När jag tänker på er blir mina ögon tårfyllda...


Nu när ni är borta... från mig... så inser jag... och förstår... hur mycket ni hjälpte mig, jag älskar så himla mycket. C, A, M & H - vi har hållit ihop i 3 år, ska det verkligen sluta såhär..? :/ Fuck, nu blev min kväll inte bra...

Stan, tabletter, valborg

Hejhej!
Idag var jag i skolan, jag och Nadja pallrade oss ner till donken och köpte glass på lunchen, det var jättegott. (a) Iallafall, efter skolan åkte jag och Moa in till stan och mötte upp hennes storasyster, vi åt, Moa testade massa balklänningar, asså omg! Hon var riktigt VACKER i den klänningen!!! :) Iallafall, sen åkte vi tillbaka och snart ska vi ha familjemiddag eftersom familjen är samlad igen och efter det ska jag träffa Moa, blir säkert nyboda och sen senare ska vi till majbrasan till hennes familj. :) Det blir en lugn men skön kväll ändå. Får se när jag skriver igen, ska sova hos Moa imorgon och på dagen ska vi se på hennes lillebrors match, eller det kanske var på söndagen? Jag minns inte men det blir iallafall en lugn helg men ändå rolig. :) Ha en rolig valborgskväll allihop. /F

OMG OMG OMG OMG OMG... typ dör lite (a)

Trey Songz... OOOOOOOMG! (a)

Asså oooh shit, lyssnade på T.S för några sekunder sedan och då fick jag ett ryck och gick in på google... JAG DOOOOOOOOG! AAAAASSÅ OOOH! förlåt.. (a) Iallafall, shit.. Människans läppar :') Okej, förutom hans utseende så älskar jag hans låtar. :) Men nu skriver jag inget mer idag, min syster kommer hem om en liten stund (haha, har smittat henne! :D) så ska försöka sova en stund innan hon kommer. Chaaaao

MICHAAAAAEL!

Gick till skolan idag, eller jag gick på första lektionen för jag ville inte missa provet. Sen gick jag hem och nu sitter jag i soffan och tittar på mtv, det är MJ-låtar! Åååh, big love. :')

Ikväll ska jag, mamma och syster hämta Emma på arlanda, yeyeyey!
Men nu ska jag sova och vila lite, vi hörs.. Skriver inte mer idag.

Ännu mera fräknar..

Heeeeeeello. :)
Är minst lika sjuk som jag var imorse, men Cecilia var snäll och gav mig en treo brustablett idag så jag skulle må lite bättre, usch vad äckligt det var att dricka det. Kunde iallafall stå upp utan att snurra i cirklar, så det blev lite bättre. Jag, Nadja och Sanna gick till B&J och hämtade massa glass idag också, haha. Efter skolan låg jag och Nadja i solen och åt ännu mer glass och lyssnade på musik. Sommaren är på ingång, eller åtminstone en väldigt varm vår. :)

Idag är det tisdag vilket betyder pluggdag för min del. Har gjort några tal i matten som är till imorgon, fast hela kapitlet ska vara klart men vi får se om jag hinner, har massa annat att plugga på, t. ex. kemi/fysik-provet som är imorgon, spanska-provet som är på torsdag (och är hela 7ans viktigaste prov). Ska tvätta ikväll också, har läxa att göra det från hemkunskapen. Orkar inte skriva upp alla läxor, det får mig att ge upp på en gång... Men man får ta lite i taget.

Aja, när jag kom hem så solade jag på balkongen, det var aaaaasvarmt! :D Sen kom min syster hem också och då blev det roligare. Imorgon kommer Emma heeeeem, yeeeeeeey!!!! Tror inte jag ska till skolan imorgon eftersom jag mår som jag gör. Men måste ta en promenad ikväll, vill gå till barnsjön, men jag vill inte gå ensam.

Har fått apmycket fräknar också, det är så ugly ugly. Ser ut som en prickekorv. Bläääää och bu på det. ;) Kunde också sitta i bikini och ett par shorts på balkongen, det var lite pga min höga feber och för att det var riktigt varmt ute. :) Men det var lovely, haha. Skrev en bok nu känns det som, hehe ooops, C ya'll. ;)

Jag är typ konstig, eller störd :o

Goddddmorgon. :)
Fan, jag vet inte hur men jag lyckades trycka på något så att det blir sne text och det går inte att ändra tillbaka, irriterande. -.-
Aja, asså jag är typ störd på riktigt eller något. Kolla, när jag skulle somna igårkväll så kunde jag inte somna för jag kunde inte andas, jag fick P A N I K!! Så jag satte mig ute för att jag skulle kunna andas :o UTE???????! Men det var enda sättet för mig att kunna andas, jävla förkyldning. Hata hata hata.

Omg, jag är feeeeeeeeeeeett hungrig, måste äta nu! Idag ska jag och Njaaadi (Nadjjjjjjjjjii) äta glass, det är enda anledningen till varför jag går till skolan när jag har feber och är genomförkyld. :( Så var glaaaaaaaad nu Nadja, och Gabbi. ;) Btw, jag trodde Gabbi var seriös igår när hon sa att hon hade fått ett tredje öga, jag blev fett rädd. :O Hehe, men nuuu måste jag äta.

Efter skolan ska jag ha pluggdag, vill inte plugga ensam, men får mest gjort då. Aja, vi får se om jag går till nyboda ikväll, OM jag mår bättre för nu vill jag bara droga alvedon och sova. Men men, jag ska äta nu, vad länge sen jag var såhär hungrig. Aja, hejdooooo

The memory I wanna forget...

... is goodbye...

Lyckat! ÄR SJUUUUUUUK! Bra Frida, braaaaaaaa! Haha, det där påminde mig om när Kevin låter som en kyckling och säger ''Bra Kevin!'', haha. ;) Men men... Hatar att vara förkyld, eyeyeyeyey. Låten... :'/

Nu ska jag prata lite med Gabbi, min syster som sitter i sitt rum och Moa innan jag går och lägger mig. Kommer antingen somna på en gång eller så kommer jag inte kunna somna eftersom jag hostar som en galning och näsan rinner.. Bläääää.

Big love. Btw, snart kommer Emma hem, 2 dagaaaaaar!


Kändes helt fel

Kom nästan precis hem.. Var på träningen förut, var inte med för min hals gör så ont och jag hostar som en gris, haha. Lite synd är det om mig, har börjat få ont i benhinnorna igen, BRA FRIDA! Kändes helt fel att behöva sitta och titta på de andra som dansade. :( Gick direkt hem efter träningen, mår inte så bra... Varken psykiskt eller fysiskt. Men men, life's hard sometimes.

Mamma har köpt lite saker så jag ska må bättre, bl.a. 2 olika halstabletter och choklaaaaaaaad. Haha. Hon vet hur jag ska bli glad. (a)

När jag kom hem så hade min syster gjort en ''fruktsallad'' med ananas och jordgubbar, det var riktigt gott.. Summer-feeling.

Imorgon blir det skola, det är gratis B&J så jag och Nadja ska dit och ätaaaaaaaa, hehe.. (a) Men nu orkar jag inte skriva mer.

Sunglasses

Kom precis hem ifrån skolan, ska gå om ca 10 min igen, ska äta i centrum med mamma och storasyster. Jag lever iallafall och det är riktigt varmt ute, äntligen! Och de som klagar på att det är för varmt är sjuka, på riktigt.

Bjuder på en bild, haha. Okej, 2 st.. Men who cares ;)

På min balkong är det 25 grader, yeeey! Men nu ska jag ringa upp pappa och börja röra mig, är riktigt hungriiiig! Ikväll blir det dancehall med Steph, weeeeyey. :) Ha en solig eftermiddag/kväll :D

Edessa och jenka

Nu är jag på bättre humör, tack vare tuggummit jenka. Haha :)
Gick ut och träffade Edessa förut, thaaaaank you! ♥
Precis innan jag skulle hem och äta så kom Dannis också. :)
Men nu ska jag fortsätta göra det jag gör, vilket är.... Hmm, inget?
Min röst är helt hes, säkert för att jag och Felicia sjöng (läs: skrek) med i Panetoz låtar igår i nyboda, men det lär bli ännu värre imorgon när jag vaknar, en fullsatt globen ikväll med dans och skön musik, klart man skriker då.
Strepsils lär bli min bästa vän imorgon, hehe, lär behövas.

Jag orkar inte fixa mig eller något, jag vill ha mjukisar bara, men Gabbi har mitt ena par (mina favvisar! *sad*) och det andra paret är små, och resten av mina mjukisar är tråkiga. Haha.
Men orkar inte skriva mer nu, ska tagga till inför kvällen.

Hoppas ni får en lika lyckad kväll som jag kommer få, en kväll full av glädje, dans och musik. KÄRLEK på det.♥

Put your f**king hands up!

Har precis badat, eller okej, det var 30 min sedan, men ändå.
Ska sätta upp mitt hår i en boll/bulle/tomat (who cares) nu och sen ska jag kanske träffa Edessa snabbt, sedan åker jag och mamma till globen.

Ska fixa mig nu, hejdå

The Last Bounce!


Hatar den här bilden men det är den enda bilden från igår så bjuder. :)


Gick och mötte min syster vid bussen vid typ 00:45 inatt, vet inte varför men kände för det, haha.
Pratade med bästa Daniella, sedan somnade jag och tydligen hade jag bara somnat för när jag vaknade imorse så hade jag alla kläder på mig, mascaran var fortfarande kvar, mina örhängen var kvar och mitt hår var uppsatt som igår. Knaaaas!

Men men, min kära syster (hehe...HOST! hahaa driver) är lite överhype den här helgen eftersom det är The Last Bounce och så, självklart har hon på musiken på HÖGSTA volymen, på riktigt, hon kom in i mitt rum och sjöng (läs: skrek) och hoppade på mig och blåste mig i örat (hate it!) och jag vet inte vad.
Sen kände jag att min hals värkte som fan, så jag är fortfarande lika hes som jag var när jag vaknade, ska ta strepsils snart..

Ikväll blir det Bounce i globen, jag längtaaaaaar!
Ska också sola med Nadja idag och träffa Dannis. Tror jag? Aja, men vi hörs!


Äntligen har jag kommit hem..

