Baby stand up proud, don't just be another face in the crowd

Sista inlägget för ikväll, måste vara pigg och utvilad imorgon..

Marre och Adde kommer tydligen imorgon, haha, men tänkte bara säga godnatt och jag vet inte riktigt om jag hinner blogga imorgon, men ska försöka. Annars hörs vi på måndag efter skolan med bilder! =)
Jag kommer ju hem ganska sent imorgon, det slutar vid 23 och jag tror jag ska vara där tills dess och sen tar det ca 1 timme att åka hem och sen har jag skola.. Så vi får se hur det blir med det, men nu ska jag gå och lägga mig, ska läsa lite ur min bok sen kommer jag garanterat att vara trött. :)



Källa: Streetstar.se

January 30-31, Solnahallen - Stockholm - Sweden

Five year anniversary for Scandinavias largest Streetdance event. Presenting Juste Debout Scandinavia and Breaking Masters. Juste Debout (Locking, Popping, Hip Hop & House Dance) and Breaking Masters (Crew and Top rock). In addition to the program we present also workshops, live acts, show cases and top class Dj´s and Mc´s. Other invited: Dance Fusion (US), Archie Burnett (US), Slick Dogg & Tempo (US) + many more.

Saturday January 30
BREAKING MASTERS
Doors open: 15:00-01:00
Sunday January 31
JUSTE DEBOUT SCANDINAVIA
Doors open: 12:00-23:00

You don't want to miss this years edition, so make sure you get a ticket…
1 day ticket – 200 Sek.
2 day ticket – 300 Sek.

Children under 12 years – 100 Sek.


Morgondagen

Jag vet att jag har tjatat väldigt mycket om Streetstar osv, men det här måste jag skriva upp för att inte glömma! ;)

Marre väcker mig (?), träffar tjejerna + Kibbe senast 10, åker till Solnahallen, tävlar, stannar kvar hela kvällen, åker hem, sover, död. Haha.

Sara, nöjd? Nu skrev jag ett jättekort inlägg, score! :D

The last training

Hejhej! :)

Kom hem för en stund sedan, var sista träningen med Lollo innan Streetstar, jag tog i väldigt mycket verkar det som eftersom jag var väldigt svettig efteråt, haha..

Vi har fikat nu med tårta och massa kakor eftersom jag inte är hemma imorgon. Väldigt mumsigt! =)

Nu ska jag bada, lyssna på musik och läsa min bok. Vi hörs sen!

My heart aint a brain


Yasemin och jag påväg till Tjejmässan som ägde rum i Haninge.

Skolportalen

Shoo :)

Börjar med att säga att det är en dag kvar tills jag fyller 14 och tävlar i Streetstar! Otroligt nervös är jag, har aldrig varit så nervös, kommer säkert börja gråta innan imorgon, haha..

Just nu är jag inne på skolportalen och kollar min frånvaro för den här terminen + höstterminen 09. Jag har i vilket fall ingen ogiltig frånvaro, tack och lov för det. :)

Jag försöker få Lollo att vakna men det går inte så bra, vill inte ringa och väcka henne för då kommer hon säkert bli sur på mig, hon var ju vaken till 5 imorse så hon förtjänar att få lite sömn men hon kommer inte kunna somna inatt om hon sover länge.. Jaja, idag ska jag träna, antingen själv eller med Lollo, efter det ska jag hem och duscha och på kvällen ska vi fira mig eftersom jag inte är hemma imorgon förutom på morgonen.

Jag har hunnit med att baka kladdmuffins idag också, mamma har hållit på att baka en massa under hela morgonen, hehe.

Tänkte bara säga att jag lever, jag är nervös och vad jag ska göra idag.. Så vi hörs senare! =)


STREETSTAR 09


Här står jag med Lollo på söndag!

GOOD NIGHT


Nu ska jag stänga av datorn, tänkte passa på att läsa. Men vi hörs imorgon! :) Sleep tight!


POMPOM OCH FRIDA


Ser knas ut när jag har väskan på mig :o Haha! 2 bilder från idag på syslöjden på mig och Pompom, fler bilder hittar ni i Pompoms blogg (kolla under ''Länkar'')

3


Haha, försökte göra en Sara-pose på sista bilden. ;)
Peace out :D

Det här skrev Marre i sin blogg imorse:
Det är freeeedaaaaag babyy ! dt är en kort dag (för min del dåra) och sedan äre HEEEELG !
Och min lilla beebis Fridalito fyller år samma dag hon ska tävla ! <3

Mii niñaaa , grattis på födelsed. och oroa dig inte ! du är bäst hermana ! <3
Ska ändå komma hem till henne på söndag klockan 7 med tårta och present ! :D <3

Hon bliir fjortis ! <3

KLOCKAN 7!!!!!? Jag som tänkte att jag i alla fall kunde få sova till klockan 9, men nej, då ska min bäver komma och väcka mig, haha. Jag kommer sova när hon kommer, hahah ;)

Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så

JAG DÖR!!! DEN HÄR LÅTEN!! Spelat den non stop!

Tack Sara (aaa)

Tjenare alla ute i kylan tänkte jag säga, men ska kanske säga alla inne i värmen? ;)

Jag kom hem för ett tag sen från skolan, sedan dess har jag pratat med mamma och Emma och kollat lite på en film.

Dagen har väl varit helt okej, ingen höjdare för mig, men glad var jag i alla fall, som vanligt.. Haha.. Vi hade bara 3 lektioner, engelska, idrott och slöjd. På engelskan såg vi bara på en serie, så det var lugnt.. Jag var helt flummig på lunchrasten, haha. :)

Efter syslöjden gick jag, Linnea och Pompom tillsammans hem, haha, jag fick en tvångstanke precis utanför Linneas dörr och sa ''vänta... jag måste bara hälsa..'' och jag gick och pratade med ett träd, jag var helt seriös också. Haha, men tvångstankar är inte att leka med ;)

Vad händer ikväll då? Nja, jag har inte så värst mycket att göra.. Ska mest vila upp mig inför Streetstar och träna med min partner, Lollo. Jag vill sjunga lite också, okej, jag sjunger hela tiden men det var riktigt länge sedan jag sjöng seriöst, så det ska jag också göra idag. =) Jag ska om en stund baka, hade jag tänkt.. Vi hörs senare!

