Eftermiddagen + imorgon + fredag

Är fortfarande fett sur, men jag har lyssnat på musik som gjort mig lugn, lite lugnare är jag nu men om jag var ute nu, jag skulle slå i lyktstolpar. (Y)

Aja, efter att jag bloggat hos Gabbi så låg vi i hennes säng och lyssnade på musik och snackade, hehe, jag somnade och Gabbi tog kort också. -.- Efter en stund så gick vi hem till mig, mötte min syster i centrum, tog det lugnt, gick runt, gick hem till mig, gick till forellen, gick i centrum, gick till nyboda, träffade Emma och Sofia där, efter en stund gick dom, blablabla. Folk kom typ och gick lite hur som helst. Gick hem, fick stöörsta utbrottet, fyfan... Och jag, ja... Nu så pratar jag med Sara, lyssnar på musik och tänker stänga av min mobil när jag skrivit klart inlägget, jag ska stänga av datorn då också.

Imorgon så ska jag först sova ut, jag ska träffa Aline imorgon. :) Så det är väl vad som händer imorgon..
På fredag så ska jag vara med Gabbi, sova hos henne och ja, typ det.

Nu ska jag stänga av både datorn och mobilen, ska se på film eller sova.. Om jag ser på film så kommer säkert folket förstöra mitt liv ännu mer, så sova är nog det bästa alternativet... Asså ouuuff, jag skulle inte banga på att gå ut när alla har gått och lagt sig. Jag orkar inte vara härrrrrrrrrrrrrrr! Men kommer få största problemen imorgon då...

Får överleva den här kvällen, och fuck allt och alla imorgon om jag inte får som jag vill. :) Låter fett bitchigt, men vafan, ofta en människa ska få fucka upp mitt liv?????? Nej. BAJSSSSS PÅ DET! OCH NU ÄR JAG GLAD! Nej, jag vill vara arg och sur, det är skönt för då kan man flippa ut när man dansar. Men åh, jag orkar inte mer.. Mitt huvud är sprängt, mitt liv är knas, mitt hjärta känns tomt, jag har inget att göra. Blä på det. Orkar inte skriva mer nu, tyvärr ni som vill smsa mig, kommer inte svara.

FUCK ALLT OCH ALLA!


SLUMPBILD: JAG, IBO OCH DANNIS.
VARNING! FUCKAD FLIPPPPPPPPPPPPP-TEXT!

VAD ÄR ALLAS JÄVLA FUCKING PROBLEM? ALLA ÄLSKAR ATT FUCKA UPP MITT LIV! OCH IFALL JAG UMGÅS MED DOM? VAD FAN HAR ALLA EMOT DOM???????????? ASSÅÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, JAG FLIPPAR SÖNDER!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLT OCH ALLA SOM FÖRSTÖR MITT LIV, JAG VILL BARA GÅ UT GENOM DÖRREN OCH ALDRIG KOMMA TILLBAKA, JAG HAR INGET HÄR ATT GÖRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. JAG HAAAAAAAATAR ATT DU SKA LÄGGA DIG I MITT LIV OCH LEKA MAMMA, OCH SÄGA TILL MIN MAMMA OCH JAG VET INTE VADDDDDDDDDDD! OCH ASSSSSSSSSSÅ FÖR I HELVETE, BARA FÖR ATT JAG GÖR NÅGOT AV MITT LIV!!!!!!!!!!!! ASSÅ MIN MOBIL FUNKAR TYP INTE, HAR KASTAT DEN I GOLVET 4 GGR OCH JAG HAR FETT MYCKET ILSKA INOM MIG, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSÅÅÅÅÅÅÅÅ! JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG ATT JAG KAN SLÅ SÖNDER EN DÖRR!!!!!!! JAG HAR ALDRIG I MITT 14 ÅRIGA LÅNGA LIV VARIT SÅHÄR ARG SOM JAG ÄR NU, FÖR FAAAAAAAN! OM EN PERSON INTE HAR NÅGRA VÄNNER OCH INGET LIV, VARFÖR MÅSTE DEN FUCKADE PERSONEN FÖRSTÖRA ANDRAS??????????????? ASSÅ FÖR I HELVETE! SKAFFA ETT LIV! OCH VADÅ ''JAG SÄGER DET HÄR FÖR ATT JAG BRYR MIG'', FUCK IT! OM DU BRYR DIG, LÄGG DIG INTE IIIIIIIIIII! DU FÖRSTÖR BARA, DU FUCKAR BARA UPP MITT LIV. PÅ RIKTIGT! DU ÄR EN LÄRARE, SOM HAR SAGT VIDARE TILL MAMMA, OCH NU HAR MITT LIV FUCKATS UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP! ASSÅ VARFÖR MÅSTE NI FUCKA MIN UNGDOM BARA FÖR ATT ERAN INTE VAR LIKA BRA SOM MIN? JAG ÄR 14 ÅR, JAG ÄR KÄR, JAG HAR MASSA VÄNNER, JAG ÄLSKAR ATT DANSA, JAG HAR ETT LIV, LÅT MIG VAAAAAAAAAAAAAAAARA! ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ÅH! SLUTA LÄGGA DIG IIIIIIIIIIIIIIIIII MITT LIV OCH SKÖT DITT EGET. FUCK ALLT OCH ALLA! JAG ORKAR INTE, VILL BARA GÅ UT GENOM DEN HÄR FUCKING DÖRREN OCH SLÅ IGEN DEN OCH INTE GÅ IN IGEN, JAG VILL TRÄFFA EN PERSON.. MEN JAG FÅR INTEEEEEEEEEE, ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅH! SKA JAGBERÄTTA EN GREJ? JAG BRYR MIG INTE OM JAG FÅR ELLER INTE, JAG GÖR DET ÄNDÅ. TROR NI SERIÖST ATT JAG BRYR MIG OM NI SÄGER TILL MIG ATT INTE UMGÅS MED DOM, JAG LYSSNAR INTE ENS PÅ MAMMA, SNÄLLA, VAD FAN TROR NI ATT NI ÄR? LÅT MIG BARA VAAAAAAAAAAAAAAARA!!


Chill-eftermiddag

Heeeeeeeey. :)
Är hos Gabbi, vi gör inte så mycket, lyssnar på musik och snackar mest..
Idag så var 7FG i Flemingsberg, vi kollade på en rättegång. Faktiskt spännande. :)
Det handlade om narkotikabrott...
Vi fick sluta 12:30, då gick vi hem till Gääääääbbbyyyyyy, vi har bara tagit det lugnt.
Kl 18 har vi träning, så ja.. Men om 30 min måste jag hem och hjälpa min syster med något, vet icke sa nicke varför. G följer med också. :)
Efter träningen kanske vi ska vara ute med Jimmy eller så blir det bara jag och my bro (Miss G).
Nu orkar jag inte skriva mer, är trött men det går inte att somna. Men heeeeeejdå

FLIPPA SÖNDER! :D

TJOOOOO! Är på riktigt bra humör så haha, fråga inte. :D
Kom hem för ett tag sedan.
Idag var det skola, polisen var hos oss på förmiddagen, jag säger bara gör inte något olagligt, ni kommer fucka upp erat liv totalt. Tänk på konsekvenserna.
Iallafall, efter att han varit hos oss fick vi sluta, då gick jag och Gabbi till Aline och Emma. Folk kom och gick hela tiden, efter lunchen så var vi i datasalen, jag halvsov.. Men jag hann klart med ALLA uppgifter, tillochmed extra-uppgiften. :)
Iallafall, när vi hade slutat så prata Anna med mig... Hmm... Aja, träffade sedan Dannis, Shady och Ibo, skulle prata med Dannis, gjorde det, Yasemin och Aysegul kom, Ronja och Katta kom, sedan gick jag. Då pratade jag lite med R och K, sedan gick jag och träffade Y och A. Sedan gick jag hem.
Lite senare gick jag ut med Gabbi och Jimmy, vi mötte Emma, gick runt, sedan gick G och J hem till G, då gick jag och E till mig, hämtade pengar, köpte mat, gick hem till mig, gick till nyboda, G och J kom. Jag och E pratade med Iwo om massa saker, han var värre än mig och Emma tillsammans, ouuff. Haha. :)
Vi pratade med Kibbe, Rigo, satt i tjejrummet, sjöng, satt ute och snackade, ooooh, jag och G hade deep-talk, tack!! Iallafall, sedan gick Emma hem, då gick jag, J och G till centrum, satt där för att det var kallt ute, sedan gick vi hem.
Nyss så var min syster i mitt rum och sa att hon hade hört att jag flippat sönder igår på träningen, haha. :) Det var så jävla kul igår på dansen, snacka om att jag gillar dancehall jävligt mycket mer nu. Ska satsa mycket på det resten av den här terminen. :) Nej, men vi skulle göra en övning, en skulle vara kille och den andra skulle vara tjejen, killen har varit otrogen och man skulle dansa fullt ut och jag flippade sönder totalt, haha... Jag hade värsta attityden och jag stod typ framme i hennes ansikte och ''mimade'' texten, jag fick beröm iallafall. :) Men men, nu ska jag städa mitt rum och göra lite saker...

Imorgon ska vi till tingsrätten, ska bli helt okej. Jag har lovat Gabbi och Emma att ha fläta på sidan och min lugg åt den andra sida också, måste gå upp 30 min tidigare så jag hinner platta luggen. ;) Asså jag gillar att ha fläta, det är skönt att ha det, den bara hänger, man behöver inte bry sig. :) Men nu ska jag städa lite, prata med J och Gabbi, lyssna på musik och dansa!!!!! JAG ÄLSKAR ATT DANSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M.A.D Dance!

Kärlek till ALLA som tillhör M.A.D Dance. Även de som jag inte känner så bra, eller inte har kontakt med, kärlek till alla.

Som sagt, kärlek till alla dansare + danslärare i M.A.D Dance!

Jag vill inte, och jag vet inte ens om jag klarar av det...

Jag orkar inte berätta om kvällen... Är inte på bästa humöret, eller egentligen är jag glad men det är så typiskt mig att tänka ''känslor före logik'', asså ta känslorna före det som är bra för en själv.. Iallafall, ja...

