Stan hela dagen, haha.

Hinner inte skriva om när jag och Gabbi var i stan nu för jag måste städa mitt rum (det är katastrof.. As usual) och Ronja kommer snart upp till mig så då vill jag vara klar, haha. Vi ska åka till stan och hitta på lite saker. =) Men vi hörs när jag kommer hem!

Jag? Mupp? VA? Nej, tror inte det va, Gabbi. :D

Godmorgon. :D
Jag skulle egentligen ringa och väcka Gabbi med hårdrock kl 11 men istället var det hon som fick ringa och väcka mig nästan en timme senare efter att ha terrorbombat min mobil med sms och med samtal, haha. Men jag ska till henne snart för att fixa mig det sista där, men först måste jag äta, duscha, städa mitt rum (-.-'') och hitta kläder. Vi åker till stan vid 14-tiden, när vi är klara rättare sagt. Idag är det biopremiär för Eclipse (3e filmen i Twilight-serien) men jag ska inte se den idag, jag vet inte ens om jag vill se den för jag kollar hellre på dansfilmerna som har kommit ut/är på väg.

Men nu måste jag äta upp och duscha och allt annat, men vi hörs ikväll någon gång.

F A L S K A R E Ä N F A L S K

Rubriken förklarar allt. Du är sämst, på riktigt. Du har sjunkit så sjukt lågt i mina ögon, för 4e gången det här året.

Friterad choklad

Hejhej.
Jag solade på balkongen istället för att gå någonstans, riktigt varmt. Sedan gick jag ut och träffade Samme och Gabbi, vi gick runt och jag hade skönaste skrattattacken, hehe. Vi hade vattenkrig och så, efter ett tag så gick vi alla hem och åt. Sedan mötte jag Dannis och Karima, Tiara var också där men hon gick nästan direkt. Dom spottade extremt mycket, blä. Vi gjorde inte så mycket, K gick efter en stund också. Då gick jag och D till stimmet och spelade fotboll, haha vi garvade riktigt mycket. Min älskade tvillingssyster som kan få mig att le för minsta lilla. Men det var riktigt roligt iallafall, sen hände lite saker så mitt humör var inte det bästa... Men på vägen så träffade vi Varissa, Samme och Gabbi, så vi gick med dom, typ. Sen gick jag hem och har precis pratat med pappa, nu är det klart, Dannis åker med mig till Gotland den 10e eller 9e juli. :D YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!

Imorgon ska jag och Gabbi till eriksdals utomhusbadet, sedan på kvällen ska jag och Ronjaponja till stan. Men vi hörs.

Droglåtar

Det var ett tag sedan jag la upp musik, så tänkte lägga upp några låtar som jag ''drogar'' varje dag. =)

Hype-låtar:







Love-songs:




Michael Jackson:






HAHAHAHAHA KOLO!

My african queen skickade den här låten till mig alldeles nyss, om jag inte dog av garv (och fortfarande gör, haha!)

Haha du är underbaaaaaaaaaaaar älskade vän. :D


I'M IN LOVE. I'M IN LOVE. I'M IN LOVE.

Låten beskriver mycket, men långt ifrån allt.

Damn, jag är verkligen kär.


Godmorgon! =)
Vaknade av att Amandorna, Erica och Helin var här hos oss, de var riktigt hypade haha. Men iallafall, idag ska jag typ till alby (?) men Kolo försöker tvinga med mig till flaten, vet inte vad eller hur jag ska göra. Kl 17 ska jag iallafall till stan med Gabbi, hon ska kolla på bikini och sedan drar vi till alby och badar.

ASSÅ GAAAAAAAAAAAAAAAH, hehe... Nu ska jag fortsätta lyssna på lovely MJ's album. =)


Högst upp på min ''att göra innan jag dör''-lista

Är att åka till Jamaica. Dancehallens ursprung. Där allt och alla vet vad dancehall är och förstår att det är mer än en stil, det är en kultur. Att få se folk stå på gatorna och dansa stilen alla där älskar och blanda alla nya steg med gamla. Att se och kunna känna kärleken till en stil som är obegränsad. Antingen älskar man det eller så gör man det inte. Jag ska dit, och den dagen jag åker så kommer ingenting annat spela roll, om jag varken dör eller överlever därborta. Att få se kulturen och rötterna är obeskrivligt. Om jag dör där så kommer jag iallafall ha fått min högsta dröm uppfylld. Om dancehall-fester i Sverige är de bästa festerna så kan jag tänka mig hur de är där, bättre än bäst. Kärlek till allt som rör Dancehall och allt stöd till Jamaica.

Stannar hemma imorgon/idag tror jag, kan sola på balkongen istället. Men jag vet inte för jag kommer vilja bada. Det kallas beslutsångest och i-landsproblem. Nej, nu ska jag faktiskt sova, man blir helt trött efter att ha badat. Blundar jag nu så somnar jag, hehe. Känns som att jag är i världens bästa dröm varje gång jag hör Dancehall-musik och att det är då jag mår som bäst. I guess.

Hur kan man sakna några så mycket även fast man inte borde? Livet är obegränsat, det är något jag numera är säker på.

Kung utan krona

Hello!
Jag och Ronja åkte till alby och där träffade vi en massa folk, orkar inte skriva upp alla namn, men vi var mest med Ibo och hans kusin Kevin. Men jag var typ inte på land något alls, jag badade flera timmar i sträck med Mano och massa småungar. Sen mötte jag och Ibo Dannis så hon joinade oss, woho. Jag ringde Gabbi (som kommit tillbaka till Suecia igen, woooho!) och snackade med henne en massa och Aline lite. Låg i gräset där massa randoms hade yoga-träning och skrattade, haha. Helt lonely. Sen när klockan blev typ 21 så gick (GICK!!!!!!!!) jag, Dannis och Ronja till centrum där vi skiljdes åt. Eller jag och Dannis gick till mig och Ronja gick hem. Jag duschade och åt, sen så gick vi ut och handlade lite, efter ett tag följde jag henne till hennes port och då träffade jag Gabbi och Yadasht. Gabbi hoppade på mig och vi skrek så mycket så Y sa ''eh, var lite tystare tack'' haha. Sen så gick han så vi gick och snackade fett mycket, fan vad jag har saknat henne! På vägen träffade vi Sammy, Varissa och Victor om ni ville veta, hehe.. Sen satt vi på våran plats och snackade ännu mer, då kom Sofia och 3 andra randomtjejer. Sen gick dom. När klockan blev 23:30 började vi röra oss, kom hem typ tio i.