Award

Jag fick denna Award av: Sara

Den som får denna award ska göra på detta viset:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka till personen du har fått den av.
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

- Alla tycker att jag har sjuk humor som skrattar åt tråkiga saker men jag tycker att den är störtskön! 

- Jag är gotlänning och har bara bott i Sthlm i 3 år :)

- Jag brukar nästan aldrig lyssna på musik på andras bloggar, jag upptäcker låtarna ett halvår senare istället, haha!

- Ibland kan jag få värsta dansflipparna och måste ställa mig upp och dansa :o

- Jag älskar dansstilen house, rytmen är så skön och att stå och blunda och bara dansa till musiken, obeskrivligt, house in my heart <3

- Jag har ganska mycket kläder, men använder inte ens en tredjedel, haha :p

- Idag är det 3 dagar kvar till Streetstar och min födelsedag! :) 

De personer som jag vill ska få denna award är:
NadjaVarissaMarreLolloPompomEdessa & Patricia       

So whine with it, whine with it, hot wuuuuuk, ajajajajaj! :D


Mr. Vegas - Hot wuk(fuck), hahahah!

Tjenare!

Kom hem för en stund sedan, det är så himla mycket snö ute att imorse när jag skulle gå och möta Marre så tog det dubbelt så lång tid att komma till centrum och det var riktigt jobbigt att gå i den höga snön.. Får hoppas på att den försvinner så fort som möjligt, jag tror inte att någon gillar snön längre, förutom min mentor, hehe. :)

Dagen har varit helt okej för min del, hemkunskapen var roligast, vi skulle baka fransk äppelkaka och vissa grupper fick göra vaniljsås, jag jobbade tillsammans med Marre. Jag gillar egentligen inte äppelkaka, men den här var delicious :)

Vi hade ju matteprov idag, jag trodde jag skulle kunna det, men jag känner nu att det gick inte något vidare.. När jag hade lämnat in mitt prov sa Anna (min mentor) ''Ingen av dem som lämnat in provet har klarat uppgift 3'', men jag är nöjd tror jag. Haha!

Skulle egentligen vara bråk idag mellan mig och 5 andra mot en tjej som säger att jag är störd i huvudet?! Men det blev inget av, hon skulle tydligen ha en kompis vid hennes sida men jag tror inte att hon kom så då vågade hon inte stå upp mot oss ensam ;) Haha, men väljer man att ljuga folk rakt upp i ansiktet så får man ta konsekvenserna, har man gett sig in i leken får man leken tåla. ;)

Nu ska jag inte bomba med mer text, haha, alltid jag som ska skriva en bok i varje inlägg (+ på sms, haha!), jag ska vänta på att mamma kommer hem och lite senare ikväll har jag träning, som jag sa igårkväll har jag house ikväll, jag ska gå på den andra klassen för den första är för lätt för mig. Inte för att skryta, men jag vill ha utmaning. =) Ska även träna med min partner Lollo (aka K, med engelskt uttal, kej) inför Streetstar, ååh, 3 dagar kvar.. TAGGA TAGGA TAGGA! WOOHOO :D

Good night!


Hej igen! ;)
Pratar just nu med Sara på msn och lyssnar på musik. Tänkte bara säga att imorgon efter skolan blir det först lite bråk (-.-) och efter det ska jag hem till Marre, efter det har jag 2 träningar efter varandra så vet inte riktigt när jag bloggar igen. Antingen hemma hos Marre eller så sitter jag i infoteket i skolan =)
Jag ser dock fram emot träningarna imorgon, det är nämligen house, my passion!

Innan jag somnar måste jag läsa på lite spanska och kolla igenom matte-boken eftersom vi har prov imorgon, sedan måste jag även läsa lite i min bok som jag måste vara klar med nästnästa vecka. Men det ska nog inte bli några problem alls. ;)

Men vi hörs imorgon! Sov så gott. :)

MY LOVE

Jag och my love right now:

Jag har döpt honom till Alex =) 27/1-2010
Det hela började med en bild-lektion, vi skulle hålla på med lera och då skulle vi göra fantisaurus och jag och Marre bytte när vi hade gjort färdigt dom så jag har Marres fantisaurus och hon har min. Idag är jag gift med Alex, vi lever lyckliga i alla dagar.. =)

Right now


Marre ser ut som Anna Anka, fast snyggare ;) Haha..
Jag skulle plugga till matteprovet och börja läsa i en bok som alla i klassen ska läsa hemma, har jag börjat? Nej, eller jag har läst första kapitlet i boken men matten struntade jag i. =)

Girl, I've been waiting all night to see you dance like me


Min kamera suger när man zoomar in, haha

Fan vad jag garvade när jag såg den här bilden och zoomade i Marre, haha ;)

Some old pictures


Mint krokant

Jag var utelåst när jag kom hem från skolan, därför dröjde det ett tag innan jag kunde logga in på datorn. Dagen var helt okej, väldigt många snea blickar från 1 och samma person, haha, lite sjukt det där..

Hade i alla fall prov idag (kemi och fysik), vi fick jobba i par, så jag jobbade med Marre, även fast jag kände mig rätt säker på allt så var det 3 frågor jag inte kunde.. Men jag är nöjd, jag tittade inte ens i någon bok (man fick om man ville) så det var helt okej resultat för mig.

På vägen hem åt jag marabou-choklad (mint krokant :)), det var nödvändigt, mina tankar kan verkligen förstöra mitt humör på en liten sekund, och det hände tyvärr på vägen hem från skolan. Men jag har mina anledningar.

