2morrow

Buenas noches guapas. =)
Jag och Patricia åkte aldrig till Haninge så jag gick ut med Edessa, efter att vi pratat så gick vi till nyboda och jag blev kvar där hela kvällen med Angela.
Imorgon ska jag först till Nacka forum med bästa Nadja och på kvällen blir det The wave med Shamsa, Kolo, Cynthia och Angela. :)
Beslutsångest angående kläder inför kvällen men det löser sig nog.
Nu ska jag sova för jag och Nadja ska mötas kl 11 (!!!!!) så det blir nog dags att börja dra sig mot sängen.
Hoppas alla haft en bra kväll iallafall så får vi se om jag hinner skriva något imorgon.
Men ska försöka, ta hand om er!

Ge mig kvinnans kurvor...


Haninge

Nu är jag och Patricia på väg till ungdomsfesten som äger rum i Haninge någonstans haha.
Vi hörs imorgon efter en låång sovmorgon. Puss!

Haha den där dagen..


Yesterday

Godmorgon =)
Igår hade vi simning, för min del var det klädsim och livräddning. Jag ska nog aldrig satsa på att bli badvakt, efter att jag dränkt både Pompom och Nadja så kunde jag glömma det, hehe. Efter skolan satt jag och Nadja och mumsade i oss en pepparkaksdag, fast slängde en tredjedel, haha. När jag kom hem sattes pluggandet i gång efter att ha gjort det viktigaste, alltså kollat facebook. Det blev en låång och väldigt tråkig kväll med plugg, men jag har i alla fall gjort klart mitt 1a utkast i svenska, och pluggat matte så jag skulle komma ikapp. Jag satt från 18-22 och förstod ingenting och kom inte på vad jag skulle skriva i min svenska-uppsats men sedan när jag hade lagat mat till mig och min syster vid 23 fick jag energi och helt plötsligt hade jag skrivit 3 sidor (svenskan) och jobbade ca 2 kapitel i matten. Så när jag sedan slagit igen böckerna gick jag och la mig, en välbehövd sömn kan jag också tillägga. Idag är det sista skoldagen innan höstlovet! Så jag ska göra som Pompom, fixa mig lite extra. Fast nej, jag orkar inte. Haha, men ikväll blir det fest. Vi hörs under dagens gång. Puss.

Rubrik är inte min starkaste sida

Grattis...


Weeei, 3 prov på en dag. -.-

Hey.
I förrigår efter att jag varit på en 3 timmars lång utbildning så åkte jag in till stan där jag mötte upp resten av familjen.
Vi åt på taco bar och strosade runt lite, köpte ett par Nike Air Force som är mina felfria pojkvänner.
Efter ett par timmars gående efter en lång skoldag började jag bli trött (och de andra också) så vi åkte hem.
Igår hände inte så mycket, skola och sedan var jag hemma.
Såg på film och tog det allmänt lugnt.
Idag bland annat så hade vi 3 prov, 2 bestämda och 1 oförberett. Olyckligtvis nog så kändes det inte bra på något av de 3.
Kanske för att jag inte pluggat? It may be so.

Idag har jag inte heller gjort så mycket, mest slappat. Jag har varit på deppmode hela den här veckan hittills. Hmm...
Aja, läste nyss Nadjas blogg och direkt när jag såg en bild på ett bubbelbad så blev jag sugen också på att bada så det är precis vad jag ska göra nu. Med tända ljus såklart!
Imorgon är det simning och efter skolan vet jag inte vad som händer, har träning på kvällen i alla fall.

På fredag är det fest i Haninge med Patricia som gäller, på lördag är det The Wave med några haha. Men vi får se när jag skriver igen... Förhoppningsvis när jag är på bättre mode. Bye.

Bilden togs igår med mina nya babies.
Lägger upp en låt och en bild senare ikväll, om jag kommer ihåg.


L.O.V.E



I don't wanna know if you're playing me.