Nu äter jag jordgubbar med chokladsås, hehehe.... :D Imorgon ska jag och Ronja till alby, sen drar jag och Gabbi till stan efter det så ska vi ta kvällsdopp och sen så får vi se. C YAAAAAAAA DUDES

En gangster wannabe


Första bästa plan, kurdistan! Haha så klockrent.

Haha Ronja bebisen :)

Jag ringde nyss och väckte Ronja, sååååå gullig haha. :D Orkade inte gå på danslägret, eller jag var helt död när min syster väckte mig efter att ha fått sova i 3 timmar. -.- Men nu ska jag typ äta frukost och ta någon tablett, har jätteont i magen, hoppas det inte är mensvärk. Orkar inte. Haha anteckna tack. Jag har inget vettigt att skriva, men jag och Ronja ska till alby idag iallafall och sola och bada, Patricia följer också med tror jag. Ikväll kommer Gäbby också. C ya later.

Arg och ledsen... På samma gång?!

Jag skulle kunna få utbrott just nu, är så arg på en person. Hur falsk får man vara egentligen? Du klagar på att andra är falska och ljuger, men det är precis vad du själv gör? Har du inget vett i ditt huvud? Klaga inte på att jag har förändrats om du inte har sett dig själv i spegeln på senaste tiden.

Jag hoppas bara att det löser sig med dig, J. Livet är en gåva som du säger och det är så vackert och lyckligt men det kan även vara tårar och krossat hjärta, men din högsta önskan är att få leva ditt liv och bara få njuta av din ungdom. Jag ber till Gud att du orkar stå emot och inte ge upp. Om någon vet hur det är att kämpa för livet så är det du. Du är bättre och starkare än vad du själv kan ana, lita på mig.

MEN min lycka övervinner alla hjärtesorger och tårar. Jag är tacksam för allt jag har, även det som är mindre bra, om jag inte hade gått igenom något jobbigt så skulle jag aldrig ha någon styrka eller kraft. Livet är värt att leva.

Ronja och Patricia

Hejhej! =)
Idag har jag varit i alby med Ronja och Patricia, vi var med en massa andra vänner också, riktigt roligt. =) Efter några timmar gick jag och Ronja mot bussen, vi satt och pratade med Lollo + hennes familj och Sammy medan vi väntade. Sedan åkte jag hem, Ronja med. Sedan gick jag till Patricia och hämtade henne, vi träffade Ronja och vi har inte gjort så mycket, var en kort stund med Karima och Dannis, sen gick dom och vi med, sen så kom Dannis tillbaka, efter ett tag gick jag och D. Men nu är jag hemma iallafall och ska inte göra så mycket. Vet inte om jag ska dansa eller inte imorgon, orkar inte. Hehe.. Får se vad som händer. Hur som haver, jag Patricia och Ronja ska till alby någon gång tidigt på eftermiddagen och bada + sola. På kvällen blir det nog stan. Vi får se! Pusspuss

Sthlm kommer ha det varmast i hela Sverige imorgon - tisdag! =)

WOOOHO GHANA VAAAAAAAAAANN ÖVER USA! SOOOO HAPPY :D:D Matchen var riktigt spännande. :O Aja, några folk hade ordnat en stor fest för mamma så vi har varit där nästan hela dagen. :) Trevligt var det. Varmt också!

Till Gabbi (G my bro!): Jag tittar just nu på Anaginas videoklipp och tänker på dig, vi brukade vara på ditt rum och sitta i sängen och dö av garv åt henne, haha, du är inte bortglömd! ;) Snart kommer du! :)

Imorgon ska jag och Ronja till alby och sola + bada, på kvällen blir det stan. Vi hörs imorgon eller något.

Grattis återigen till mamma och Ghana! :D

Betygen...

Ända sedan jag började i skolan har jag haft höga krav på mig själv och min prestation, det har alltid funnits i mitt huvud att jag ska vara bättre än alla andra och ha alla rätt på proven och vara den som sköter sig och förstår allt som står i matteboken, engelskaboken osv. När jag gick i en skola på Gotland så började jag få höra av mina lärare att jag har för höga krav på mig själv, att jag inte kommer klara av pressen jag har på mig själv, att det slutar med att jag bryter ihop lite längre fram när jag inte uppfyller kraven som jag måste enligt mig. Jag har alltså sedan första klass försökt träna bort de höga kraven och istället vara nöjd med min insats och inte bryta ihop pga att jag inte fick bäst resultat av alla i klassen. Jag hör det från familjen också, ''du tynger ner dina axlar med för mycket press, du kommer bryta ihop i slutändan'', men jag måste vara bäst, jag måste klara allt och om jag inte får alla rätt blir jag arg på mig själv och kan ha skuldkänslor i flera veckor efteråt.

När jag sedan började i Nyboda så började jag bli skoltrött och jag slappade mig igenom hela 6an. Vår mentor var inte den bästa heller, pervers människa. Även fast jag inte pluggade, jag pluggade kanske 3 ggr under hela årskurs 6, så fick jag höga resultat. Jag var bland de bästa i klassen även fast jag inte gjorde något, jag satt oftast och pratade med folk omkring mig och störde deras studerande, I'm so sorry. Sedan började jag och mina favorittjejer i Forellen, då märkte jag att kraven från lärarna var höga och allt i skolan blev så otroligt svårt. Jag gav upp lite, jag tyckte det var så svårt men när jag sa att jag ville ha extra-hjälp så fick jag inte det för att jag tydligen inte behövde det. Men det behövde jag, allt kändes ju omöjligt inom skolan. Allt var så svårt, jag kände mig enormt pressad och i början av 7an så satt jag många kvällar i rad och var ledsen för att jag var så besviken på mig själv för att jag inte kunde och för att jag inte var lika bra som de andra. Jag började tvivla på mig själv och min prestation i skolgång, det tillkom en massa problem även utanför skolan som gjorde att jag inte alls var koncentrerad på lektionstid. Det gjorde så att jag blev väldigt frustrerad och jag blev lätt irriterad på lektionerna + rasterna eftersom jag kände pressen och för att jag inte hängde med. Det gjorde så att mina närmsta tjejkompisar fick lida pga att jag hade det jobbigt. Jag har kvar skuldkänslor och det känns så taskigt nu i efterhand att jag behandlade dem som jag gjorde, men när jag har höga krav på mig själv och jag känner att jag har hög press från andra så slutar det bara med katastrof. Vårterminen satte igång och då var jag mer okoncentrerad än någonsin tidigare på lektionerna, jag fick stanna kvar varannan dag efter skolan och prata med min mentor. Jag var nära på att bryta ihop varje gång jag behövde stanna kvar för jag ville bara vara den bästa i klassen och uppfylla mina krav. Jag började även skolka lite då och då, jag ville inte, jag kände mig helt hopplös i skolväg. Jag tyckte att jag inte förstod något och kände då att det inte var någon idé att ens gå på lektionerna eftersom jag inte följde med. Jag är inte den som räcker upp handen och säger ''kan du ta om det? jag förstod inte'' eller liknande, jag ville inte att någon skulle göra ljud eller sucka för att jag inte kunde. Istället så satt jag och var helt ofokuserad och bara tittade runtomkring mig på alla mina klasskompisar och undrade varför jag ens var där. Sjuan var en riktig plåga för min del, det hände så mycket både i skolan och utanför så det slutade med att jag inte klarade av pressen. Jag ville gå i sommarskola för att få kunna ta igen allt jag inte förstått under årskursens gång men det fick jag inte, det gjorde mig ledsen också.