Nu ska jag fortsätta kolla runt, snart ska jag väl öppna matteboken och sätta igång min hjärna på ''snooze'', haha nej, jag drev. =) Har stort matteprov imorgon och eftersom min lärare förväntar sig att alla ska få alla rätt på provet så är det väl bäst att plugga lite till, även om jag har gjort alla träna mera, blandade uppgifter och fördjupning, får helt enkelt nöja mig med att jag gör mitt bästa. =)


Hiphop

Buenas noches, mi amigos. =)
Kom hem för ett tag sedan, träningen gick bra, jag kommer börja gå på den andra träningen som är efter den första för den som jag var på med min ''grupp'' var lite för lätt för mig, så den andra blir nog bra =)
Jag kom till nyboda, träffade Ronja och Katta, lite senare kom Allison, Ranim och Yasemin, då gick vi ner till danslokalen (<3333) och vi hade Ingrid som är vikarie för Martha, senare kom Simonne och Mairim.
Vi dansade hiphop, jag vet inte varför men jag har aldrig gillat hiphop och kommer nog inte börja gilla hiphop heller. ;) Jag har ganska lätt för det, men det är inte min grej, jag satsar på house, min kärlek. :)

När vi hade tränat klart efter lite mer än 2 timmar gick vi upp och pratade med Rigo och Jessica lite. Vi orkade inte ens gå, haha.. Men jag kom i alla fall hem efter kanske 30 min (?) och då åt jag mat. Riktigt gott. =)

För övrigt börjar det dra ihop sig mot Streetstar!! 5 dagar kvar och mitt hjärta slår lika hårt så fort jag tänker på det, dag som natt, natt som dag.

Btw, jag orkar inte gå till hallen och hämta kameran för att överföra bilderna från idag, men de kommer.. Den som väntar på något gott....... ;)

Next: Dance!

Hello =)
Imorse bloggade Marre åt mig medan jag höll på att förvirra mig själv genom att gå runt i mitt rum och göra massa onödiga saker, sen kom jag på att jag skulle sminka mig, haha.. Dagen var helt okej, det var 6 ifrån vår klass i skolan idag, alla är tydligen sjuka så jag och Marre var ensamma av tjejerna i klassen.

När jag kom hem började jag med att äta, var riktigt hungrig! Efter att jag läst på några gånger om ''Materia'', ''Atomer'' och lite sådant tråkigt i Kemi och Fysik så kom min kära syster hem, hon förhörde mig minst 5 ggr, haha.. Men jag kan ändå inte, det ända jag kan är vad en molekyl och en atom är. Haha! Prov imorgon, smart Frida! Sen förhörde hon mig på minst 100 spanska ord, gick förvånansvärt bra! =)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, jag måste byta om till träningskläder och gå till dansen. Kameran följde med idag igen, så jag och Marre tog lite bilder, visar senare ikväll, kanke..

Emma ska göra en cool sak på mig ikväll, haha nej men alla i skolan kommer se det imorgon.. Hehe.

Jag och Marre har ett eget land förresten, det heter Mongoliet. Seriöst, det finns ett land som heter så. =)

Oj, lite överdrivet stor men haha, det är iallafall Mongoliet's flagga!
Yasemin ville även att jag skulle möta henne, tror inte att jag hinner men ska byta om och kolla om hennes buss är på väg.

Kommer inte kunna skriva förrän runt 20:00 ikväll, först har jag träning från 17:00 till 19:30 (Hiphop) och sedan hem och duscha och ***** **** ******* sedan ska jag bara lägga över bilderna till datorn och woopps så kan jag skriva igen. ;) Hörs senare!

shoo tönter !! ;)

haha tönter xD men iaf. dt är marre ;)

Frida håller på att hångla med en kille ;) HMMMMMM .. Cxxxxx ! x)

Men iaf . vi börjar om 15 minuter :D ha och vi går inte ens ? xD vi ska snart gå :D
Men nuuu ska vi dra KYSSAAAAAARPPZXVK ;) ahahhaa  fejk ;)'

Byee :D


 

viist blev vi shiinjggaaa ;) ? SVAR : JAAA :D x) hahahah skoja ,

hej då ....


Pictures from today

Nadja & jag

Nadja, Marre och jag

Marre och jag
Avslutar med en bild på mig och Andy, och Atsani ser fett uttråkad ut x)

Nadja, säg till om du vill att jag ska lägga upp hoppbilderna också! :)

''Vänner''


God kväll :)

Jag har ingenting att berätta, har verkligen inte gjort något idag. Det var nog en av de tråkigaste dagarna jag varit med om, usch. Mina ''vänner'' är ju väldigt roliga också, eller inte. Har mestadels kollat på tv och skrattat och jag kommer ha en jobbig vecka, usch för ''tjejveckor'', så det var bara att ta på sig mjukisar och jacka och gå ut i kylan och köpa mintkrokant. Tjejvecka + choklad = Toppen! Jag och mamma satt nyss och kollade på ''Karate kid 3'', jag har sett 1an och den var riktigt bra och det var även 3an. =)

Imorgon är det skola, i och med att det är måndag betyder det att jag börjar 8 med spanska, alltid lika trevligt. Haha. Jag har i alla fall längtat efter att träffa tjejerna igen, 4 av 5 har jag skickat sms till, har någon svarat? Nej. Jag blir fett sur, men men, life goes on ;) Nej men det ska bli kul att bli sysselsatt igen, föredrar det än att bara sitta hemma och ruttna. Efter skolan ska jag och Yasemin träna, så jag hinner inte hem innan träningen så jag får helt enkelt skriva efter.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla runt lite, prata lite med folk på facebook. Slänger in en ful webb-bild på mig, har inga nya bilder eftersom att jag hade tappat bort kameran men imorgon följer den med mig till skolan! Godnatt!


Jag måste borsta mitt hår! Kom på att jag inte har gjort det idag, lat-varning! Haha..

Baby can't you see that I was born to be with you

R.Kelly - I'll never leave (min favoritlåt)

Shut up
I don't ever wanna hear you say that again
Baby, i'm not goin' nowhere
Look at me, you understand me?

What gave you the silly idea...that i'm about to leave,
Girl, who you be listenin' to...they must be crazy.
Look back and see our past and all the shit that we've been through,
I'll be damned if i'm gonna let this bull crap take me away from you.
Cause i've vowed to give my all and girl i'm a man of my word,
And on that word i'll stand tall..bein' without you sounds obserd.

