Donkeeeeeeen

Heyhey. :)

Kom precis innanför dörren, har varit ute med Lollo, tvillingarna, Ibo, Dannis, Moa och Hussein (vet icke hur han stavas).
Skön kväll enligt mig, vi träffades i centrum och satt vid forellen, gick till donken och satt där i någon timme, sedan var jag tvungen att gå hem.

Är sjukt trött så ska försöka sova tills jag är pigg imorgon, ska träffa Marre imorgon på dagen/eftermiddagen, på kvällen ska jag väl vara ute. :)

Måste ringa till Yasemin, måste prata lite med henne om Tyresö Dance Award.

Ska fortsätta prata med min fina vän Sara som förövrigt åker till USA imorgon, how cool?

Det är knaprigt med maltesers, men riktigt gott! :D

Tyresööööööö

Hello.

Har precis duschat och ska snart börja packa ner alla kläder och sånt i min väska, kl 15 kommer mamma och Mats och hämtar upp mig här hos pappa, kl 16 går båten och jag är i Tyresö runt 20:30, då ska jag träffa en person. :)

Nu måste jag snart börja packa, ska först läsa allas bloggar, hehe. Hörs imorgon! :)

Gotland

Hey! :)

Tänkte bara säga att jag har kommit fram, båtresan gick bra, sov halva resan trots att det gungade lite.. Men that's life.. Hehe..

Nyss åt jag en jättegod middag, wok blev det ikväll, mums! :)

Längtar redan hem till my peeps men det är skönt att komma bort ifrån problem ibland, är trots allt på min hemmaplan.

När jag kommit hem hit åkte jag och pappa upp på stan och kollade runt i affärer, hittade en skjorta som jag ska köpa imorgon, annars träffade jag massa som jag känner och fick lite blickar här och där, gillar inte att veta att det är många som vet vem jag är.. :(

Ska fortsätta se på film nu och vänta på att pappa + min styvmamma kommer hem med hundarna så jag kan busa med dom, så söta! :)

Hörs när jag är i Sthlm eller något, puss!

Jag och Sissela i somras.

Last update 'til sunday or monday


Tog bara någon låt och videoklipp och bilder, vi saknar dig Andypandy. :)

Hello.

Idag på hk var det skitkul när jag och Gabbi bakade kladdmuffins, jag hade chokladsmet i hela mitt ansikte, jättesmarrens! ;)

Efter skolan satt jag med Marre och Mela en stund och sedan var jag med Dannis och Shady, vi träffade Sako och Ibo, satt i biblioteket och sedan kom Edessa och Moa sedan gick jag hem och nu måste jag packa!

Kommer inte kunna skriva något på Gotland, har planerat lite saker så kommer inte ha tid. Men vi hörs när jag är på den här sidan havet igen. Ha en bra helg! Pusspuss. :)

The Voice 2009

2 klipp från när min syster + hennes team uppträdde på Voice '09 bakom Pachanga.

Vrid ner volymen på den första, väldigt högt ;) Empan (blonda tjejen till höger) goes wiiiiild!


Tyresö Dance Award 2010


Woho, nu har jag anmält mig och Yasemin! Nu gäller det att hårdträna fram till den 20 mars 2010. :)

Fi-fi & Gi-gi


Idag på so-lektionen hade jag & Gi-gi tråkigt ;)

Angela och Cynthia

Hello. :)

Idag efter skolan så följde Samme och Gabbi mig till nyboda och där träffade jag Angela och Cynthia, vi gick och köpte pizza och vi fick en extra sås på köpet för att vi var 3 (haha), vi gick hem till Cynthia och åt, efter det hämtade vi Prisilla och Samantha, så söta! :)

Vi åkte buss till ringen från centrum och jag och Cynthia gick hem till henne, hon bytte om till träningskläder och vi gick till nyboda där deras dansgrupp var, eller 5 var där, vi satt i danslokalen och snackade och tog det lugnt. :) Jag såg på deras träning, sedan gick jag hem och nu är jag här.

Imorgon ska jag antingen hem till Gabbi och vi skulle typ hyra film eller så ska jag vara med A och C eller något. Måste också packa inför Gotland, jag vill inte åka! :(

ORKAR.INTE.MED.RUBRIKPUNKT

Godmorgon. :]

Börjar om 50 min så måste börja fixa mig + klä på mig, det är inte lika kallt ute som igår hoppas jag så idag tänker jag ha min skinnis även om jag kommer frysa, hehe.. (a)

Som jag sa igår ska jag vara med Angela och Cynthia idag, så jag vet icke när jag kommer skriva igen, har också träning men någon gång blir det, annars hörs vi imorgon. :)

Can't you see how much I need you?


:'/
Pappa, jag saknar dig...

Cynthia

Hey :)

Skolan var väl som vanligt, efter skolan gick jag och Marre till nyboda och tog det lugnt, vi satt i ett klassrum som vi smet in i, haha, sedan träffade vi Angela och Cynthia så vi tog det lugnt med dom ett tag sedan gick jag och Cynthia hem till henne och vi tog det mest lugnt, åt kakor och popcorn (haha, alltid Cynthia!) och såg på tv. När kl blev halv fem gick vi hem till mig för att hämta träningskläder sedan gick vi till nyboda, jag skulle ha träning egentligen men Martha kom inte pga ovädret så jag och Cynthia pratade lite med Kibbe sedan gick vi och köpte mat och jag gick hem och har precis ätit. Mätt som fan! Haha..

Nu måste jag plugga matte + svenska resten utav kvällen, wish me luck!