Jag vet, jag vet, jag vet, men vad ska jag göra? Jag kan inte hjälpa det, för mitt eget bästa så ska jag vända ryggen till och aldrig titta bak, men mitt hjärta... tro mig, det gör ont.. På riktigt.

Vad ska jag göra? Det känns som att jag är helt ensam, asså när du inte är där så saknar jag dig.

''Life without you is impossible'', det känns verkligen som att det är omöjligt...
Jag försöker, dag ut och dag in, men det slutar bara med att jag pratar med dig...

Jag lyssnar, jag tar åt mig, men jag bryr mig inte, jag är tacksam för att alla bryr sig, speciellt.... Nej, det var ingenting...
Du har själv sagt att jag inte borde... Men du förstår inte heller...

Jag klarar inte ens av att se dig i ögonen... Det gör alldeles för ont...

NEXT: DAAAAAAANCE!

Idag började skolan igen, men det är nice den här veckan, lagvecka.
Vi hade johari-fönster på förmiddagen, faktiskt ganska kul. :) Asså dom där känner mig bättre än vad jag trodde, scary!
Iallafall, på eftermiddagen åkte vi buss typ, vi sjöng ''Hjulen på bussen snurrar runt runt runt'' blablabla, haha. :D
Sedan slöt vi, Gabbi och jag träffades utanför A-huset och bestämde att vi skulle vara med Jimmy, han och Yadasht skulle gymma så jag och Gabbi följde med. ;) Men Jimmy skulle hem innan och hämta grejer, och Yadasht skulle börja gå mot gymmet, så jag och Gabbi gick dit före, vi satt på trottoaren som värsta gatubarnen, haha. ''Ett, två, tre, DUCKAAAA!'' ;) Sedan kom Yadasht, och då började han gymma, jag och Gabbi kollade på. Sedan kom Jimmy så då gymmade dom, fast dom tog inte ens i, gjorde typ inget. Haha.. Jag ska lätt börja gymma när jag blir 15 :D TUNGT! :)
Gick iallafall hem sen och nu har jag precis ätit, bra att äta 20 min innan träningen. ;) Nej.

Men ska dansa med mina lovely Nike Air idag, wihooooo! :D Men nu måste jag sätta upp mitt hår och sedan börja gå mot dansen, yyyey! VI HAR DANCEHALL IDAG OCKSÅ! Om jag inte är hypeeeeeeeeer just nu, efter träningen kommer Gabbi, vi ska gå vår promenad och ta det lugnt. Behöver inte plugga något eftersom det bara är lagvecka. ;) CHAO!


I wanna be the one...

Godmorgon. :)
Behöver inte berätta vilket humör jag vaknade med idag, för jag blir ändå alltid gladare när jag kommer till skolan på något weirdo sätt. :)
Har faktiskt kollat på MJ's konsert nu på morgonen, när han var här i Göteborg -97. :)

Jag ska snart lyssna på några låtar som Gabbi tvingade mig att lyssna på, haha.
Börjar 9 idag och slutar 14, det skönaste den här veckan i skolan är att vi har lagvecka och vi går bara 3 dagar i skolan, alltså slutar vi på onsdag. :D

Åh, för typ 5 min sedan så stod jag och kollade på alla kläder jag tagit ut från garderoben de senaste dagarna, jag fick kläd-panik, asså det låg flera linnen i olika färger, olika tights, jeans, mjukisar, tjocktröjor, tröjor, jag fick panik då... Och det var bara för de senaste 4 dagarna, hmm..

Jag längtar till sommaren! Från ingenstans men jag gör det iallafall. (A)
Och jag har lovat Nadja och Marre att inte använda smink, okej, jag har bara använt mascara men ändå, jag har lovat att inte använda något smink längre. Nadja skulle också sluta, Marre med, vi får se vem som klarar längst.. Blir nog Marre... Haha! ;) Nu ska jag sm... NEJ! Nu ska jag lyssna på musik :) Puss!!

Underbara Gäääääbby :D

Holaaaaaaaaaaaa.
Gick ut med Gäbby förut, asså jag lovar, om jag inte är med henne varje dag så saknar jag henne, jag hade saknat henne även fast vi umgicks igårkväll. Haha, sjukt. :)
Iallafall, vi träffades, gick vår dagliga promenad, sedan skulle vi gå åt helvete men det slutade med att vi träffade Lollo och Sandra utanför centrum, haha. Vi satt i centrum lite, gick vår dagliga promenad igen, satt i centrum och Gabbi underhöll mig, sedan gick vi hemåt.
Nu har jag sett på film med mamma och syster, fast det är paus så jag skriver här och lyssnar på Gabriel Antonio - Ride for me, gammal låt men jag gillar den. :)
Men nu börjar filmen igen enligt mamma, så ska fortsätta kolla. Spännande ju. :)
IIIiiihh, måste visa min ring! ÄLSKAR den!!!!

Mitt älskade armband, mina svarta naglar och min ring fick vara med. ;) Och mitt elektriska hår...

In ya phone

Heey.
Vaknade 13:30 idag, typiskt att jag ska drömma bästa drömmen och sen så vaknar jag. :( Men Gabbi vet om min käääära dröm, hahahahaha :D Ja Gabbi, det blev en bok (a)
Iallafall, idag så har jag tagit det lugnt, badat, varit i centrum med min syster, träffade Dannis, Emma och Nadja där lite snabbt, gick hem, och nu ska jag fortsätta lyssna på Trey Songz.
Ska ut med Gäbby lite senare ikväll också. :)
Just det! Igår när jag var i centrum så köpte jag en skitcool ring (haha, diggar den!) och ett nitarmband, idag köpte jag en bikini. :) Har handlat ganska mycket de senaste 3 dagarna, men men. Har ändå 1000 kr kvar, woooohooo :D

Invigde mina Nike Air idag, jätte sköna. :) Och hade en stor och skön jacka, sån där baseball-jacka eller basketjacka eller vad man nu kallar dom. ;) Men ska måla mina naglar nu och lyssna på musik, hörs later.

Patricia, Gabbi och Nadja! :)

Hello!
Nu är jag död både psykiskt och fysiskt, min hjärna fungerar inte så bra.
Iallafall, kom hem runt 22:30, har haft en bra dag+kväll. :)

VARNING! VÄLDIGT LÅNG  TEXT!

Först såg jag när min syster + hennes team uppträdde i centrum, efter det fikade jag och mamma.
Sedan träffade jag Nadja, Emma och Sofia, vi gick ut och satt sedan i centrum och tog det lugnt i några timmar, folk kom typ och gick lite hur som helst, först kom Dannis, Jonas och Karima (om jag minns rätt?) sedan kom Jimmy, Yadasht och Viktor. Vi tog det mest lugnt och hade fett roligt, haha Sofia är störd, på riktigt! ;)
Efter några timmar så gick Dannis och Emma, de skulle någonstans, någon tjej som typ heter Ammi (?) kom och träffade Sofia, så jag och Nadja gick tillsammans hem, jag gick hem och åt och hon med, sedan möttes vi igen, handlade åt Nadjas mamma, gick till Gabbi och hämtade henne och snackade med hennes mamma, asså ibland känner jag mig riktigt smart när det handlar om kärlek och sånt. :D Iallafall, vi gick till centrum, träffade några personer, orkar inte skriva upp alla namn, jag köpte choklad också! :D Fast jag fick typ en rad och resten av chokladen delade dom andra på, iallafall sedan så gick jag, Nadja och Gabbi till nyboda, Sammy och Sako följde med en bit. Vi pratade med Lollo, Sandra, Barbara och Rigo lite snabbt, sedan gick jag, Nadja och Gabbi på en promenad, sedan stannade vi i centrum och pratade med Dannis, Emma, Shady och Ibo, då kom Lollo och Sandra, så vi pratade med dom, sedan gick jag, Gabbi, Nadja, Sandra och Lollo mot nyboda, eller Lollo och Sandra gick någon annanstans. Iallafall, vi kom till nyboda och träffade Patricia!!! :) Det var mexikansk kväll så de bjöd på tacos, jag åt, kände mig fett utstött för ingen utav Patricia, Gabbi eller Nadja åt, fast sedan övertalade jag Nadja så då åt hon också! :D Efter det så gick jag, Patricia, Gabbi och Nadja en promenad, jag hade Patricias mobil och jag hade sjukt mycket energi då så jag stod och hoppade trots att jag hade feber, jag dansade house, patetiskt haha. :p Aja, sedan gick vi till nyboda igen, jag fick skrattattack då! :D Haha, jag grät för att jag skrattade så mycket, fick fan ont i revbenen -.- Iallafall, efter en liten stund, jag hade fett mycket energi, så var det piñata typ, och när en person slog sönder den där saken så ramlade det ut godis och ALLA krigade, de hoppade på varandra och var värsta galningarna, och jag krigade som fan också! HAHAHAHHAHAH! Jag gick först till Gabbi sedan sprang jag under bordet för där låg det massa godis, haha, Barbara trodde att jag hade något fel i mitt huvud, haha. Sedan så hade jag fortfarande skrattattack och jag fick jätteont i mina benhinnor + halsen. :( Efter en stund så bestämde sig Barbara för att vi skulle samla personer som skulle vara med och göra charader, så vi hittade folk och gjorde det. Sedan gick jag och Nadja hem, hon gick till sitt och jag till mitt.
Och nu orkar jag inte skriva mer asså, jag plågar mig själv genom att ha converse (dåligt för benhinnorna), vara ute (sjuk!), dansa (feber) och prata mer än jag vet inte vad (halsen). Jag gillar att plåga mig själv, eller asså det enda som kändes då när allt hände var benhinnorna och halsen, allt det andra känns nu.. Inte bra, Frida! Aja, överlever! :D Ska försöka ta det lugnt imorgon, kanske ska träffa Gabbi (?), inget bestämt, men det är riktigt bra för både jag och Gabbi är sjuka och ändå så är vi ute och flummar.
Som Nadja sa, ''flummig lördagskväll med de flummigaste människorna'', haha! Och Sofia ''OMG! VILKA STORA TÅR DU HAR!'', OM jag skrattade asså. Hahahaha! Hörs någon gång, puss!
Eller jag vet vad jag måste göra imorgon, måste träffa Patricia! :) Och Gabbi :) Och Nadja :) Jag vill träffa många, men måste prata med Patricia.. Fast det kan jag göra nu, ja, så blir det, pratar med Patricia nu, umgås med Gabbi imorgon och kanske Nadja, och så ska jag vila. Vill inte vara sjuk nu i veckan speciellt eftersom vi får påsklov på onsdag, det blir solning för min och Nadjas del på onsdag eller torsdag! :)

Today today

Godmorgon. :)
Är glad även fast det är 100 ggr värre än igår, har hög feber och näsan riiiiiiiiinner hela tiden. :(
Idag ska jag först till centrum och se på dansshowen, efter det kanske jag och Nadja ska sola! :) Ikväll ska jag väl säkert ut, trots att jag är sjuk. Vill ut med Gääbby det var ett tag sedan..

