Friday night

Bilder från den här kvällen;

Adrian och Pim :)

Gaby och Varissa <3

Shamsa och Gabbe

Gabbe, jag, Varissa och halva Shamsa

Gabbe, Varissa, Shamsa, Patricia och jag - SÅ SEXIGA

Benny and moi, haha vackert

Varissa and me.

Orkar inte lägga upp fler och orkar inte skriva om dagen+kvällen så det fick bli bilder istället. Nu ska jag sova, ska upp kl 10, vid 12 ska jag och Ronja in till stan till Pride festivalen. Träffar säkert Varissa, Gabbi och Adrian där, men vi får se. Efter ska jag och R till nacka, sedan får vi se vart kvällen tar oss. =) Sov så gott alla. Puss!

Mot Gaby!

Hejhej! Trodde att jag hade skrivit tidigare idag, men tydligen inte. Nu hinner jag inte skriva ett långt inlägg för jag ska gå till Gaby och där ska vi fixa oss innan vi åker till Fryshuset där det kommer vara ett House Jam mellan 16 och 22. Efter det ska jag och G äta någonstans, sedan går vi väl hem. Bjuder på ego pics snabbt innan jag går. Ha en trevlig dag och en rolig fredagskväll! För min del blir det en dag/kväll fylld med dans. :-)




Puss och massa kärlek! =)


Mästerkocken här! =)

Hejhej! =)
Nu har jag precis stått och lagat nattmat till hungriga mig, det blev kycklingnudlar med massa kryddor. Jättegott faktiskt! =) Men jag är fortfarande hungrig, jag är ALDRIG mätt. Hela tiden ska jag vara hungrig. Jaja, livet är hårt ibland. Men nu ska jag iallafall fortsätta prata med Ronja på msn innan det är dags att sova. Imorgon ska jag träffa Nadja en stund och sedan blir det House jam! Jag är taggad! Eller jag kommer bli. ;)

PUSS OCH GODNATT! Massa kärlek.

Morgondagen

Hey! Idag har jag varit med Nadja hela dagen, vi var runt i staden lite. Iallafall, jag har planer inför imorgon. ;) Kolla, ska träffa Nadji på dagen och sedan runt 16 möter jag Gabbi och vi åker till fryshuset där det är house jam och träffar Adrian, Jimmy, Pim, Ronja och säkert flera. Ska bli roligt roligt! =)

Just nu pratar jag med min habibi Gaby och har precis gjort en chokladgrej. Haha, snart klart! :D Damn vad det har regnat idag! :O Aja, nu ska jag fortsätta med mitt. Har typ party i köket, hahaha. -.-

PUSSPUSS

Okej, som vanligt har jag tråkigt och nu ska jag tydligen få se Rodrigos nya skor... HAHA!


Cykeltur kl ''7'' på morgonen

Godmorgon bloggen. =)
Larmet ringde kl 12 efter en läskig natt med blixt och åska varav blixten var ca 700 m ifrån mig. Panik! Iallafall, jag ville bara sova ännu längre när larmet ringde men då skulle en viss person vid namn Nadja döda mig så jag satte på datorn så att jag inte skulle somna om, då säger hon att vi ska leta efter hennes cash så hon kom till min port med cykel så cyklade vi till Hanviken (?) och sedan hem. Nu ska jag äta frukost/lunch

Kommer icke klara mig.

Hejhej bloggen. =) Jag funderar på att ha min mobil avstängd en hel dag eller nej, ha den på fast inte svara på sms eller när någon ringer. Haha skulle nog ge upp om jag får sms av någon viktig. Men vill testa, ska fundera på det. ;) Imorgon/idag ska jag iallafall träffa Nadja, det har jag bestämt, vi får väl se vad vi hittar på. Något roligt blir det iallafall. =)

Just nu gör jag inte så mycket, lyssnar på metropol (har börjat göra det, hehe) och pratar med Rodrigo på msn. Jag ska väl snart gå och lägga mig, larmet ringer kl 12 imorgon så Nadja inte halshugger mig, haha! Nu har jag inte så mycket på hjärtat, eller jo, fast inte som jag skriver i den här bloggen. Jag är så cool, har en privat och en öppen blogg, how cool huh?!?!?!?!?! :D

Snälla, kom nu augusti!