Okej, berättar om kvällen.
Mötte Gabbi, gick promenad, gick till nyboda, träffade Moa, åt, var ute, var inne, var ute, var inne, blababla, snackade med Dannis, skrattade åt Dunja och Benan, dansade, sjöng, allt möjligt. Sen när jag, Patricia och Dannis varit i danslokalen i kanske 5 min med annat folk så gick jag och Dannis till ringen, sedan träffade vi Patricia och Shamsa och följde dom, sedan träffade vi Karima, sedan gick jag och Dannis hem till Nicklas där Jonas, Varissa, Adam och Nicklas var.. Tog det lugnt där och lyssnade på musik sedan följde jag Dannis en bit och gick sedan hem.

Afrikansk mat är riktigt gott! :D Men ska typ möta min syster vid bussen nu, hejdå.

Staaaan

Haha, var i stan idag också, fast med Gabbi den här gången. Vi kollade runt, handlade, åt, körde ''135'' (Gabbi förstår, hehe) och åkte sedan hem. Då satt vi i centrum och träffade sedan Jonas, Nicklas och Adam. Gick hem för att äta lite snabbt, men kom på nu att jag inte skulle ha gjort det eftersom jag ska äta i nyboda men men, sånt är livet. Ska strax ut och möta Moa eller träffa upp Gabbi och dom igen.

Idag köpte jag faktiskt en vit ''jacka'', köpte i minsta storleken men den var jättestor ändå, men det är mycket skönare att ha på sig stora kläder än små. Tycker jag! :D

Skriver inte mer ikväll, resten av kvällen spenderas i nyboda med afrikansk musik, dans och mat. Trevligt ;)

BRRRRR.. It's cold...

D A M N! Jag typ fryser sönder, även fast jag har ett täcke, ååh! Snart ska jag sova, det är underbart. :]

I DON'T NEED YOU!

Kom precis hem...
Var i stan med Nadja förut, gick typ i några affärer 20 ggr haha, vi letade efter raybans men hittade inga. Så jag köpte lite saker för att bli glad, köpte en svart/guldig jacka, grön/svarta leopardtights och ett linne... Aja, när vi skulle in och kolla på Åhlens, då kom det 2 killar som skulle gå ut och de var i 18-årsåldern och jag stannade upp och stirrade på ena killens baseball-jacka, det var lysande blå och jag sa högt så att alla hörde ''OMG'', haha, sen fortsatte jag gå och kollade bak för att se om de hörde mig och hans kompis skrattade och gav mig '';)''-blick. Haha! Aja, vi åkte hem, mötte Gabbi, gick runt, var i nyboda, dansaaaaaaaaaaade arabisk dans. Skitkul! :) Sedan gick jag till en trappa utomhus och satte mig där, gick sedan till röda huset utanför min port och satt där...

Är iallafall hemma nu och ska få mig på bra humör... Hur vet jag inte men min syster har kommit hem så ska prata med henne och fråga hur det gick. :)

Prinsessan Nadja

Haha, du förstår vad jag menar. :)
Nu: Möta Nadja och söta Viggo, sedan blir det stan! Rayban måste jag köpa och coola tights. Brådis nu, hejdå!


Nyss gick hon...

Haha, min sis kom in i mitt rum och jag satt och lyssnade på musik och sen hon ba ''Kan du spruta parfym på mig?'' och jag typ flög upp, hon skrämde mig!! Haha.. (a) Iallafall, den parfymen som hon ville ha är nästan slut men hon ba ''Ett sprut? :/'' med värsta oskyldiga minen, haha. Men det blev 6 sprut istället, men nu är den slut så idag får jag ha på mig den parfymen som Marre ÄLSKAR. Haha.

Men när jag hade sprutat så sa hon med bebisröst ''Det gäller idag.. Jag ska dansa i globen med världskända dansare, lillasyster'', skitsöt! Sen började vi från ingenstans brottas lite och jag har sedan jag var liten älskat att trycka ihop hennes kinder, ni vet? Så att munnen blir cp? Så jag gjorde det och det slutade med att vi båda dog av garv sen så kraaaaaamade hon mig och sedan gick hon :( Shit, fuck! Måste skynda mig!

Gårdagen + helgens planer :)

Godmorgon!
Skriver lite snabbt innan jag ska äta frukost och börja fixa i ordning mig.
Igår var det skola, inga kommentarer, efter skolan gick jag och Gabbi hem till henne, vi var i hennes rum och tog det lugnt, lyssnade på musik och kollade på videor som vi dog av garv till. Haha! Har saknat dig, Gi-gi.
Efter det gick jag till nyboda, kollade på house, var där på matkvällen, var lite med Moa och Edessa, satt med Annie, Christian, Amanda 1, Amanda 2 och någon mer(?). Aja, sen blablabla, orkar inte berätta.

Idag är det först skola, efter så åker jag nog till stan, ikväll blir det matkväll igen, tror jag. Det är iallafall mat från Syrien, Iran, Irak och dom där länderna.

Ikväll börjar The Last Bounce-''turnén'' och min syster är med i den showen så nu går hon runt och typ hoppar och sjunger, riktigt taggad är hon. :) Det är deras sista show på söndag så då ska jag och mamma åka till globen och kolla på alla duktiga dansare. Jag är en stolt lillasyster till 2 tjejer som lever upp till sina drömmar och kämpar utan att ge upp. Obeskrivligt.

Så helgens planer blir;
Ikväll (fredag)- Matkväll
Lördag- Inget bestämt
Söndag - The Last Bounce

Syster inatt :]

Boy, I'm addicted

Heeeey. =)
Hade 2 träningar idag, först med Yasemin och den andra var det jag, Gabbi, Pernilla (?), Emelie och Emma och Jennifer såg på. Värsta knassaken vi ska göra i koreografin, sparka upp med benet så högt vi kan, bak och ner. Svårt att förklara, men det var knas, haha. ;)

Efter träningen så gick jag och min syster till nyboda, det var asiatisk kväll. Gick hem efter typ 15 min, snackade med Moas familj sen gick jag hem och då åt jag men det gick inte så bra... Ska inte gå in på detaljer, men ni förstår säkert.

Var förresten hemma från skolan idag, sov 1 timme inatt, hann somna kl 6 imorse och sedan skulle jag upp en timme senare, då blev det kaos så jag stannade hemma.. Vill inte missa mer än en dag, så hoppas jag klarar av att gå dit imorgon, det beror på om jag klarar av att äta innan... Men men, snackade nyss med Gabbi på msn, var ett tag sen. :) Imorgon efter skolan går jag och G hem till henne och tar det lugnt där, på kvällen blir det träning och sen blir det matkväll, då är det ifrån Argentina, Chile, Peru osv... Vi hörs och ses!

Planering!

Imorgon(onsdag): 8:40-14:35 Skola, 15:00-17:00 Dans, 18:00-21:00 Dans
Torsdag: 8:00-15:10 Skola, träffa Moa, 18:00-19:30 Dans, 19:30-21:00 matkväll
Fredag: 9:10-13:20 Skola, kanske stan efteråt, Dans (har inte bestämt tid än), matkväll
Helg: - UTE!
Måndag: Skola, Moa, dans
Tisdag: Skola, pluggdag (varje tisdag), Moa, dans
Onsdag: Skola, Moa, dans
Torsdag: (kanske!) LEDIG FRÅN SKOLAN! EMMA KOMMER HEEEEEEM! :D
Fredag: Skola, dans, uppvisning!

Händicäp :)

Hello! :D
Skoldagen började med fysik och kemi, jag är riktigt keff på det, jag förstår ingeeeeeet! Jag vill verkligen förstå och jag anstränger mig men det går inte. :( Efter det hade vi iup, då var jag, Angela och Helen hos Tanja medan Marre och Nadja var hos Victor. Mitt under lektionen hör man låten ''dance and sweep'' och då är det såklart min mobil som ringer, haha, dumma Andy! Haha ;) Iallafall, efter lektionen ringde jag upp honom och vi snackade en lång stund, miss you! Fick även prata med hans kompis, som var lite störd, haha, men rolig. ;) Aja, sedan var det lunch blablabla, sista ämnet var so och det var faktiskt spännande! Äntligen! :) Gillar bara religion och lag + rätt när det handlar om so, hehe så nu är det intressant när det handlar om lag och rätt. Efter skolan så gick jag och Nadja i centrum och kollade runt och letade efter dove's grej till mig, men det fanns inte. -.- Men men, sen köpte jag från E.H, is chai muuuuums! :] Aja, sen gick jag hem och har pluggat och ätit onyttigheter. ;) Men men, ibland får det bli så.

Moa hämtar upp mig om några timmar, så ska fortsätta plugga och ta det lugnt innan det är dags för mig att byta om. Sitter i kortbyxor nu, riktigt skönt faktiskt, haha. :D Ska ut på balkongen och plugga, min syster ligger därute och steker så det är roligare med sällskap. Och syster, jag älskar dig! Asså jag är riktigt glad, jag och min syster är tightare än någonsin. :O Haha, och jag saknar dig, Emma.. 8 dagar kvaaaaaaar! :) Pusshej!

Nu knackar det på dörren, min låtsaspappa är här. Ciao!

Mångkulturell vecka ;)

Hello!!
Orkar inte berätta något om skoldagen, blablabla, hade träning förut, Moa kollade på, vi skulle stå på huvudet och göra situps, hahahahahahahahah! Moas rygg blev totalt knas, fett synd! :S Iallafall, efter det så hade Moa träning och då satt jag med hennes familj som åt kladdkaka och då åt jag det med, och det var svensk kväll så det spelades svensk musik (Carola, Ken ring, Mange, Petter osv) så jag och Felicia (Moas syster) satt och sjöng, haha. Helt galet! Efter Moas träning gick vi en promenad och sen gick jag hem, nu ska jag gå och lägga mig, ska se en film. =) Vet inte vilken men det ordnar sig.

Och ja, jag saknar dig, mer än du anar. MEN jag överlever och mår bra, jag tänker inte gå under för att du förändras, ditt liv och ditt val.

O to the M to the G!