Men nu ska jag klä på mig, lyssna på musik och svara på alla sms som Nadja har skickat, haha.
Hörs senare!

HAHA ;)

N M F


Allt som jag vill ha sagt till er har jag redan sagt till er face 2 face, så behöver inte skriva här. Men som jag också sa idag, jag finns alltid för er. T.R.I.O

Kom precis...

...innanför dörren, var ju som sagt ute med Jimmy, vi träffade Yadasht, gick till centrum, träffade Geo, Johan, Filip, Wojtek och Cissi där, alla brottades med varandra fast jag stog och skrattade, haha, sedan gick vi till nyboda, var där i några timmar, hade först skittråkigt, sedan underhöll Patricia och Adrian mig, då blev det roligt. :) Just det, mötte Emma innan det också. Iallafall, jag och Patricia gick hem till henne, asså människan är helt bäng! Haha, fast fett rolig (a) Vi gick tillbaka till nyboda, snackade med folk, pratade med Yadasht, Jimmy och Patricia, gick till ica och lämnade Patricia, gick tillbaka till nyboda, snackade med Barbara och en annan tjej som jag inte kan namnet på, haha. :) Gick sedan hem och nu har jag varit hemma i 5 min! Haha, räknade faktiskt. ;)

Barbara: Gå och lämna det här i skåpet i rummet
Patricia och jag går till rummet och Patricia rycker i handtaget: Barbara, det är låst! (hon sa det med bebisröst!)
Och sedan sa jag och Patricia så hela tiden tills hon gick hem, hahaahhaahahah, Patricia, ''Barbara, det är jättelåst!!!'' helt besvikna också, haha.

Nu ska jag smsa med Patricia och ta det lugnt, har feber så är helt slut.

Woooho, feber! :D

Hejjjjjjjj.
Har feber, ont i halsen (hej-strepsils-knarkare!) och näsan rinner, ögonen rinner och jag ska ut nu med Jimmy! :D Skiter faktiskt i om det blir värre, vill ut! Orkar inte sitta inne. Försöker hitta bild på mina Nike air, men orkar inte leta (a) Men ska träffa honom om 5 min, måste börja gå utåt, måste fixa en grej också. Puss! :)

Fett bra daaaaaag! :D

HEJ! :) Asså jag säger bara, den här dagen har varit så jävla bra, helt skön, bra och rolig, ååh! :)
Fuck den som förstör den, men ingen kommer kunna! ;)

Iallafall, började med skola imorse, jag och Marre gick på Cassies, Angelas och Helens lektion kl 8 (vi började egentligen 9), så vi låtsades att vi skulle börja där och vi gjorde typ inget annat än störde de som jobbade? ;) Sedan efter en halvtimme gick vi därifrån, blev tråkigt, så vi gick en promenad, luffade i centrum, hade lektion (engelska), jobbade med affischerna som egentligen skulle vara klara idag, men jag är inte färdig på länge :D Iallafall, sedan hade vi idrott och Nadja var inte med, inte jag heller (intyg), så vi fick gå en promenad, vi skulle gå fram och tillbaka till nyboda 3 ggr med 3 intyg om att vi varit där, jag och Nadja är fett sköna ;)
Iallafall, innan vi gick till idrotten igen så köpte vi vitlöksbröd, skitgott! :D Vi stank, haha, men drogade mina tuggummin efteråt.
Sedan gick jag, Marre och Nadja och storhandlade massa fettosaker (bullar, läsk och gooodis, haha), sedan gick vi till vårt ställe och satt där, snackade, solade, åt, njööööt! :)
Som vi sa, vårterminen 10 ska bli vår termin. :)
Efter det hade vi slöjd, Pompom gav mig sjukt mycket komplimanger :o Haha ;)
När vi hade slutat så gick jag, Nadja och Marre till bussen, vi satt i solen och åt upp det vi hade kvar, sedan kom bussen och halva läsken var kvar så vi lät den stå kvar, haha. Marre och Nadja fick åka gratis, busungar. Haha.
På bussen var också HB och Pattis, det kom massa killar på bussen vid gymnasiumet, och en började snacka skitmycket med mig, HB och Pattis, haha, ''du är 9 så du är liten'', ingen fattar förutom jag! :D Asså uuuuuew, dom där killarna måste fan växa upp, helt omogna. -.-
Iallafall, åkte till stan, träffade pappa, åt, gick i affärer och åkte hem. Så jag är precis hemkommen nu, sjuk och pengar fattigare. :(

Pappa köpte dansskor till mig, ÄNTLIGEN! Nike air max 90 om jag minns rätt, haha. Bajs på benhinneinflammation!
Jag köpte tigts med lackbitar, svarta jeanstights, vitt linne och vit snygg t-shirt. :D
Har handlat för ca 2000 kr idag, fyyyyyyfan det svider! :( Men har ändå pengar kvar, ska köpa en ipod tror jag, eller mer kläder och skor :D Har 1100 kr kvar, så jag är inte helt pank. Känns bra! :)

Tack Nadja och Marre för att ni gjorde min dag bra, och höll mitt humör uppe. Som sagt, VÅR termin. :)

I'm proud

Först och främst vill jag säga förlåt till alla de som jag har varit dryg mot, till de som jag inte har brytt mig om lika mycket som jag borde. Inget är erat fel, det är mitt fel, jag borde ha stått upp för er och funnits där, men det har varit lite problem nu på senaste tiden men det borde inte gå utöver er, jag är ledsen för det och hoppas att ni förstår och förlåter mig för att jag inte varit den bästa vännen. Det är bara jag som kan ändra på mig själv och det här, och det tänker jag göra, jag har redan gjort framsteg och jag är stolt över mig själv som tagit mig i kragen och gjort något åt problemet. Så mina vänner, tack för att ni ändå alltid finns för mig och bryr er, än en gång, förlåt för det här och glöm inte att jag älskar er, vad vore jag utan er, de som får mig att le även i jobbiga tider. Ni är underbara!

Och till min familj, förlåt för att jag varit som jag har varit nu på senaste tiden, jag har inte lyssnat på någon utav er (främst mamma) och gjort exakt som jag själv vill och ja, jag har trott att jag äger hela världen. Men jag vet att ni själva har varit i en sådan här situation, jag har insett att jag har varit en väldigt kaxig tjej, men det vet ni också att jag egentligen inte är. Det är ni som känner mig allra bäst, det är ni som kan se rakt igenom mig. Det har aldrig varit med mening att såra er och att vara uppkäftig. Det får mig att må illa att veta hur dåligt jag har behandlat er, min familj. Man har bara en familj och man borde inte hålla på som jag har gjort, jag säger bara, ta aldrig er familj för givet! Det är de som är eran livsglädje, som hjälper er trots att det är jobbigt och som alltid förlåter er, hur mycket ni än sårat dem. Tro mig, familjen är det mest värdefulla man någonsin kommer ha. Och till Emma, jag hoppas att du mår bra och har det bra därborta på andra sidan jorden. Igår åkte du till det stället som du ska vara de närmsta veckorna/månaderna, jag är glad för din skull och jag vet att du rockar stället. Det gör du alltid och du ska veta att jag tänker på dig varje dag, jag saknar dig så mycket att det gör ont, men tänk inte på det, gör din grej och jag är väldigt stolt över dig, syster. Så min familj, jag älskar er mer än någonting annat, ni är guld värda, tack för att just ni är min familj, mamma, pappa, Annie och Emma.

Jag har erfarenhet av att ta personer för givet, så följ ett gott råd, ta aldrig någon för givet. För den personen som du aldrig trodde skulle lämna dig kanske en dag lämnar dig, och då har du tagit allt för givet. Gör inte det, förr eller senare gör man det misstaget som jag gjorde men jag har lärt mig nu och jag tar inget för givet längre. Det gör alldeles för ont när den som var en av de viktigaste i ens liv inte längre finns där. Lita på mig.

I know you are fashionated by me ;)

Haha, det står så på min tröja. ;)
Hello folket, kom hem för en stund sedan, har kollat på dans. :) Ååh, imorgon!! <3 GAAH! :D
Iallafall, imorse började vi 8:40, nu ska jag berätta om min väldigt lyckade timing ;) Kolla, jag vaknade kl 7 som det var tänkt, och då var jag ganska pigg och jag är som jag är, jag sover alltid 5 min extra så jag tänkte ''okej, det gör ingenting om jag somnar om och sover i 5 min till'' så jag somnade, och sedan vaknar jag av att det är helt ljust i mitt rum, jag tittar på klockan och den var 10! Snacka om att jag fick panik då, ringde mamma och sedan började jag fixa mig och så, gick/sprang till skolan, pratade med Anna (min mentor) och sedan gick jag till lektionen, det var bara 10 min kvar innan vi skulle sluta så jag hann inte göra något, kom in i datasalen och gick därifrån, haha, efter det var det lunch och sedan var mentorstiden inställd så jag, Nadja och Marre köpte vindruvor och satte oss i solen och solade och snackade, mysigt! :) Sedan hade vi matte och svenska sedan slutade vi, haha, känner mig fett stolt, var på 2 av 5 lektioner idag ;) Iallafall när vi hade slutat så gick jag och Nadja till centrum, där var Aline och Emma så vi satt med dom och dog av garv, haha, sedan kom Jimmy, blablabla, sedan gick jag, Aline och Jimmy, Aline skulle köpa chips så hon gjorde det och Jimmy gick hem och hon och jag gick till nyboda, sedan följde hon mig nästan till min port, haha. :)
Iallafall, när jag kom hem så började jag plugga och då kom mamma med en skitgod macka med typ världens alla grönsaker på, jättegod :) Den var fett dyr, förvånar mig inte. -.- Alltid mamma, haha.
Sedan gick jag och kollade på när Annie hade klass, och nu är jag hemma.