Övernattningen var rolig och sömnlös. Fast på slutet blev det lite dramatiskt för att jag låg och blundade och då kom en fucking blatte (haha var tvungen) och sprutade senap, ketchup och salladsdressing på mitt hår, mitt ansikte och mina kläder. Tack så mycket! -.-
Förutom det så var det grymt, det var skräckfilmsmarathon hela natten. Och lite då och då var det massa i danslokalen och dansade, yeah!
Ååh, det var så kul. :) De som inte var där missade något. Vi var kanske 80 st totalt? Jaja...
Jag kom hem runt halv 8 imorse och då var det pang boom att sova, blev väckt kl 16 av min syster och sedan dess har jag ätit, sett på tv, vilat, lyssnat på musik.
Är fortfarande trött så ska gå och lägga mig tidigt ikväll, fast vet ni? Det läskigaste var att när jag kom hem så vågade jag inte blunda för jag trodde jag fortfarande var i Nyboda fast att jag trodde att jag var hemma och att ifall jag blundade skulle jag få salladsdressing och allt det på mig igen så jag vågade inte blunda och jag vaknade upp kanske varannan timme för att jag blev påmind om det i hjärnan och ja...
Ingen förstår säkert, jag suger på att förklara. -.-
Okej, det här blev en hel bok men men, imorgon är det skola som gäller och jag längtar så mycket till nästa helg! På fredagen ska jag till haninge på en ungdomsfest och på lördag blir det the wave.
Fjortisvarning på den festen men det var iallafall kul där sist så hoppas det blir minst lika roligt den här gången också.
Nu ska jag fortsätta prata med min Bebbo, pusspuss!

Övernattning

Idag har familjen firat Emma som fyller år, jag kom upp från badet för en stund sedan och nu ska jag välja kläder, packa och fixa mig inför övernattningen i Nyboda.
Mina favoriter kommer vara där (fast Nadja och Pompom kommer saknas, snyft) så jag känner på mig att det kommer bli grymt roligt.
Tänkte gå dit runt 22-tiden eller något, innan måste jag till affären och köpa choklad, hehehe.
Skulle egentligen varit i nyboda nu med Angela, Marre och några till men jag kommer tröttna av att vara där om jag ska vara där redan nu så jag tog ett långt bad istället.

Men nu måste jag börja packa och leta efter något att ha på mig.
Hoppas ni kommer få en lika rolig lördagskväll som jag kommer ha. :)

Och beslutsångest... Det är inte det roligaste... Panik.

Bjuder på en ca 2 år gammal bild.


Pain! PAIN!

Det blev kaos angående mixen men i sista sekund löstes det, som tur var.
När vi äntligen var på plats så jammade vi och tränade på mixen.
Efter några timmar uppträdde vi, alltså det var helt underbart. Alltihopa!
Känslan, att få uppträda inför publik, att höra jubel, att få dansa med Adrian, Cynthia och Angela.
Det är så mycket mer än bara steg efter steg i en koreografi, det är kärlek. Lycka. Det är en dröm.
Efter att vi uppträtt fortsatte vi att jamma, jag träffade så många där som jag hade saknat så det var jättekul. Men orkar tyvärr inte rabbla upp alla namn.
Förresten, tack till er som kom för att kolla när vi uppträdde!
Runt 23-tiden rörde jag och min syster oss hemåt.
Fötterna gör fortfarande så ont, de värker.
Blä.

Och förresten, grattis till världens bästa syster som fyller år!
I love you sistah.

Imorgon är det övernattning i Nyboda så det är där jag kommer befinna mig hela lördagskvällen, natten och även söndagmorgon. Många av mina fina vänner ska också vara där så det kommer minst sagt blir riktigt grymt roligt. En amazing helg med andra ord.

Nu ska jag fortsätta med mitt, sedan blir det väl att sova någon gång snart. Är helt död. PUSS OCH GODNATT!!!


Tålamod? Hell no.

Fuck, är över 1 timme försenad till min träning och vi ska uppträda någon gång efter 19, så det är mindre än en timme tills allt börjar. Jag hatar den här dagen. Fan. Jävla mixen fuckar allt. Får ta itu med konflikterna senare... Skit också.

Suck.