Imorgon så ska jag vara med Cynthia, vi hittar säkert på något roligt. På kvällen har vi träning.

Jag lever i alla fall (FAAN! haha driver.. eller gör jag?!) och tänkte bara säga att jag har varit med Cynthia och att jag nu måste plugga..
Jag skrev det här inlägget för att slippa plugga, hehe, men nu måste jag ta tag i det. Puss

Dancehall

Hello! :)

Kom hem för en liten stund sedan från träningen, vi hade Katta idag, låten vi dansade till är så härlig och lugn och koreografin är mjuk och alldeles skön, haha. :)

Just nu lyssnar jag på musik (oj, vad ovanligt! hehe, nej..) och pratar med min favourite.

Hörs imorgon!

Snow snow snow snow

Måste börja med att säga grattis till Sammy och Louise som har varit tillsammans i en månad idag! :)

Jag vet inte riktigt vad som händer resten utav dagen/kvällen, men jag har i alla fall träning snart. Efter det ska jag kanske ut, om jag orkar. Måste träffa V, D & E också för att prata med dom, och måste prata med Dannis om en annan grej också.

När vi hade slutat idag, så gick jag, Helen och Cassie tillsammans, jag mulade Cassie och hon mulade mig och sedan la jag mig ner i snön och drog med mig Cassie och jag kunde inte ens andas, dog av garv! Utanför centrum på väg till nyboda så gick jag i snön och den gick upp till min rumpa -.- Sedan ramlade jag och kunde inte komma upp, höhö..

Imorgon blir det i alla fall roligt för då ska jag och Cassie ha vår årliga vinter-dag, eller ja, typ, vi ska ''njuta'' av den härliga (*host*) snön innan den försvinner, kameran ska med! :D


Datasalen - engelska!

Hey :)
Sitter i datasalen med 7G, vi har engelska. Vi skriver någon uppgift om våran idol ;)
Jag skriver om Mr. Bogle och Marre som sitter bredvid mig skriver om Daddy Yankee.

Nu kommer jag säkert få skäll om hon ser att jag skriver, så vi hörs när jag kommer hem.
Har förresten ingen idrott idag, den var inställd så en timme tidigare slutar jag, härligt! :)

Today

Hello. :)

Kl 15 ska jag till Varissa, jag behöver prata med de 3 (Varissa, Emma och Daniella).
Efter det ska jag hem och äta sedan ut igen, eller så går jag ut på en gång.

Det är vad som händer idag, det är skola imorgon (......igen..) och jag hoppas det blir en bra vecka.

Nadja och jag i måndags

Jag och Pompom i torsdags

A big hole

Jag känner mig helt ensam, jag vill hjälpa alla, även fast jag inte kan göra något.
Jabehöver min syster just nu, men hon är på andra sidan jordklotet.
En av mina närmsta vänner kommer flytta, hon kommer lämna mig och jag kommer börja skolka.
Kärleken ska vi inte ens prata om, fuck it.

Jag vill bara........ hjälpa alla och jag vill inte släppa ut tårar, men det går inte att hålla dom inne längre..

Det känns som om mitt hjärta är ett stort svart hål..


Mornin'


Nadja, jag & Marre en dag i skolan (förra terminen)

Börjar med att säga grattis till Shamsa som fyller år idag, fast hon är i Gambia, men grattis ändå sötnöt!

''Godmorgon''
Okej, inte riktigt men ändå, jag har inte gjort så mycket idag, orkar inte, haha, ikväll ska jag ut igen med roligt folk. :) Har inget mer att berätta nu, puss!

Kaaaaaaaallt

Efter skolan skulle jag vara med Cassie, jag hade glömt mina hemmanycklar så vi gick till donken, åt, sen gick vi till centrum och träffade Marre, Angela och Simonne, sen luffade vi. Sen gick jag hem och precis när jag kommit hem så kom Moa så gick ut igen, vi luffade mest i centrum, haha. Efter ett tag gick vi till nyboda och träffade Marre och Andy sedan gick jag hem för att käka, direkt efter kom Moa så vi gick ut, vi träffade Dannis och Emma i centrum, sedan kom Edessa, Sako, Ibo och Shady, efter en liten stund kom Patricia. :) När alla frös så gick vi hem till Moa, då kom Angela också, när klockan var typ kvart över tio gick jag hemåt..

Och jag är riktigt trött och somnar snart, så jag ska sätta på This is it (Michael Jackson) eller någon annan film. Imorgon ska jag säkert ut igen, men nu är jag tröööööööööött!

Godnatt! Jag tror inte att någon tog bilder, men ska kolla allas bloggar imorgon och såna fall lägger jag upp här.
Haha, i början av 7an, tur att jag inte ser ut sådär längre, usch! Tycker att jag har förändrats mycket på ett halvår :)

Utekväll

Hey!

Orkar inte skriva om kvällen idag, men jag har varit ute med en massa människor. Kom hem halv elva och tagit det lugnt sedan dess, men skriver imorgon.

Cassandra



Godmorgon!

Gick upp för en stund sedan, jag sov en timme extra idag, haha, men jag har ändå inte bråttom. :)

Pratade nyss med Cassandra, vi skulle träffas idag efter skolan, efter att hon hade gjort något med sin bror, men det är bra för jag ska ändå platta håret idag (första gången sedan julavslutningen, haha) och det tar sin tid det också ;) Men vi ska ut och så, vid 16 ska jag träffa Marre och då skulle vi snacka.

Det är väl vad som händer idag, kanske ska ut mer ikväll, men jag har i alla fall ingen dans ikväll, vilket är skönt.