Shit vad gamla låtar jag hittar på Itunes som jag inte har öppnat sedan jag bodde på Gotland?! Knas! Omg, haha, jag typ dör av garv här, vilken musiksmak jag hade... Hmm... Här kommer några;







Jag säger bara ''HERREGUUUUUUUUUUD'', hahahahahahaha! Nu väntar matteboken på mig. :]

El cumpleaños de José

¡Hola! Haha, tung jag är! ;)
Nu ska jag plugga spanska, har ett helt kapitel att jobba med tills imorgon (ligger jättemycket efter, buhu) + glosor... Men om man väljer själv att skippa lektioner så får man ta konsekvenserna, jag tänker inte hoppa över en spanska-lektion till för jag missar rejält mycket... A ver... Esta no bien. Inte keff, allmänt tung! :]

Ska också plugga matte, bråk-kapitlet är mitt kapitel, det har varit svårt i matten sedan jag började 7an i forellen men bråk går bra, so far.. ;) Det är snart prov igen, och vi har ett matteprov innan det eftersom många inte klarade förra provet så alla ska göra om en viss grej. Men men, stå ut bara! Snart sommarlov! :)

Nu ska jag sätta på min Spotify-playlist och sätta igång min hjärna på pluggläge, haha.
(Rubriken är vad sidan heter i spanskaboken som jag är på... Måste göra minst 11 sidor!!!!!!)

10 DAGAR KVAR!


Look like heeeeeell

Godmorgon ;)
Vill ni veta en gullig sak? Klart ni vill, kolla... Moa vaknar tidigare än mig så medan jag sov så satt hon och väntade på att jag skulle vakna, haha, jätte gulligt ju! :D
Men men, nu lyssnar jag på musik och chillpillar (har fått det ordet på hjärnan tack vare Moa). :)

Idag ska jag träffa U.T.K, vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på något. ;) Fint väder är det också, tror jag? Ikväll ska jag plugga, blää på det.. Men men, sånt måste också göras. Nu ska jag skriva på ett annat ställe än i den här bloggen..... Vi hörs!


Gooooodnatt..

..säger jag med 2 bilder från denna vecka! =)

Marre, jag & Nadja

Jag & Marre.

Nu blir det filmdags, kommer säkert somna efter 5 min som igårkväll, imorse när jag vaknade så kunde jag inte ens komma ihåg när jag somnade, kan fortfarande inte minnas hur och när jag somnade... Haha! Godnatt! =)

I'd cross that desert to be where you are

Heeeeeeeeeello!
Gick till nyboda förut, jag var den enda tjejen där och jag kände ingen (förutom fritidsledarna) så jag jobbade i cafeterian, resten av personalen spelade pingis, haha. Sedan sprang jag hem och hämtade pengar och gick tillbaka och köpte läsk, fortsatte jobba där, gick sedan en promenad, träffade min syster på vägen så följde med henne till affären för hon skulle köpa Ben and Jerry's, sen gick jag tillbaka till nyboda, fortsatte jobba lite, mötte Moa, var i nyboda, gungade, snackade. Sedan gick jag hemåt men stannade i ''röda huset'' precis utanför min port och satt och tänkte, det kommer jag börja göra, det var riktigt skönt att sitta helt ensam och höra vinden utanför ''huset''. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta det lugnt, ska prata med min syster senare också.

Btw så är det 11 dagar tills min kära syster (Emma) kommer hem, OM hon kommer hem.. Men men, jag längtar iallafall, 4 månader utan ens syster är riktigt jobbigt, ni som vet hur det är från att först träffa eran syster varje dag och sedan ska hon åka bort och ni får inte träffa henne på 4 månader.. Usch! Men life sucks sometimes..

Ska röra mig mot min systers rum nu, vi hörs!

Hemmakväll?

Hey! :D
Pratar just nu med min bebbo som befinner sig i sitt nya hem! Hoppas du tivs! :)
Gick på ungdomsmässan ''Ungdom 135'' förut, jag och Moa bombade kondomer, eller hon gjorde, det var massa gratisgrejer man fick ta och så. Sen så gick vi till centrum och tog pannacotta, det var blåbärssmak, jättegott! :D Blablabla, efter mässan gungade vi och lyssnade på musik, sen gick jag hem och har ätit, rensat ALLA mina kläder och hunnit börja se på ''Bad boys 2'', har redan sett den så gör inget ifall jag missar en bit i filmen. ;)

Just det! På mässan så var Olle Waller där (sexolog, haha) och jag och Moa skrev en fråga på en lapp, den första frågan han svarade på var ''Är lesbiska oskulder? De måste ju få i sig'' och det var vår fråga, alla dog av garv och Moa blev rödare än en tomat, höhö. ;) Jag dog av garv också, haha.

Men ska till nyboda nu! Puss

Ungdom 135

Godmorgon ;)
Asså jag är död psykiskt men vaken fysiskt, ska snart duscha så jag vaknar till liv. :)
Och jag är typ sjuk på något sätt, jag vet inte vilket humör jag är på? :S
Pratar med Moa just nu och lyssnar på musik, längtar till måndag! :) (Dancehall!)
Idag är det Ungdom 135 som gäller, ska dit vid ett-tiden med Moa. Varissas grupp uppträder vid 16 ungefär så det ska vi kolla på och den där Olle blablabla ska vara där och jag och Moa är fett sköna, vi har förberett en fråga, haha, kallas handikapp. :)

Nu har min bebbo flyttat och det är tragiskt!!!!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :'(

Nu ska jag duscheliduscha och sen gå mot skylten för att möta Moa. Vi hörs ikväll, tror jag stannar hemma ikväll.. Men man vet aldrig, pusshej!

Btw, grattis till Angela och Rodde som fyller år idag, känns som att alla fyller år i april, haha. ;)

Filmklipp från gårdagen


Haha, jag tog inte med klippen på när vi körde bend over på varandra. ;) Men kolla på hela! =)

Filmeeeeeeer

Asså det känns som att den här kvällen är utsedd till en ''gråtkväll'' för mig, nej, jag har inte gråtit men jag kommer snart börja göra det... Gick ut och träffade min bebbo (Marre) förut, vi skulle springa men vi gungade istället och filmade lite och ja, skrattade. Sen mötte jag Moa, vi gick runt, träffade folk hit och dit, fast Ronja och Katta var med oss hela kvällen typ, haha. :) Kom precis hem och nu orkar jag inte skriva mer... Funderar på att lägga över allt från kameran och klippa ihop en film från lunchen igår med tjejerna. Men vi får se, peace!

Dannis och Angela

Hello! :)
Skoldagen var okej, efter så gick jag hem och såg på tv (jag ser ALDRIG på tv längre, knas) sedan mötte jag Helen och Angela, gick till centrum, sedan taggade Helen och då gick jag och Angela till lekplatsen och ''lekte'', haha, sedan väntade vi på min syster och då träffade vi Dannis, så hon var med oss, vi satt i biblioteket och Dannis läste arabiska och spanska böcker för oss, haha. ;) Och nu har jag precis ätit och ska kanske ut ikväll, ska typ springa med mamma, det var mitt önskemål, men fett skönt att springa. :O Aja, juste! Fick chokladägg av Dannis förut, haha. :]

Men vi får se, orkar inte skriva mer så säger hejdå här. Hejda pa dajjjjj

Det här är till dig, och du vet vem du är...


You're the star who lights up my sky
You're the one who made me see
That you don't need wings to fly
Your love has set me free

Cause you are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
And just like the sun you showed me the light
I'm amazed and you're the reason why..


Jordgubbssmak ;)


''Asså Frida, du kan garva åt allt, då menar jag ALLT'', så kan det gå. :)

Haha hej! :D
Kom precis hem, skolan började tråkigt, sedan på hemkunskapen så bakade jag och Marre, haha, Nicklas åt lite för mycket, stackarn. ;)
 Sen slutade vi och då gick jag, Cassie och Marre och satte oss på en trottoar och lyssnade på radion eftersom Angela och Helen hade radiosändning, och när det spelades låtar flummade jag, Cassie och Marre, hahahahahaha! Det var där jordgubbssmaken kom in i bilden... Det kommer synas sen på bilderna vad jag snackar om, hehe. När Angela och Helen mötte oss så gick vi 5 till lekplatsen, eller inte Helen för hon skulle hem, så vi 4 gungade, skrattade, lyssnade på musik, snackade.
Och jag somnade med huvudet på Marres axel förut, underbart att sova, haha. :] Men nu ska jag typ äta eller något, sen så har jag träning kl 18, det är house idag med Ingrid. :)

Har filmat lite idag också från lunchrasten så jag visar allt ikväll, stackars mig som måste redigera och grejer -.- Haha. Men vi hörs! :)


Vår 2010 - bilder på mig & Nadja


Estoy enamorada...


Marre, du hade rätt om låten..♥

Väldigt bra dag! :)

Hej! :) Är glad och jag ska snart gå och duscha, hoppas inte min ''bränna'' i ansiktet försvinner bara, hehe.
Idag var det skola, helt okej, efter skolan så köpte Nadja kakor och då gick jag, Nadja och Marre till vårat place och solen låg på där så det var riktigt varmt! Låg och solade, det brände igenom mina tights, haha. Härligt! =) Tog en massa bilder (lägger upp dom här när Marre har lagt upp dom på fb) och lyssnade på musik, åt, pratade, skrattade, njöt av solen. Ååh, det är underbart (a) Iallafall, sedan skulle Marre på sin spanska-lektion i nyboda men den var inställd så vi gick hem till Nadja och lämnade henne, braaaaaa Nadja! Haha.. Iallafall, jag och Marre typ sprang hem till henne och gick till affären, gick tillbaka och sedan gick vi ut, gungade först, sedan satte vi oss på en ''plattform'' vid lilla nyboda och solen låg på där så det var varmt och skönt :) Tog massa bilder, sjöng, pratade och gjorde massa saker.. Har saknat min bebbo och Nadja, imorgon gör vi om det. ;) När jag hade varit med Marre i någon timme gick jag hem helt fräknig (Dåligt = jag tycker det är riktigt fult, men andra tycker det är gulligt -.- Bra = tecken på att jag fått färg) och satte mig på balkongen och låg i solen med min syster och lyssnade på musik, lovely! :D Sedan åt jag snabbt och mötte sedan Moa, gjorde inte så mycket, gick runt hela Tyresö typ, haha, snackade, flummade, ja, allt möjligt. Sedan gick vi till nyboda och träffade Dannis och Edessa där, Kibbe och Dannis hade kriiiiig, asså tårarna spröt och jag fick kramp, herregud vad jag dog av garv, haha. Det kändes som om att mitt ansikte kokade över, haha, heeeeeeeeeeelt roligt. :D Sedan gick jag och Edessa hem.