Godnatt! =)
Eftersom jag är så snäll bjuder jag på en bild som är tagen nyss;

HAHAHAHHAAHA OKEJ DÅ -.-'' För att.... Life's good! :D


DAAAAAAAAMN!

Asså jag är så jävla bra! Jag är fett stark, jag behöver inte folk som lider med mig, jag klarar mig alltid med eller utan någon. Fan vad grym jag är som hittar styrkan inuti på egen hand. Haha, jag är stolt över mig själv som biter ihop och ställer mig rakt istället för att bryta ihop. JAG ÄR BRA!

Behöver inte heller någon som säger ''Jag finns här'' för det behöver jag faktiskt inte höra, jag mår bra trots att jag egentligen borde vara deprimerad, men icke! Jag har hittat min styrka och håller hårt i den.

Jag kan tillochmed lyssna på självmordslåtar utan att tänka negativt, nu vill jag ut och cykla och bara sjunga höööögt utan att någon hör. Jag är bra på många sätt, så alla idioter, sluta hata och gör något av era liv istället. Jag är så mycket bättre än vad ni, haters, någonsin kommer bli.

Och ja, just nu är jag glad och stark och jag mår bra och jag ville för 1 timme sen bryta ihop men nepp, jag tog tag i det istället och nu visade sig resultatet. Wooho, jag är redo för alla utmaningar som kommer härnäst i livet!

Livet är positivt.
Till sist; Jag klarar mig bra själv. Faktiskt! =)


Update från balkongen!

God kväll. =)
Idag strosade jag och mamma runt i Skärholmen i några timmar som jag skrev i inlägget nedanför. Jag skulle prata med min Bebbo (Marre för alla tröga -.-) så jag mötte henne, som jag har saknat henne, mitt guld. Skulle egentligen träffa Patricia men min mobil dog när jag hade ''lämnat'' Marre så jag gick hem och satte den på laddning men nu orkar jag inte gå ut igen så jag sitter på balkongen med en filt och lyssnar på musik och tänker. =)

Jag har kommit på en sak, himlen är vacker. Färgerna och formen på vissa moln kan beskriva ens känslor så bra utan att man tänker på det ibland. Den är så unik, precis som en vanlig människa. Humörsvängningar kan komma och gå hejvilt, det är ungefär så det verkar vara med himlen också. Det är såna saker som kan dyka upp i mitt huvud från ingenstans när jag inte gör något speciellt. Stjärnor är unika också, så fina på många olika sätt. Det finns så mycket fint runt omkring oss utan att många inte ens tänker på det, eller lägger märke till det. Trots alla fattiga länder, föräldralösa barn som är hungriga, krig, och allt negativt som finns runtom i världen så har vi en hel del fint också som finns där bara för OSS. Oss människor. Moln kan komma och gå men himlen finns alltid kvar, hur många moln det än är som försöker täcka himlen över oss. Det är likadant med vänner, de kan komma och gå men de äkta stannar alltid kvar hur många det än är som försöker slita isär dem.

Oj, blev lite mycket text nu känner jag så jag avrundar här och säger ha en fin sommarkväll! =)

Jag har tråkigt, hahahahahaha


No music no life

Heey. Kom precis hem ifrån skärholmen, jag och mamma åkte dit och jag fick lite saker som jag ville ha. Köpte 2 tröjor och en väska (som jag äääääääälskar!) där det står NO MUSIC NO LIFE. Hehe =)

Nu ska jag äta snabbt innan jag ska träffa Patricia, ska typ träffa Marre också, och Edessa? Och Nadja? Jag vet inte, om dom ska träffa mig får dom smsa eller ringa, jag ska iallafall träffa Patricia. =) Pusspuss

Underbar dag!