Jag ska gå om 15 min, så nu ska jag fixa mig, sätta upp min lugg och........ JAG HAR IDROTT! :O omg, jag måste packa, jag orkar inte vara med, haha, men måste. -.-

Chaaaaaaaaao

Dannis


Jag och Dannis i måndags (?)

Kom precis hem, hade först träning och efter det snackade jag och Dannis, efter det gick jag hem.
Visst är jag snäll som köpte en stor marabou till henne? :) Haha.

Nu ska jag fortsätta mumsa på min mintkrokant som är slut snart :(

Bildbomb - Bebbo <3



50 kr

Hej :)

Kom nyss hem, dagen har varit skön, först dans, vi fick sluta 45 min tidigare och då åt vi och så sedan mötte jag och Pompom Cassandra, vi gick till ishallen, jag och Pompom fick gå en promenad istället för att åka tråkiga skridskor, vi skulle gå i typ 2 timmar men vi satt i idrottshallen istället, höhö.

Vi fick sluta 13:30, så då satte vi oss i A-huset, sedan kom Sammy och Shady, då bjöd jag alla på ''mat'', haha, var skithungrig! :D Jag garvade hela tiden nästan, men jag kan inte hjälpa det. :p Det gick på 50 kr, men det var riktigt gott. :) Sedan så kom Edessa och Pompom gick hem, och efter en liten stund gick jag och Sammy och mötte Lollo och jag gick hem.

Nu äter jag choklad, haha, fett gott ju, mintkrokant! :D

Ska föra över bilderna på mig och Pompom från idag och sen lägger jag upp de här, jag har träning ikväll igen, orkar egentligen inte gå.. Men men ;)

:)


Haha, jag är grym på att rita :D

Marre -.-

Jag smsade henne för en liten stund sedan, först skrev jag ''Vi har afo nu allra först har jag för mig, påfågeln, vattnet, den starka krigaren haha jag dör!! Mohahahaha x)'' och Marre svarade ''Haha xD'' och jag svarade ''Haha :p det är fett många som valde dans om jag minns rätt ;)'' och hon är jättedum för hon svarade ''Tror inte att du minns något alls din lilla fisk xD Haha skojar <3''

SÅÅÅÅ DUM! :( PAYBACK :D Mohahahaha, varning för brandalarm, hahah, jag skrattar åt mig själv, roligt värre! :D

Idrottsdag - daaaaaaaance

Godmorgon!

Jag gick precis upp, så nu sitter jag här och smsar med Marre, det är idrottsdag idag för Forellen + Nyboda (=Centrumskolan, en och samma skola alltså ;)).

Jag, Angela, Marre, Simonne, Mairim och Allison valde dans, så hela förmiddagen ska vi dansa, härligt! :)
Och typ hälften ifrån M.A.D har säkert valt dans, haha, så det ska bli kul. Är i alla fall på bra humör idag och jag hoppas på en riktigt lyckad dag.

Efter skolan, när vi har åkt skridskor -.-, så ska jag nog träffa några och efter det ska jag träffa Cassie och hon ska se på min träning, vi har house ikväll med Ingrid, nu blev jag riktigt glad! :)

Och det allra bästa är att nu på morgonen ska vi också dansa house, men först ska vi dansa afro, sjukt roligt, utan att överdriva. :)

Jag ska försöka hinna ta lite kort också, någon som ser på när vi dansar kanske kan ta (?). Men jag skriver ikväll.
Ha en bra dag :D

MARABOU

Jag kom precis hem, jag känner mina händer igen så nu ska jag äta choklad och sedan bada. :)
Självklart är det marabou, haha Nadja, ''lite mer mmm i livet'' ;)

Och det är ett mirakel! Det är första gången på länge jag har min lugg utsläppt och mitt hår uppsatt i en boll, stolt! Ska ha det imorgon då vi har idrottsdag och jag ska dansa på förmiddagen, så det får bli så.

Nu vill jag äta choklad, bye :)


Dissardagen!!


Random bild... Pimp my shoesnöre!

Jag skojar inte, det är värsta dissardagen idag. Störande till 1000000!
Jag vill uuuuuut men ingen svarar på mina sms för alla är dumma och dom som svarar har sina dumma ursäkter, ååh! :(

Haha, jag dööööör!

Och det är klart att vi är helt dödsseriösa i videon. Det är ju på liv eller död! :O

Jag döör! Kan inte andas, mohahahah. Det handlar om att bjuda på sig själv, eller har jag fel? ;)

Monkeyloss och banan

Sommaren 09, vad ska jag säga..? Miss it all.


2 av alla låtar vi sjöng i somras..


Våran låt... I missing you a lot, since you gone can't say that I'm not, I missing you a lot, missing you a lot, in this world you're all that I've got..

Haha, kommer du ihåg koreografin? ;)


Memories never die, jag saknar dig Moa, tack för minnena från i somras. ♥


Studiedag, yeyeyeyey! :)

Godmorgon! :)

Har varit vaken sedan kl 10, så det är inte direkt att jag är nyaken. ;)
Jag pratade först med pappa i 32 min (!!!!) och sedan ringde jag till min bebbo Marre och vi pratade i 25 min, hur orkar jag? Men det var skönt att prata i telefon, jag och Marre hade en hel del att prata ut om så det var bra. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, eller rättare sagt dunkar, jag satte på en radiokanal på tvn som heter ''Dancefloor fillers'' och vred upp volymen men nu lyssnar jag på hiphop istället, det är inte min stil men ja. ;)

Vet inte direkt vad som händer idag, har inte planerat något exakt.. Vill ut i alla fall och ikväll har jag afro-träning, skiiitkul! :)

Nothing can hold me down

Hej :)

Kom hem för ett tag sedan, först hade jag träning (hiphop), efter det snackade (*host* och bråkade *host*) jag och Ranim, vi garvade en hel del också. Efter någon timme kom hela gänget, det var helt okej. Haha. Edessa, stackaren, men jag förstår henne.