So dry your weeping eyes..cause i'll be here by your side,
No need to doubt this guy..i'm in this for the long ride.

I will never leave, no
You don't have to worry, girl i'll be right there for you
I will never leave, no
Baby, can't you see that I was born to be with you
I will never leave, no
God put us together,nothing can't take that away
I will ne e ever leave, no
Now until forever i'll be with you the rest of my days

You never have to question..the love I have for you,
Girl, I will put my life..on bended knees for you.
Ask all my friends they'll tell you..you're all I talk about,
Even when I go to sleep you're the only one I dream about.
See i'm your picture, girl and baby you are my frame,
That's why I know our love will stay the same.


So dry your weeping eyes..weeping eyes girl i'm by your side,
Just trust me i'm that guy..i'm in it for the long ride.

I will never leave, no
You don't have to worry, girl i'll be right there for you
I will never leave, no
Baby, can't you see that I was born to be with you
I will never leave, no
God put us together,nothing can't take that away
I will ne e ever leave, no
Now until forever i'll be with you the rest of my days

Since the day that doctor took me out of the womb and spanked me,
Girl, I was born to be with you and the rest is history.
Generations and now i'm all grown up and you carry my seed,
Now we have flesh and blood with you I am in love.

For the rest of my life [2x]

We've been blessed with a love that's rare and i'm not goin' nowhere.

I will never leave, no
You don't have to worry, girl i'll be right there for you
I will never leave, no
Baby, can't you see that I was born to be with you
I will never leave, no
God put us together,nothing can't take that away
I will ne e ever leave, no
Now until forever i'll be with you the rest of my days

Jag = städa = katastrof


Jag har inga planer för dagen riktigt, men jag har tagit en lång-paus mitt i allt städande, jag har kastat ut alla mina saker från smyckes- och sminkhyllan så min säng är helt full, så då kände jag att jag inte orkade fixa mer med det, haha! Men fortsätter säkert snart igen förmodligen.

Jag vill träffa min bebis, Cassandra, idag men hon svarar inte på sms så jag får hoppas på att hon ringer upp eller svarar snart. Ska också försöka plugga idag, så jag slipper göra så mycket i veckan, imorgon ska jag träna med Yasemin så då vill jag kunna ha mitt huvud rent och inte tänka på en massa läxor hela tiden.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta det lugnt, typisk söndag med andra ord. =)

Vår

När jag kollade runt på skor så slog det mig ''Vad ska jag ha på mig i vår?'', så då var det snabba ryck att leta kläder på olika hemsidor, t. ex. Gina och H&M som fått in sin vår-kollektion, så jag satte ihop lite bilder.

Det jobbigaste är att jag har råd med det här och mer, men jag sparar till systemkamera så det blir inga fina kläder i vår :( Sorgligt.. Jag älskar skorna (mest!!) och väskan.


Skrattattack

Vill bara meddela att jag just nu går igenom en svår period, skrattattacksperioden som jag får varje kväll vid den här tiden. Nyss började jag gråta av att jag skrattade så mycket åt en vägg, haha! Hejdå, pippi långstrump är jättebäst! Hallelujahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Update

Satte precis på vattenkranen, ska nämligen ta ett varmt och långt bad innan den goda middagen serveras. Egentligen är det lite onödigt att tvätta håret innan jag ska träna, men jag känner för att bara just nu så varför inte liksom. =) Oops, vattnet kanske rinner över badkarskanten nu, måste gå och bada nu.

Jag skriver innan/efter träningen, men mer bloggning blir det garanterat. Ska självklart pumpa musik i högtalarna medan jag badar också, riktigt avkopplande!

Hope for Haiti now!

Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på ''Hope for Haiti now'', det är massa världskändisar som pratar och uppträder. Tycker det är jättesorgligt och det är riktigt hemskt, men jag måste lägga upp de här bilderna för att få människor att förstå att man räddar liv om man donerar pengar. Jag säger som Kenza ''Har man inte hjärta att ge 10 kr till behövande har man inget hjärta alls''.

Just nu är det Justin Timberlake som sjunger ''Hallelujah''.

SMS:a ''10KATASTROF'' för att skänka 10 kr eller ''KATASTROF'' för att skänka 50 kr till 72900!
Tillsammans räddar vi liv!

1 år sedan - Chris-konserten & Patricia <3

Innan jag säger något annat så måste jag bara berätta att exakt idag var det 1 år sedan jag var på CHRIS BROWN-konserten, ååh, mitt hjärta slog så hårt när han kom ner från taket, hans röst, oh, lovelovelove. Jag saknar den dagen, det var den dagen jag lärde känna Patricia också! :)


Hejhej :) Eller kanske ska säga godmorgon? ;)
Idag vaknade jag kl 10:30 och var riktigt pigg! Men inte så konstigt, somnade ju kl 23 igår så jag var utvilad idag.
Min feber börjar gå ner nu i alla fall och jag struntar i om jag fortfarande är sjuk men ikväll ska jag träna, var över en vecka sedan nu, jättelänge sedan.

Igår efter att jag hade bloggat så hade jag filmkväll med mig själv, hehe. Dock orkade jag inte ens se på en hel film, utan somnade på en gång. Då var klockan som sagt 23, jag satte igång filmen 20 men pausade när den blev tråkig, haha.

Jag vill inte sova hemma ikväll, var ett bra tag sedan jag sov hos någon. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och satte just upp mitt hår i en bulle, ska snart bada.

Ååh, jag saknar min pappsi, om 10 dagar träffar jag honom igen, 10 dagar! Fast i och för sig så kommer det gå fort eftersom det händer ganska mycket nu i slutet på januari, bl.a. Streetstar med JK! Och jag fyller 14 år men jag kommer inte ens vara hemma då, så firar kanske mig dagen innan? Nu babblar jag bara på, ska fortsätta att lyssna på musik och vara social mot min familj, haha.