Planerna för idag blev inte som det var tänkt, men vad kan jag göra åt saken? ;) Men det blev ändå en väldigt bra dag, dock tror jag att solen påverkade det lite. :) Och det var bra, nu är jag helt slut, tror faktiskt att det är för att jag varit ute i solen sedan jag slutade skolan, vilket var 13:20, hehe. Ska duscha nu, men vi hörs! Förhoppningsvis har Marre lagt upp bilderna innan jag skriver nästa gång. Kommer inte orka skriva mer ikväll, så godnatt!

Godmorgon :)

Gick upp för ett tag sedan, börjar 9:15 idag och slutar runt 13, jag gillar tisdagar, det är bara 3 lektioner fast det är kemi & fysik nu som första lektion, usch på det! :)
Ska möta Cassie, Angela och Marre någon gång vid lekplatsen, typ kl 9.
Nu ska jag klä på mig och bestämma om jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår, som vanligt är det i-landsproblem, helt onödiga ''problem'', haha. Men vi hörs ikväll! :) Lägger upp Marres favoritbild på oss 2 som jag inte gillar, haha, vi ser ut som monster. (a)

HEEEEEJ MARRE! :D:D Haha... (a) Take care! :)

U.T.K är det som gäller

Heeeellu! :)
Just nu sitter jag och snackar med Moa på msn om att lesbiska är oskulder livet ut eftersom dom inte har fått något i sig, fett konstigt!
Iallafall, kom hem för en pytteliten stund sedan, har varit med Moa sedan jag slutade idag. Skolan var helt okej, efter idrotten så låg jag och Marre på marken i solen, äntligen är det vår! :) Gick och mötte Moa och hennes mamma, vi har inte gjort så mycket, snackat, gått promenader, gungat, lyssnat på musik, sjungit och luffat lite i centrum när det blev kallt.

Men hallå, om lesbiska är oskulder livet ut (om de inte har sex med en kille) hur är det då för bögar? Är de också oskulder? Eftersom... Eller jag vet inte, haha. Faktiskt intressant, typiskt att Moa och jag snackade om det förut, haha.

Och som sagt, det är U.T.K som gäller. Och jag vill inte härifrån, jag vill inte dö, jag vill bara hitta bra personer att umgås med, för folk sprider rykten, snackar skit och öppnar sin mun, iallafall de flesta som jag umgås med. Men de har inget bättre för sig, som Moa säger.

Ingen spanska + mentorstid imorgon, tumme upp!

Heeeellu, pratar med Moa just nu på msn och lyssnar på musik. :)
Imorgon är mentorstiden inställd och den är direkt efter spanskan så jag skippar spanskan också, jag har också glosförhör på spanskan men jag har inte pluggat och vad ska jag göra i skolan i 50 min efter spanskan när jag är den enda som är där? Så jag får sovmorgon till kl 8! :) Tänkte bara säga det, men vi hörs! Godnaaaaaatt

Do you know you're my miracle?

Hejhej, är glad samtidigt som jag är på ''kärlekshumör'', asså när man lyssnar på kärlekslåtar och tänker på den man gillar, haha, låter stört. ;)
Dagen började med att jag träffade Gabbi, vi gjorde inte så mycket, gick ut och in hela tiden, låg sedan ute i solen och åt chips, haha. Sedan gick vi hem, efter en stund möttes vi igen och gick en promenad med min syster men Gabbis kondis är inte den bästa så hon orkade inte gå längre -.- Så vi gick in i centrum, satt med Nadja och några fler. Sedan gick jag och mötte Edessa och Dannis, gick till granbacken, hände inte något. Gick hem, satt vid datorn och lyssnade på musik, smsade med Moa och gick ut och mötte henne, vi gick först till gungorna och sedan gick vi in i centrum, gick igenom, gungade, gick till vår vattenpöl, dansade så att det skvätte upp till knäna typ, haha. ;) Sedan gick vi till coop och skulle träffa Dannis och Edessa där, dom sprang runt, vi gick till time, sen hände typ ingenting.. Eller jo, jag och Moa gick till parkeringen och jag sprang medan hon satt på en sån där vagn-grej och när jag sprang igenom en vattenpöl skvätte det på stackars Moa, haha. ;) Sedan gick vi till våra älskade gungor och lyssnade på musik, låg i sanden och tittade upp mot himlen, heeelt underbart. :) Kom precis hem iallafall och nu ska jag fortsätta prata med Moa på msn och lyssna på kärlekslåtar, haha. Mobbad jag känner mig. :) Hejdå.

Kort om igår + dagens planer

Heey. :)
Tänkte berätta lite om igår, gick ut och träffade Gabbi.
Vi gjorde inte så mycket, snackade, gick runt och så.
Sedan gick vi och hälsade på Cassie + hennes familj, länge sen!
Efter det skulle jag äta så Gabbi följde med mig.
Haha, jag och Annie är skönast, jag lovar! Exakt samtidigt också ;)
Iallafall, vi åt och sedan gick vi till nyboda, där grillade Kibbe korv.
Nadja kom så vi gick en promenad och pratade, hade saknat min pingvin!
Gick sedan tillbaka till nyboda, då blev mitt humör dåligt så jag gick och mötte Moa, vi gungade (haha, det är fett kul!) sedan gick vi en promenad, kom till en jättestor vattenpöl som täckte hela vägen så vi stod i vattnet och dansade, det skvätte jättemycket och det läckte in i skorna men det var sjukt kul. :)
Sedan gick Moa hem och jag gick tillbaka till nyboda, jag, Gabbi och Edessa hjälpte Kibbe att förbereda inför matchen. Gick sedan och mötte min syster och Helin i ringen, handlade och gick tillbaka.
Haha, Johan och Yerco var helt störda, dom skrek och jag vet inte vad. ;)
I halvleken så gick jag och Dannis en minipromenad och pratade lite, herregud vad man kan sakna folk asså. :O
Vi såg sedan klart matchen, eller Dannis gjorde, Gabbi ringde mig så jag fick prata med henne tills hon var hemma, jag stod där vid cafeterian i nyboda och sjöng med i låtarna, haha, det kändes som om att man stod på en konsert, haha. ;)
Såg sedan klart matchen och gick hem med min syster.
Barcelona vann, jag tyckte att Messi var grym som vanligt. :D

Kl 15 idag så ska jag träffa Gabbi, kanske Moa också.
Så snart ska jag börja klä på mig. :]
Och jag har kommit på att jag inte kan skriva en ''kort'' förklaring om t. ex. en kväll, det blir ändå långt, haha, men det är bra att skriva mycket, tror jag? :)

Pratar just nu med Gabbi, Lollo, Pompom och Julia på msn, men vi hörs senare!


Utfyllnadslista (= jag har t r å k i g t)

1. Fullständigt namn?-  Frida Johansson
2. Ålder? - 14, hemskt!
3. Vart bor du? - Tyresö och lite på Gotland
4. Bor tillsammans med? - Mamma och mina systrar
5. Färg på ditt hus? - Grått, usch
6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
7. När är du född? - 1996
8. Klass? - 7G
9. Vilket år tar du studenten? - 2015, eftersom... Eller jag vet inte, tror det (a)
10. Något jobb? - Nej, thank God
11. När gick du upp i morse? - Vet inte, Gabbi bombade mig typ halv 3 så då :p
12. När ska du sova? - Någon gång inatt, ååh skola på måndag :(
13. Duschat idag? - Inte än, ska ikväll
14. Kramat någon idag? - Nepp
15. Pussat någon idag? - Nej, inte än :p 
16. Vad har du ätit idag? - Frukossssssssst
17. Dagens klädsel? - Mjukisar, 2 linnen och tröja, jag orkar inte fixa mig -.-'' haha
18. Dagens smink? - Ingenting, orkar inte sminka mig heller 
19. Dagens sötnos? - Syster <3
20. Dagens roligaste? - Annie, hittills ;)

Socialt.
21. Har du många vänner? - Tillräckligt tror jag 
22. Hur många har du kysst? - Och du tror att jag håller räkningen, haha nej ;)
23. Vem kramade du senast? - Patricia :)
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen, tur det, annars kommer jag och gör ''gallis swing'' haha
27. Har du pojk-/flickvän? - Noooooope :D
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Daniella :)
29. Vem fick du senast sms ifrån? - G my bro <3 (var tvungen att skriva vad hon hette i min kontaktlista, höhö)

Favorit:
31. Film? - Taken och You got served (tröttnar aldrig på den dansfilmen!!)
32. Låt? - Vet inte, har ingen speciell favorit, många är bra istället! :)
33. Mat? - Grillat, ååh sommar!!!
34. Dryck? - Vatten och coca cola
35. Färg? - Blå 
37. Stad? - Alanya
38. Land? - Turkiet 
39. Ämne i skolan? - Sedan när tyckte jag att skolan var tillräckligt rolig för att ha ett favoritämne? Haha, nej men typ hemkunskap :D
40. Människa? - Alla som gör mig glad

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Jag tänker inte efter vem jag tänker på, men nu tänker jag på min syster
42. Personen du kysste? - Long time ago. JAG FÅR DÅLIGA MINNEN! :( Men det hände aldrig (enligt mig) så det var riktigt länge sen :D
43. Gången du spydde? - Det minns jag inte, vill inte minnas
44. Gången du grät? - Det var ganska länge sen
45. Pizzan du åt? - Hmm, vet inte :o
46. Gången du var i Göteborg? - Sommaren 06 eller 07(om jag minns rätt)
47. Gången du var i Stockholm? - Jag bor i sthlm idjuts
48. Gången du var full? - Har aldrig druckit 
49. Gången du var hög? -  Har aldrig gjort det
50. Gången du var kåt? - Haha, fan vet jag?