Hejhej! Är lite skräckslagen för tillfället, Nadja om du läser det här, det hände samma sak när jag cyklade hem. :O

Aja, idag åkte jag och N till stan, vi handlade och sedan åkte vi till Gamla stan och satt vid vattnet. Lovely. Efter några timmar (efter att ha sett Victor stå och sjunga + spela gitarr i en gränd, så grym!) började vi röra oss mot Tyresö igen. Efter att vi båda ätit möttes vi och cyklade runt. Vi satt utanför en port på granbacken och skrek för det var någon som kastade något på ''taket''. Men men, sedan cyklade vi båda hem och nu är jag hemma. =)

GAAAAAAAAH! Jag är kär i Gamla stan! Så fint!
Det ska bli fint väder imorgon så antingen blir det stranden eller stanna hemma, vet inte riktigt. Pusspuss

Alltid Fridas fel, heeela tiden.

Hejhej! =)
Har bestämt med Nadja nu att vi ska in till stan, kanske träffar Edessa där senare, vet inte riktigt. Men ska klä på mig nu och smsa Dannis, vi hörs inatt när jag är hemma. =)

Sommarkvällar är härligast

Hey! Mår väl sisådär, men Nadja fick mig på bättre tankar, som vanligt, hehe. Bloggar här som vanligt, iallafall...

Först mötte jag Edessa, sedan åkte jag och Nadja till stan, daaaaamn vad killar kollar! :O Aja, vi var där tills en 20 åring höll om mig och sa att affären var stängd, usch. Då åkte vi hem och åt, sedan handlade vi mat åt henne + hennes familj och hämtade våra cyklar och rörde oss mot forellscenen och åt där, sedan cyklade vi runt lite och sedan hamnade vi på donken och 4 killar satt och stirrade på oss och när vi cyklade därifrån vinkade dom och vi ropade ''HEJDÅÅÅÅÅÅÅ'' haha. Gick med henne sen till dit hon bor och sedan gick jag hem, har varit hemma 20 min nu... Så nu ska jag fortsätta med det jag gör, dvs skriva i den andra bloggen. Vi hörs! Fast här bjuder jag på lite egopics, har lite tråkigt för tillfället. =)


Avslutar med en gammal låt, men texten har bra betydelse.


Jag hade allt och förlorade allt.

Det är så, jag hade verkligen allt. Och nu har jag inget. På grund av mig. Nu ska jag också fixa en privatblogg med lösen så jag kan skriva ut detaljer, om jag skriver här så öppnas alla munnar i Tyresö, jag är smartare än det.

Jag skriver när jag fått tillbaka något värdefullt i mitt liv.


I'm thanking you

Jag kan se hur du fortfarande gråter,-
du förtjänar inte detta, måste göra nånting åt det,
du måste lämna mig, jag säger det för jag vill inte att något ska hända dig,
det verkar som att jag aldrig kommer förändra mig,
så för att finna din lycka måste du lämna mig,
det gör så fucking ont men jag vet att det är sant,
det är så mycket som du skulle kunna få ut av livet om du levde det ensam och inte hade mig i det,
du har gråtit nog för mig nu, jag är inte värd tårarna på din kind,
gång på gång sätter jag allt på spel,
du är för bra för mig..

- Den där delen... Helt sant bara.