Streetstar 2009

När jag ändå är igång, så varför inte visa en battle från Streetstar 2009? :)

MARTHA OCH NIKI! Min danslärare, Martha, är tjejen i gröna byxor. Såååå grymma dom är.

JK! Läs det här... ;)
The winners of Juste Debout Scandinavia are directly qualified to the finals in Paris March 7th.

Including flight and accomondation.

DANCEHALL!


Munga - Inna style

Elephant Man - Limbo

Beenie Man - Back it up

Munga - Whine pon it

Beenie Man - Hmm hmm

Beenie Man - Gimmie gimmie gimmie

Typisk låt alla i M.A.D Dance flippar sönder till! Haha!

RDX - Bend over

Katastrof-dag? Jo, men visst.

Hello people. Eller ja, haha.
Har riktigt riktigt tråkigt just nu och kommer troligen ha det resten av kvällen. Jag hatar att vara sjuk, eller i alla fall just nu för jag vill ut med några vänner eller träna, men det går inte för då blir allt bara värre och det går inte nu när Streetstar + min födelsedag närmar sig!

Idag var det skola, började 9:10 med engelska, sen idrott, jag, Marre och Helen var inte med så jag halvsov på Marres ben, haha :) Och vi hade lite tjejsnack, förut var det bara jag och Marre som snackade och stöttade varandra men Helen sa ''Jag är faktiskt också en i familjen!'', så sant så! När idrotten var slut åt vi lunch och sedan mötte jag, Angela och Helen upp Pompom och Linnea, vi skulle gå och snacka med en tjej som ljuger rakt upp i Pompoms ansikte, så vi, ja, haha..... Inga kommentarer, sen hade vi (Pompom, Linnea, jag, Helen och Angela) syslöjd och vi satt och snackade hela lektionen, när lektionen var slut så hade vi kul, eller jag typ skrattade jättemycket när Linnea gjorde massa roliga miner, bilder kommer när Linnea skickat dom till Pompom! :) Efter skolan var det bråk, eller rättare sagt, tjaffs mellan 4 tjejer, jag försökte få dom att sluta, men det gick ju inte så bra.. :/ Sen gick jag, Nadja och Pompom hem, eller jag gick före för jag var irriterad utav det där bråket.

Marre vill att jag ska komma till henne och vara med henne, Andy och Anthony, men jag kommer inte orka gå dit, eller ja, det kommer bli värre.. Stackars mig! Haha.
Nu ska jag fortsätta prata med Pompom och smsa med min älsklingsbäver. <3<3

Luffare

Jag gick och mötte Patricia och Edessa, vi gick till donken, åt, snackade, skrattade, jag hällde Patricias cola över hela henne, haha! Sen gick vi hem till Patricia, gick ut med hennes hund, Edessa sprang runt och skrek haha, sen gick vi ut och mötte Dannis, Shady och Sako, vi gick till Ibos port, väntade där på Shamsa och Ibo, dom kom, vi gick runt, vi gick till centrum, var luffare, gick ut och in, pratade, satt i en soffa, jag och Dannis snackade på vägen hem, jag kom hem och pluggade.

Orkar inte berätta detaljerat :) Hejdå

Det kommer aldrig bli som det en gång var, du har tappat lusten och jag ser ingen anledning till att kämpa för jag vet att det är omöjligt. Vi har 2 helt olika liv, det som var, det var och det som är nu är nu......

Nu: Möta E & P, sedan DONKEN! :D

Dagen har varit helt okej, började dåligt, men jag hade massa ''fina'' skrattperioder på eftermiddagen, haha. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem sedan ska jag möta Edessa och Patricia, vi ska äta på Edessa's stora kärlek, Donken! =) Haha. Edessa, är du hes? Efter kvällen igår så måste du varit lite hes idag. ;) Nu ska jag få tag i mamma, vi hörs senare, om jag inte har träning. Ciao!
Idag - Skola, donken, plugga
Imorgon (torsdag) - Skola (2 prov + 2 läxor), plugga och träning.
Fredag - Skola, träning (?), vila
Lördag - Träffa någon, Cassie kanske? Träning?
Söndag - Plugga, vila


Abstrakt kärlek


Har pluggat matte i flera timmar nu och jag har 2 tal kvar men jag har tänkt plugga spanska nu, men först mat. Kanske inte skriver mer, ska kanske träna när jag är klar med pluggandet. Ciao!

2 bästa vänner


Haha, din lilla fula bäverunge, du är sämst, inse fakta. ;) Haha, bara du som förstår vad jag egentligen menar. När jag kom hit till Stockholm så var du den enda jag inte umgicks med i början, jag vet inte varför. Vi blev riktigt tajta efter ett halvår ungefär och så är det än idag. Varje dag ungefär får vi höra ''Ni snackar alltid, bara ni!'', haha, men det är så på något sätt, allt är bara helt naturligt när jag pratar med dig. Vi har varandra och vi stöttar varandra i alla med- och motgångar. Te quiero mi amiga mejor.

Vår humor slår allt och alla. Haha! =) Minnet jag aldrig kommer glömma är den kvällen jag sov över hos dig och jag blev helt ''full'' på vatten, jag skålade med väggen i tron om att det var ett annat glas, haha! När jag satte mig på kudden och jag visste inte att chokladen låg där så den bröts, haha! Din familj är helt underbar och jag älskar att umgås med dig, kusinbebisen. Jag älskar dig, finaste bästa vän. ♥


Plugg + Ben & Jerry's

Tog just en liten paus mitt i allt pluggande, har över 10 tal kvar och sen ska jag ännu plugga lika mycket spanska.
Väldigt gott med glass i alla fall och jag har chokladglass i hela ansiktet, haha..
Nu ska jag fortsätta, väldigt skönt att höra på lugn musik samtidigt man pluggar, gjorde snabbt en playlist på youtube. :) Nu ska jag fortsätta, har träning + möte ikväll. Ciao!

Vänskap går över till känslor..