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - Beror på :)
52. Hund eller katt? - Kan inte välja, båda!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på :D
54. Tvspel eller datorspel? - Jag spelar aldrig något av det? Haha, jag har ett liv! ;)
55. Singel eller upptagen? - Singeeeeeeeel
56. Hångla eller ha sex? - Strula, hehe
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Haha, playahead -.-
58. Ragga eller bli uppraggad? - Vet inte (a) Beror på :D
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Haha, paradise hotel, ååh minnen! :D
60. Blont eller svart hår? - Svart
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Grå/blå/gröna så typ blå 
62. Choklad eller lakrits? - Chocolate, BARA om det är marabouuuu 
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänsterhänt is the shit :]
65. Coca cola eller fanta? - Coca cola!
66. Pizza eller kebab? - Pizza, är det bara jag som inte gillar kebab? -.- 
67. Randigt eller prickigt? - Det beror på
68. Älska eller älskas? - Kan inte välja
69. Leva eller dö? - Leva

Antal:
70. Personer du älskar? - Jag räknar också! Men mina vänner, familjen och honom -.-''
71. Personer du hatar? - Jag har aldrig hatat någon och kommer aldrig att göra
72. Gånger du varit full? - Som jag sa, jag har aldrig druckit
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Jag håller mig till 1, hallå?
74. Glassar du ätit på en dag? - Jag vet inte, har aldrig ätit många :p
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Om ung räknas som en festival så blir det den :D
76. Gånger du haft minnesluckor? - Never
77. Gånger du varit hög? - Har aldrig rökt på
78. Personer du saknar just nu? - Jag vet inte, några stycken.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1 gång, dumma dumma kärlek

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen faktiskt :)
81. Ska du träffa imorgon? - Det är söndag imorgon och Lollo är hemma från Gotland så vi kanske ska påbörja vår tradition :)
82. Sjöng du senast för? - Mig själv :D
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Gabbi, Edessa och Marre
84. Spelade du tvspel med senast? - Har aldrig spelat tvspel ;)
85. Vill du ta med på resa nu? - Syster och mamma till Emma!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen, varför ska man göra det? Stackars människor som är så dumma
87. Förtjänar att dö? - Asså vad är det här för fråga? Jag vill inte att någon ska dö, jag vill inte hata någon, jag vill inte att någon ska må dåligt, okej? Jag var tvungen.. (a)
88. Är söt? - Många
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Nobody, eller jo, men ändå

Vad:
90. Gör dig glad? - Dans
91. Gör dig ledsen? - Falska personer som man kallade ''vän'' och kärlek
92. Vill du helst göra nu? - Dansa
93. Önskar du att du slapp göra? - Vet inte, typ att bo långt ifrån pappa
94. Vill du ha nu? - Sömn
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - No clue
96. Längtar du till? - Matchen ikväll, sommaren, och att jag ska träffa Gabbi om några minuter :D
97. Tycker du om dina betyg? - Som tur är har jag inga :D
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget vad jag kan komma på, eller jo, 1 sak.. Förlåt Sara.
99. Är det bästa som hänt dig? - Dansen och Streetstar
100. Hur mycket är klockan? - 15:55

Heeeelt död!

Vaknade nyss.. Utav att Gabbi bombade min mobil, är helt död, somnade 4:30 imorse, asså om någon fick massa konstiga sms av mig inatt/imorse, jag minns inte vad jag har skrivit, jag tror inte att jag själv visste vad jag skrev så ni vet. ;) Jag måste börja fixa mig nu, ska ut med Gabbi, ikväll blir det maaaaaaaaatchen med Edessa!! Längtar som en åsna :o Aja, Gabbi väntar säkert på att jag ska säga att jag är färdigfixad, men noooope, nu ska jag klä på mig, asså det syns att jag är död också, usch!!! Men men, alla har väl varit helt död någon gång. ;) Asså inte död som i död, asså inte så, utan asså död som i dödstrött, inte när man är död som i död? Asså fattar ni? Okej, jag vet inte vad jag snackar om, ska byta om nu. HEJDÅ!


Mongo pingvin, vart är du? Smsa mig! Saknar dig dumbom. :)


Taggad! :D

Imorgon ska jag och Edessa se på matchen mellan Real och Barca, enligt tigerbarn (Edessa) ska jag heja på Real, så blir väl så. ;) Men det kommer bli sjukt spännande för när jag spelade fotboll och bodde på Gotland gillade jag båda lagen, så det ska bli riktigt kul! :D Den börjar rätt sent imorgon men vi ska se den i nyboda på storbildstv så det blir nice! :) Det lär bli många som sitter bänkade för att kolla ;)

Snackar med Gabbi på msn nu, var ett tag sedan, min lilla åsna! :D Ey, råtta kan du vara själv. Haha.
Ska snart gå och lägga mig, det tar på krafterna att träna. ;) Godnatt!

Why did you make it hard for me?


Dagens låt...

Planerna för kvällen förändrades, min syster skulle ha house-klass så jag var med och dansade, Adrian stannade efter sin klass och var med, skitkul! Det märktes att jag inte dansat på en hel vecka, men det var lika kul som vanligt. :) Efter klassen följde jag med min syster till ringen, sedan gick jag till nyboda och träffade Edessa. Vi gick på promenad, sedan gick vi tillbaka till nyboda. Samme, Edessa, Emma, Goran och Gabbi körde ''land och stad'', Patricia ringde sen och då gick jag och mötte henne, sedan var Dannis också i nyboda, Varre med! :) Sedan hände inte så mycket, asså Kibbe med sina dumma sladdar, alltid han! -.- Men men, gick hem och skulle egentligen se på film med min syster, men varken hon eller jag orkade eller hade lust.. Och nu har Marre loggat ut från msn också, tråkis! Så antingen kollar jag runt och nördar mig eller försöker sova, är riktigt trött. Dags att vända dygnet nu! Inte sova till halv 2, nej. Får se vad jag bestämmer mig för, men om mina tankar är ''rätt'' så kommer jag inte få sova i många timmar för att en person kommer ringa och väcka mig. Men vi hörs!

Hungrig.. (a)

Kom precis hem, Annie är fett rolig när hon kör, haha. Men fortfarande kan jag inte föreställa mig min syster sitta bakom en ratt och köra, min LILLA syster som nu är 18 år, ååh, tiden har gått fett fort, nyss var jag liten bebis och låg i din famn, men nu, nu kör du och får gå på klubbar, och jag... Jag gör typ inget, varför går tiden så fort?!

Aja, jag är riktigt hungrig, mamma frågade om jag var hungrig ''nej, usch, jag är mätt'' men nu, haha, jag är jättehungrig, så ska äta, sen får vi se vad som händer. Blir säkert nyboda ikväll. ;)

Jag har världens bästa syster

Heeeeeey! :)
Vaknade 13:30 av att Annie dunkade jävligt hög musik, men det var väl dags att vakna då, hehe. Då gick jag upp och åt frukost, när Annie hade duschat så badade jag i en timme, haha Sara säg inte att jag är seg! :) Tack! :D Och när jag hade badat så satte jag mig här och lyssnade på musik, internet fungerade inte då så kunde inte skriva tidigare. Jag blev på dåligt humör när jag läste en blogg och såg en sak, men min syster gjorde mig glad igen. :) Och nyss skrev hon till mig på msn när hon sitter utanför dörren (i vardagsrummet), haha, jag ska följa med när hon ska köra. ;) Ikväll vet jag inte vad som händer, har hört av mig till Cassie, men hon har inte svarat, får väl antingen stanna hemma och ta det lugnt eller så går jag till nyboda. :) Imorgon ska jag och Edessa sitta bänkade i nyboda framför matchen mellan Real och Barca, oohh grym match kommer det bli! :D Men nu ska jag byta om och fixa mitt hår, sedan väntar en galen biltur, hehe. See ya! Edessa, smsa mig när du ser det här! :)

Endast 19 dagar kvar tills jag, mamma och min syster åker till Arlanda och hämtar min syster som varit borta i flera månader, ååh! Can't wait!!!! ♥


Inte på humör..

Inte många är äkta, det insåg jag nu. Kan jag lära mig att hålla min mun stängd någon gång?
Haha, det märks att jag den senaste timmen bara har lyssnat på sorgliga kärlekslåtar, stört det där... Men men, imorgon tror jag att jag stannar hemma hela dagen + kvällen, en sak har förstört mitt humör så jag har ingen lust att gå utanför dörren. Men vi får se... Ska sätta på dancehall nu som alltid får mig på bra humör och snart sova, orkar inte vara vaken sent längre, snart börjar skolan och då ska jag ta tag i skolan, och det är bra om jag är utvilad innan den börjar. ;) Men vad fan, jävla kärlekslåtar!! Aja, får byta... Vi hörs!


Nadja, kommer du ihåg när vi var på engelskalektionen och du skrev om J.D?
När du hade skrivit ut den här bilden (eftersom jag sa att du skulle det, hehe) och jag satt och stirrade på bilden, jag ba ''läpparna...'' och du skrattade och sen gav jag bilden till dig och du satt helt still och stirrade också, haha, our boo, right? :)

Och nu är det sexlåtar som spelas, haha. Godnatt!


Miss you like craaazy

Det började med att jag mötte Edessa i porten 20:30, vi gick till centrum och handlade med Petra och Nicole, sedan gick vi till nyboda, träffade Patricia, gick till ica, blev ''förföljda'' av Wojtek, Filip och Geo. Gick på  promenader, sedan gick vi in i nyboda och då dansade jag, Patricia, Aline och Varissa lite, spelade pingis, spelade kort.. Ja, hände väl inte något speciellt. Sedan gick Patricia och Edessa, då stängde nyboda för klockan var 22:30, så då gick jag och Varissa en kort promenad (min drog!!!) och skrattade mest. Haha, sedan gick hon hem och jag med. Har inte hunnit med något mer än att sitta här en liten stund och lyssnat på musik.

I.miss.you.like.crazy.

Musik är en drog

Och just nu är de här låtarna mina droger.