I alla fall, var ute med en massa människor, runt 10-15 (?).

Imorgon har jag studiedag så jag är ledig, skönt! Då ska jag sova så länge jag orkar och ta det lugnt sedan ut och på kvällen har jag träning, as usual. ;)

Jag åker till Gotland på fredag också, kommer sakna dom jag träffar varje dag. :( Asså nästa fredag, har inte bestämt mig hur länge jag ska stanna, får jag bestämma så blir det en dag men det är aldrig jag som bestämmer det så det blir väl hela helgen, katastrof!

Men nu börjar jag bli trött efter en låååång dag.
Skriver när jag har vaknat imorgon. Bye!

.


Jag vet inte hur, varför eller när, men det hände i alla fall, det är det enda jag är 100% säker på.
Det hände något med mig första gången jag tänkte på ''det där''.
Nu rullar tankarna i 190 i mitt huvud, men ändå känns det som om min hjärna står på viloläge.
Den dagen jag får svar på alla mina obesvarade frågor kommer jag att tacka dig.

Men som sagt, frågorna är många men svaren är få, jag får väl vänta på nästa tåg..

Us against the world

Gammal låt, men det här är en av mina favoritlåtar.

If the sun shuts down and decided not to shine no more
I would still have you, baby
If we see the last day and they say we gotta go to war
I'll be fighting with you, baby
Cuz I know if I'm falling, you won't let me hit the ground
If the boat is sinking, I know you won't let me drown


No matter what anyone could say
This is the only place for me
And no one could ever take that away
Nothing could come between us

If the sun shuts down and decided not to shine no more (No more)
I would still have you, you, you ,you, you, you, you
If we see the last day and they say we gotta go to war (To War)
I'll be fighting with you, you, you ,you, you
Because it's us against the world

The world, the world
You know it's us against the world
The world, the world, ohh

Now if I'm lost at sea 7 days I'm not alone
If I'm holding you, you, you, you, you
And if it all end's; everybody in the world is gone
I'll be standing with you, baby

And if it's the last breath I take
I'll leave my kiss my with you
If there's a wall between us, baby
I know I'll break through

No matter what anyone could say
This is the only place for me
And no one could ever take that away
Nothing could come between us

If the sun shuts down and decided not to shine no more (No more)
I would still have you, you, you ,you, you, you, you
If we see the last day and they say we gotta go to war (To War)
I'll be fighting with you, you, you ,you, you
Because it's us against the world

Nothing's stronger now than you and I
Cuz your love is all I got
And this ain't never gon' stop
No, whoa
There's no distance here when we're apart
Come on in from the cold
Lay your head on my shoulder
Ride like a soldier
I'ma stay right here

If the sun shuts down and decided not to shine no more (No more)
I would still have you, you, you ,you, you, you, you
If we see the last day and they say we gotta go to war (To War)
I'll be fighting with you, you, you ,you, you
Because it's us against the world
The world, the world
You know it's us against the world
The world, the world, ohh (Repeat)

Elephant Man

Hur många gånger jag än har lyssnat på den här låten så är den alltid lika härlig att lyssna på. Själva beatet är så härligt att lyssna på, haha.

Örhängen

Hejhej!

Kom hem för ett tag sedan, vi fick sluta 30 min tidigare, riktigt bra tycker jag, höhö.

Idag har det varit värsta garv-dagen, haha, har fått ont i magen och skrattat så att jag inte fått fram något ljud, haha. Jag och Marre gick till centrum efter vi hade skrivit klart kemi och fysik-provet (hoppade bara över 2 uppgifter på 3 sidor, stolt!) och jag köpte nya örhängen. Guldiga, stoooooora, peace-örhängen som är räfflade eller vad det heter. ;)

Jag vet inte vad jag ska göra nu, ska ta i mousse i mitt hår och fortsätta ladda min telefon. Orkade inte ladda inatt..

Det är typ ''fettis-dagen'' (?) idag, då man ska äta semlor och grejer. Haha, inte för min del, usch. :]

Bjuder på en sådär gammal bild på mig, Marre och Nadja.


Nu kom jag på vad jag ska göra under kvällen, först ska jag kanske ut (?) och efter det har jag träning sedan träffa folk och jag måste prata med min tvilling. :) (För er som är lite efter så är Daniella min fina tvilling)

Träning + ute

Hey! :)

Är på sådär humör, både dåligt och bra, både arg och glad.. Men har mina anledningar, jätteirriterande att vissa ska irritera sig på de jag umgås med.. Förlåt.

Men i alla fall, hade träning kl 18 med Stephanie, jobbigt men roligt! Dancehall, såklart. ;) Haha.. När träningen var slut träffade jag Ibo och massa fler, typ 10 till eller något. Värsta gruppen, vi stog mest på samma ställe tills det bara var jag, Ibo, Edessa, Sammy och Shady kvar, vi gick till centrum och tog det lugnt där. Sen gick jag, Edessa och Ibo.