Verkligheten.. :S

Jag och Nadja hade en intressant konversation förut om cigaretter och andra negativa saker som påverkar sig själv på ett dåligt sätt. Hur kan det vara så pass spännande? Cigaretter är bara negativt, man får dåliga lungor, kan leda till lungcancer och i värsta fall till döden. Det är så onödigt att jag verkligen inte förstår vad människor tänker med när de tänder ciggen och andas in. Jag förstår att det är spännande att teströka, det är något man aldrig har gjort innan men det kan leda till att man blir beroende och då är det svårt att sluta. Jag har testat själv, men jag tänker inte göra om det, jag ser bara negativt när jag tänker på cigaretter. Varför ens röka? Leka cool? Det är inte coolt någonstans, det är bara farligt för hälsan. Det är så mycket coolare att stå emot det när alla runt om en röker och man inte gör det själv, det är coolt att kunna stå emot när alla vänner håller på med sånt. Om man skulle ta bort alla cigaretter och tobak skulle säkert 50% av befolkningen protestera. Så pass många har blivit beroende och många har fått lungcancer och vissa har tillochmed dött pga cigaretter. Sluta med rökning, det dödar bara. Helt onödigt, och jag vet att jag har rätt.

Och inte nog med det, alkohol skadar också. Hur kan man vilja dricka varje helg? Och speciellt bli helt onykter. Vad är det som är positivt med att dricka? Vissa kanske tycker att man kommer bort från verkligheten för ett tag, men vet ni? Ni som tänker så, ni borde tänka om, spring inte ifrån era problem, ta hand om dom istället. För när ni väl blir nyktra igen så är det fortfarande problem kvar, alla som fanns innan finns fortfarande kvar. De försvinner inte förrän man tar hand om dom. Jag förstår att vissa kanske dricker en drink på en klubb för att ha roligt, när de är myndiga. Men det jag verkligen inte kan förstå är, hur kan man vilja dricka sig helt full när man är tonåring? Man blir till slut busted av någon. Man får dåligt rykte. Men det är väl upp till var och en om man vill ha ett dåligt omdöme.

Förutom cigaretter och alkohol, så finns det vissa som röker på. Jag verkligen HATAR det, hur kan man göra det? Man måste vara helt dum i huvudet och sinnessjuk på något sätt. Okej, kan inte skriva mer om det... Men jag avskyr det. USCH!

Carpe diem

Från och med imorgon tänker jag ta dagen som den kommer, jag tänker inte bestämma en massa saker med någon dagar innan, jag vill bara ta det som det kommer. Så jag har inga planer! Orkar inte vara bokad med olika saker, jobbigt värre. -.-


Mysig utekväll med Nadji

Såna här kvällar är guld värda. Helt underbart. :)

Jag mötte Nadja förut, vi gick runt halva Tyresö och letade efter den perfekta restaurangen, till slut hittade vi en. Det var jättegott, oxfilé. Efter vi hade ätit i 30 min så gick vi till godissvampen och handlade gottis och gick till affären sedan för att köpa dricka, sedan gick vi till gungorna och då kom Cissi och Dannis, dom snurrade in mig och Nadja så att vi inte skulle komma loss, men mohahah, vi är smarta. :) Sedan gick dom och då gick jag och N till granbacken, satt på en bänk och lyssnade på musik, åt godis, tog det lugnt. Jag blev irriterad pga jag tänkte på hur man kan röka på, asså på riktigt, hur fan kan man göra det? Helt sjukt i huvudet. Sedan runt 23 gick vi båda hem, nu ska jag kolla på Eclipse. PUSSPUSS! ♥

Bebiboo ♥

Hejhej! ♥
Jag och Nadja följde med mamma och låtsaspappa till IKEA förut. Jag och N började med att fika, allt kostade 5 kr så vi köpte mycket mer än vad vi orkade, hehe. Riktiga tjockisar. Nej då, efter så gick vi runt och kom vilse. Till slut hittade vi vår drömsäng som vi var vid i flera timmar, haha. Jag klädde ut mig där och ställde mig ute vid allt folk i en badrock över mjukiskläder, haha. Om inte N garvade åt mig, men vadå, livet är vad man gör det till. Visst? Iallafall när klockan blev 16 så åkte vi tillbaka, vi gick till centrum och kollade i affärer innan de stängde, vi träffade Patricia där också. Vi båda gick hem och nu väntar jag på att hon ska skriva att hon har kommit tillbaka efter att ha handlat så vi kan mötas igen. Vi ska typ äta och gå runt, eller vi ska gå till vårt 2a ställe och hänga där. :)