Nadja, kommer du ihåg sista låten? ;) Haha


I fall for you deeper everyday


Thinkin back
To the feelin that I had when I first saw your face
I knew that it was you
Some time has passed
And the feelings that I had before still are the same
Cause you never changed no

Even though I dont show it girl
I just want you to know
That even if we fight a million times over little things
We can still make it better
I meant what I said when I gave you that promise ring
That ima love you forever
I fall for you deeper everyday
Feel it now girl more than ever
But with our type of love
Forever aint enough

I've been searchin my whole life,
I'm lucky I found you
No better girl too
You aint leavin cause
Forever aint enough

You see me for who I am and not for who I'm not no
I'm tellin you that I'm sorry
If I tend to treat you the wrong way
But I care you know my heart is there
Even though I dont show it girl
I just want you to know

That even if we fight
That even if we fight a million times over little things
We can still make it better
I meant what I said when I gave you that promise ring
That Ima love you forever
I fall for you deeper everyday
Feel it now girl more than ever
But with our type of love
Forever aint enough

I've been searchin my whole life,
I'm lucky I found you
No better girl too you aint leavin
Forever aint enough (forever aint enough)
Forever aint enough (forever aint enough)
Forever aint enough (forever aint enough)
Forever aint enough oooo woah yea it aint enough

Even if we fight a million times over little things
We can still make it better
I meant what I said when i gave you that promise ring
That Ima love youu forever
I fall for you deeper everyday
Feel it now girl more than ever
But with our type of love
Forever aint enough

Ayee I've been searchin my whole life
I'm lucky that I found youu ooo ooo oo oh baby yeah yeah yeah
Forever aint enough aint enough ohh babyy oooooo oooo girl aint enough

Tigerbarn! <3

Har precis ätit, det var riktigt gott! :) Riktig sommarmat, ååh, fick lite ''sommar-på-Gotland''-känsla när jag åt.. Men men, snart är sommaren här, I hope... Iallafall, ska till nyboda lite senare med tigerbarn, om Annie tillåter mig att gå ut, enligt henne ska jag vara hemma men icke, jag kan inte sitta hemma en hel kväll, det går inte. ;)

Ordet ''föralltid'' är stort, riktigt stort, det är från början till slutet, jag kommer inte kunna säga det ordet igen, det är ju sorgligt att se hur många som kastar ut det där ordet som om det vore ett helt vanligt ord, ingenting varar föralltid. En vänskap kan räcka länge, men inte föralltid. Sluta säga föralltid lite hursomhelst, jag kommer inte säga det ordet igen... Nej, jag säger inte att jag inte har sagt det till folk förut, det har jag, men jag har insett nu att nästan inget varar föralltid, så jag tänker inte säga det längre... Tänk lite på ordets betydelse innan ni säger det, det är samma sak med ordet ''älskar'', det är nog inte så många som vet hur stort det ordet egentligen är... Tänk efter innan ni säger såna saker. Det är inga vanliga ord, det är stora ord med stora betydelser. Glöm inte det.


Bakning & matlagning á la Annie & Frida :D

Heeeeeeeeello.
Hinner inte skriva värsta långa nu, måste passa maten. ;)
Iallafall, min syster väckte mig vid 13 idag, vi åt frukost och sedan gick vi ner i centrum, kollade och handlade mat, när vi kom hem så började vi baka, men det var en sak som fattades så JAG fick springa upp till ringen och handla, sen bakade vi, och när det var klart så började vi laga mat. Vi fixade även ett minispa åt mamma, så när hon kom hem så fick hon gå på det spaet medan vi lagade mat.. Asså bakad potatis tar en timme, så det är typ en kvart kvar.. Men nu ska jag gå och hjälpa min kära storasyster som ropar på mig. Det är bara en syster som saknas, men vi får ha många systerkvällar + familjekvällar när du kommer hem, vi saknar dig Emma!♥

Marre, Edessa, Patricia

Hello! :)
Jag gick inte ut med Dannis förut, orkar inte bry mig, iallafall, mötte Marre i ringen, vi gick till konstgräset så jag fick träffa Andy, vi gick dit och då var Rodde, Angela, Temis, Andy och fler där. Aline kom efter en stund också med sin lillebror. :) Sedan gick jag, Aline och hennes lillebror mot ringen och då kom Jimmy, snackade lite snabbt med honom och gick sedan och mötte Edessa. Hon var helt hype, haha, vi gick och Edessa skulle köpa en present till hennes mormor, haha, fett skön present. ;) Iallafall, sedan gick vi förbi nyboda och kollade lite, Dana och någon annan kille gjorde alla helt frustrerade på gården. Helt sjukt! -.- Sedan gick jag och Edessa, hon gick till hennes mormor och jag gick hem, åt lite och skrattade en hel del med min syster. :) Sedan gick jag på en promenad, men när jag hade gått halvvägs till dit jag skulle så vände jag och gick mot nyboda. När jag kom dit så träffade jag Patricia, vi gick en promenad och snackade, sedan gick vi tillbaka till nyboda, kollade på när typ hela nyboda körde någon sak.. Jag och Patricia satte oss vid ett bord och lyssnade på musik och båda blev på danshumör så vi ville ta ut en högtalare och dansa ute, men vi fick inte av Rigo, så vi var i musikrummet och lyssnade på musik. Sedan följde jag med Patricia till ringen, och efter det mötte jag Edessa, vi gick till ica för att hon skulle handla, men det blev inte riktigt så... Aja, gick iallafall hem sen och nu är jag hemma.

Jag har haft en ganska bra dag trots att det var mycket prat om känsliga och privata saker, men men. Finns för er alla 3 om ni behöver mig. :) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och snacka med en konstig människa.

Äntligen

Eftersom Dannis gör något, kanske duschar?, så ska jag se på någon film så länge, har äntligen fixat Voddler, fick en invite av en kompis så nu ska jag se på film! :) Så jag har inte orkat gå någon promenad än, gör det när D är klar.. See ya

Promenader är kärlek! :)

Är det bara jag som älskar att gå promenader? Jag tror faktiskt att de som jag umgås med varje dag börjar tröttna lite, hehe.. (a) Men nu tänkte jag gå en promenad, eller om en liten stund, behöver ''rensa tankarna'', ska även träffa Dannis också. :) Men skriver någon gång, ska sova hos Gabbi ikväll.


Idjut hon är :D



Helt störd! Nu ska jag sätta på en film och sova... Orkar inte vara vaken, imorgon blir en rolig dag, iallafall kvällen! :) Godnatt.


Flippkväll med Moa

Kom precis hem...
Mötte Moa förut i ringen, vi åkte till Skarpnäck, gick runt där som 2 idioter, Moa fick flipp och då så började vi bråka med den där ungen som är dum, han var inte ens i Skarpnäck. -.-'' Iallafall, vi åkte sedan tillbaka, jag gick till nyboda, träffade Barbara, Dannis, Edessa, Gabbi och Emma där. Gick hem och åt, träffade Moa i ringen, vi gick till gymnasiet på en promenad, sedan gick vi och gungade, haha. :) Gick till pressbyrån för att köpa tuggummi, då träffade vi Dannis och Edessa, så Moa och Edessa gick iväg och jag och Dannis snackade, köpte tuggummi (y). Sedan gick vi till nyboda, träffade Varissa, Emma och Gabbi där.. Snackade lite snabbt med Gäbbbbiiiiii, iallafall.. Sedan minns jag inte mer.. Nej, men jag och Moa orkade inte vara där, för båda blev på skitdåligt humör.. Så vi gick och gungade, jag fick värsta skrattattacken, Moa är cp! :D HAHA, sen så gick vi lite överallt... Träffade Dannis och Karima.. Ja, typ allt. Nu orkar jag inte skriva mer, har fett ont i nacken pågrund av att jag har bytt sida på luggen och jag måste typ gå runt med huvudet snett för att jag ska kunna se, haha! Nu ska jag byta tillbaka, det är inte bekvämt att ha den på vänster sida. :( Sådär, mycket bättre! :)

Och jag var inte på flipphumör förut när vi var i Skarpnäck, men nu är jag på ett sånt humör... Asså den ungen!!!! Vadå ''fuck you hora''? Asså öppna inte din mun, när jag ser dig så kommer.... Ååååhh! Jobbig människa. Jag tycker att du ska lämna lite mat åt oss också, ät inte allt helt själv. :( Endast Mouuüua förstår, haha. HEJDÅ!


Mot Skarpnäck


Nu drar jag och Moa till Skarpnäck, flipp-time! Toooooo bad for you, men det var du som öppnade din mun först så nu får du lida för det.

Gabbi har påverkat...

...min musiksmak, men det är bra! :) Här kommer massa låtar som Gabbi visat mig(som jag numera älskar!);

Det här lyssnade jag på som allra mest förut(dancehall + house mest);

Aaaw, vad länge sen jag lyssnade på MJ sist. :(
Michael Jackson; If you enter this world knowing you're loved and you leave this world knowing the same, ten everything that happens in between can be dealt with.

Snart får vi gäster så måste städa mitt rum nu (katastrof..), men lyssna på alla låtar! :)


Sjuka Angie :)


Godmorgon :D
Skrev ''godmorgon'' för 30 min sedan, men Angie (Angela) ringde mig precis när jag skrivit det, så ville inte vara osocial mot henne i telefonen. ;) Men asså, haha, hon är sjuk! :D Speciellt när hon flippar sönder, om man inte dör av garv, haha. Iallafall, vi pratade, jag ska tydligen hem till henne snart. Jag orkar inte, men ska försöka, haha.. Vill sova, är sjukt trött. :(

Ikväll ska jag iallafall träffa Moa och Angela, måste måste måste träffa Gabbi också.. Nyboda öppnar ikväll igen så vi kommer väl vara där.

Men men, inatt så skulle jag borsta tänderna vid typ kl 2, och då smsar min syster mig och då gick jag in till hennes rum, och då satt det massa folk där.. Haha! Erica var också där. :) Heeelt pratglada alla dom där var, haha, skulle se på film med dom egentligen men såg typ i 5 min, sedan gick jag till mitt rum, var trött så somnade typ på en gång. ;)

''Mama's little princess gone bad'' - Gabbi, I'm sorry.. <3


Bilder från allt möjligt, del 1


Fortsätter imorgon med ''Del 2''

Jag & Moa goes F L I P P!!!!!!!