Kom hem för en liten stund, då blev jag lite sur för att........ Nej, tänker inte berätta det här, vissa jag inte litar på läser det här. ;) I alla fall, nu ska jag duscha, ville bara säga att jag har varit i skolan, haft träning och varit ute och att jag lever. :)

Imorgon har vi bara 3 lektioner, som vanligt på tisdagar, efter det ska jag kanske träffa någon (?), har i alla fall träning imorgon också och på onsdag har vi studiedag, bra värre. :D På torsdag har vi idrottsdag, jag ska dansa på förmiddagen (house & afro) och på eftermiddagen ska jag åka skridskor (-.-), haha..






3 bilder från igår, jag, Daniella och Ibo. :)

Yesterday


Edessa :)

Daniella :)

Moa :)

Haha, hoppbild

Luffar i centrum

Haha, jag dog av garv precis efter bilden tagits

Haha, jag kunde inte andas när hon inte kom upp därifrån, hon halkade hela tiden, haha, jag dör! ;)
-.-

Höhö

Inga kommentarer ;)

I'm a mountain, I'm a tall-tree

Hey. :)

Kom hem för en liten stund sedan, var ute med Ibo och Daniella.
Vi gick mest runt och Ibo var paparazzi, haha, tog kort på allt och inget, i papperskorgar och jag vet inte vad, haha.
Skön kväll faktiskt, med skratt såklart. :)

Ibo bombade som sagt med bilder så Dannis lägger nog upp de på hennes blogg snart också, då lägger jag upp dom här.

Jag vill ut igen, med Ibo och Dannis, orkar inte vara hemma just nu..

Tack till er 2 för att ni gjorde mig på bra humör. :)

Happy birthday, big sistaah


Myndig och allt, haha..
Hoppas du hade en grym natt med massa dans, grattis på födelsedagen återigen syster.♥


Äkta vänner..

Idag har jag insett vilka vänner som är mina äkta och vilka som inte är det,
det finns inte många jag kan lita på till 100%
Men de som jag kan lita på är guld värda,
jag är inte den som går och skvallrar till alla andra om vad en person sagt till mig,
jag orkar inte med sånt.

Mina äkta vänner är de som gör mig glad,
som jag kan lita på,
som alltid finns där för mig,
de som gör mig hel.


Tack till er, nämner inga namn.


13/2 Kvällen

Shoo ;)

Orkade aldrig skriva igår när jag kom hem, i alla fall, jag träffade Moa, vi gick till centrum och då träffade vi Daniella och Edessa, så vi var med dom. Skitkul! ;) Vi luffade i centrum och tog bilder på Moa och Edessa, haha, flummisar. Sen gick vi och träffade Ibo, Sammy, Shady, Geo, Sako och någon kille jag inte känner, höhö. Det var skitkul, typ som en djurpark, haha! Sen gick jag och Ibo och snackade sedan gick vi till ica och luffade i busshållsplatsen, haha!

Orkar inte skriva detaljerat, asså vad som hände, haha.. Men lätt bästa kvällen efter Streetstar! :)
Några bilder finns på Dannis blogg; http://daaniellas.blogg.se

Just nu sitter jag och chattar med Dannis, hihi, vi är gladisar båda 2, hohoh höhöh, hahaha :D Heehehehe hejdå :)

Utekväll med Moa

Heyhey!

Jag åt nyss och nu sitter jag här och väntar på Moa. Vi luffade i centrum förut i någon timme, det var roligt, haha! :)

Nyss så gick min syster också som ska ut för att fira sin 18-årsdag, min vackra syster.

Nu behöver jag dubbelt så mycket pengar som jag har just nu för att kunna köpa systemkameran jag vill ha. :)

Ska sätta i örhängen, jag råkade tappa mitt ena på vägen hem, toppen! Vi hörs när jag kommer hem ikväll. Puss!

Haha, jag måste ha halsduk för jag går ute med min skinnjacka, it's freezing cold..
Nu ska jag sätta på mig skorna och möta Moa i porten.

Just look'em in the eyes and say ''I made it''


6D, några veckor innan vi splittrades.

Heyhey!

Jag nördade framför datorn hela kvällen igår men ändå uppdaterade jag bara en gång, lat-varning! ;)

Just nu gör jag inte så mycket, funderar på vad jag ska hitta på idag och självklart lyssnar jag på musik. Vad vore livet utan musik? :) Jag måste köpa något till min kära syster i alla fall, men vet inte vad bara.. Har lite slantar, eller jag har ovanligt mycket pengar men ska köpa mina blå converse och jag måste spara till Spanien. :) Men något blir det, det är alltid tanken som räknas. ;)

Kanske ska träffa Moa? Jag vet inte riktigt, men något blir det. Vill inte sitta hemma och ruttna bort, hehe. Det är bara 2 lediga dagar på en vecka så varför inte göra något som man inte brukar ha tid för på vardagar?

Slutpratat, hehe. Puss!

stan med moa

Hey.

Kom hem för en stund sedan, jag var i stan med Moa direkt efter skolan, därför skrev jag inget när jag kom hem.

Vi åkte in, jag skulle köpa present till min syster som fyller 18 i helgen, men jag orkade inte så vi gick bara fram och tillbaka och lyssnade på musik, haha.. Vi åt på donken också, mums. (a) Det var skitkul, jag typ dog av garv så fort Moa började prata, haha! Vi luffade i stan, rättare sagt, haha.

Vi åkte sedan hem vid typ 16:45, eller något. Det är så himla kallt ute så vem vill vara ute? ;)

Kom som sagt hem för en liten stund sedan, jag ska tydligen inte träna idag, men det är lika bra, jag orkar verkligen inte, är helt trött.

Ska fortsätta lyssna på skön musik och prata med roliga folk. Puss!

Tyresö Dance Award

Hey!

