilderna, något är cp med min dator så den vägrar lägga upp bilder, hela datorn bara hackar upp sig. Jättebra va? Jaja, nu ska jag fortsätta fixa mig och skicka iväg ett sms till Marre. Vi hörs senare! =)

Satsa satsa satsa

Hej bloggen! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist, det var väl när jag var i varma och underbara Spanien (vill gråta när jag tänker tillbaka, buhu). Men jag ska inte skriva så långt just nu, tänkte bara skriva att jag kom hem igår och att jag just nu pluggar matte för fullt, men ska precis ta en paus för att bada. När jag har pluggat tillräckligt (när jag verkligen inte orkar mer) så ska jag fortsätta på ett inlägg jag påbörjade igår, nämligen bilder från Spanien. Och så ska jag även skriva om vad jag gjorde igår på kvällen. Men det får bli senare, för nu ska jag bada. PUSS!

Bjuder på en bild så länge från Spain. =)

Big up to Spain!

Hejhej!
Sitter just nu i receptionen på hotellet i Spanien och hör att min syster + hennes showteam sjunger på scenen som är runt hörnet. Det är fett varmt här och varje dag tillägnas åt att ligga på stranden och när syster ska jobba så går vi till någon av poolerna som finns på hotellet istället. På kvällarna går vi antingen ut och äter eller så äter vi hemma och går ut senare och kollar runt.

Idag har vi bara varit på en utav alla stränder och sedan gick vi upp till poolen istället, när jag inte orkade mer så gick jag hit till receptionen. Det är så sjukt varmt att det är för varmt med shorts och bikini-överdel bara. :( Känner mig väldigt konstig som sitter här i bikini, hehe... Nu ska jag gå tillbaka to my crib, eller något, men vi hörs när jag är hemma eller någon annan gång! PUSSSS TILL ALLA!

RSS 2.0