Asså du din!!!!!!!!! ÅH! Fast jag har rätt, du har inget bättre för dig än att skriva till de finaste tjejerna. ;) HAHAH! Asså kan du bara dra någonstans? Eller vänta, glöm inte att ta med ditt ****. Haha Sean Kingston 2, fast ändå inte, du är så dum och du har inget bättre för dig än att skriva långa hat(kärleks)sms till mig och Moa. Snälla, imorgon om vi ska till Skarpnäck, vi kommer flippa på dig! Nej, vi kommer flippa sönder. Ååh, jag kommer må jättebra då. :)

Menmen tjosan!
Kom hem för en liten stund sedan, var ute med Moa. :) Först så gick vi och hämtade Angela, vi gick till centrum och köpte 5 chipspåsar där, haha, vi träffade Edessa och Dannis då. Jag och Dannis gick iväg och snackade, sedan gick vi på ett äventyr, vi gick in på ett förbjudet ställe, höhö.. Iallafall, sedan torterade Edessa lilla Dannis och jag hjälpte till, haha sötnos, din näsa är sne! ;) HAHA! :D Sedan gick vi med Angela, gick på promenad, handlade i ringen och satt i en busskur och åt. :D Sedan fick jag och Moa flipp, vi har fortfarande och ouuff, imorgon!!! Stackars dig säger jag bara. Öppna aldrig din mun till mig eller Moa, du får bara tillbaka dubbelt så mycket.

Nu är jag iallafall hemma och pratar med Moa, Klara, Gabbi och en annan person på msn, lyssnar självklart på musik också. :) Nu orkar jag inte skriva mer, blir nog ingen filmkväll med min syster ikväll.. Men Helin är här så ska prata med henne och syster lite, vi hörs!


Ut med Moaaaaa


Tjosan trosan, som Moa alltid säger. ;)
Jag har gjort en massa saker faktiskt, jag har badat, ätit, dansat, kollat igenom gamla bilder, lyssnat på massa ny musik, pratat med en vän om lite allt möjligt, skrivit ett inlägg (har inte publicerat, tooooo private), smsat och ja, tagit det lugnt. :D

Just nu lyssnar jag på musik, är inne på facebook och väntar på Moa som jag snart ska ut med. :) Det var länge sedan vi var själva, så det ska bli skönt att prata och så med henne. :) Men nu måste jag byta om (än en gång..suck!) och vänta på henne som sagt. Men vi hörs tomorrow! :) Tror jag och Annie ska ha systerkväll när jag kommer hem, så vi får se vad som händer.. Men ha en bra kväll! :) Det ska jag ha, och bajs på den som förstör den här kvällen.

Baaaaadaa :D


KOM HEM NU!!!!!! :(

Jag har inget bättre för mig just nu, så jag ska bada. :)
Vill inte gå ut förrän ikväll, orkar faktiskt inte. Haha.
Och Gabbi, det har blivit min kärlek också nu. :( Jag menar Medina, idjut. ;)
Men nu ska jag bada, eller ska jag se på någon dansfilm? Hmm.. Jag kan göra båda! :)
Men nu: BADAAAA! :D

Jag måste bara tillägga att jag har jätteont i min panna! :( Kolla, igår när vi hade åkt bil och jag gick före mamma och min syster, då var hisse nere så då skulle jag öppna hissdörren och då slår jag i den i min panna skithårt eftersom jag försökte få upp den snabbt så jag skulle åka ifrån mamma och syster.. Klaaaaaantigt! Karma, antar jag.


I'm up!


Bebbo, vad har hänt med oss? :/ Varför är det inte som förut? Inget är som förut mellan oss, vad har hänt? Varför är vi inte lika bra vänner som innan? Vad är det som gör att det har blivit såhär? Varför..? Jag saknar dig iallafall och jag vet inte vad du tycker... Men ingen bryr sig om min åsikt längre, så tänker inte skriva något om vad jag tycker.

Godmorgon! :]
Har precis ätit frukost så nu är jag inte hungrig längre. (a)
Haha, asså min syster är sjuk ibland, haha, på ett roligt sätt för alla trögfattade. :)
Kolla, jag gick upp och jag skulle gå emot köket och då kommer min syster ut från hennes rum, och båda stannar upp och vinkar åt varandra, HAHAHAHAH! Asså om jag inte dog av garv efteråt, haha.. (a)
Ingen förstår det roliga, förutom vi i den här familjen.
Det är ganska roligt faktiskt, mamma berättade att hennes kompis hade sagt att vi hade valt många vägar (asså familjen), Emma har valt sång och musikal, Annie har valt dans, jag har valt dans + foto och mamma har valt jag vet inte (a) Men hon kan vara vår manager, eftersom hon brukar vara det åt Emma. ;)

Jag chattar med min gris (Gabbi) som även kallar sig själv för superwoman, haha. :) Och jag visste inte att det hade snöat förrän jag gick in på facebook och alla hade skrivit det, stört!

Orkar icke skriva mer, hörs någon gång.

Wednesdaaaaaaaaay

Heeeeello! :D
Är på bättre humör nu, det är coolt att en person kan göra en helt glad efter att den precis varit nere.. Skitgrymt! :D
Iallafall, jag längtar till onsdag!! :) Jag längtar, men ändå inte. ;) Jo, jag längtar.
ONSDAG SKA BLI LYCKAT!

Eftersom jag är snäll så lägger jag ut ''schemat'' för resterande vecka av påsklovet 2010:
Imorgon (måndag): Vakna, ta det lugnt, träffa Gabbi och säkert annat folk
Tisdag: Vakna, städa, träffa Gabbi och annat folk, sova hos Gabbi
Onsdag: - (yey!) Sover hos Gabbi
Torsdag: - UT
Fredag: - UT
Lördag: UT
Söndag: Sova uuuuut, plugga!

Ååh, jag gillar den här låten! :) Lalala, mmmm, tralalalala, jag kan inte texten men gillar den! :)

Efter regn kommer alltid solsken... Tack!


Jag känner inte mig själv längre...

Vad har jag blivit? Jag vet inte, känner mig bara som ett monster...
Vem är jag? Jag vet inte, men jag känner inte mig själv...
Jag förlorade nyss en av de viktigaste i mitt liv's förtroende...
Vad ska jag göra? Jag vet inte.
Jag vill kräkas, jag vill hosta blod, jag vill gråta blod... Jag vill göra något så att jag kan få in något i mitt huvud...
För nu vet jag inte vad jag är längre, vem jag är eller vad jag gör.
''Now I'm sad, trying to hold back but tears running fast''...

Varför är jag den jag är? Varför är jag någon som jag själv inte känner? Varför ska jag må såhär? Varför ska jag bara vara lycklig utanför dörren? Varför har jag blivit såhär..?

Jag har inga svar, jag vet inte om jag försöker hitta mig själv eller något, men nu..... Allt jag vet är att jag är osäker och jag vet inte vem jag är... längre..

Och förlåt... Du vet vem du är..

Utekväll :)

Heey, kom innanför dörren för 10 min sedan.
Det började med att jag duschade och så efter inlägget, sedan mötte jag Gabbi, jag köpte donuts till henne, mjölk och ballerina kladdkaka, haha, sedan gick vi till centrum, blev på största flipphumöret. Iallafall, sedan gick tiden, vi gick till ringen och träffade Filip, Wojtek, Geo och Johan. Jag och Gabbi gick och träffade Samme, Emma och Varissa, vi satte oss i något ''hus'' med de 4 personerna jag skrev ovanför. Sedan gick dom, då satte vi kvar, flummade lite och Victor kom. :) Jag, Victor och Gabbi satte oss i en port och snackade.. Sedan kom Johan och Geo, stod utanför porten med dom, sedan gick jag, Victor, Geo och Gabbi till något brunt hus, satt där... Sedan gick vi till porten vi satt i innan och snackade utanför, sedan gick Victor hem, då gick jag, Geo och Gabbi till Varissas port och träffade henne, Samme och Emma, blev lite saker då, men iallafall, vi gick till Yadasht och träffade honom, sedan gick jag hem. Och nu är jag här, pratar med Marre på msn och lyssnar på dancehall.

Jag är fett stolt över min M.A.D Dance tröja, jag klippte den helt själv idag och fixade den, haha (a)
Haha, men har haft en skön kväll... Planerat en massa saker inför kommande vecka. Blir att sova hos Gabbi många nätter, men det gillar jag. :) Aja, nu ska jag prata med Marre om en grej, vi hörs!

Wish I never met you..

Heello! :)
Pratade nyss med min gris i telefonen :)
Iallafall, igår när jag kom till Sthlm mötte jag upp Moa och Gabbi, vi satte oss på berget över tivolit i solen :) Sedan skulle jag leka jag vet inte vad, typ klättrare, men det gick inte så bra (a) Vi träffade sedan Edessa, gick runt, gick hem till Edessa och målade ägg, lyssnade på musik och chillade, gick ut, Edessa köpte glass och kastade den, köpte en ny, sedan kom Sammy, Shady, Ibo, Karima, Dannis och Hanna, då gick alla förutom Karima och Dannis, de gick ut med oss och vi flummade, haha. Sedan gick jag, Moa och Gabbi till mig och hämtade saker, sedan gick vi till Moas port och luffade där, åt choklad (a), sedan gick Moa upp och då gick jag och Gabbi till henne. Vi snackade med hennes familj, eller ja, det var jag som ville prata med hennes mamma och haha, ska inte gå in på detaljer. ;) Iallafall, vi satt där i typ någon timme och snackade, sedan låg vi i Gabbis säng och snackade och lyssnade på musik. När klockan blev 1 på natten ringde Ibo och då gick vi ner i Gabbis port och snackade med honom och Shady. Sedan upp igen och lyssnade på musik, snackade och sedan somnade vi. Idag på morgonen lyssnade vi på musik och snackade, åt frukost med familjen, lyssnade på musik, Gabbi lekte data-expert ;) Och vi såg på tv och lite, sen gick jag hem och jag var med när Annie körde, HAHA!