Lyssnar på musik och pratar med Angela. :) Ska fortsätta plugga nu, orkar inte duscha, gör det imorgon, har ändå dans imorgon. JAG LÄNGTAAAAAAAAAR! Är heeeeelt otränad också, bajs på det. :(

Och Marre, jag vet att du hatar det, men tack ändå för att du lyssnar, dina råd är alltid de samma, verkligen alla säger likadant, tillochmed mamma, jag vet inte när jag ska börja lyssna på er, jag vet att ni har rätt... Förlåt... Men... Du vet redan hur jag känner och tycker också, Marre.. :/

Grattis Daniella! :)

GRATTIS DANIELLA! MIN ÄLSKADE TVILLING! :D

Bilden togs för lite mer än en månad sedan. :)

Tjenixen! :)
Kom hem för en stund sedan.
Idag gick jag på alla lektioner för Saras skull (har blivit på värsta skolkhumöret :o), vi hade först kemi/fysik, långtråkigt och jag fattade inte vad han snackade om, efter det hade vi iup och då var jag och tjejerna hos Anja, Aline var också där. :) Haha Aline, mullvaden ;) Och vet ni? Aline rörde en haj! :D:D Fan vad vi garvade åt det (a)
Sedan gick jag, Jimmy och Aline till matsalen och åt, Angela var där också! :)
Iallafall, efter lunchen hade vi so, kollade på en film om rättegång, det var sjukt intressant (hmm, advokatdrömmarna kom tillbaka lite, haha) även fast jag typ höll på att somna.
Efter skolan satt jag och Marre i centrum och snackade ''heart to heart'', länge sen vi gjorde det sist, tack bebbo! Sedan kom Angela, Cassie och Helen till oss, Cassie och Angela var helt flummiga, Cassie gav mig en bitchslap.. :O Jag blev fett chockad... Iallafall, sedan så låg Marre typ där på armstödet på rulltrappan och jag hade mitt huvud på hennes rygg och sedan från ingenstans så stannar rulltrappan för att Angela hade tryckt på den knappen, våra miner när rullsaken stannade var knas. ;) Angela typ dog av garv i 15 min åt våra miner, speciellt min, haha! Men jag och Marre gick till nyboda efter, jag låg i hennes knä och hon sjöng en sån där sång som man somnar av och så höll hon på med mitt hår, heaaaaaaaven! :) Hon gjorde flätor i halva mitt hår, knasbarn. Sen gick jag hem och lagade mat till mig, mamma och Annie, grym jag är! :D

Efter att ha ätit så gick jag till nyboda, pratade lite med Jessica sedan gick hon så jag var helt ensam i nyboda, smsade lite och sedan somnade jag, vaknade utav att Jessica öppnade dörren. Var där ett tag, träffade Gabbi, snackade och lite så, och sedan gick jag hem. ;) Nu ska jag fortsätta smsa och ta det lugnt.

Just det, en bra nyhet!!!!! Jag ska börja dansa på torsdag!!!! :D:D:D:D OM jag är glad asså, wooohoo, haha, och det är house på torsdag så åååh, hahahahahha, yeeyeyy! :D Men om benen gör ont måste jag sitta ner igen, blö. Haha, hejdooooooooooooooo


No words...

Heeey.
Pratade nyss med min kära syster som numera bor i Spanien, jag saknar dig sis. :( Behöver dig här, har saker som jag måste prata med dig om, när jag behöver dig som mest så finns du inte här...

Kom hem för en timme sedan ungefär, var i nyboda och pratade med Jessica, Petra och massa danstjejer som dansar i den ''gruppen'' som jag går i.
Haha, roliga Petra, Jessica och Baba är :D (Baba = ett smeknamn på ''T-pain'', haha, fråga inte)
Skulle ha träning med Stephanie, men det blev en massa knas när vi väl var i danslokalen så vi satt och pratade istället. :)
Men det var ändå bra att det inte blev någon träning för då missade jag inget. (a)

Idag var det skola, började egentligen 8 men gick inte på spanskan (förlåt till de som jag har sagt till att jag aldrig skulle skolka!!) för orkade inte gå upp från min säng, haha Cassie fick D A M P på mig. Men men, gick till mentorstiden, vi fick massage, skönt som fan! :D På svenskan misshandlade Oskar och Kevin min vänstra arm så det förvånar mig inte om jag har fått blåmärken.. Det gjorde skitont, jävla handikapp dom är. Iallafall, på lunchrasten hade jag, Nadja och Cassie fett roligt, vi gick och handlade och vi drev om det ''vi skickar runt den, så får alla testa'', HAHAHAHHA SKÖNA VI ÄR! :D På engelskan misshandlade Oskar min arm igen, och när vi hade matte så skrev vi ett stort prov, kändes sådär. Idrotten var jag inte med på, mitt intyg gäller fram till efter påsklovet så ingen idrott för mig. ;) Efter skolan pratade jag och Marre lite, sedan hade jag utvecklingsamtal med min mentor och mamma, efter det så åt vi och sen gick vi hem. Haha, lite stört förklarat men aja.

Orkar inte skriva mer nu, skrev om hela min dag för att jag skulle slippa plugga till provet som jag måste göra imorgon. Det blir omprov för min del, men seriöst, tror någon att man ska orka sitta och läsa 21 sidor??? Och förstå? Och lära sig? Och kunna? Nej, inte för min del. ;) Men men, blir väl omprov på torsdag... Bajs.

Nu ska jag prata med Sara, måste börja läsa min bok också, den verkar sjukt bra. :) Känner mig som största muppen, men det är bra att plugga, ja Frida, hörde du? ;) Hahahahahah :D Jag ska försöka börja sköta mig, när jag orkar... Puss!

Det bästa är att jag inte ens saknar dig, jag bryr mig knappt, min såkallade bästa vän, haha, wtf? Vad hände med tillit? ;) Efter att jag skrivit det här kommer jag inte bry mig ett skit längre, jag har äkta vänner som har tillit för mig iallafall. Ya know. Haha, som du sa, fuck monkeyloss, fuck banan/apa whatever, fuck ''oss''. ''Pimp my shoesnöre'', det är det enda med oss som alltid kommer stanna kvar i mitt liv, för det var det enda som var äkta. Piff och puff? Ja, det var då... Saker förändras och folk förändras.. That's just the way it is.

SKIP TO MY LOUUUUUUUUUUU!

Jag har tråkigt så jag bjuder på tråkiga bilder, haha, och den skönaste låten just nu. ;) Kom ihåg, jag bjuder, jag kommer skämmas men jag överlever! :D


VARFÖR SER JAG SÅ LITEN UT PÅ ALLA BILDER? :(:(:(:( INTE KUL!
Och nu ska jag tvätta bort sminket från igår, orkade inte göra det när jag kom hem inatt.

Martha och Niki

Jag har sagt grattis många gånger till er, men jag säger det igen och igen och igen, ni förtjänar att vara vinnare av Juste Debout 2010. Ni är grymma, och jag är sjukt glad för eran skull. Grattis! :)
Intervju med Martha och Niki


Gårdagen

Efter att jag hade badat gick jag ut med Dannis, vi pratade och gick runt. Har saknat henne.
När hon skulle träffa Elina gick jag till nyboda för att kolla om det hade kommit folk, och man såg på de flesta att de var dansare, jag såg också vilka stilar de dansade på deras stilar(kläder + sättet de gick på). Haha, fett coolt!
Mötte min syster vid backen, vi träffade Amanda 2 och beställde mat, gick till nyboda och åt. Halva min mat orkade jag inte så jag gav den till Angela och Shamsa, haha. ;)
Jag och Yasemin tränade, och sedan så kom Marre och Angela, så gulligt att de kom för min skull. :) Blev glad då (a) Iallafall, vi gick till ringen och handlade frukt och godis till mig och min syster. Vi gick tillbaka, dansade lite, gick runt, kollade på battles, tränade, kollade när Lollo, Adrian, Cynthia och Angela battlade i house-kategorin, och det höll på så ett tag.
Timmarna gick, det blev sedan paus mitt i allt och då var det en dancehall-DJ, så jag, Aline och Adrian dansade mitt på dansgolvet typ, haha. Och när ''Hot fuck'' sattes på så kom Yasemin springandes in till dansgolvet också, haha, så vi 4 dansade. ;)
Sedan så sminkade Helin mig och Yasemin, när Helin precis blev klar med mig så kom 2 tjejer från Baby M.A.D upp till oss och typ skrek ''DOM HAR ROPAT UPP ER!!!!!!!!'' och vi fick panik då, så Helin sminkade Yasemin skitsnabbt och sedan sprang vi ner och då sa DJ:n att vi skulle få dansa sist av alla i All style-kategorin för att vi missade första uppropet. Så vi satt och tog det lugnt i publiken, när det blev långtråkigt när någon rysk dansgrupp uppträdde så gick vi, när det var 2 grupper innan mig och Yasemin stod vi vid Lollo och Sammy.. Sedan var det vi, gick inte bra... Men så blir det när man lär sig en koreografi samma dag som man ska uppträda, haha! Men det var kul ändå, efter så såg vi på alla andra dansgrupper. Och precis innan vi skulle uppträda så fick jag självklart jävligt ont i mina ben, började nästan gråta och ingen hade tigerbalsam med sig. :( Efter prisutdelningen så var det en kort ''efterfest'', killen ifrån Jamaica dansade med oss. :D Haha, han körde ben ova på en tjej, om inte vi skrek då, hahahahahahahah ;)
Hittade några bilder;

Jag och Varissa :)

Karima, jag, Varissa och Yasemin

Alla på Dance Award ;)

Efterfesten

Erica, jag, Angela och Cynthia plus massa folk som jag inte känner ;)



HAHAHAHAHAHAHA, BEN OVAAAAAAAA!
Efter efterfesten hjälpte jag till lite snabbt med att flytta bänkar och ja, typ det. Sedan följde Jimmy mig hem :)

YEEEEEEEEEEEEY! :D

HEJ! :D
Wooooohoo, idag är det DANCE AWARD!!!
OM jag inte är taggad asså, haha. :D
Jag har varit vaken i typ 2 timmar -.- Typiskt att jag ska vakna när mobilen vibrerar av sms.
Jag är glad idag, eller jag är ganska glad, men jag kommer bli skiiiitglad när jag kommer till nyboda. :D

Jag kommer vara borta mellan 15-00:00 typ, fast jag tror att jag ska stanna kvar och hjälpa till att städa lite också efteråt.
Åååh, jag kommer köpa fett mycket mat, jag var utan mat igår i 6 långa timmar (Haha, Jimmy räknade! :D) + idag behöver jag energi men det hoppas jag att jag har också.
Plus mina ben kommer göra så in-i-helvete ont efter att jag har uppträtt, men men, livet är hårt ibland.
Måste ha med tigerbalsam och en salva så att det inte gör ont så att jag inte kan gå.. Men men, nu tycker jag att jag blev tråkig för jag..... jag vet inte! :D Hahahahahah :D Asså jag har roligt :o Hahahhah :D

Men nu ska jag duscha/bada, sedan måste jag äta och packa ALLA saker och inte glömma något. :D Men hejdå! :D Vi hörs imorgon typ, wooooooho, nu blev jag taggad igen!