Fan. Första utkastet av deckaren ska vara inlämnat idag, så jag har suttit i flera timmar och försökt komma på, men jag har fått hjärnstopp. Kul att jag kommer ha värsta påsarna under ögonen imorgon och vara helt död när jag ska uppträda, skolan tar mycket tid. Fast jag kunde ha pluggat istället för att suttit vid datorn när jag kom hem runt 15. Men nu ger jag upp, jag får försöka skriva lite imorgon innan jag går till skolan och försöka lösa det på bästa sätt för jag kommer inte hinna klart. Fan. Och en mix skulle jag fixa men då fungerar inte programmen så jag har stora problem som jag måste lösa. Men nu ska jag sova, jag struntar i allt annat nu. Jag orkar inte. Godnatt.

THE BIGGEST AND THE BADDEST!

Så alla vet uppträder The Biggest And The Baddest (jag, Adrian, Angela och Cynthia!) imorgon på Café Bonza någon gång mellan 19 och 23, så be there!

Det är även fler dancecrews som ska vara där, bl.a Blackout och Rebound... Blessings.

Kvällens enda plan.

Nu; träning!


Alla är lika mycket värda.

Hejhej! =)
Jag blev försenad till skolan på morgonen så jag var taggad på att komma ikapp det de andra redan börjat med så jag jobbade ihop den tiden jag kom försent. Smart där! =) Annars då? Hmm... Jag, Hanna och Nadja köpte chips och energidrickor på lunchrasten, på matten hade vi en diagnos. Gick inte bra alls, suck. Sedan hade vi en halv håltimme (hehe) så jag och Nadja fick vara i källaren av snälla Iwo sedan blev vi instängda där så vi kom inte ut! Sedan kom Ohuru och öppnade åt oss och då var vi 25 min sena till so-lektionen. Stannade kvar en liten stund när vi slutade för att plugga lite extra, sedan gjorde jag, Nadja och Hanna sällskap hem. Rolig dag faktiskt, speciellt mina och Nadjas långa och intressanta konversationer i källaren haha. Bebis då! :)

Men nu ska jag fortsätta med mitt, ska försöka få lite plugg gjort och sedan blir det en lååång träning så plugga behövs nu så det blir gjort. Ska även försöka hinna med lite styrka när jag kommer hem, känner att det behövs också. Men ha det så bra! Plus, alla är lika mycket värda, så trampa inte ner någon annan pga utseende eller liknande. Blessings.

Jag har tråkigt, det kanske märks? =)

Candles

Godmorgon bloggen. =)
Märkte att den här bloggen har blivit flyttad till en lägre siffra på min ''måste göra''-lista. Men jag har pretty much fullt upp nuförtiden så jag har inte så mycket tid.

Men just nu sitter jag med tända ljus i köket och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på musik. Igår hade jag träning, det har jag idag med, och på fredag är det uppvisning som gäller! Jag längtar lika mycket som en barnunge längtar till julafton. Hehe, men nu ska jag äta klart och sedan börja fixa mig. PUSS!

What we've done, we can't take it back


It aint no way in hell that I can be just friend with you.


Duktiga flickor!

Jag och Pompom tog oss i kragen förut och gick ut för att springa, vi körde på i en timme. Uppförsbackar och hela köret, yeah! När jag kom hem så satte jag på musik och började direkt med styrka. Jag har nämligen inte tränat på hela veckan så skulle ta igen det idag tänkte jag. Det är bra att vi har tunga (JÄÄTTETUNGA!) hantla hemma så kan det kanske sluta med muskler på armarna, yeah. Försökte för en liten stund sedan att stå på huvudet, men det gick inte så bra, hamnade på något konstigt sätt så att hela min nacke knäcktes och kunde inte vrida den. -.- Men nu är den normal igen så jag ska fortsätta med mitt. Längtar till att få duscha av mig allt, men nu ska jag inte ge upp såhär lätt, jag kan vara envis och det ska jag vara nu, hur mycket datorn än lockar. Nu; biceps, bröstmusklervader och sedan avslutar jag med en låååång stretching! PUSSSSSS.


Morgoninlägg

Godmorgon!
Hinner inte skriva så mycket, måste klä på mig och fixa till mig innan jag beger mig mot skolan. Igår träffade jag iallafall Dannis ett tag, och sedan var jag hemma. Kunde inte gå på träningen. :( Idag är det som sagt skola, då ska jag hem en snabbis och byta om sedan hämta upp Dannis för att röra oss mot stan. Sedan får vi se vad kvällen tar oss. PUSS.