Nu har jag sommarlov och jag försöker slappna av men jag tänker bara på skolan, hela tiden. Jag känner redan pressen på mig, det kommer bli betyg nästa termin och då behöver jag göra bra ifrån mig för både min egen skull och för mina lärare. Jag blir bara mer och mer orolig för varje dag som passerar på sommarlovet, vad ska hända? Hur kommer jag kunna klara av kraven på mig själv OCH pressen ifrån lärarna? Vad kommer jag känna och tycka? Hur kommer jag må? Kommer jag fortfarande ''lida'' av pressen som gör mig galen? Jag är rädd, orolig och allmänt vettskrämd inför den kommande terminen. Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen längre, jag vill bara komma ifrån skolan och ifrån all press som tynger ner mina axlar enormt mycket. Jag vill kunna njuta av mitt sommarlov obegränsat mycket och slippa alla mina ''tänk om''-frågor. Om jag så åker till andra sidan jorden, det skulle inte få mig att kunna koppla av, vart jag än är och vem jag än är med, tankarna och ångesten inför den kommande terminen slutar inte spöka i mitt huvud. Jag behöver ha MVG i alla ämnen i 8an, jag måste och jag ska. Det är mina krav. Och om jag kommer första dagen till skolan efter sommarlovet och känner att det är svårt så kommer jag bryta ihop totalt. Jag vill bara lämna allt bakom mig ett tag men jag vet att det inte är så det fungerar. Jag får försöka ladda upp inför nästa termin istället med ny energi och nya krafter som gör att jag vill lära mig. Jag har alltid gillat skolan, mer eller mindre, men pressen kan förändra så mycket. Både för mitt skolperspektiv och annat allmänt. Jag vill inte ha ångest, jag vill inte vara orolig redan nu, jag vill bara känna mig fri men skolan kommer upp i mina tankar varje dag vare sig jag vill eller inte.

Jag känner mig svag.

Meningen ''jag älskar dig'' blir det sista du hör

Hej! =)
Jag och min halvbror har skrattat så galet mycket hela kvällen, haha. Samma humor = tumme upp. Vi åt en massa god mat och efter desserten så gick många ner till bryggan för jag och Mats (min låtsaspappa) ville bada, så vi badade och det var jättevarmt! =) Sedan satt vi en timme på bryggan och solade i kvällssolen. Jag och min halvbror satt och såg på kanalen E! och vi skrattade så mycket åt alla möjliga saker som var lite överdrivet, hehe. Men sedan kom jag iallafall hem hit och har inte gjort så mycket, såg det sista av matchen mellan Spanien och Chile.

Nu är det 26e juni = mamma fyller år, grattis på födelsedagen! :)

Julia, du är starkare än vad du själv tror, du har gått igenom så mycket jobbigt under en lång tid, men du har aldrig gett upp och det beundrar jag. Ge inte upp nu heller, du vet vad jag menar. Håll ut, tveka aldrig på dig själv, speciellt din uthållighet och styrka, du är så bra på alla möjliga sätt. Jag är inte den enda som vet det. Försök se allt positivt, det vinner du på i längden.

Men nu ska jag fortsätta prata med SAAAAAAAAAAAAAAARA på msn, haha. (A) Godnatt! =)

I-landsproblem, vanligt för många.

Hejhej igen.. Jag har i-landsproblem, som de flesta har. Vad ska jag ha på mig? Shorts med ett linne och en kofta? Det kanske blir för kallt på kvällen + myggorna är dumma, hehe. Men tights och något kanske? Men det är så vanligt.. Jag kom på nu! Jag har på mig det jag har nu, skolavslutningskläderna + blåa gladiatorskor och så tar jag med mig tights och något varmare sen om det är kallt mot kvällen/natten. =) Smart jag är ibland. Men vi ska åka om ett tag så måste nog fixa lite nu innan vi åker. Imorgon fyller mamma år också. Om det blir fint väder ska vi vara på bryggan hela dagen och åka båt och sånt roligt som man brukar göra på sommaren. =) Vi hörs imorgon troligtvis.

I can see through my heartbeat

Hej! =)
I vanliga fall så brukar bilresan hit ta ca 2 timmar, idag tog den nästan 3 timmar. Långa bilköer, vi stod still i kanske 5 min sedan fick man köra ca 10 m för då blev det stopp igen, annoying. Och jag som försökte sova kunde inte somna, så mitt humör blev lite nedåt. Men efter 2 timmar kom vi fram till någon plats där det fanns mataffärer, restauranger osv och jag ville ha energidricka så jag skulle bli pigg men då fanns det inte, då blev jag ännu mer frustrerad. Inte ens choklad var gott i den stunden, allt jag ville var att sova. Men till slut så kom vi fram och det var en massa massa folk, flera hundra personer, där vi skulle vara. Efter ett tag orkade vi inte vara kvar så vi åkte hem hit och nu så sitter vi lite utspridda, mamma och min låtsaspappa sitter ute i solen och min halvbror sitter på sitt rum och jag ligger i soffan, haha. :)

Om någon timme så ska vi röra oss mot min låtsaspappas syster + hennes man + alla, där blir det 5-kamp och massa mat. Antingen sover jag där (de bor i värsta villan, lyx!) eller så går jag hit på natten. =) Vi får se vad jag orkar och hur det blir alltihopa.