I veckan ska vi träffa Marre också! Imorgon ska jag träffa Ronja och Edessa igen. Eller jag vet inte, från och med nu så ska jag ta dagen som den kommer. Men hoppas på bättre väder imorgon iallafall. PUSSPUSS! ♥


Love you!


Se positivt, Frida, håll huvudet högt.

När jag läste Edessas blogg så blev jag tvungen att säga att jag håller med på vissa punkter. Och jag hatar när man hamnar i mitten av 2 personer, om typ de inte gillar varandra osv.

Jaja, godmorgon iallafall. Jag är på dåligt humör, min syster har lämnat mig i 10 dagar! :( Men men, idag vet jag inte vad som händer, har ingen lust att gå utanför dörren idag, hittills iallafall. Ska gå en lååångpromenad om ett tag, ska passa på innan allt folk vaknar och är ute. Jag vill att det ska bli en ny vecka nu så det är närmre tills jag ska träffa Marre och Nadja. Men har inget intressant på hjärtat för tillfället, vi hörs! =)

Tog från Edessas blogg ;)

Hejhej. Var med Edessa, Hazal och Ronja i stan på kvällen, satt på donken, åkte båt och typ det. Nu har jag varit inne i min systers rum i några timmar och pratat och lyssnat på musik, hon åker till Spain imorgon så jag blir helt själv här hemma, min äldsta syster åkte imorse också. KUUUUUUUUL! Här kommer en utfyllnadslista;

1. Är du singel? Yeah
2. Är du lycklig? Kan inte säga att jag inte är. :)
3. Är du uttråkad? Just nu, ja -.-
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Haha ja såklart  
6. Är du gravid? Neeeeeeeeepp :D
7. Är du full? Nej, jag dricker inte 
8. Är du en cooling? Solklart i mina ögon, men tydligen inte i andras. :/
9. Är du från Irland? Nej usch
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nope

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yes, I do...
2. Har du nånsin blivit sårad? Vem har inte blivit -.-
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? MÅÅÅNGA gånger
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej
 6. Har du haft en hemlig beundrare? Haha mina och Nadjas stalkers ;)
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Helt ärligt, nej

1. Kärlek eller lust? Vad är lust? Kärlek låter finare =)
2. Hår eller ögon? Ögon lätt
3. Katt eller hund? Hmm... Små hundar annars katter
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola :D
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll alltid!
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Båda, kan inte bestämma (a)
10. MSN eller mobil? Gosh, kan inte välja -.- Men mobil

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha nej 
2. Brutit ett ben? Not yet
3. Gjort nåt du ångrar? Jag följer det du har sagt, Edessa, så nej.
4. Hoppat Bungee Jump? Neeeej skulle aldrig våga 
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja..
6. Ätit en hel tårta? Haha självklart
7. Gjort bort dig offentligt? Men näähä -.- Retaard människor
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Haha icke
9. Gråtit när ett husdjur dog? Hahahaha aa
 10. Velat försvinna? Faktiskt inte

Vad såg du på tv sist? Sommarkrysset 
Vems blogg läste du sist? Edessas
Vad åt du sist? Candyyy
Vem pratade du med sist? My sis
Vem ringde du sist? Ronja
Vem messade du sist? Shamsa
Vad läste du sist för bok? Läser första delen av True Blood nu =)
Vem pussade du sist? Ronja, asså folk kommer tolka -.- Men jag bryr mig inte. :)
Vem kramde du sist? Hazal
Vem bjöd du sist på något? Syster
Vad köpte du sist? Typ klubbor på grönan igår


Gotland


Okej, jag orkar inte lägga in dom här bilderna, kolla Dannis blogg om ni vill se bilder därifrån.