Men nu ska jag ut och träffa Gabbi, måste bara sätta upp mitt äckliga och fula hår, sedan skorna och sen ouuuuut! :D Vet inte vad som händer ikväll, jag och Gabbi har lite flipp på en dum person.. Så vi ska väl göra något åt saken, jag kanske sover hos henne ikväll igen, eller jag vet faktiskt inte. Hon äter här med min familj ikväll iallafall. :) Men vi hörs, hejdååå! :)

Haha, läs Gäby! :D

HAHA HEJ! :D
Hur mår du? Jag mår faktiskt skitbra. :)
Hoppas du har haft en bra kväll!!! :D Hoppas att Yadasht fick dig på bra humör eftersom jag inte kunde göra dig glad. :) Jag frågade din mamma om jag fick sova hos dig imorgon och jag fick det och hon sa att jag var välkommen! :) Och jag tror att du sover nu, för du är min lilla gris! :) HAHAAH! :D Jag är riktigt glad för det är en ny dag (= jag får träffa dig snart! :D) och jag lyssnar på din kärlek, kom upp å daaaaaaansa dansaaaaaa kom upp å dansa med miiig! :D Jag saknar dig, och jag hoppas du drömmer mardrömmar! :D HAHAAH! Jag är hos dig när du vaknar imorgon, haha driver. Nej men smsa mig när du har vaknat imorgon, och när du har läst det här inlägget som endast är till dig! :D Visst är jag snäll? :) Men nu är jag jätte trött, så nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, ska bomba våra droger, habibi. ;) Tänker du som mig? För vi lever bara idag, wooohoo yeyeyeyey! :D Men nu orkar jag inte skriva mer, tyvärr, men vi hörs senare, om några timmar, om 10 timmar typ. MEN vi ses snart igen bebbbbbbbbbis, och hoppas du drömmer mardrömmar som sagt, min gröna gris med stora håriga öron. :D HAHA! Jag är hypeeeeee, men nu ska jag tagga ner lite, sov så gott, love you!

Grattis igen till att du numera har ett förhållande! :) GODNATT! DU ÄR FÖR GAMMAL FAN, DU RÖR DIG SOM MIN FAAAAAAAARFAR! HAHAHAHAHAHAHAH!

Hej! Jag heter Frida.

.Brist.på.rubrik.
Här sitter jag, i min låtsaspappas vardagsrum, med laptopen i knät, hörlurarna i öronen och hjärnan igång.
Tankarna rullar på för fullt, mer än vanligt... Är det normalt att behöva göra jobbiga val när man är i tonåren? Att behöva gå runt och ha i bakhuvudet allt det som är onödigt? Jag måste göra några jobbiga val, men jag vill verkligen inte, för jag vet att jag kommer välja fel, jag vet det, men det är det som mitt hjärta säger, vad ska jag göra? Jag vill inte behöva gå runt, dygnet runt, och känna mig osäker inför alla de val jag måste göra inom en kort period. Varför kommer allt som en våg över mig helt plötsligt? Allt kom på en och samma gång, som en tsunami, det kom en våg full av problem, men det fanns även några få bra saker. Men varför kom allt på samma gång? Kunde det inte ha fått vänta lite? Det känns nästintill omöjligt att behöva välja nu. Men vad ska jag göra? Jag orkar inte med att folk ska hacka på mig dag ut och dag in, förstår ingen att det sårar mig? Jag vet att de flesta bryr sig om mig men jag vill inte att ni ska hacka på mig för det, om ni tänker efter så borde ni väl förstå att det sårar mig i slutändan? Det har gått flera månader nu, folk hackar fortfarande, jag har bitit ihop och inte tagit åt mig något av det någon sagt, men jag orkar inte längre... Jag vill inte höra att det jag gör är fel, att de jag umgås med är fel, att allt det jag gör är fel. Jag är inte lika stark som ni tror, jag kan falla ihop lika väl som ni kan. Men jag låter inte det gå ut över andra, men snart kommer det gå ut över er.. De enda som kan göra något åt saken, det är ni, de som dagligen hackar på mig och tjatar ''gör inte så, gör såhär istället'', ''tänk efter! det är inte bra, inte för någon!'', jag orkar verkligen inte lyssna på det längre... Så jag ber er, kan ni sluta hacka på mig? Jag gör så gott jag kan, mer än så kan ingen begära. Jag kanske har förändrats och inte längre är mammas lilla ängel, men för att folk förändras behöver ni inte hacka på mig. Ni säger bara en massa ord och tror att det inte gör ont att lyssna på, men vet ni? Det gör mer ont än vad ni tror. Jag lovar. Och jag vet att alla inte längre är lika stolta över mig, men jag försöker göra mig själv stolt och de andra i min närhet. Men det är inte lätt för mig. Jag kanske har valt fel personer att umgås med, men låt mig göra misstag så att jag kan få lära mig av dem. Misstag är till för att lära sig och göra bättre ifrån sig nästa gång. Men innan jag ens hunnit blinka så får jag höra samma sak, om och om igen. De flesta förväntar sig att jag ska vara bäst i klassen, att jag ska kunna allt, att jag ska ha alla rätt på prov och förhör. Men om ni hackar på mig, då känner jag ingen kämparglöd för att plugga överhuvudtaget. Så istället för att hacka och klaga på att allt jag gör är fel, så kan ni stötta mig och säga att jag är duktig som försöker, det sårar inte iallafall. Jag blir glad och ni får ett bra samvete. Seriöst, jag orkar inte lyssna mer på att jag är dålig, att det jag gör blir fel osv, mina öron är stängda för klagomål. Nu har jag fått nog, på riktigt. PUNKT


Update från Norrköping

Tjenare!
Jag vaknade imorse och då fick jag lite presenter och frukost, mums! Sedan var jag tvungen att följa med till Norrköping, asså shit, så fort jag satt i bilen och smsade Gabbi så saknade jag henne. Min habibi! :(
Vi träffas imorgon igen, som jag sa, mitt hjärta är kvar hos dig.
Iallafall, jag och mamma åkte hit, fikade med min halvpappa och halvbror, sedan åkte vi till Carin där alla var, åt en jävla massa, haha. Som vanligt med andra ord. ;)
Ända gången jag känner mig helsvensk är när jag är här i Norrköping, haha, vi har alltid svenska konversationer om riktigt svenska saker, haha.. Typiskt! Men det var faktiskt trevligt, en kompis till Sofie var också där, haha, väldigt pratglada och sociala. :D Det gillar vi. :)

Kom hem för en liten stund sedan, sitter här helt mätt och orkar inte röra mig. Smsar med min bästa (Gabbi) och lyssnar på en låt som jag och Gabbi kommer droga sönder i sommar. ;)
Åker hem imorgon igen, ska förmodligen sola med Nadja på dagen och på kvällen ska jag först träffa Gabbi, Moa och Edessa, på kvällen sover jag hos Gabbi. Har redan frågat min andra mamma ;) Haha Gabbi, känn dig utstött. ;) HAHA! Nej men jag saknar Gabbi, lite läskigt.. :O

Aja, ska fortsätta kolla runt på den här high tech-laptopen som jag inte förstår mig på, haha. Vi hörs imorgon eller på söndag! :)

Sweep dem weh

Hello, kom precis hem. :)
Träffade Emma och Sofia i centrum, vi gjorde inte så mycket, jag skrattade mest åt Sofias sjuka humor.
Efter en stund kom några killar, typ Nicklas, Jonas och 2 andra som jag icke vet vilka det är.. Pratade lite med dom, sedan gick vi till nyboda, eller jag gick dit. Pratade med Barbara, Shamsa och Angela, Jimmy och Toby kom och joinade oss. Träffade Emma och Sofia, målade ägg med Jessica, Ingrid, Rigo och de andra. Såg på när Jimmy och Emma hade färgkrig, haha. Sedan kom Moa och Edessa. Jag gick ut och mötte Gabbi, hon är inte singel längre. ;) GRAAATTIS! :D Iallafall, Edessa kom ut till oss då och vi gick runt fotbollsplanen, asså Edessas sjuka ljud är fett roliga. Vi sprang lite också, gick in i nyboda, pratade med Jimmy, Raffa och Toby.. Tog det mest lugnt. Sedan gick jag hem.

När Gabbi kom så blev min kväll lyckad, skulle ju egentligen vara med Aline idag men hon hade träning och den skulle sluta sent så vi skulle träffas en annan dag istället.
Imorgon ska jag sova hos Gabbi!!! :D Längtar faktiskt efter att träffa min andra familj och komma till mitt andra hem. :)

Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt, droga musik och prata med folk. :) Vi hörs imorgon!

Frida ♥ Gabriella

Inlägget är tillägnat Gabriella.



Tack för allt som du har hjälpt mig med, och tack för att du alltid finns där vid min sida, trots att jag ibland inte förtjänat det.
Du är det bästa jag har och jag tänker inte leva om du inte finns vid min sida. Lyssna på låtarna, titta på bilderna och tänk efter, glöm aldrig att jag älskar dig väldigt mycket, världens bästa vän.♥


Mitt påsklov 2010

Japp, här kommer en sammanfattning: Jag har inte gjort något, bara suttit i mitt rum.
Nu har jag förstört lovet för mig själv, braaaaaaa! Nu får jag inte gå ut förrän skolan börjar. Lyckat!
Och ingen mobil har jag heller, ännu mera lyckat!
- Dance Award 2010

Up in her belly, up in her belly, stoooooop


Haha, Angela och Lollo, så söta! :)

Godmorgon, vaknade vid 12:10 ungefär, smsade med Gabbi (Gaby, Miss G, Gäbby, Gabriella, Gabby whateva). ;)
Har precis ätit, så nu är jag på bra humör. Och dancehall på morgonen är inget annat än underbart. Det gör en hel dag. :)

Ska (som jag skrev igår) träffa Aline idag, men det blir mot kvällen. Hoppas på en lyckad kväll iallafall, men det blir det, vad som helst är bättre än igårkväll... Aja, vet inte vad vi ska göra, kanske vara ute, kanske nyboda, kanske dansa, ingen aning! :D

Apropå dancehall, det är ganska komiskt att det är många olika artister som har gjort låtar om steget ''Skip to my Lou'', haha. :) Gillar QQ och Ding Dong's version mer än de andra, hehe.

Nu har jag inte så mycket mer att säga än att idag åker Lollo till min hemmaplan (Gotland!!!) och att det är första april idag. :) Snälla, nu vill vi ha bort snön mer än jag vet inte vad, jag vill ha vår! Snälla, det är första april och man kan inte gå ut utan jacka, man fryser tillochmed med jacka, jävla Sverige. CHAAAAO

RSS 2.0