Dance Awards börjar 12:00, då är det Workshops! Kl 15 och framåt är det Battles 2 on 2, live-uppträdanden (bl.a Danjah), Open Dancefloor, Grupptävlingar osv. Inträde; 100 kr!
See ya'll there! Missa inte! :)


I know that he loves me, 'cause his feelings shows

Hello. :)
Är helt trött, men ändå inte.. Är glad, har mina anledningar. :)
Iallafall, har inte haft tid för att skriva något. Men igår tränade jag och Yasemin, ingenting hände typ, idag var det skola, gick till nyboda, var där i 2½ timme, hjälpte Kibbe och pratade med Penda, Rawan, Erica och Olivia, haha. Gick sedan hem för att äta snabbt, sedan gick jag tillbaka och hade träning med Yasemin, fixade mix osv. Sedan följde jag henne till bussen, gick tillbaka till nyboda, pratade med Benan, Nicole och Netha, efter typ en timme skulle jag och Cynthia gå hem, men då träffade vi lite folk utanför nyboda. Så Cynthia gick hem och jag var kvar, vi gick typ till världens ände. Haha.. Jimmy följde mig iallafall hem sen, ända till min port, haha, tack! :)

Just nu lyssnar jag på musik, kollar runt och taggar till inför morgondagen... Dance Award 2010!
Det kommer bli lyckat, det känns mer professionellt det här året, haha, jag behöver inte jobba heller så då är jag fri hela dagen. Hoppas det kommer mycket folk. :)

Men nu ska jag snart borsta tänderna och gå och lägga mig, ska till nyboda imorgon kl 15, om 15 timmar typ, lite drygt.. ;) Men jag orkar inte ta med kameran, Varissa tar säkert bilder och Dannis. :) Haha, men nu ska jag fixa och smsa. Chao

I'm blessed, my life is perfect right now, my friends are the best. Jag mår bra! :D:D
Älskar dig också, Nadja! :)


Yasemin, Emma och Cissi

Heeeeello.
Kom hem för ett tag sedan, jag hade träning med Yasemin, gick väl helt okej. Sedan följde jag och Yasemin med min syster till den andra danslokalen och träffade lite folk där och sedan gick vi med Kibbe, Penda och Katta tillbaka till nyboda, Yasemin åkte hem då så jag tränade först själv (jag flippade sönder, sköööönt som fan! Har inte gjort det på ett tag.. haha) och sedan blev det läskigt att vara ensam där så jag smsade Emma och hon var på gården, så hon och Cissi kom till mig. :) Vi sjöng, snackade, tog det lugnt osv. Och vi gick ut, jag fick lite skrattattack ''Asså Frida, du måste söka hjälp. Asså jag är seriös'', Emmas blick när hon sa det där var helt allvarlig men jag skrattade och sådär helt normalt. ;) Vi tog det mest lugnt, snackade med Kibbe och sånt. Sedan mötte jag min syster i centrum, vi gick hem och jag har precis duschat. Och jag har stoooor panik, kan man säga stor? Iallafall, jag har panik och det känns som klaustrofobi eller vad det heter, att jag är i ett skitlitet utrymme, jag får PANIK!!!!!!!! :( Måste lugna ner mig, åh!


Yasemin :)

Hello! :)
Kom precis hem, glömde nycklar imorse så jag kunde inte komma in förut, jag gick till gården då och träffade Cynthia, pluggade lite och snackade med Katta och Cynthia. Har precis ätit mackor och håller på att ladda ner sista låten, när den är klar så måste jag tillbaka till gården, har träning med Yasemin! :) Vi ska träna till halv 8 och efter det ska jag till nästa dans, ska som vanligt se på, men men. Måste skynda mig nu, stackars Yasemin som väntar på mig. Hörs imorgon! Måste plugga och fixa en jävla massa saker inför Dance Award (förlåt, var tvungen att svära) så har ingen tid att skriva mer idag. Fullt upp kallas det!

Lillasyster <3


Gårdagens låtar






Tankar...

Okej, jag erkänner, jag bryr mig inte om skolan, dansen är det enda som finns i mitt huvud nuförtiden. Jag vet inte vad jag ska göra för att bättra mig, jag kan inte direkt tvinga mig själv att stirra ner i en bok och läsa utan att förstå vad det är jag läser, nej, det fungerar inte så. Jag måste hitta ett sätt att göra det roligt.. Just nu försöker jag plugga matte, jag läser igenom talet och håller pennan i handen redo för att skriva och när jag har läst klart så lägger jag ner pennan och struntar i det. Dansen kommer alltid vara nummer 1 i mitt huvud, det är något jag älskar och något som är bra. Skolan känns som något jag gör på dagarna för att slippa ligga hemma i sängen och inte göra något. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, jag vill, tro mig jag vill(!), jag vill verkligen kunna plugga och förstå vad det är jag pluggar. Jag vill ha det lätt i skolan. Okej, jag pratar ganska mycket med Kevin på lektionerna men jag försöker förstå vad jag gör men när jag inte förstår så börjar jag prata.. Och då stör jag honom, det är inte bra för hans skull... Jag vill bara släppa allt och springa ifrån, jag har alltid haft det lätt i skolan men sedan jag började 7an har allt gått nedför, jag har alltid haft höga krav på mig själv men det har inte med det att göra. Varför ska jag ens ägna tid åt att ''plugga'' när jag inte förstår och inte lär mig något? Jag försöker, jag gör så gott jag kan och jag är envis, men det känns som att allt bara går utför... Dansen, skolan.. Jag får inte dansa, jag förstår inte vad vi håller på med i skolan och jag lär mig ingenting... Jag kan inte bara gå på lektionerna och låtsas förstå när jag egentligen är som ett frågetecken.
Imorgon har jag kemi och fysik-läxa, har jag gjort den? Nej. Imorgon ska jag ha gjort ett antal tal i matte, har jag gjort det? Nej. På torsdag har jag so-prov, har jag pluggat? Nej. Förstår jag? Nej. På torsdag har jag spanska-förhör, har jag pluggat? Nej. På torsdag har jag radiosändning, har jag läst på och förberett något? Nej. Jag orkar inte mer... Det är svårt och jag känner mig hopplös. Det är dance award på lördag, går det bra? Nej. Får jag dansa? Nej. ÅÅÅÅÅÅÅH! JAG BEHÖVER EN PERSON BREDVID MIG! DEN PERSONEN SOM HJÄLPER MIG! :( VART ÄR DU?????????????? :(

Calling out your name hoping you'd hear me

... got both hands on my heart hoping you'd feel me.


Apropå den låten;
G, vi är inne i det här tillsammans, du är inte ensam, du har mig.
Jag vet att du mår dåligt och blir sårad gång på gång, men jag har sagt till dig att du kommer klara det, och jag står fast vid det jag sa.
Jag finns här för att hjälpa till och lyssna på vad du har att säga.
Tack för att du förstår mig, trots att jag ibland inte brukar kunna förklara genom ord.
God bless you!


Bildbomb

SÖNDAG;

Gabbi och Tyson

Jag och Tyson

Yasemin
IDAG;

Jag och Marre under ett pågående gräddkrig ;)

HAHA

Min söta kusin och jag ;)

Gabbi fetto :D HAHAH :)

Gääääbby och jag :D

Angela sötnos :):)

Gabbi och jag

Nadja, jag la upp den här bilden endast för din skull, ''fett söt!'', hahahahaa!

-.-

VAD GICK FEL? HAHAHAHAHHAHA

:)

HAHAHAHAHA JAG DÖR!

Haha, love you!

;)

Gabbi: Säg vad vi ska göra
Angela: Okej, nu ska ni skratta, HAHA

Jag: OOOOOOOOOOOO!
Gabbi: OHLALALA!
Jag: AAAAAAAAAAA! fattar ingen min humor? ;)
Gabbi: Okej, ni får göra vad ni vill med mig
Angela: OKEJ! CASSIE!!!!!
Resultatet blev så ;)

Yeah, strike a pose. Sämst på engelska! :D

Gabbi, Moa, Matilda och jag vid fårdala.
Orkar inte lägga upp flera nu, har tagit någon timme, inte snabbaste datorn precis men aja ;) Haha! Handlar om att bjuda, right? :)

I don't want it but I do

Hellu :)

Fett länge sen jag sa så, iallafall kom hem för en liten stund sedan.
Haha, jag + tjejerna hade gräddkrig idag innan idrotten, haha, bilder kommer efter inlägget ;)
JAG DÖR! HAHAHAHAHAHAH :D
Efter skolan gick jag och Gabbi hit, åt tacos och gick sedan till gården, dansade (stackars mina ben, stå ut den här veckan!!!!!) med Yasemin.
Efter att vi hade tränat så kom Stephanie, och då var det dancehall-klass.
Jag får inte vara med, så jag och Gabbi kollade på.