For the first time in my life I know for sure that I'm in love.

Glad midsommar allihopa, hoppas alla får en riktigt lyckad sommarkväll. =)
Nu vet jag vad jag ska göra innan jag byter om och börjar fixa mig inför kvällen, jag ska gå till vår brygga och bada! Det är helt galet varmt här så det är skönare att ligga i soffan för det är svalt härinne jämfört med att sitta utanför. Ska försöka tvinga med min halvbror. ;)

Det blev lite mycket text nu, status till den som orkade läsa allt! Nej men ta hand om er. =)

S E X I G :O

Godmorgon Sverige (fråga inte).
Jag är helt död efter att ha sovit i 4 timmar bara, men jag kan sova i bilen när vi åker till Norrköping. :) Nu ska jag packa det sista, lägga ner datorn i väskan, plocka upp snabbt på mitt rum men först ska jag lägga in en helt galet sexig video, alla vet nog vilken jag menar om jag säger att Trey Songz är med. ;)


Oj, blev lite större än vad det får plats, men jag orkar inte ändra.. Men nu ska jag fixa det sista innan jag byter om och åker till Norrköping och firar midsommar där + mammas födelsedag. Ha det så bra och ha så roligt idag/ikväll. =)

Carry mi go jail ah in deh di high grade sell

Det är bara jag och Ibo som är vakna, alla andra zzzZzzzzzzZZZzzzz sover. Klockan närmar sig fem, fåglarna kvittrar och det är ljust ute. Sommar! Men snart måste jag sova, ska upp 9:30 -.- Hela dagen ska vi vara på någon midsommar-fest när vi kommer dit sedan på kvällen ska vi säkert äta god mat med min låtsaspappas släktingar. Det är varmt :o Aja, men vi hörs.

Ta hand om er i Tyresö och vart ni nu än befinner er. :)


1 year ago.

Vila i frid, Michael. KING OF POP. Ingen tar den platsen ifrån dig. May your soul rest in peace. Love to you. ♥

Påminner om Gotland...

Inte min typ av musik men låten påminner mig riktigt mycket om Gotland. Samma år jag skulle flytta till Stockholm så satt jag och Annie hos våra kusiner på Linn's rum och lyssnade på den här låten. Jag är glad för att jag kom därifrån, jag har fått ett så bra liv här, jag ångrar inget. Men det är klart att man saknar det... Speciellt om man har en familjemedlem där + hela släkten. Pappa, jag vet att du längtar och vill att jag ska komma, snart är jag hos dig igen. Jag saknar dig, du förstår mig bättre än någon annan i familjen när det handlar om mina problem. Snart, snart, håll ut... I miss you.


Jag slipper springa för mina ord knockar dig

H to the E to the Y.
Idag blev jag väckt av min kära (host) storasyster som tvingade med mig till fryshuset, där tittade jag på när några tjejer dansade house (jag orkade inte vara med den här veckan, kör nästa istället!) sedan hade dom uppvisning som jag också kollade på, efter det åkte jag och min syster till alby. Vi solade bara, jag ville bada men eftersom min syster inte ville så badade inte jag heller. Var där i några timmar, sedan åkte vi till centrum och träffade mamma. Vi åt, sedan åkte jag och Ännnnnie till stan och gick runt snabbt innan det stängde, då åkte jag hem och mötte Dannis. Vi gjorde inte så mycket, sedan gick jag hem och har duschat och så. Pratar med en massa folk på msn också, har aldrig pratat med såhär många på en och samma gång. Haha..

Men jag har soleld nu på näsan, det svider haha. Men imorgon åker jag till Norrköping och stannar där till söndag eller måndag. Vi hörs när vi hörs, c ya.

Dagens planer

- Möta Ronja
- Hämta biobiljetter i stan
- Kolla i affärer
- Bio, Streetdance 3D
- Bada med R
- Chilla i Alby med vp, cola och sånt.

Vi hörs när jag har kommit hem.

Inte utan dig

Du gör som du vill, allt jag kan göra är att stötta dig och försöka få dig att stanna kvar. Du förtjänar inte all den här skiten. Du är värd det bästa. Om inte du finns kvar, vem ska då rätta mig när jag har fel, vem ska då säga att jag är osmart och skratta åt mig när jag ser något konstigt? Vem ska då stå på min sida och säga ''vi gör det här tillsammans''? Nej, det finns inte.. Det går inte... Det fungerar inte så... Nej nej nej, det ska inte bli så, det får inte bli så. Om du väljer att försvinna, då gör jag också det. Det skulle inte ha varit det du ville men vad skulle göra livet värt att leva om du inte fanns vid min sida? Jag kan göra vad som helst, bara du stannar kvar. Igår när jag var som gladast så tänkte jag inte något på nästa gång jag skulle gråta, det hände mycket dåligt igår också men ändå var jag lika glad men när det kom till ''det'' så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka... Det gjorde så jävla ont, så sjukt jävla mega extremt oerhärt fruktansvärt helvetes ont. Men bara du stannar kvar, jag ber dig...

Ett liv utan dig skulle inte vara något liv, det skulle vara ett helvete utan solsken. Nej, jag tänker inte vara något ''emo'' nu men jag lovar dig, vill du inte fortsätta vara stark så kan jag vara stark för oss båda men om det inte räcker, då gör jag samma val som dig... Inte utan dig. Aldrig. Du vet vem du är.