Idag var det som vanligt skola, började 8 och slöt 16:00, väldigt lång dag! Men jag slutar egentligen tidigare, men när man måste göra omprov så what to do liksom. ;)

Jag och Cassie gick tillsammans, väldigt skönt. Att det bara var vi två, inte med alla andra i skolan.

När klockan blev 18 hade jag träning, vissa ifrån min ''grupp'' går mig på nerverna, nej, inget mer om det.. Vi dansade house med Ingrid, kul som alltid, men då och då ploppade tankar upp i mitt huvud så att jag inte kunde koncentrera mig men men..

Gick hem sedan och jag har suttit och sett Glee med familjen, mitt favoritprogram på tv:n. Dans och sång! :)


Imorgon ska jag och en tjej till träna till Tyresö Dance Award, det blir flera timmars träning imorgon känner jag på mig.. Hoppas det inte blir mer än 3 timmar, då smäller jag av, hehe..

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka få en människa att vakna till liv för att svara på msn. :) Puss!


Frida och Cassandra


Älskar dig!

When there's a darkness, I'll shine a light

MAJOR LAZER

- Pon de floor

- When you hear the bassline
DEMARCO

- She can't wait
AKON


- I wanna love you
CHRIS BROWN

- I can transform ya

- Crawl
R.KELLY

- Ignition (remix)

- I wish

- The worlds greatest

sluta jiddra bror eyo vi måste chilla bror

Haha, har gått runt och sjungit den hela dagen. ;)

Heyhey förresten.

Kom hem för ett bra tag sedan, skoldagen har varit helt okej. Inget märkvärdigt, imorgon har vi hemkunskap! :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, som vanligt, och ska föra över en bild från dagen till datorn och lägga upp här i bloggen, min favoritbild på mig och Cassandra. Senare ska jag ut med Edessa och vi skulle träffa lite folk (om jag minns rätt, hehe) och kl 19:15 har jag träning, det är afro idag. Det var sjukt kul förra gången så vill gå ikväll också. :)

Känner att jag har en massa läxor som tynger ner mina axlar, jag har varit väldigt slarvig nu på sista tiden.. Men matten har jag gjort klart, eller halva läxan i alla fall, spanska glosor har jag imorgon som jag måste öva öva öva på, och vi har också väldigt många engelska glosor på måndag, men det orkar jag inte med ikväll.. :)

Ska försöka komma ihåg kameran när jag ska träffa Edessa, tar inte så mycket kort längre, vet icke varför. Men nu ska jag sluta anteckna allt roligt som händer i mitt liv ;) Chao!

JASON DERULO


- In my head

- Whatcha say

Streetstar 2010

Det började med att Marre och Adeline kom till mig för dom hade bakat tårta och chokladkaka, jättegulliga. :) Jag var dock tvungen att gå till nyboda på en gång för att möta Angela, Kolo, Moa och Cynthia, när jag kom dit hade Kibbe ännu inte vaknat, så det blev lite kaos, haha.. Till slut kom han och då åkte vi minibussen till Solnahallen, väl där stod vi i kö för att få band som bevis att vi tävlade. Man såg på alla att de var dansare, såå coolt! :)

Vi kom sedan in, vi gick och tränade i en lite mindre hall än där vi tävlade. Värsta kicken! :) Efter ett tag körde Juste Debout igång (Popping, locking, hiphop och house) och House var allra sist så vi gick lite då och då och tränade. Sedan var det house, JK (jag och Lollo) var tävlande nr 2, sedan hörde man de ropa ''JK, Frida and Lollo'', vi körde vår grej och körde varsitt solo. Efter det var det bara att vänta och träna ytterligare mer, sedan fick vi veta resultaten, JK kom inte vidare men A and C (Angela och Cynthia) gick vidare, de kom ända till semifinal, såå grymma! Riktigt stolt!

Efter några timmar så var dansgolvet proppfullt (det var paus för tävlingen) och då spelade house-DJ:n house musik så jag och Adrian var så himla hype, vi blev helt svettiga och gick in i ringar som folk hade bildat och ååh, det var så härligt! :)

Efter några timmar så var kl 00, då tog vi minibussen och åkte tillbaka till Tyresö, var hemma vid 1.

Patricia, Adrian, Varissa, Pattis och HB åkte till Solnahallen också för att titta på JK och A and C.

Jag har lagt upp videoklippet förut, så klicka på kategorin ''Dance'' för att hitta videoklippet.

Har bara en jättekass bild på mig och Lollo.
Hittade även 2 bilder på Angela från Streetstar som de hade lagt upp på hemsidan.


Den här kvällen, 31/1-2010, min födelsedag och Juste Debout-tävlingen, det var den bästa dagen, på riktigt.
Att vara omringad av dansare och att se hur mycket folk älskar dans, det får mig att bara vilja ännu mer. Det finns fler än jag som har kärlek till dans. Det är mitt liv.

Välkommen till vår betong

Jacco - Vår betong, skön låt, haha!

(Låten börjar efter 15 sek)


Wont you stay?


It's never a right time to say goodbye..

Hey!

Kom hem för en liten stund sedan, jag slutade egentligen 13:20, men jag var på Andys mentorstid och vi tog en promenad efteråt för att prata lite eftersom det var hans sista skoldag idag innan han byter till en annan. Håller med Cecilia (min so-lärare) att han är alltid glad, så härligt. :) Det är jag också (enligt de flesta) så det är ju perfa ;)

Jag tänkte överföra bilder från kameran till datorn och lägga upp lite bilder och sånt här, kanske även lite musik? Var ett tag sedan nu.. Ska försöka hinna skriva om Streetstar också men det kommer bli långt, hehe.