Hela eftermiddagen har jag viljat slå sönder något, asså Gabbi!!!!!!! Ni skulle ha sett mig.. Lord-i-lord, knas. Och jag är fortfarande fett irriterad, men jag skrattar ändå åt bilderna som vi tagit idag. Haha.

Ska lägga över bilderna nu, hejdå! Har inget liv.. Tyvärr ;) Vad ska jag göra åt saken? Jag har inget liv när jag inte får dansa galet, så STACKARS MIG!

GOT BOTH HANDS ON MY HEART...

..hoping you'd feel me.

TJO! :D (Är på bra humör, haha!)
Kom hem från träningen för en liten stund sedan.
Efter att jag skrivit hemma hos Gabbi så gick vi till Yasemin, vi G I C K till koriandergränd, pratade lite med Jesper och Pelin och så åt vi, haha! Vi busade med Tyson också, sötaste hunden! :)
Efter vi varit hos Yasemin en stund så gick vi till nyboda där Penda, Erica, Olivia, Amanda, Fatima och Stephanie var.
Jag och Yasemin tränade medan Gabbi tittade på och hjälpte oss och så.

Planering inför kommande vecka;
Måndag - Skola, vara med Gabbi, träna
Tisdag - Skola, vara med Gabbi, träna, plugga
Onsdag - Skola, vara med Gabbi, träna
Torsdag - Skola, vara med Gabbi, träna (+ plugga, OM jag orkar)
Fredag - Skola, träning, sova hos Yasemin med Gabbi
Lördag - Dance Award!!!!!!! Y & G sover här
Söndag - Vara med Y och G, vila! (+ plugga)

Har inget mer att berätta nu, men vi hörs någon gång, dålig update kommer det bli i  veckan. SARA ÅKER HEM IMORGON IFRÅN USA!!!!!! :D



(Bild + låt ifrån G's blogg)


Hos Gäbby :D

Hello!
Är hos Gabbi just nu med Yasemin (och Gabbi såklart), haha..
G har noppat mina ögonbryn, just nu håller Gabbi på att klä på sig, haha.
Igår var jag och Gabbi ute med Jimmy, vi gick hem till honom, Yasemin kom, vi gick runt och snackade, vi gick till centrum och hade fett kul, haha, sen gick vi till mig för att hämta cash till pizza, jag, Y, G och J satt vid ringen och åt, mums :D
Vi gick sedan hem till mig, och då var Erica, Helin, Amanda, Amanda 2, Pelin och Penda hos oss, helt gaaaaaaalet! Senare kom Dannis, Shady och Ibo, hände inte så mycket, såg mest på film och tog det lugnt.
Yasemin och Gabbi sov hos mig, idag har vi inte hunnit göra så mycket.
Vi väntar på Gabbi just nu för att vi ska hem till Yasemin och lite så, ikväll har jag träning.
Orkar inte skriva mer nu, lägger upp bilder ikväll eller något.
HEJDÅ! :D

DJ, play my sound

Mornin' :)

Smsar runt till hela Tyresö känns det som, nej men jag smsar mina tjejer. :)
Är mestadels färdigfixad, bara skor och sånt kvar.
Jag behöver inte ta med idrottskläder heller, för jag får inte vara med på idrotten, det enda som är bra med benhinneinflammation (att jag har det nu) är att om jag hade gått i 8an så skulle jag inte fått betyg för att jag inte kan vara med, men jag går inte i 8an så det är det enda positiva med det här..
Apropå det, jag vaknade, hade inte ont alls, bara lite träningsvärk men när jag skulle ställa mig upp, oooooooooh! Jag ville gråta, gjorde jävligt ont.
Det är riktigt synd om mig! :(

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och smsa tjejerna, slutar ganska tidigt idag, är säkert med Gabbi efter skolan. :)

Jag ber till Dig däruppe, snälla, jag vill kunna ställa upp på Tyresö Dance Award, jag vill kunna dansa, jag vill inte ha benhinneinflammation, men jag bara får vara med på Dance Award, jag ber dig med hela mitt hjärta. Amen.

Fin bön! :) Haha :D Chaaaaaaao


GÄÄÄBBY :D

How could something so deadly feel so right?

Hello :)
Kom precis hem från nyboda, såg på en house-klass, kunde inte vara där så jag satt uppe på gården med Lollo, Emma och Geo + 2 fritidsledare.

Idag hade vi spanskaförhör, matteprov, hk-prov och jobbiga lektioner. Gabbi kom till mig när hon slutade, vi åt, snackade, skrattade, sjöng, lyssnade på musik, prata med mamma och sedan gick vi ut, vår dagliga promenad! :D

Som sagt, jag har benhinneinflammation, jag vill inte sitta och klaga över hur ont det gör för då dör ni! ;) Men jag ska försöka ta det lugnt, vill kunna vara med på T.D.A, men ska ändå försöka träna lugnt. :)

Imorgon är det fredag, ska vara med Gäbbbyyyyy igen säkert :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och jag måste smöra in mina ben med tigerbalsam. Puss!


For me..

Even if I hate to admit it, I really like you, I do.

Det är dags för mig att stå på mina egna ben, tänka på vad som är bäst för mig själv.
Jag vet redan vad som är bra för mig, men det dåliga är att jag vet inte om jag kan.
Jag vill, men ändå inte.
Var jag tvungen? Från första början? The best thing for me is to move on, but I don't know if I can do it all by myself..
Sometimes I need you, and sometimes I want to slap you.
I haven't made up my mind yet... But I will.

Love you too, Gabbi!

Hello. :)

Igår så skrev jag ingenting, vet inte varför, haha.
I skolan så var jag på värsta flumhumöret, har ALDRIG skrattat så mycket, jag kunde inte ens äta för att jag skrattade, jag såg en sten och började dö av garv?! Sjukt. ;)
Fick veta idag utav Gabbi att jag tydligen hade pratat med en kille i skolan och sagt att han sjunger fint och han trodde att jag gillade honom och det konstigaste är att jag inte minns det..

Iallafall, efter skolan, när jag hade lugnat ner mig lite så var jag med Gabbi, vi var hemma hos mig och lagade mat, sedan var vi ute och gick runt. Haha, Gabbi, skratta med mig!

Vi snackade också med Kibbe, tack för allt!

Idag så var det skola, Marre var äntligen frisk. :D
Solen sken fett mycket idag, snälla bli sommar :(
Gabbi är fett rolig när hon försöker vara seriös, hon är som mig, det går inte att vara seriös. ;)

Jag håller på att få benhinneinflammation, om jag inte redan har det... Så jag får typ inte vara med på dansen. :'(
Ska kolla upp det imorgon, hoppas på att jag får dansa, annars får jag inte dansa på kvällarna eller på dance award. :( Tyck synd om mig! Ska smöra in med tigerbalsam ikväll igen.. Snälla, jag ber!!!

Okej, nu ska jag fixa en grej sedan ringer Gabbi mig, you know, my baby! :D
Haha, Gabbi ringde precis när jag hade skrivit den meningen, så nu ska jag plugga.. Prov imorgon + läxförhör + läxor. Orka!

T R U E


She don't wanna close her eyes, 'cause she's scared that he'll leave...♥


GÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP!

Godmorgon..
Jag kunde inte somna igår, så jag låg vaken till 3 och då somnade jag till och jag hade satt på ett larm som skulle väcka mig om jag skulle råka somna, så den vibrerade och lät som om jag-vet-inte-vad.
Jag väckte iallafall mamma med den där jobbiga larmsignalen, haha. ;)
Jag kunde somna runt 4, halv 5 men var tvungen att gå upp 6:30 idag så jag är död idag.
Men det blir skola (förhoppningsvis hela dagen, om jag orkar..), efter måste jag plugga. :(
Ska fråga om någon vill göra mig sällskap, då blir det inte lika tråkigt, men det blir kanske inte lika mycket gjort ;)

Nu måste jag sätta på min och Gabbi's hype-låt som är fett härlig och börja fixa mig innan skolan så att jag kan bli lite pigg :D

Btw, grattis till Sara som fyller 15 år idag, hoppas du får en bra födelsedag i USA (din tönt!!!!!!!!!), haha, grattis kiwi :D<3

-


Typ 2 månader gammal bild, men iallafall, vet icke om jag kommer kunna skriva imorgon.
Som vanligt är det skola först, efter det måste jag hem och pluggapluggaplugga och efter det har jag träning och efter ska kanske vi ha en extra-träning eller så går jag hem och pluggar, men vi får se.

Kommer inte orka plugga, aaaastråkigt! :(
Aja, godnatt :) Den här låten är så sorglig :( Typ den enda låten som jag tycker är sorglig som någon av alla Dancehall-artister sjunger, ååh.. Nej, godnatt :)

Gi-gi & Fi-fi

Gabbi

Gabbi & jag

Drivbilder ;)

Gabbi

Alltid Gabbi som ska smygfota ;)

Gabbi's frukost ;)

Vår väldigt nyttiga frukost :)

.

HAHAHA GABBI! :D


Laugh

Har precis ätit mat, var aaaaaaaaashungrig, haha! :D
Jag och Gabbi möttes förut, vi gick till Cassie, låg i hennes mammas stooooora säng och kollade på ''True blood'', jag fick skrattattacker lite hit och dit, haha. :)
Jag och Gabbi dansade lite när deras gäster hade kommit, haha skitkul :D
Efter att dansat lite och skrattat så gick vi ut, gick till centrum snabbt och köpte cola sedan gick vi värsta promenaden, haha, jag har inte varit på många ställen i Tyresö asså :o Hahah.
Jag har varit på skratthumör hela eftermiddagen/kvällen, fick ont i revbenen av någon konstig anledning.

Nu äter jag choklad, den är snart slut :(:(
Jag vill ut igen, men Cassie och Gabbi kan inte, så jag stannar inomhus. Ska föra över bilder också, chao!


Next: Cassie's place

Godmorgon! :D

Jag har varit vaken i en timme, men sak samma (a)
Idag ska jag och Gabbi till Cassie, jag skulle hjälpa hennes mamma med en sak. :)
Bilder från när jag sov hos Gabbi kommer ikväll, har varit lite lat, haha..