FAN VAD LIVET LEKER! :D

SHOOOOOOOOOOO! :D:D
HEHEHEHEHEHH :D Jag är fett glad hehehe woooohohhohoo. :D
Asså livet är så jävla underbart för tillfället. :D Bara för att jag sa så kommer det vända imorgon. *Peppar peppar ta i trä* Men iallafall, tänkte berätta om dagen as usual. :D

Som vanligt så åkte jag till stan, med Ronja. =) Vi åt, gick runt, köpte vp och allt tillbehör, sedan åkte gick timmarna hejvilt så vi åkte till Tyresö och hämtade vatten och folie + tändare, sedan gick vi till ett ställe och satt där.. Det kändes som att vi var med på tv fan, 4 snorungar satt och iakttog oss heeeela tiden. Ronja var fett tung på att fixa kol men sen så blev det knas. Men det var så jävla gott, vi rökte upp 10 kolbitar! :O Det var vindruvesmak, jättegott. =) Sedan så var vi hungriga igen (vi hade inget att göra rättare sagt) så vi taggade till donken och åt plusmeny, haha. Sedan beställde vi muffins också, Ronja doooooooog av garv när jag fick min, haha.. ;) Men vi satt och asgarvade åt allting, sedan hade vi ätit upp och båda typ var proppmätta men jag ville ha klubba så vi köpte det sedan gick vi till vallen där Ronjas bror var, fett skön haha! ;) Vi chillade där lite ya know, sedan tog vi en liten promenad och pratade och sedan gick vi båda hem. Nu är jag iallafall hemma och är mätt så jag orkar inte röra mig någonstans. (A)

Imorgon ska jag och Ronja till stan (vad ovanligt -.-) och kolla på bio, gå runt och så. Sedan ska vi typ bada och röka vp. Vi får se vart kvällen tar oss. ;) Men vi hörssssssssssssss.

Grattis till Karima och Yasemin som fyller år idag förresten. =) Hoppas ni båda har haft/har en bra dag. =) Kärlek.


Frida som kan och Frida som inte kan

Shooooo! :D
Egentligen skulle jag och Ronja göra en massa saker idag, t.ex. åka till Solna, men min syster tvingade med mig till frysen så jag åkte med dit men efter ett tag så orkade jag inte vara kvar så jag åkte hem och då kommer jag på att nycklarna låg i Annies väska så jag luffade i min port och bestämde att åka till stan med Dannis, så jag mötte henne och vi gick till bussen, åkte till gullmars och chillade där sedan åkte vi vidare till stan. Vi gick mest runt och chillade bara. Efter ett tag så åkte vi tillbaka till Tyresö. När vi båda hade ätit så kom D till min port och vi gick runt lite, sedan joinade Ibo oss. Sen så kom det och gick folk lite hur som helst. Jag och D frös så vi gick in i centrum och blev inlåsta där, tack så mycket!!! Jag la mig mitt i centrum och ba ''det händer bara en gång'', sedan ringde vi till Nicklas som ringde till polisen och då ringde polisen Dannis så att vi skulle få komma ut, vi fick kriga för att komma ut. -.-'' Då träffade vi Karima, Nicklas och Jonas, chillade vid kyrkan. Sedan gick N och J så vi andra gick och chillade. Men nu är jag hemma iallafall och äter popcorn, heehehe (a)

Imorgon så ska jag sova ut och sen ska jag och Dannis åka till stan och äta glaaaaaaaass :D På kvällen måste måste måste jag träffa Ronja, så det är väl planerna för morgondagen.

Så rätt Dannis, ''Guys have no idea how long something they said can stay in a girl's mind''.

C YAAAAAAAAAA

Importer, O to the M to the G ;)

Hello!
Börjar med att berätta om hela dagen..
Jag, Kolo och Ronja åkte till stan, eller jag och Kolo mötte upp Ronja i stan, vi var fett flummiga. Haha. Åt, kollade runt, sen så åt vi brownie med glaaaass, så jävla gott! :D Sen så kom några importer till oss, haha. Men efter ett tag åkte vi tillbaka till Tyresö, alla drog hem. Sedan mötte jag Ronja i centrum och vi köpte choklad + läsk och sen så åkte vi tillbaka till stan igen och träffade alla importer. Vi chillade mest i hötorget och plattan. Sedan åkte vi tbana och Ronja typ dog av garv så fort dom sa något, människan asså! ;) Men jag och Ronja åkte tillbaka till Tyresö efter att vi hade sagt hejdå till dom, sedan gick jag hem. Orkade inte vara ute, för första gången! Nej men mitt huvud gjorde ont så jag gick hem.

Imorgon ska jag träffa Rodrigo, på kvällen ska jag möta Ronja någonstans så kanske vi ska träffa dom där killarna eller så chillar vi i Tyresö bara. Vi får se helt enkelt.

This is it går på tvn just nu men jag orkar inte röra mig till sängen för att kolla, haha. Orkar inte flytta datorn heller.

Jag har fått 4 sms under tiden jag har skrivit det här, från en och samma person. -.-'' Intresseklubben antecknar, hell yeah! :D

Jag säger det igen, varför stirrar så jävla många killar när man har pojkvän? Skaffa en tv hemma. -.-''

NU: STAN!

Nu ska jag springa upp till bussen och åka till stan med Kolo, Aline och Ronja. Vi fixade allt så alla åker med. Woho, hejdåååå

Stan med Kolo

Planerna blev helt ändrade, haha.. Aline kunde typ inte men jag vill till stan så Kolo ska följa med. :) Måste börja fixa mig nu, det är ganska varmt ute idag, tror jag?

Haha jag är så taskig mot Rodrigo, jag svarade inte när han ringde inatt. (a) Nej men jag sov och hörde inte. Intresseklubben antecknar btw! ;)

Men nu ska jag börja göra mig i ordning så Kolo inte behöver vänta i en evighet sen. Vi hörs väl ikväll någon gång när jag har kommit hem. =)

Jag och min syster för någon vecka sedan på en restaurang.

Ångrar det! :(

Hej, igen typ.
Förut gick jag ut och mötte Dannis, skulle lämna medicin till henne så vi passade på att prata snabbt men vi (hon) skrattade bara. Hon kallar mig osmart, knäpp, och jag vet inte vad. Dummis hon är. :( Jag ville sätta mig i busken men hon skrattade bara åt mig. -.- Kom iallafall hem efter en stund, då pratade jag lite med min syster. Sedan så ville min bebis att jag skulle komma till stan och träffa honom, men jag orkade inte. Ångrar det nu, skulle ha åkt in och träffat honom, här har jag bara tråkat sönder och halvsovit. Så sjukt tråkigt. -.- Men imorgon blir det stan med Aline, efter så vet jag inte. Vill träffa R, får försöka hinna det också. =)

Nu har jag inte lika mycket emot det där bröllopet, satt och såg en liten stund från rikssalen eller vad det hette, de båda verkade vara riktigt lyckliga. Hoppas att det håller bara, men det tror jag nog. =) Alla ni som ska sova, sov så gott och alla ni andra, ja, ha en trevlig natt för nu ringer my boo, hörs imorgon. C ya