Lyssna på texten, det finns bara en person jag tänker på när jag hör den. ♥
När jag hade haft en dålig dag och var inte på det bästa humöret sa du något som fick mig att bli glad igen.
Så fort jag kollade på mobilen och det stod ''1 nytt sms'' och läste vad du skrivit började jag le.
Jag vet inte vad jag ska säga, men lyssna på låten.. Du kommer förstå, I promise. ♥♥♥

''Läxor är roligt!'' - Jo men visst, hehe, då kan ni ju göra dem åt mig? =)

Haha, rubriken.. Som sagt, vi har överdrivet med läxor, idag hade vi spanska-prov, till torsdag har vi svenska-läxa, matte-prov, spanska-läxa och matte-läxa, nästa vecka har vi so-prov också, väldigt roligt! Nej. Känner mig väldigt rolig som berättar för er vad jag har för läxor, haha.

Om typ 15 min ska jag börja plugga matte, har 5 sidor att göra så ska påbörja och göra så mycket jag kan. Jag förstår ingenting och det har jag gjort klart och tydligt eftersom jag bara kunde göra 2 tal på matte-timmen idag, jag förstog inte! Nytt samtalsämne!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, Miley Cyrus, haha, jag brukar aldrig lyssna på henne eller har rättare sagt aldrig gjort det men jag ville lyssna på ''Butterfly fly away'' för den är ganska fin och då var jag tvungen att lyssna på flera låtar som hon har gjort. Jag pratar också med en väldigt saknad Yasemin på facebook! Vi planerar lite saker och ja, det är väl vad vi pratar om mestadels. =)

Jag har förresten inte tränat på flera dagar nu, dåligt samvete. Men jag vill träna imorgon någon gång, eller idag.. Jag vet inte riktigt, jag måste plugga idag men jag vill träna och imorgon ska jag plugga efter skolan eftersom vi slutar tidigt och sen är det möte på kvällen.. Ååh! Beslutsångest, hej på dig.

Nej, nu uttråkar jag er känner jag på mig så jag ska ta min mattebok + häfte och sätta mig i köket och sätta igång, kommer inte kunna koncentrera mig om jag sitter framför tv:n för då kommer jag inte få något gjort så nu ska jag sätta igång. Ska först prata klart med Yasemin, men vi hörs, puss! =)

Update

Hejhej! :)
Just nu så lyssnar jag på Akon (en av mina favorit-artister inom RnB) och pratar med Klara, det var ett tag sedan kan jag ju lugnt säga, hehe. =) Vi är väldigt lika i sättet om jag får säga det själv, vi tänker nästan likadant, lite läskigt.
Idag gick jag upp kl 9:30 för att träffa pappa innan han åker till Thailand (!!!!! såå inte avundsjuk, hehe) så jag fixade mig och gick och mötte honom vid bussen, vi pratade, åt, gick runt och såg på pingis, jag blev sugen på att börja igen.. Haha. Sen efter 2 timmar skulle han åka mot Arlanda så då sa vi hejdå och innan han gick på bussen sa han ''Vi ses igen när du är 14 år!''. Sedan gick jag hem, såg på tv, tog det lugnt osv. Och nu håller mamma på med middagen och jag ville hjälpa till men det fanns ingenting att hjälpa till med, så jag tänkte att jag kunde skriva lite här.
Igår blev det inte som jag tänkt mig, helt ärligt.. Först gick jag till bussen, i tid som alltid, och när jag satt och väntade på Lollo så sa hon att vi inte skulle åka förrän om 30 min så då blev jag sur och gick runt lite i ringen för jag orkade inte gå hem, då träffade jag Cissi, Filip och några till, vi snackade och ja.. Sen kollade jag när bussen gick, den gick 55 och föreställningen skulle börja 19, så jag gick upp till Lollo och där var Sammy och så sprang vi ner till bussen sen och när vi satt på bussen smsade Patricia ''Biljetterna är slut'' men vi åkte in ändå och träffade Patricia och Gabbi och vi gick på donken och gick runt vid plattan och Gabbi fick panik för att hon såg en snygg kille, haha! :) Blablabla, tunnelbanan var roligast, orkar inte berätta men i alla fall vi åkte hem, jag väntade på Annie, vi snackade och åt och lite..

Haha, Sara, nu förstår jag vad du menar när du säger att jag skriver en bok, men hur ska jag kunna sammanfatta allt kort? Det går inte, haha.. Men nu ska jag hjälpa till med maten, jag vill faktiskt kunna laga mat.
Cassie kanske sover här ikväll, imorgon har vi spanska-prov så ja.. Men nu: middag! Muuuuums.


Dansföreställning med Louise, Patricia och Gabbi.

Hello!
Har inte skrivit något tidigare idag, har inte orkat, haha.. Lat-varning ;)
I alla fall, nu ikväll ska jag, Louise, Patricia och Gabbi på en dansföreställning i stan som hyllar alla kvinnor.
Så just nu sitter jag och lyssnar på musik för att höja mitt humör lite mer, ja, jag är glad men det är alltid roligt om man är lite gladare än vanligt, haha. :)
Ska snart träffa tjejerna vid bussen, så ska skriva klart det här, avsluta det jag håller på med och gå iväg.
Vet inte riktigt när jag kommer hem, börjar vid 19 i alla fall och jag har ingen aning hur länge det håller på, men när jag kommer hem skulle jag och Annie, min syster, tjocka i oss lite saker och ta det lugnt. :)
Avslutar med en bild, ha en trevlig kväll! Alla dansintresserade - Kom till Kulturhuset (plattan) och kolla på dansföreställningen kl 19, biljetter köps på plats, 80 kr.

Bye! Om 12 min ska vi mötas i ringen så måste gå, ciao. =)

Hemma - går igenom ALLA mina kläder

Tjenare alla tråkiga människor.
Jag är hemma från skolan idag, så jag håller på att rensa kläder och jag har tagit en liten paus just nu, har gått igenom hälften så jag har lite kvar att gå igenom.. I alla fall, såg på Våra bästa år imorse med Emma, sen bytte jag sängkläder (lakan, täcke, örngott osv), man sover som skönast när alla sängkläder är nybäddade, haha. :)
Igår, vad gjorde jag då? Inte så mycket, var med Cassie som jag sa osv, på kvällen smsade jag med en person, den personen fick mig fett glad efter en kaotisk dag i skolan. :)
Som jag skrev på facebook igår, ''det är inte tyresö det är fel på, det är fel på människorna som bor här'', det är sant, till 110%..