Asså jag är på bra humör, jag kan tillochmed lyssna på den sorgligaste låten utan att må dåligt, tillochmed kan jag sjunga med. Stolt! :)

- Bild ifrån Streetstar 2009.
Glömmer aldrig Streetstar 2010 med JK, A and C, Kibbe, Adrian, Patricia, Varissa, och alla. Min födelsedag blev den bästa, nästa år kör vi igen JK. ♥31/1-2010 Minne för livet.♥

CHOKLAAAAAAAAD :D

HEJ! :) (Jag var tvungen, haha..)

Som sagt, kl 18:30 hade jag träning med tjejerna, rolig träning, haha. Yasemin, jag och Ranim blir fan craaazy tillsammans, jag skojar inte! Om någon trott att jag varit galen förut så skulle ni sett mig idag, ohh.. Haha! :D

När jag kom hem så började och mamma se på filmen ''World trade center'', intressant faktiskt. Den håller fortfarande på, men jag måste lyssna på musik och vara i min egna lilla värld ett tag. :)

Just nu äter jag marabou-choklad, gaaah vad gott! :D Och så lyssnar jag på musik, självklarhet när jag sitter vid datorn.

Skriver mer senare eller imorgon, beror på. ;)
FUCK!!!!!!!! Oj, förlåt Yasemin.. (a) Men på riktigt, fuck!! Skola på måndag!!! Och vi har spanska-förhör, matte-''prov'' och jag tror att vi skulle ha läst ut våra böcker över sportlovet, men tyvärr har jag inte min hemma. ;)
Hmm, jaja, får väl trösta mig med choklad. Och Dannis, om du läser det här, jag vet att du blir sugen lilla chokladmonster. :)

100 questions

1. Hur gammal är du om fem år?
- 19 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Ingen hittills ;)
3. Hur lång är du?
- Runt 165-167
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
- Stomp the yard, så sorglig :(
5. Vem ringde du senast?
- Har inte ringt någon på länge, har no money ;)
6. Vem ringde dig senast?
-
Yasemin
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
- ''Vet :(''
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på till vem, om personen är snabb på att svara så smsar jag annars ringer jag ;)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Skilda
10. När såg du senast din mamma?
- Någon minut sedan
11. Vilken ögonfärg har du?
- Blå/gröna/gråa
12. När vaknade du i dag?
- 13:18 :)
13. Vilken är din favorit julsång?
- Haha, alltid jag och Gabbi som sjunger ''Last Christmas'', så det blir den ;)
14. Vilken är din favoritplats?
- Danslokalen :)
15. Vilken plats föredrar du minst?
- Skolan är det inte för där är det roliga människor, så det är en plats på Gotland som jag inte gillar..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
- Då är jag 24 och jag har slutat skolan, så om mina planer blir som jag vill så befinner jag mig i USA.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
- Ingenting, om jag minns rätt.. Såna fall spöken, det är det jag minns.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Ett sms inatt ;)
19. Hur stor är din säng?
Tror typ 1,5 m, eller jag är inte säker (a) 
20. Har du stationär eller bärbar dator?
- Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
- Med, såklart :p
22. Hur många kuddar har du i sängen?
-
5 eller 6
23. Hur många landskap har du bott i?
- Jag vet att Gotland inte tillhör det landskapet som Sthlm är i, så 1 typ.. Jag suger på geografi :(
24. Vilka städer har du bott i?
- Visby och Sthlm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
-
SKOR :D
26. Är du social?
- Nja, inte emot min familj eller det beror på. ;)
27. Vilken är din favoritglass?
Chokladkross och hallon, eller vad det nu är :p Och Ben och Jerry's med Cassie :D
28. Vilken är din favoritefterrätt?
- Brownies utan nötter, typ :)
29. Tycker du om kinamat?
- Neej, bara riset :D
30. Tycker du om kaffe?
- Usch nej
31. Vad dricker du till frukost?
- Vatten, eller inget
32. Sover du på någon särskild sida?
- Om jag somnar på höger sida så vaknar jag på vänster sida, haha
33. Kan du spela poker?
Nej, haha
34. Tycker du om att mysa/kela?
- Njae, kanske inte min favoritgrej, haha. ;)
35. Är du en beroendemänniska?
- När det kommer till dans och musik så självklart, no doubt :)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
-
Ja, Empan :)
37. Vill du ha barn?
- Ja, 2 st.
38. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska och spanska, fast inte flytande :p
39. Har du någonsin åkt ambulans?
- Nej
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Pool utomlands, havet på Gotland. Haha :D
41. Vad spenderar du helst pengar på?
- Clothes
42. Äger du dyrbara smycken?
- Jag har, jag har tappat bort alla som var dyra, typiskt mig.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
- Glee, OTH och So you think you can dance
44. Kan du rulla med tungan?
- Nope
45. Vem är den roligaste människan du känner?
- Cassie och Angela S.
46. Sover du med gosedjur?
- HAHAHAHAHAHHAHAH NEJ! :D
47. Vad har du för ringsignal?
- C cho ca brüle
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Ja
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Min parfym ;)
50. Flirtar du mycket?
- Nej, haha.
51. Kan du byta olja på bilen?
- Varför ska jag kunna det? Nej tack :p
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej
53. Vilken var den senaste boken du läste?
- Jag håller på med en bok i skolan, men minns inte vad den heter, så Alex Dogboy.
54. Läser du dagstidningen?
-
Bara aftonbladet på nätterna på helgerna, haha
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
- Nope, eller jag har ingen aning :)
56. Dansar du i bilen?
Om jag lyssnar på min musik, så ja. Det är klart, jag kan dansa var som helst bara jag har min musik. :)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
- NRJ
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
- En hemsida + ett peace-märke, haha
59. När var du i kyrkan senast?
-
 Hmm, minns inte. ;)
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
- Cecilia och Anna
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Minns inte, men jag gjorde det senast med Sissela och Matilda
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
- Nämner inga namn
63. Vad lyssnar du till just nu?
- Wine up yuh body - Ricky Blaze
64. Har du varit med i tidningen?
- Ja -.-''
65. Vad är det konstigaste du ätit?
- Inte konstigt, men det äckligaste är lök, USCH!
66. Vem såg dig naken senast?
- Haha!!!!!!!!!!
67. Vad är det för färg på din tandborste?
-
 De är blåa :D
68. Hur imponerar man på dig?
- Var glad, var dig själv och ögon är ett ''plus'', haha!
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
- Förut var det Moa, men nu ringer jag ingen, men Gabbi är alltid bra att prata med.
70. Har du någon piercing?
Om öronen inte räknas så nej
71. Din största vinst?
- Haha, jag brukar ha tur på lotter, men jag minns inte faktiskt ;)
72. Civilstånd?
- Singel
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
- Facebook, blogg.se, youtube
74. Är du fåfäng?
- Jag vet inte vad det betyder (a)
75.  Ångrar du någonting du gjort?
- Ett misstag som jag gjorde mot Sara.. Men annars nej, eller jo, en sak.. Men det är privat
76. Hur gammal är din pappa?
- Jag vet inte :o Haha(a)
77. Vilket är ditt drömjobb?
- Framgångsrik danslärare (house!), fotograf och advokat
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
- Ja
79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
- Katter, kaniner och nu har vi 2 hundar på Gotland, Bella och Ludde ♥
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
- Jag sover ofta med en bulle på huvudet (haha!), jag är inte så bra i skolan som folk tror, jag gillar inte svenska killar, haha :D
81. Svär du ofta?
- Ofta och ofta.. Haha, när jag och Gabbi snackar så blir det ett och annat ord ;)
82. Sverige när det är som bäst?
- Summer
83. Kan du åka slalom?
- Nej :p
84. Vad har du ätit i dag?
-
 Frukost :)
85. Vad har du för utbildning?
- Jag går i skolan (a)
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
- Är nöjd med allt, haha driver.. Typ vaderna. :p
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Armar + händer
88. Vilken är din bästa egenskap?
- Att jag kan dansa, antar jag? (A)
89. Vilken är din sämsta egenskap?
- No, usch vad dålig jag är, haha.
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Jag har ingen aning (a)
91. Saknar du något?
- Bara C.B-konserten annars nej, mitt liv är bra :)
92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Nope, men det är roligt att få presenter, höhö
93. Vad gör dig ledsen?
- Det sårar mig när folk tror att jag har ljugit eller pratat bakom någons rygg och det är en lögn.
94. Vad gör dig glad?
Dans och vänner :)
95. Har du varit gift eller förlovad?
Är gift med Gabbi sedan 3 år tillbaks ;)
96. Vad ska du göra i helgen?
- Det är helg nu, så mina planer är att dansa :)
97. Vad är det knasigaste du gjort?
- Hehe... :$
98. Vad har du för laster?
- Och det är..?
99. Vem är din förebild?
- Annie, världens bästa syster.
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
-
Träna, träna, träna, träna och sätta upp mitt hår i en toffs eller boll innan jag dansar :D


Igår, + dagens planer

Igår; Gabbi sov som sagt här, så på morgonen lyssnade vi på musik, kl 14 hade jag träning med Yasemin och Ranim, vi bestämde att Gabbi skulle vara med oss. Vi tränade, när kl var 16 kom Erica och Penda, vi fick lära oss TUNGASTE (inte tyngsta, det låter bättre med tungaste) koreografin, och låten vi kör till älskar jag. Oh, hehe :) Vi körde, körde, körde, körde och körde ytterligare lite mer, tills kl blev 18:30, och då hade vi dansat i 4h och 30 min, om jag inte var död när jag kom hem asså..

Hände inte så mycket mer igår på kvällen, pratade med Gabbi i 6 timmar på msn, haha. ;) My diiiirty girl, hahahaha, ya know ;)

Idag; Vaknade 13:18, haha. Jag lyssnade på musik och gick igenom koreografin vi lärde oss igår steg för steg och mina armar, ouff, värsta träningsvärken! :O Nu sitter jag iallafall här, lyssnar på musik, pratar med Sara som är i USA och ja, det är väl det jag gör ;)

Ikväll har jag träning igen, men idag kör vi inte lika länge, men i 2h och 30 min ska vi köra iallafall, helt laaagom. Kommer vara död när jag vaknar imorgon ;)

Och så ska jag säkert prata med Gabbi på msn, as usual, haha. Nu ska jag dansa, wooooho :D CHAO!