Skön dag med U.T.K

Hejhej! Är på ganska bra humör för tillfället även fast det blev lite problem när jag och Moa kom tillbaka till Tyresö. Men men, 12:28 tog jag bussen ifrån centrum till Gubbängen och mötte Moa där. Vi var på Eken cupen och kollade på alla som spelade, hennes lillebror bland annat. Vi lekte med Tindra också, världens gulligaste bebiiiiis! Mulattbebiiiis, ååh jag dog. Så söt! Vi hade även lite heart-to-heart-talk med Tindras mamma. =) Riktigt skönt. Sedan åkte jag och Moa och mötte upp min syster, vi åkte till stan. Åt, gick runt lite och sen såg vi vår blivande drottning och Daniel, det var mäktigt med massa hästar faktiskt. =) Men jag gillar fortfarande inte bröllopet, hehe. Sedan åkte min syster så det var bara jag och M kvar. Vi skaffade oss förlovningsringar, vi firade 1 år i förrigår. =) Sedan åkte vi tillbaka till Tyresö, önskar att vi hade stannat kvar längre för det var så skönt att komma bort ifrån alla här ett tag. Men men, nu på kvällen ska jag antingen träffa Aline eller Moa, vi får se helt enkelt. Men vi hörs senare! Ha en trevlig lördagskväll allihopa. :)

Och förresten, alla killar som tittade på mig idag, jag har en kille okej? Ni behöver inte ge mig dom där blickarna, alla fattar. -.- Hitta någon annan. =) Jag och Moa irriterar oss på killar som tittar på oss, speciellt när de verkligen ger oss sån där ''ouuff katt''-blick. Haha. Punkt

Dansläger dag 5

Hello! =)
Idag åkte jag, Adrian, Angela, Kolo, Shamsa och min syster till fryshuset. Jag, Adrian och Angela uppträdde med några andra i house, det gick ganska bra faktiskt. Eller det måste ha gått bra eftersom jag fick jättebra respons efteråt. =) Vi stannade kvar en stund och sedan så åkte jag, Angela och Adrian hem. Eller Angela skulle pierca sig så jag och A åkte ensamma. När jag hade ätit och så gick jag ut och mötte Shamsa, vi gick till nyboda dit Angela, Kolo, Lollo, Hanna B, Patricia, Varissa, Rodde och Erick kom. Det var roligt faktiskt. Sedan skulle nästan alla gå men jag pratade en stund med Lollo och HB innan jag och Shamsa gick och mötte Najib och Akim. Sedan gick jag hem och har inte gjort så mycket faktiskt. Mest tagit det lugnt, ätit choklad, hehe.

Imorgon ska jag åka till Gubbängen för att kolla på Eken cup där Nadja, Samme, Kevin och Moas lillebror spelar. Moa möter upp mig så jag inte går vilse, hehe. Är där hela dagen och på kvällen ska jag först träffa Dannis och Karima (kanske) och sedan vara med Aline. Så det är väl morgondagens planer. Vi får se helt enkelt. Hoppas på att kunna gå i shorts imorgon. =)

Men vi hörs!

Dansläger dag 4

Hey! Lite sen uppdatering men kom på det alldeles nyss så here we go..
Adrian kunde inte komma idag men jag hade kul på träningen, det var mycket jobbigare än igår. Efter åkte jag och min syster hem. Har bara varit hemma resten av kvällen, duschat och så.. Just nu pratar jag med min bebis men ska sova nu för kl 9 måste jag upp för vår träning börjar 11 eftersom uppvisningen börjar 13. Kolo, Shamsa och Angela kommer och kollar också! =) Men nu ska jag lägga mig, är helt slut och lite eftersom jag har tagit smärtstillande mot huvudet, gör bara mer och mer ont för varje dag som går. Ska till läkaren nästa vecka tror jag.

På kvällen/eftermiddagen ska jag vara med Shamsa och senare ska jag träffa DANNIIIIIIIIIIIIS :D Men vi hörs. Sov så gott =)

Btw, grattis till Cissi som fyller fjortis. ;)

Kärlek är bland det finaste som finns. ♥


Godnatt...

Nu är jag riktigt hungrig och det är ljust i mitt rum så jag ska sova. Vill äta frukost och sen sova men orkar inte röra mig till köket + har borstat tänderna. :) Men vi hörs imorgon. Sov så gott. =)

Dansläger dag 3

Hello! =)
As usual mötte vi Adrian vid bussen och åkte till fryshuset. House är befriande, på riktigt. Många nya människor, haha helt störda i huvudet. ;) Alla flippade sönder, ganska roligt. (a) Sen åkte vi hem, eller jag och Adrian åkte. Vi hade värsta konversationen om dans, riktigt intressant att höra någon berätta om dans ur sitt perspektiv. Men jag är iallafall hemma och gör inte något alls. Shamsa vill att jag ska komma på någon fest som är i nyboda men jag har fortfarande utegångsförbud så jag kommer inte få, men det skulle varit roligt faktiskt. Men ska duscha nu, skriver säkert senare. =)

FETT SUR

Gaaaaaaaah, hur många jävla gånger ska jag behöva förklara samma sak för dig? Är det så extremt svårt att förstå eller? Du får samma svar gång på gång, alltså betyder det att du borde tro på det jag säger men du gör inte det. Nu orkar jag inte ge dig samma svar och jag orkar inte bråka om samma lilla sak varje varje dag, det är så jävla irriterande. Du får tro vad du vill men just nu så tror du fel. Det är allt jag säger...

Inte redo

Godmorgon. :)
Idag är det sol ute, länge sen man såg den. Jag har precis vaknat och har ont i ryggen + magen (träningsvärk) och huvudet. Men nu ska jag äta och prata med min syster. Skriver ikväll. =)

Dansläger, dag 2 - bästa!

Hejhej. :)
Dagen började med att möta Adrian vid bussen, så åkte vi till fryshuset. Där åt vi lunch (kyckling och pasta, gott :D) och sedan var det dags att dansa. Träningen var så sjukt rolig idag, jobbigare än igår men det var mycket roligare idag. Vi avslutade med freestyle-ring och efter det så fick man gå om man ville men alla stannade kvar när Adrian satte på dancehall. Det var riktigt kul! Sen åkte jag, Adrian och min syster till Tyresö igen. Jag och syster gick hem. Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, inget speciellt jag behöver skriva om här. :) Jag gillar att ha hemligheter. =)

Nu ska jag fortsätta prata med Rodrigo och Nadjiiiii på msn, c ya.