Just nu lyssnar jag på Chris Brown, hans gamla låtar som typ ''Heart aint a brain'', ''Wall to wall'', ''Forever'', ''Fallen angel'' osv.. Det är snart 1 år sedan jag var på hans konsert på Hovet. Den dagen, det går inte att förklara. Jag var verkligen kär i CB då, men nu, asså jag gillar hans musik och honom, men han är som en vanlig känd person för mig. Men snart ska jag fortsätta gå igenom kläder, ska vara lite social först och äta lite, är hungrig igen, jag är hungrig HELA tiden, utan att överdriva.. Igår, jag åt toast och oboy när jag kom hem från skolan och ett päron, sen jag åt middag 1 timme senare, jag la på skitmycket mat, sen efter 1½ timme var jag hungrig igen! Så då åt jag kvällsmacka med oboy med gurka och grejer. Då blev jag mätt.. Jag äter fett mycket varje dag, minst 1 frukt, har blivit duktig på det :) Nej, nu ska jag äta och se på tv med Emma sen fortsätta.. Ciao!

FAKE FAKE FAKE-WARNING!

Hello.
Åt för en liten stund sedan, nu lyssnar jag på musik och kollar på facebook och min syster och jag pratade nyss lite men idag var det skola, as usual.
Började kl 8 med spanska, alla fick typ nya placeringar förutom jag och Cassie, tur det, för jag tänker inte sitta bredvid någon annan :) I alla fall, vi hade en massa ord på tavlan vi skulle översätta osv.. Sen fortsatte dagen långtsamt och vi hade sedan lunch, jag och Cassie gick en promenad till centrum, vi skulle gå till scenen och tillbaka men då träffade vi några tjejer :).. I alla fall, sen blev jag fett sur så jag gick en långpromenad helt själv utan jacka, så mina kinder var jätteröda när jag kom in igen. Trodde att jag fått ut all ilska men tydligen inte, jag var fortfarande sur men Cassie gjorde mig glad, det är ganska lätt att göra mig glad men just idag, nej nej, det ska vi inte prata om. Jag säger bara, falsk falsk falsk. Jag, Angela och Cassie gick sedan till G-huset och jag låg i Angelas knä medan hon höll på med mitt hår, det är fett mysigt när hon typ kammar det eller vad man ska säga haha. Vi hade hemkunskap för första gången, vi skulle typ komplettera kök och vi fick böcker och saker och 20 min innan vi slutade skulle vi göra en macka, i ugnen eller inte, och göra den så fin så att vår HK-lärare skulle kunna betala för den. :) Det var skitgott att äta den sen för jag var vrålhungrig.
Efter det var det svenska och sen slöt vi. Jag, Nadja, Pompom och Cassie höll på att ''leka'' i snön sen följde Cassie med mig hem för hon skulle egentligen bara hämta sina skridskor men vi bestämde oss för att göra varm choklad och toasts med ananas och ost, muuums, frida's special! Vi såg på pippi också, hihi, jag älskar att umgås med Cassie, hon är den ÄRLIGASTE människan av mina vänner och hon är fett rolig, såååå min humor :D Nej nu ska jag göra en grej.. Ska inte till skolan imorgon i alla fall, mår inte bra.. :/ Förlåt favorittjejerna. <3

Jag vet inte vad som är värst, att du svikit mig när jag trodde att jag kunde lita på dig eller att du låtsas som ingenting när jag egentligen vet allt. Jag börjar inse nu varför jag valde just de valen, jag ville börja om på nytt med vår vänskap, göra den stark, vi klarade det i ca 1 månad, och nu? Jag vet inte. Det är du som ska erkänna att du har gjort fel, det är din förlust alltihop. Inget är mitt fel, inte den här gången.

I swear I'm keeping you satisfied

Hello :) Har sagt ''hello'' till de flesta idag, haha, har fastnat (a)
Har precis ätit, så är mätt nu. :) Idag var det skola, vi hade sista no-lektionen för vi (7G) ska byta till Kemi/fysik nu den här terminen med Victor. Efter det hade vi so, kom precis när Cecilia hade släppt in klassen, jag var nämligen lite seg på no:n så fick sitta kvar och göra klart allt, men blev inte försenad i alla fall, puuuh! Vi pratade om jorden, typ varför det är dag och natt, årstider osv. Fattade ingenting men har min privata lärare Nadja, haha. :) Sedan var det lunch, vi åt sedan gick jag och Angela till centrum och jag behövde socker så jag köpte en plopp, skulle bli på dåligt humör annars, haha, dålig vana. Hela eftermiddagen hade vi lektioner med vår mentor, men det var en skön eftermiddag tycker jag. Först mentorstid, sedan matte och då fattade jag heller ingenting så Kevin fick hjälpa mig men han är ond -.- och sista lektionen var svenska och då satt jag och Angela och bearbetade våra berättelser som vi ska läsa upp i radion. Dagen var sedan slut och jag, Nadja, Angela och Marre gick tillsammans till nyboda, jag och Angela gick och pratade med Kibbe, tog typ 35 min eller någo, haha. :) Sen gick jag hem, gjorde klart matteläxan och nu ska jag jobba lite spanska till jag måste byta om för att gå på träning.
Egentligen skulle jag och familjen träna afro ikväll (en dansstil som är skitcool!) men eftersom jag har egen träning exakt samma tid så gick det inte. Men nu ska jag sätta på my playlist så jag slipper byta låt hela tiden, hehe, och plugga lite spanska. Engelskan struntar jag i, kan ändå orden, jag vill ha en svårare engelska bok. Det enda ämnet jag har lätt för i skolan är engelska, resten är svårt.. Det är helt sjukt, jag fattar ingenting på no:n, so:n, matten. Jobbigt..