Skolavslutningskvällen med bästa Nadja!



Eftersom Ronja tvingar mig.. -.-

Nämen tjenixen! -.- Ronja tvingar mig att blogga så here någonting.. Jaja, jag minns inte vad jag gjorde i förrgår. -.- Eller vänta.. Sak samma, var ute med Edessa då iallafall och sen kom Ronja, vi gjorde inte så mycket. Skön kväll ändå. :) Igår var jag och Ronja på grönan, sedan vid 20-tiden åkte vi till mig och bytte om och så innan vi åkte till stan på ett dansevent som var på taket där vid kulturhuset. Skön stämning med glada människor, big up! Vi träffade Adrian, Jimmy, Shamsa och Patricia där, blev presenterade för andra dansare, TUMME UPP! Sedan åkte vi mot Tyresö igen, var hemma typ halv 1 och då spelade jag och my sistaaaa kort och pratade om dans (y).

Snart ska jag träffa Edessa innan jag rör mig mot Ronjas place och där ska vi göra jag vet inte innan vi ska åka runt, kanske till stan? Eller jag vet inte!

Men här kommer iallafall bilder från igår på Grönan, har inga bilder från eventet.

Eller nej förresten, vi gör såhär, jag ska ladda över bilderna till datorn, så jag lägger upp bilder från skolavslutningskvällen, Gotland och igår om en liten stund. =)

Nu ska jag möta Edessa!


Random bild på mig och Ronja för ett tag sen.
Nu: Ut med Edessa! =)


MEEEEE LOVE! :)

Jag och my princess har bombat med bilder nu så vi bjuuuuder. :D

Vi orkar eeeeeej lägga upp fler nu, men idag ska vi som sagt bada..
Just det, min underbara syster väckte oss -.- Vi gick en promenad och handlade frukost + glass! :D Men nu ska vi fortsätta med att sitta ute på balkongen, c yaaaaa


RONJA ÄR VÄRLDENS SÄMSTA! :) eller nej, det finns ingen bättre :D

HEEEEEEEEEEEJ!
Har inte skrivit på fetttttt fett feeeett waaaaay long time, men men. ;) Har varit på Gotland med Dannis i en vecka, helt nice. Vi har tagit över 500 bilder med hennes kamera så någon gång blir bloggen bombad också. -.- Men sööta Ronja följde med min mamma och syster till nynäs och hämtade oss vid båten, när vi kom till Tyresö så gick vi typ direkt till donken och åt plusmeny (TUMME UPP!) sen så gick vi runt och träffade Edessa en stund, men nu är vi hemma hos mig och hon sover här ikväll, imorgon ska vi till något bad med hennes kompis. :) Men nu ska min lilla bebiiiiiii skriva i hennes blogg, kommer upp cam-bilder på oss senare. :D YEY! I'M HOME! :D PUSSSSSSSSSSSAR /Frida och RONJAAA

DEN ÄR FULL!!!!!!

Heey. :)
Min syster lämnade mig här ensam i mitt rum nu, men jag har iallafall packat hälften av allt men min resväska är redan full. -.- Hatar sånt här, får sitta på allt så det går ner. :)
Idag var jag iallafall i eriksdals med Ronja, Yadasht och Jimmy, min syster och Amanda kom dit efter ett tag. Åkte hem, gick en promenad och pratade med Marre, träffade Ronja, flippade... Nu pratar jag med Ronjiiii på msn iallafall och jag åker imorgon till Gotland med DAAAAAAAAAAAAANNIS! :D
Men först blir det alby med människor. :) Godnatt. =)


Vi är vakna! ;)

Godmorgon Sverige -.- Hahah.
Ronja väckte mig för ett tag sen, vi åt och så innan vi väckte resten av idioterna (Yadasht och Jimmy) så nu sitter de och äter. :) Vi ska snart röra oss mot bussen, det blir eriksdals todaaaaaay. :D

Hörs någon gång inatt när jag är hemma. :) PUSSPUSS!