Dansläger, dag 1

Hej. :)
Jag och min syster träffade Adrian vid centrum 12:25 ungefär, vi åkte till fryshuset och var där i tid för invigningen. Fick skriva på papper och så. Det var massa basketkillar där med fin-fina armar, hehe. Kl 14 började house-klassen, vi körde i 2h 30 min, riktigt jobbigt eftersom jag inte har tränat på ett tag. Men det var riktigt kul. När vi var tillbaka i Tyresö igen så gick vi hem och åt snabbt innan vi gick till danslokalen och dansade ännu mer med Amanda. Efter det gick jag och min syster till affären och köpte jordgubbar och ananas, sååååå gott. :D

Nu pratar jag med lite folk på msn och lyssnar på musik, men ska snart sova, mitt huvud gör fortfarande ont, om inte mer ont än igår. Har blåmärken på mina lår också så det måste ha blivit en rejäl smäll. Men jag tänker inte sura över det lilla, har ju faktiskt 3 veckor fyllda med dans framöver så det blir riktigt roligt. :)

Hjärnskakning, kuuul!

Det var såhär, jag skulle duscha. Jag hade med mig datorn för att kunna lyssna på musik (musiken på min mobil är så dålig) så när jag duschade och skulle byta låt så ställde jag mig upp och kände hur hela rummet började snurra och mitt huvud blev snurrigt och sen minns jag inte mer. Allt är svart. När jag ''vaknar'' så sitter jag och mitt huvud gör så jävla ont (ursäkta ordspråket) och frustrationen startar när jag inte kommer på vad som hände. Antagligen så svimmade jag och slog i mitt huvud riktigt rejält eftersom min syster som spelade musik med jättehög volym på sitt rum hörde smällen, och mamma också. Så jag satt med tårar i ögonen i 3 min kanske och var helt panikslagen innan jag kunde prata igen. Fick sitta med is mot pannan ett långt tag för att jag skulle kunna stå upp. Så nu vågar jag inte ställa mig upp utan att hålla i mig någonstans. Har en lätt hjärnskakning, men det hindrar mig verkligen inte från att dansa i en vecka som börjar imorgon. Anledningen till varför jag alltid blir snurrig när jag ska ställa mig upp kan också bero på att jag både äter och dricker alldeles för lite (jag som tycker att jag äter som en svulten häst, hehe).

Idag har jag bara varit hemma, vädret har inte varit det bästa så mina och Cassies planer blev inte av. Vaknade dessutom 13:30 så har inte hunnit göra så mycket. Har bara suttit vid datorn, som vanligt nuförtiden när jag har utegångsförbud, och lyssnat på musik. Har även pratat med lite blandat folk, vissa fick mig att må dåligt och andra var helt konstiga. Nej, nu börjar mitt huvud göra så fruktansvärt ont igen så jag ska sätta på någon film och försöka sova i tid för en gångs skull eftersom jag har en vecka med dans som väntar. =) Adrian joinar mig så jag är inte ensam iallafall. Men vi hörs antagligen imorgon. Ta hand om er och ni som har fint väder på dagarna, njut!

Sommarlov, dag 3

Hey! =)
Jag och min syster åkte till stan idag, hon köpte skor till mig, gracias hermana.
Gick hem till Cassie, vi åt Ben & Jerry's och skrattade åt allt runtomkring oss.
Vi lyssnade på musik, pratade, skrattade och tog det mest lugnt innan vi bestämde oss för att kolla på en skräckfilm.
Sån barnunge jag är som låg och skrek och fick panik och ropade ''DU KOMMER INTE UPP BREDVID SÄNGEN OCH DRAR MED MIG!'', haha.
Sedan följde hon med mig ända till dörren, hon öppnade dörren åt mig också, haha. :)

Riktigt skön eftermiddag/kväll med C, har verkligen saknat det. Att bara kunna ligga på golvet och skratta och inte känna mig utskämd samtidigt som hon också gör det, det är guld. Love to you.

He might be mr. Right

Hejhej. :)
Min älskade syster ringde och väckte mig imorse och sa att jag skulle möta henne men jag orkade inte, haha. När hon kom hem så låg vi i varsin soffa och såg på film och åt chips med dipp, haha. (a) Efter ett tag somnade hon och då orkade inte jag kolla längre så jag pratade med Rodrigo istället. Jag har bara varit hemma idag och tagit det lugnt med andra ord. ;) Skönt det också faktiskt.

Nu på kvällen housade jag i 25 min non stop, det tog på krafterna och energin. Herregud vad jobbigt det var, haha. Har utvecklats inom freestyle kom jag på också under tiden jag dansade.

Imorgon ska jag träffade Cassie, eller vi ska handla ben & jerry's och gå hit till mig och kolla på film, prata, skratta och sånt som jag har saknat att göra med henne.

Nu ska jag duscha och sen vet jag inte, prata med R säkert, haha, pratar flera timmar i sträck med honom. ;) Men nu ska jag duscha, pusspuss. :)

JK

Nu har jag pratat klart med både Rodrigo och K (Lollo) så nu ska jag sova. Det börjar bli ljust ute så ska försöka sova nu, jag ber allihopa, bomba inte min mobil som ni brukar runt typ 12, jag förtjänar att sovaaaaaaa ut haha. Godnatt.

Two day lata mi see yuh come bak, yuh tun big woman yuh come fi tek cock.
Yuh want it bak, yuh a hunt mi yaad everyday, yuh deh a Big Yard rompin shop, bout yuh can't figet di man weh tek away, mi tek weh yuh virginity. - Vybz Kartel. Låten är grov, haha. ;)

Sleep tight

Bilder från den senaste tiden


Bilder från gårdagen kommer imorgon eller på lördag.

Taken

Nu är jag helt död igen. Ska kolla på Taken och sen sova, eller nej, först ska jag prata med R på msn. C ya later!

You can win in this thing called love

Du betyder. Tro mig.

Haha, fuck alla som tror att dom vet, för ingen gör det. Not anymore. ;)

Sommarlov, dag 1

Hello!
Gick ut och mötte Dannis förut, vi gick runt lite, vi båda var helt döda. Vi träffade tvillingarna, Ibo, Lollo och Cissi vid stimmet och gick till ett dagis dit Hanna också kom. Där satt vi ett tag innan vi gick vidare. När vi kom till ringen så gick alla förutom jag och Dannis någonstans. Hon ville ha choklad (haha, ovanligt va? ;)) så hon köpte det och sen gick vi båda hem.