Me and my asiaaaaa


Nu; Daniella!

Nu är Dannis på väg till mig så ska stänga av och träffa henne.
Bildbomb kommer ikväll!
Bjuder på en bild så länge ifrån idag. PUSS.


Dumma Marre som alltid ska försöka ta på min rumpa! -.-''


I'm alone at a crossroad.


Jag har gjort ett val...

Jag vet feeeett många som kommer hata mig nu men jag har valt att inte träna house längre. 1. Jag tycker det inte är kul på samma sätt längre, house i all ära men alltså, det är träningarna. Det är inte roligt, så jag kan lika gärna träna hemma själv och jag verkligen älskar house from the bottom of my heart, och det finns inget bättre än att gå på ett event/jam och dansa house. Det är det bästa jag vet. Men jag tränar det hemma istället...

Så, house-träningar får ligga åt sidan ett tag nu MEN jag älskar fortfarande det lika mycket, oavsett vad folk kommer tycka och tro. Så det är alltså inte att jag tröttnat eller något, nej, verkligen inte! Och nu när det inte längre är träningar så ska jag mestadels träna på min house-freestyle. Den måste utvecklas och det kan jag bäst göra i min egen takt och på mitt sätt. Jag har redan gjort mitt val, jag vet någon som verkligen kommer H A T A mig för det här, men förlåt, men ni får respektera det. =) Efter höstlovet kanske jag lägger upp en video på hur det går, men vi får se. Det beror på, men jag ska ta tag i det här på egen hand. Så oroa er inte! :)

Bra tänkt!

Hejhej!
Nu har temaveckan börjat vilket betyder inga läxor och inga vanliga lektioner. Idag hade vi en bra dag, såg på en jättebra svensk deckare, haft lite introduktion. När vi slutat strosade jag och Nadja runt i centrum lite, tittade i de tråkiga affärerna som finns och åt. På vägen hem sa Nadja att hon var godissugen och då var inte jag det men nu har det förändrats, så nu ska jag äta en massa och senare ikväll ska jag träna här hemma så det blir som att jag aldrig åt något onyttigt. Smart tänkt! ;) Nu tänkte jag välja ut någon film och byta om till bekvämare kläder.

Det känns som att jag inte är på bra humör, även fast jag egentligen är glad. Vet inte vad det beror på alls, jag är nog bådadera, glad samtidigt som lite besviken på något sätt. Hmm... PUSS

Måste skriva av mig lite...

Okej, vart ska jag börja? Ska inte gå in på detaljer eller något... Men fan vad jag avskyr när folk säger att jag påminner om någon annan. Jag är mig själv, jag är en helt egen sort, jag vill inte vara som någon annan, inte se ut som någon annan. Jag vill vara en helt egen person. Vill inte höra ''du är som den eller den''. Jag kommer ha lite utbrott i det här inlägget, hehe, men ni får respektera det. Folket här i Tyresö är helt omogna och dumma i huvudet (nämner inga namn), leker så jävla mycket att man vill spy. Var er själva bara, men vissa är jävligt fega och vågar inte visa vem de egentligen är.

Okej, puuuh, nu har jag fått ut lite ilska.. Men nu över till ''känsliga'' delen. Jag AVSKYR, mer än allt annat, att inte kunna hjälpa till. Att känna mig hjälplös är rena mardrömmen för mig. Och jag har kommit på att jag är väldigt snäll också, jag hjälper vissa som inte ens förtjänar det. Men om inte jag gör det, vem kommer då göra det? Tyresö-människor är extremt själviska och väldigt blinda.

Nej, jag bryter där innan jag går in ännu mer på detaljer. Till sist, vad fan är det för vänner som inte ens hjälper till? Det finns så många runt omkring oss som behöver stöd och hjälp av sina vänner, som inte mår bra eller är lyckliga. Men nej, då är vissa så sjukt blinda och inte ens vägrar se att det faktiskt finns någon mer än den själv som uppskattar stöd. Fan, börja uppskatta det ni har istället för att vara äckligt egoistiska.

Min allra bästa killkompis!