På övervåningen

Hello. :)
Vi såg på en skräckfilm förut, Instängd 2, 4/5 i betyg. Sedan badade vi i öringesjön och dog lite av alla myggor. Sedan kom vi hit, jag och Jimmy har varit på övervåningen hela tiden och chillat galet + flippat. Yeah! Ronja och Yadasht var på undervåningen och typ åt (?). Men nu röker Y och R vattenpipa medan jag och Jimmy sitter här och snackar + lyssnar på musik. :D

Jimmy skriver:

HEJ BLOGGEN!!! :D:D:D

jag e fett tung, min första blogginlägg bre ...
whatever lyssna, vi ska slagga här inatt hos ronja, det blir najs! sen ska vi rulla till eriksdal på morgonen och chilla där :D
Frida flippar i bakrunden och jag diggar till musiken ;)
snart äre min tur, och shaka ROMPAA!!! :O

FRED UT ! ;)<3

Oh damn it, Jimmy är kung på bloggning. :D Nu ska han shaka sin rOmpa eftersom att jag redan har gjort det ya know ;) C YAAAAAAAAA


MAAAAAAAT ÅT FOLKET! :D

TJO! :D
Just nu sitter jag och Ronja ute på hennes altan och äter en aslyckad pastasallad och musiken pumpas på för fullt inne i huset. Yadasht och Jimmy är snart här så då ska jag gå och hämta dom vid bussen, de har hyrt skräckisar som vi ska se. Senare blir det troligtvis bada i öringesjön och promenix.

Jag har nästan ätit upp men Ronja bloggade så hon äter fortfarande, hehe.. Men nu ska jag fortsätta vara social mot Ronja i vår djupa konversation om nattmat. :D Höm höm, det är fett gooooooott! Men nu kommer dom typ vid bussen.. PUSSSSSSSAR! :D

Hos RONJAAAAAAAA

EEEEEEEELLO!!!
Inget kan fucka mitt humör idag asså.. :D
Mötte Ronja i centrum, vi köpte slush innan vi åkte hit, och nu pumpar vi musik i väääääärsta högtalarna, typ döör! :D VÄRSTA KÄNSLAN MAN FÅR :D:D
Jag flyttar snart in hit, Ronji. ;) Hon har gulligaste katterna också. :D Okej, jag är fett hype och på bästa humöret.
Vi ska chilla här ett tag innan vi går och handlar inför kvällen. Sen ska vi laga mat, baka och titta på film, inatt blir det promenad och baaaaada. :D Yadasht och Jimmy kommer nog hit också och joinar oss. Kanske blir vp också, man vet aldrig. FAN VAD KUL VI SKA HAAAAAAAAAA! God damn it, jag flyttar på riktigt snart hiiiiiiit. :D:D PUSSAAAAAAAAAAAARRRRR I MASSOOR FRÅN MIG OCH RONJAAA :D

Om imorgon + dagen efter

Jag åker till öringe direkt när jag har vaknat, vi äter frukost och går ner till öringe badet och är där hela dagen, sedan går vi hem till R och då ska vi laga mat, baka och så kanske Jimmy och Yadasht kommer, vi ska bara ta det lugnt, sedan se på film, på natten ska vi gå en långpromenix (min idé, wooho fett mysigt :D) och sedan sover vi hos R. På tisdag så åker vi tidigt till eriksdals, sista hela dagen med min bebis. :( Men där ska vi vara hela den dagen och sen på kvällen ska vi vara ute typ. :)

I ER, HOLLAND!!!!!!!!!!!