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på jättefina låtar med fina texter och överföra bilder.

Skön kväll

Hejsan svejsan ;)

Kom hem för 15 min sedan, jag har inte hunnit skriva något tidigare idag kom jag på nu men jag har inte haft tid, jag träffade Moa och Edessa på gården och vi gick ner i danslokalen och lyssnade på musik, efter det gick jag hem jättesnabbt för att äta sedan tillbaka och då hade jag träning, efter det kom Edessa och hämtade mig och vi träffade Dannis, Varre, Sammy, Shady och Ibo i centrum. Jag satt och berättade typ alla mina problem för ''Dr. Ibo'', haha! Säger som Edessa ''Mannen är skön!''

Efter ett tag gick vi (jag, Edessa och Ibo) hem och jag har börjat se lite på Spårlöst försvunnen så jag ska fortsätta kolla på det nu, ska kanske även äta strawberries, mmm! :)

Börjar 9:15 imorgon och har endast 3 lektioner eftersom att det är tisdag så efter skolan ska jag träffa Edessa. Men nu har det börjat hör jag, vi hörs imorgon! Ska försöka orka ta lite kort också, haha.

Godnatt! :)

MOT THA CIIITY


Man ser inte att jag har en bulle :( Nu är det brådis för mig, puss!


DO YOU REMEMBER?

Hey! :)

Kom precis hem ifrån Cynthia's place, riktigt lyckad kväll + morgon.

Moa kom och hämtade mig, när vi kom till Cynthia skulle vi alla äta (Angela, Cynthia, Moa, jag och Lollo!), hade ätit innan så var inte hungrig. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade som åsnor (haha!), trevligt trevligt! Vi såg sedan på Honey (dansfilm) och åt godsaker. När vi hade kollat klart på den filmen satt vi och snackade och sedan gick Lollo och då hade vi spa, med massage, ansiktsmasker och fransk manikyr. It was like heaven! :) Klockan tickade, den blev halv 4, vi var ännu inte färdiga då.. Efter gick vi och la oss, snackade lite men vi somnade nästan på en gång. Imorse gjorde jag och Cynthia frukost till alla, mysigt. Vi låg och degade framför tv:n resten av morgonen, sedan blev kl 14 och då började vi städa innan vi gick hem.

Just nu lyssnar jag på musik och pratar med Angela. Måste byta om, ska till stan på någon dansgrej med mamma och Emma för att kolla på Annie. Vi hörs. Puss! :)

STAY

Heyhey!

Kom hem för över 1 timme sedan, var ute med Moa och 2 till. Jag hinner inte skriva så långt nu, ska snart gå, eller rättare sagt när Angela och Moa hämtar upp mig vilket blir snart, tror jag.. Hehe..
Vi ska till Cynthia ikväll, filmkväll med tjejerna sitter aldrig helt fel. :)

Just nu är jag proppmätt, åt alldeles nyss, gott med mat men mätt blev jag i alla fall. :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, ska droga Jay Sean som jag har gjort hela dagen. Ciao! =)

I remember when I used to love her

Time goes on, goes on..... <3

Hey!

Jag vaknade runt 11:30 av att mobilen vibrerade. Var riktigt hungrig så jag åt och tog det lugnt, pratade med Annie och mamma. Nu sitter jag här och lyssnar på Jay Sean, han har riktigt sköna låtar.

Jag ska kanske träffa Cassie och Helen om en stund, ikväll blir det filmkväll. Men vet inte riktigt hur jag ska göra, för det är 2 olika och jag kan inte välja. Så antingen går jag inte på någon eller så får jag tvinga mig själv att välja, hehe. :)

Igår var jag också ute med Edessa (tror inte att jag skrev det?), vi pratade och efter ett tag kom Patricia och Shamsa, vi gick runt en stund innan jag och Edessa skulle hem.

Nu ska jag försöka få tag på Cassie och Helen och jag måste även planera lite saker inför nästa helg. Världens bästa syster fyller 18 år så jag vill ju planera något riktigt bra, frågan är bara vad. Hehe.. Får be mamma om lite hjälp. Skriver senare!


Filmmys

Kollar just nu på ''Prinsessas dagbok'', är riktigt trött, så det är skönt att ligga i soffan. :)
Har Emmas dator i knät, jag har ju en stationär i mitt rum. ;) Nu ska jag fortsätta se på filmen. Puss!

Together forever however just you and me


I'm gonna be the one that got your back. We both made our mistakes, some we never wish we made, but we'll be okay if we just stay together.

Mitt favorit-mongo ville självklart att jag skulle skriva ett inlägg om henne.

Haha, vart ska jag börja? ;) Alla gånger jag mått dåligt har hon stått upp för mig och stöttat mig.
Utan dig, är jag vilse, på riktigt. Till alla de som jag har pratat om dig har inte förstått hur mycket du betyder för mig, det är helt sjukt, det är såhär en riktig och äkta vän ska vara.
Någon som ger råd, stöttar och säger att allt blir bra, Sara är den personen som man kan lita på och hon stöttar och hjälper. Jag har sårat henne så mycket, men hon står fortfarande vid min sida.
Vad som nu än kommer hända med allt, så kommer du vara alltid vara den för mig som verkligen alltid hjälpt mig med allt jag haft problem med.
Du säger till mig vad som är bra och dåligt för mig, jag är otroligt tacksam över att jag har dig, Sara.

Du vet allt om mig och du är den enda som kommer få veta allt om mig, du är speciell på ditt egna speciella sätt och jag är väldigt tacksam över att jag kan prata med dig.