Kom hem för en liten stund sedan, tänkte bara skriva att jag lever efter en underbar, rolig, glädjefylld dag/kväll/natt. Mycket är tack vare Adrian! Men efter matchen så åkte jag, Adrian och min syster till oss så vi åt sedan drog jag och Adrian till Pump up the jam. Där träffade vi Eddie och Frida så vi var med dom tills dom åkte. Då började jammet/efterfesten och vi dansade som om vi skulle dö vilken sekund som helst, eh hehe.. Timmarna flög iväg och sedan vid 1 började vi röra oss. Vid gamla stan var det ett gäng 15-17 åringar som var helt packade så när de gick av tåget vi satt på så ramlade den ena och det var en kille med afro som tittade feeeeeeett mycket. Scary... Jaja, när jag kom hem var Erica och Helin här så pratade en stund med dom innan jag satte mig här. Ska äta nu, sedan sova. Men vi hörs! PUSSS och godnatt. =)


REAL HAPPINESS


Fett med kärlek till er, världens finaste tjejer. ♥


Tumme upp för killkompisar!

Godmorgon =)
Igår efter skolan åkte jag och Nadja till stan, sedan skulle vi åka till Farsta så vi sprang till tåget men när vi hörde att vi var på väg mot Vällingby så sprang vi av tåget och då var vi någonstans jag aldrig varit förut. Haha lyckat. Men vi åkte iallafall tillbaka till Tyresö senare. Resten av kvällen gjorde jag inte så mycket, tog det mest lugnt och pratade med några på msn.

Idag ska jag och mina systrar på en fotbollsmatch (I think?) och direkt när matchen är slut åker jag och Adrian vidare till stan för att gå på Pump up the jam! Ååh, är helt hypad inför ikväll, längtar. :D

Och vet ni? Mina allra närmsta tjejkompisar (ni vet vilka ni är) och mina närmsta killkompisar är det allra bästa! Alla andra är randoms, nej jag driver bara. Alltså, killkompisar sviker inte eller snackar bakom någons rygg, och det gillar jag. Så tumme upp för killkompisar och mina tjejer! PUSSS

Melpo d-ö-d-a-r med styrka!

Godmorgon! =)
Nu har jag lite tid att skriva, så jag tänkte skriva lite om de senaste dagarna. I onsdags fick vi tillbaka våra SO-prov med betygsättning, jag är hyfsat nöjd med ett VG. På kvällen kom min äldsta syster hem från Gran Canaria, så det blev väldigt få timmar sömn. Igår (torsdag) hände inte så jättemycket, på kvällen var jag och tränade, efteråt så träffade jag Jeisson, Carlos, Jamal och Yerco så jag var med dom en stund innan Nyboda stängde.

Idag har jag ett stort matteprov som första lektion (!!!) så jag har ätit extra mycket så jag kan koncentrera mig, hehe. Sedan på svenskan har vi inlämning av våra ''Svarta böcker'' som vår lärare så småningom ska betygsätta. Efter skolan ska jag och Nadja till stan tror jag, på kvällen blir det antingen hemmakväll eller så ska jag till Nyboda. Får se vad som händer. Men nu ska jag fortsätta prata med my asian, så vi hörs någon annan gång! PUSSS.

S.k ''tackinlägg''

Vill bara tacka de som står mig allra närmast, ni betyder och jag tror inte ni själva förstår hur bra ni är. Tack för allt stöd!

Och btw, jag har ickeeeeeeee tid för bloggblä längre så jag återkommer när jag gör det helt enkelt. PEAAAACE

NADJA W.

Godmorgon!!
Jag har pluggat som fan de senaste kvällarna/eftermiddagarna, därför har jag inte haft tid till att ens sitta vid datorn. Men igår lämnade jag in det största projektarbetet under 8an så nu tynger mina axlar inte ner mig lika mycket längre, skönt.. Idag är det skola som vanligt, efteråt ska jag och Nadja till stan och shoppa! :D Just det, jag hade inte dansat något på hela den här veckan förrän igår, och då gjorde jag mitt bästa i 3 (!!!!!!!!!) timmar med skiitjobbig styrka på båda träningarna. Det känns idag men det är bra ju, allt jag åt igår försvann, eh hehe, Nadja du fattar. ;) Men nu ska jag välja kläder. PUSSSSSSS

RSS 2.0