När jag kom hem kollade jag och min syster på film och åt jordgubbar med choklad, Frida-style!
Har pratat med Nadja i några timmar också. Jag är tacksam för att jag har henne. :)

Jag har förövrigt utegångsförbud så från och med imorgon (var desperat, var tvungen att gå ut idag pga olika skäl) är det synd om mig, hehe. Men ska sola så mycket jag bara orkar! =)

Planering inför sommaren (ej i ordning);
- ''Fjortisfest''
- Gotland
- Umgås med vänner
- Lovely days med Adrian
- Grönan
Vi kanske åker utomlands också, inget är säkert än men man kan alltid hoppas. ;)

Haha, i nöden prövas vännen, visst? Haha, du, som borde veta, frågar inte ens... Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta.

Nadjiiiiiiiiii

Hello! Kom precis hem. Jag och Nadja har gått runt hela tiden, haha. Det var som sagt skolavslutning idag, känns inte som sommarlov men det kommer kännas som det ikväll hoppas jag. På morgonen gick jag och Nadja till Gabbi där också Emma var. Vi fixade oss och gick till skolan. Det var uppträdanden och lite prat i klassrummet innan vi kunde springa ut och ropa ''SOMMARLOOOOOOOOV'' haha! Kommer sakna min klass som alltid får skäll utav lärarna och klagomål. ;)

But, school's out now! :D Let's celebrate!

Snart ska jag möta Nadja igen, vi ska handla och så inför kvällen. Vi ska grilla och chilla galet. Vi ska också träffa Viktor, Nicklas, Adam, Patrik och några som jag inte känner senare ikväll. Men det kommer en lyckad kväll! Ganska roligt att ''fira'' sommarlovet med några från klassen och folk från parallellklasserna och några man aldrig träffat. Får hoppas på det bästa!

Eftersom jag är glad för att det är sommarlov bjuder jag på 2 bilder. :D
Haha eller inte, men nu ska jag packa ner filtar och grejer. C YAAAAA :D

Jordgubbar + choklad till frukost

Haha, god frukost. :) Det är klarblå himmel och sol, hoppas att meterologerna har fel (de sa att det skulle regna). Laddar iallafall upp för en fullspäckad dag, jordgubbar är bland det godaste som finns. C ya

SKOLAVSLUTNING!

Godmorgon!
Har ganska bråttom, måste äta, måla naglarna och platta håret innan jag går till Gabbi kl 9.
Idag är det skolavslutning som gäller, ikväll ska jag och Nadja grilla.
Har fullt upp hela dagen, men enligt planerna räcker tiden exakt till. =)
Vi ska vara i skolan 10:30, så det är ett tag kvar. Men mycket kvar att göra.
Hos Gabbi ska jag bli sminkad, så det får jag inte hoppa över.
Men jag kommer ha så sjukt roligt idag, hoppas jag iallafall. :)
Nu måste jag börja skynda mig lite, ont om tid men mycket att göra.
Hoppas alla får en lyckad skolavslutning och att alla andra får en lyckad dag + kväll.

SOMMARLOV NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA :D

En underbar bästa vän


Tack så mycket, hayati. Ta hand om dig i England och på Cypern, jag väntar på dig när du kommer tillbaka. Tack för att du är just du, vi har gått igenom rejält mycket under 3½ år, men vi har alltid haft varandra efter allt. Och så ska det förbli. I love you.♥

Tråkigt resulterar detta...


Idag var klassen i Nyfors. Kevin är seg, skojar inte. -.- Imorgon ska jag och Nadja till Gabbi och testa sminkningar inför avslutningen. Kanske sover hos G imorgon. På onsdag är det skolavslutning, hela dagen ska jag vara med Nadja och Gabbi. Sover hos G. Sen sommarlov! Men vi hörs! :)

Riktigt lyckad dag igår

Hello! Några dagar sedan jag skrev här sist, men har faktiskt glömt bort det helt och hållet.
Igår var det skola, efter så gick jag och Gabbi och köpte klubbor, haha. Sedan mötte jag Dannis, hon lämnade hennes saker och sen skulle vi gå en promenad och då frågar några om vi ville åka med på deras studentflak så då gjorde vi det, haha. Det var riktigt roligt! Vi blev nersprutade med öl och efter det stank vi som jag vet inte vad. Sen gick vi runt lite här och där, sen gick vi båda hem och åt sen kom D till min port så vi gick till stimmet, lyssnade på musik, tog det lugnt. :) Sen träffade vi Nicklas, Jonas och Adam. Efter några timmar såg vi Edessa och Olly så vi pratade lite med dom, sen gick vi. Jag gick hem, sen träffade jag Dannis igen vid 22:30, gick till stimmet och träffade Sammy, Lollo och Ibo. Cissi och Hanna kom efter en stund. Kom hem lite efter tolv. Riktigt lyckad dag + kväll iallafall! =)

Idag ska jag träffa Gabbi, men nu orkar jag inte skriva mer för tillfället. Har huvudvärk, men vi hörs.

Tillägnad Daniella, tvillingsyster.


Låten beskriver allt.

NO BEHAVIOURRRRRRR :D

Idag har jag varit i skolan, försov mig, Gabbi kom till mig iallafall och vi gick sen tillsammans. På IUP:n hann jag äntligen måla klart min kära växtpress. Finally! Efter det gick jag och Cassie och mötte Nadja, hennes mamma är rolig, hahaha :D Efter det hade vi so, jag och Nadja satt ute på en bänk när vi slutat och pluggade lite, då kom Elina, Aline, Gabbi och Emma. Men jag och Aline gick iallafall till Anja då och fortsatte fixa våra växtpressar. Efter skolan så gick jag och Aline tillsammans, omg vad jag skrattade! :D HAHAH! NO BEHAVIOURRRR :D Ska iallafall träffa Aline snart igen, ska bara äta lite och så innan. Sitter på balkongen och lyssnar på musik, det är riktigt varmt. Känns lite som åskluft, men vi hörs någon gång. Imorgon är det förresten sista dagen för oss med lektioner, sen är det lagdagar. ;)

SEE YAAAAAAA :D

Och förlåt...

KOM TILLBAKS TILL MIG

Gammal låt men men.

RSS 2.0