Nu: playlist på spotify och plugga Español. Ciao!

You can count with my support

Hejhej.
Idag var det skola, vet inte vad jag ska berätta.. Men ja, efter skolan gick jag först till gården och träffade Moa, Angela och Cynthia, sen gick jag hem, började plugga och för en liten stund sedan filmade jag och systrarna medan vi hade skitkul, vi sjöng och dansade, ramlade in i fönstret och grejer haha. Den finns på facebook om en liten stund, den är skitseg på att ladda upp filmklipp. Pinsamt till 1000 men bjuder, haha.

JK, rubriken är till dig. <3

Grateful

Vänner

(La bara upp bilder på de jag träffar mest, men alla ni som känner mig, ta åt er!)
Herregud, vart ska jag börja..? Jag vet inte vad jag ska säga, men jag har fett roligt när jag umgås med er, mina underbara vänner. Vänner är inte bara vänner, för mig är det också dansgrupperna, skolan, det mesta egentligen. Man är aldrig ensam, det är alltid någon runt omkring en. Jag har blivit en bättre människa, tack vare er.

FAMILJ

Inga ord förklarar, utan er skulle jag aldrig överleva.
MIG SJÄLV

Jag har inte så bra självförtroende men jag är stolt över mig själv. Hela 2009 var dramatiskt och olyckligt och jag gick igenom den jobbigaste perioden, hittills, i mitt liv. Men jag har lärt mig saker och jag har definitivt blivit starkare. När jag bodde på Gotland tyckte jag det var coolt att dansa 1 gång i veckan och jag tyckte allt var så stort och coolt. Sedan kom flytten och snart har 3 år gått och nu är jag här, i Sthlm. Jag ska snart tävla i skandinaviens största dansevent med Louise och det hade jag aldrig ens kunnat drömma om på Gotland. Jag har lärt mig så mycket här, jag visste inte vad dancehall var på Gotland. Jag är så stolt över mig själv att jag har kommit såhär långt och det är tack vare mig själv att jag kämpar, min familj och mina vänner. Jag är riktigt tacksam för allt Gud skapat åt mig, jag är tacksam över att jag är jag och att jag dansar så pass mycket i veckan att jag ibland inte ens hinner göra läxor, det jag menar är att det är inte alla som får chansen att uppleva det jag upplever och därför är jag extremt tacksam. Jag skulle inte vilja ändra på något, livet är bäst just nu och jag är ung. Kan det bli bättre? Nej. :)

Louise

Såhär stod det i ett sms jag fick utav henne för en liten stund sedan:
Haha idiot <3 (a)
Får man verkligen säga så? Jag tycker inte att jag är en idiot :( Väldigt taskigt, det sårade mig. Men jag är snäll och förlåter min bebis Louise. Haha, jag började verkligen dö av garv när jag svarade på det smset. ;)

Gammal bild från i somras. Love you! ♥

Tränar inför Streetstar 2010!!

Hello people. :)
Har inte skrivit på några dagar så tänkte bara titta förbi och berätta vad som händer.
Igår var det första dagen i skolan, kändes helt okej, både bra och dåligt.. I alla fall, vi hade vanliga lektioner, efter skolan gick jag til gården och träffade Moa och Edessa, jag spelade mario kart eller vad det heter med Kibbes son, Angelo. Moa fyllde år, grattis! Sen gick jag hem och efter hade jag, Angela, Lollo och Cynthia träning.. När jag kom hem hade jag skitroligt hela kvällen, jag underhöll mina systrar, gjorde lekar med mig själv och skrattade åt mig själv, haha! Idag vaknade jag 10:40, väldigt tidigt.. Gick upp, tog det lugnt och sedan fixade jag som en ''fotostudio'' och min syster, Emma, fick vara modell. :) Min kamera suger så hårt, men snart köper jag en systemis och då blir det bra bilder och mer bilder här i bloggen. Blablabla, timmarna gick och sedan gick jag och mötte Moa och Angela, vi gick hem till Cynthia för att värma oss och sedan gick jag och Moa och mötte Lollo och sen hade vi träning. Vi körde en jätteskön styrka, kommer kännas imorgon ;) Efter träningen åt jag kladdkaka med grädde och pratade lite med Moa, sedan gick jag hem. Och har duschat och ser just nu på ''Scary movie'', haha, så dåligt gjort på vissa scener!

Frågade nyss Emma om jag fick lägga upp bilderna från idag här i bloggen och det var helt okej så here you go.

Jag valde ut mina personliga favorit-foton. :)
Ska fortsätta se på Scary movie nu, återkommer imorgon!

A proud sistaaah


Imorgon är det exakt 1 månad tills du åker iväg...
Men du gör vad du måste göra, jag är stolt över dig. ♥

2


2


-

Jag hittade 2 bilder när jag läste igenom alla inlägg.

Jag hade precis skrattat och oförberedd på att Cassandra skulle plocka fram kameran och ''catch the moment''.

Nu vill vi inte ha snö längre, it's enough.

Rensar inlägg

Hejhej.
Danslägret gick bra och var lika roligt även fast det var sista dagen, lite tråkigt kanske men men, life goes on ;)
Hela dagen (innan+efter danslägret) har jag suttit i photoshop och hjälpat Emma med design till sin blogg och bakgrund, förklarat hur det fungerar osv.
Hon ville ha en blogg till nu när hon snart åker iväg till Mallorca på Showschool först i 8 veckor och sedan åker vidare till Gran Canaria för jobb i 5 veckor, men jag, mamma och Annie ska åka dit och hälsa på henne i alla fall. :) Det kommer kännas jobbigt i början eftersom jag är van att träffa henne varje dag och nu kommer det blir typ 10 veckor utan henne, buhu! :( Haha.
Men ska rensa en massa inlägg nu, har skrivit väldigt många onödiga, så från och med nu så raderar jag alla inlägg där jag inte har lagt upp en bild. Hejdå!

Och nej, det är inte Emmas banner/header ;-)

Sommaren 09


Bilder


Skriver om sommaren lite senare. :)

RSS 2.0