Du är inte min vän, du är min syster, du är min glädje och så fort du ringer eller smsar börjar jag le, du är världens bästa. Jag älskar dig, lova att aldrig tveka på det.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Food

Hejsan svejsan :)
Ligger i soffan med Emmas laptop i knät, har alldeles nyss ätit middag, väldigt mums!
Jag var ute med Marre en pyttekort stund innan jag gick till Cassie där även Helen var, väldigt trevligt. :)
Jag ska snart ut igen, ska antingen till Cassie och mysa med dom eller också så ska jag ut och träffa Edessa.. Vet inte riktigt, om jag inte går till Cassie ikväll så träffar jag dom imorgon istället. Det kvittar ;)
Bjuder på en fulish bild på mig, puss!

Right now.
Jag tänker inte skriva något om skolan idag för allt var knas, problem-folk det finns här alltså..
Men jag gjorde en sak som var riktigt skön (enligt mig), men det får ni inte veta.. Hehe, hejdå!

Med min bebbo <3

Hello people. :)
Är med Marre (min bebbo) just nu, hon kom hit för en stund sedan.
Vi ska ut nu och gå runt i tyresö, det är fredag idag i alla fall, vilket betyder helg. Woho!

Satt inte vid datorn igår, därav ingen uppdatering.
Bjuder på en gammal finfin bild på mig och min bebbo. :)


Gifts

Hejhej!

Kom nyss hem ifrån staden, åkte in direkt när jag slutat, jag skulle träffa pappa för han hade kommit hem ifrån Thailand, vi (pappa, Anna-Lena, Sanna och jag) åt i Kungshallen (taco bar, wok, sushi osv) och pratade lite, ytterst trevligt. :) Vi gick sedan ut i kylan, jag och daddy gick runt och kollade i affärer, köpte lite saker (skriver i slutet av inlägget), jag fick även födelsedagspresenter. :) Efter några mysiga timmar i staden var det dags för mig att åka hem, skulle nämligen på träning.

Jag kom hem med:
- 5 klänningar (varav 2 jag köpte, 3 fick jag)
- Guldarmband
- Peace-vantar
- 2 MJ-skivor
- Jordgubbsbubblor som man har när man badar, haha ;)

Klänningarna är så fina, sommarklänningar. :)

Nu måste jag byta om till träningskläder, det är afro idag, träningen börjar om en kvart ungefär, så det blir lagom att byta om nu och sedan gå till träningen om 5 minutes ;)

Btw, jag hade SO-prov idag, klarade VG/MVG-frågorna, jag klarade matteprovet :)

Nu rullar tiden (as usual ;)) så det är time for me to change. :) Vi hörs imorgon, eller senare. Puss!

Frida & Lollo (JK) - House

Varissa hade lagt upp klippet på när vi tävlade, så här kommer det. Berättar imorgon eller på torsdag om Streetstar! =)

Jag typ dör :o Längtar redan till nästa år, Lollo, då tar vi det. <3

Mad + tired = BAD

Hejhej. Jag är fortfarande trött, är lika död som jag var igår. Men jag är arg idag också, har mina anledningar.
Om mindre än en timme har jag träning, hur ska jag orka? Jag är skittrött.. Orkar inte berätta vad som hände på Streetstar heller, snälla låt mig sova tills jag är utvilad?!

Streetstar 2009, såhär såg det ut när det spelades House ungefär, det var helt fullt med folk så man fick typ leta efter en liten plats för att kunna hoppa runt och grejer.. Jag saknar det, jag älskade att dansa framför en jury i en stil jag verkligen deeply älskar, jag vill göra det varje dag. Jag vill leva på dansen, mitt hjärta. ♥

I'm dead

På riktigt, jag är verkligen död.. Kom hem inatt runt 1 och somnade inte förrän en timme senare och jag började även 8 imorse så skulle vakna 6:30, jag var sjuuukt trött! Benen värkte, armarna gjorde ont och fötterna var helt svullna.. Det var i alla fall världens bästa dag igår, berättar mer någon annan gång, är riktigt trött så jag orkar inte just nu..

Skoldagen har varit helt okej, på rasterna var jag glad och dansade men på lektionerna var min hjärna på ''Off'', jag slumrade till mot Cassies axel.. Skönt att vi bara har 3 lektioner imorgon + vi har sovmorgon. :)

Jag kom för en stund sedan hem från träningen, vi dansade Dancehall med Ingrid, väldigt roligt! Efter det kom jag hem och duschade och mamma hade gjort varm o'boy med mackor till mig, uppskattades. Efter att somnat med tom mage inatt så smakade allt extra gott idag.

Jag väntar med att berätta om gårdagen (min födelsedag + Streetstar) när jag har fått bilder från igår. Det var nämligen 2 fotografer som kom fram till mig när jag stog och dansade och frågade om de fick fotografera mig, så jag blev då fotograferad och det var ju videokameror + kameror när vi dansade och under hela kvällen, så berättar när jag har bilderna.

Hur ser min morgondag ut då? Jo, jag ska först till skolan (ovanligt! haha..) efter det hade jag tänkt att jag skulle få lite läxor och sådant tråkigt gjort. Jag passar på direkt när jag kommer hem eftersom jag har ganska tidig träning imorgon, kl 17.

Nu ska jag ringa till Gotland (mormor + morfar), sedan krypa ner i min säng och soooooova. Jag sitter och slumrar till lite då och då när jag skriver det här, så jag säger med det godnatt och jag hoppas att ni hade en toppenbra dag igår, för det hade jag.

RSS 2.0