GABBY & FRIDA's humor :D

HUMOR - Jag och Gabbi är pro's på att deppa och HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, älskar det som Pelin sa till oss igår ''Säg något som jag inte redan vet'', hahahah, nu är det vi som ska vara ***** mot alla andra, du fattar ;) Säg något som jag inte redan vet, hahahahahahah! :D

Jag säger bara till dig : Ät mitt bajs, och fuck you!!!!!!
Gabbi säger till dig : FUCK YOU!

HAHAHAHAHA, slut för denna gång! :D Nu ska jag fortsätta prata med min soulmate som förstår mig. :)

Emotion

Varför..?


Låten passar inte in någonstans, men älskar låten.

Musiiiiiiic

Tjo! Som Gabbi säger att man stavar det ;)

Igår var jag ute med Gabbi, sedan gick vi till mig och då kom Pelin, Helin och Erica, de hade köpt massa saker och hyrt film, så vi + Annie och hennes kompisar satt och snackade en massa tjejsnack och kollade på film, det blev mer snack än att kolla på film, stängde av efter typ halva och snackade, haha! :)

Gabbi sov iallafall här inatt och om typ 1 timme har jag träning med Yasemin, vi ska träna längelänge idag hade vi tänkt oss, vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag och Gabbi fortsätta pumpa med musik i vardagsrummet och äta, är fett hungrig! :D

Toooooooo bad ;)

Efter allt knas som har hänt genom sms de senaste 2 dagarna så ska jag stänga av min mobil resten av dagen, sätter på den ikväll igen, eller nej, nu ska jag bada och ska försöka stänga av mitt huvud, eller mina tankar som fuckar upp hela mitt huvud, fan vad knas det har blivit nuförtiden. Usch på det.

Edessa skulle ringa mig senare så jag får ha den på ändå, men kommer inte svara på sms, synd för er. ;)

ILSKA ILSKA ILSKA ILSKA SÅRAD SÅRAD SÅRAD SÅRAD

Är på sämsta humöret, fuck fuck fuck YOU!

Iallafall, igår mötte jag Gabbi kl 15 typ vid ringen, vi gick till centrum, snackade och så, gick till forellen och snackade och sedan gick vi till Gabbi, efter en stund gick vi hem till mig för jag skulle hämta saker och äta, så vi snackade då också, och sedan på backen påväg upp mot ringen så satte jag mig på gatan och bytte om, sjuk jag är. Iallafall, vi gick hem till henne, hon åt och så, sedan träffade vi Edessa lite snabbt, efter det satt vi i Gabbis kök och pratade (om jag minns rätt?), efter det tog vi en promenad, eller vi frös så vi gick hem till Cassie och såg på familj med hennes familj, heeeeeeeeemsk film! :( Efter det gick jag och Gabbi en promenad, efter det gick vi till ringen och köpte chips, då träffade vi Helin och Erica, pratade med dom och lite så, vi satt sedan och pratade i busshållsplatsen, såg 3 dumma ungar som ignorerade oss, fuck dom! Vi gick sedan hem till Gabbi, satt i hennes kök och snackade och åt chips, satt i tvrummet och snackade, sen somnade vi och kl 04:11 vaknade jag av att jag fick ett sms... Idag har vi mest tagit det lugnt, lyssnat på musik och ätit chips till frukost. :)

Nu är jag hemma och ska försöka bli på bra humör, lycka till....

Bilder kommer någon gång..

Skip to my lou

Godmorgon :)

Idag ska jag vara med Gabbi, sover hos henne ikväll också, vi ska typ vara ute och se på film hos henne och snacka och skratta, haha. :)

Nu ska jag börja fixa mig och smsa tönten, men först bjuder jag på en låt som jag gillar, dancehall ofc!

HAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAHAHHA!
Asså haha, det märks att jag inte har umgåtts med Gabbi på ett bra tag, helvete vad jag skrattar när jag chattar med henne på msn, hahahahahahahah!
Hon flippar sönder i hennes webb, eller hon gjorde, och hahahahhahah, knasbarn vi är, hahahahaha, Gabbi fattar. ;)

Nu ska jag fortsätta att prata med henne, haha, och annat folk som inte är lika roligt som Gabbi ;) HAHAHAHA Hejdå!


NITAR

Heeeeey :)

Hade nyss en långvarig skrattattack så jag är glad, haha.
Just nu pratar jag med Gabbi (Miss G, Gi-gi) på msn och lyssnar på lugn musik, jag och Annie ska snart ha en myskväll.

Idag blev jag väckt när klockan var lite efter 12 utav min underbara syster (hehe.... HAHA!), en väckning utav henne kan vara såhär att hon hoppar i min säng och sjunger och ropar i mitt öra ''Frida, dumma ungen, vakna nu!!!!'', det var så hon väckte mig imorse. Haha.
Vi åkte till stan kl 13 och var där en stund, köpte en nitväska som jag är kär i och så köpte jag en lång tröja.
Annie köpte massa snygga kläder också, hon hade mer pengar än mig, den bajsungen. :( Haha, egentligen har jag mer pengar än henne men jag hade bara med mig lite.

Nu vart det långt, iallafall när jag kom tillbaka till Tyresö så träffade jag Ranim i nyboda och vi tränade, sen gick jag hem.

Nu ska jag fortsätta prata med Gi-gi, förresten, imorgon ska jag träffa Gabbi. :)

Red

Hey. :)

Just nu lyssnar jag på ''Jump up'' med Major Lazer och så pratar jag med Edessa och Louise på msn.
Och facebook, såklart, höhö. ;)

Min och Lollos konversation är typ helt röd, haha, bombat med hjärtan. ;)
JK JK JK JK JK! ''Watch it'' som de sa på Streetstar medan vi körde solo.

Ska vänta på att Lollo har skrivit klart sitt inlägg i hennes blogg och sedan ska jag gå och lägga mig, ska se på film. Vet inte vilken, någon dansfilm blir det säkert. :)

Edessa är typ nästa Einstein! Hon är fett smart, min hjärna skulle aldrig kunna tänka ut något så klokt, men inte så konstigt eftersom min högra hjärnhalva gått i pension och min vänstra börjar bli lite rostig.

Nu är typ Lollo klar, tror jag, eller snart iallafall, ska prata med Edessa så länge. Chao + godnatt.

Btw, Sara är framme i USA nu, din dumma gräshoppare. :(


Teardrops


Vid vissa tillfällen önskar jag att allt kunde stanna upp så att jag fick möjlighet att tänka igenom alla val jag har gjort och de val jag måste göra, utan att tiden rör sig. Men jag har insett att det är omöjligt och istället får jag försöka tänka igenom saker och ting innan jag gör något som jag kanske senare kommer ångra.

Ibland, eller rättare sagt, ofta så tänker jag på att jag saknar min pappa och att jag en gång har haft mitt liv på Gotland, men det är numera här i Tyresö. Det har pappa svårt att förstå och det leder till att vi bråkar ganska ofta och att det får mig att inte vilja åka tillbaka till ön där jag en gång haft mitt allt.
Jag önskar att pappa fanns här, nära mig, så att jag slapp åka till Gotland, jag har dåliga minnen därifrån och det är en del av varför jag inte vill tillbaka.

Det är ibland skönt att veta att jag kan fly ifrån alla problem, men vart leder det? Ingenstans. Vad jag än gör finns problemen kvar, jag kan alltid springa hur mycket jag än orkar och fly så långt det bara går tills jag når världens ände men problemen finns alltid kvar, vad jag än gör. Så varför fly ifrån hela första början?



Jag har alltid haft problemet att berätta för mycket om mitt liv och mina problem till vissa personer jag egentligen inte borde berätta något för, men om den personen har berättat något för mig känns det som att jag måste också berätta något.

Jag antar att de flesta har problem med att veta vilka man kan lita på och inte, det är riktigt jobbigt, men jag försöker att bättra på mig och bara berätta saker när jag behöver och se till så att jag inte berättar till fel personer.

Jag önskar att jag räckte till, att jag kunde hjälpa alla som har det jobbigt, att jag hade tid och att jag hade en lösning till alla problem.
Men jag räcker inte till och kommer aldrig någonsin kunna få hjälpa alla med sina problem, hur mycket jag än vill, jag vill hjälpa min familj, jag vill hjälpa mina vänner, jag vill hjälpa bekanta och jag vill hjälpa andra människor som har det svårt och jobbigt, som bor på andra sidan jordklotet.

Jag vill känna att jag har hjälpt alla, annars är jag inte nöjd med min insats.
Hur mycket jag än kämpar för att få min tid att räcka till så vet jag att det är ytterst omöjligt att hinna hjälpa alla människor som existerar med var och ens problem. Det kommer aldrig gå, men jag tycker att alla borde börja hjälpa till..



Tillslut, eran uppfattning om mig borde jag inte bry mig om, för jag är mig själv och jag leker ingen, men på något sätt blir det så ibland att andras uppfattning om mig är viktigare än min uppfattning om mig själv och det borde inte vara så. Men ibland blir det så och det kan jag faktiskt inte rå för, men nu har jag berättat väldigt mycket privat men ändå så har jag lyckats hålla inne allt det som egentligen får mig att må dåligt och fälla tårar. Jag var tvungen att få ur mig allt det här, ingen har bett dig att läsa. Så klaga inte.

WE MURDA DEM

Godmorgon :)

Har varit vaken sedan kl 10 då Marre ringde och väckte mig. Haha.
Just nu lyssnar jag på dancehall och pratar med Yasemin. :)

Idag är det ganska mycket som händer (typ?), ska iallafall träna med Yasemin, skulle vara med Simonne och Marre men jag måste träna med Yasemin inför dance award, ikväll ska jag väl vara ute, as usual..

Nu ska jag fortsätta planera med Yasemin och försöka att svara snabbt på hennes meddelanden för hon b o m b a r mig, haha. Puss!

RSS 2.0