OH YEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHHHHHHHH! Ska inte fucka ur i det här inlägget av glädje för jag har riktigt mycket glädje inom mig som måste ut (det blir imorgon, Ronja! :D) men tänkte skriva om dagen, men först WOOOOOOHOOO DOM TOG VM-GULD OCH HOLLAND FICK I SIG SÅ HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT! HAHAHAHAHAHAH! :D

HEEEEEEELLO! :D
Är på bästa humöret, iallafall..
Idag direkt när jag kom till Tyresö så åkte jag till alby där jag var med Varre, Ronja och Jimmy. Vi åt en massa, masserade varandra, åt, badade, solade, lyssnade på musik, skrattade, vp.. :) Sedan åkte jag hem och åt sedan åkte jag till öringe till Ronja och såg matchen, vi var helt galna, vi skrek och jag vet inte vad.. Sen var vi tvungna att gå till bussen när matchen inte hade slutat än så vi ringde Jimmy och var helt galna i telefon och typ skrek ''VEM HAR BOLLEN? VAD HÄNDER?'' hela tiden, stackars honom, hehe.. (a) Iallafall, när R gick av bussen fortsatte jag prata med J i telefon och jag sprang runt och hoppade och skrek helt lonely, och sen när vi la på så ställde jag mig och dansade house hahah... Sen ringde jag Ronja, haha flippare vi är. :D Sen ringde jag min Bebbo (Marre), tack så mycket..<3 Och när klockan blev typ halv tolv gick jag in. Nu sitter jag här och äter, höhö.. :D

Bilder från idag;

Varissa masserar Jimmy

Och jag masserar Ronja

Vpn

Jag och Varissa :)

0-0

Fortfarande 0-0 och jag och Ronja typ sitter och skriker som galningar, haha.. Bussen går 55 från öringe så det skulle inte förvåna mig om det blir mål när vi sitter på bussen. Hoppas inte det blir straffar, hatar det... Men nu måste vi kolla, ciaaaaaaao

VAMOS ESPAÑA

Sitter hos Ronja nu och vi tittar på matchen, Spanien ska vinna! Aja, skriver när jag är hemma.
Ronja, I love youuuuu! <3

RONJAAAAAAA :D

Orkar inte skriva om kvällen, deckar snart. -.- Men godnatt. Imorgon ska vi typ åka ut med båten, wooho :D


Grattis på 16-årsdagen, halvbror. :)

Rubriken förklarar, hehe.
Hinner inte skriva så mycket, om lite mer än 1 timme så kommer massa gäster hit på fest, så alla (förutom jag) springer runt i det här huset som galningar, haha. Och jag börjar bli hungrig, unusual. -.-

Idag har vi iallafall legat på bryggan och så, solen har kommit och gått lite hur som helst, men när solen väl tittade fram så var det riktigt varmt.

Om 4 dagar åker jag och my twin, Daniella, till Gotland tillsammans och det ska bli skitkul. :D Ronja är lite småsur på mig för det haha, men det löser sig säkert. ;) Har inget mer att skriva..

Men iallafall, tack för allt stöd, ni är underbara vänner och jag är tacksam för att jag har er. ♥

TÜRKCEEEEE

GODKVÄLL! :D
Asså jag och Ronja har flummat sönder när vi har webbat, om ni bara visste... ;) Men nu ska jag sova, vi ska till bryggan tidigt och min halvbror fyller år så det blir fest på kvällen.. Men vi hörs!

Norrrrrrrrrrrköping

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLO.
Damn I'm bored.
Aja, är iallafall här nu och sitter ute på den nybyggda altanen, så galet varmt när solen lyser men just nu är det svalt. :) Men nu är maten klar så ska äta, jag är hungrig!

Vi hörs senare.. typ..

Första gången på 1 år.

Godmorgon!
När jag vaknade av att min underbara (ehm, okej ibland) syster petade på mig så ser jag att hennes ansikte är precis framför mitt, asså exakt framför! Om inte jag blev rädd, ooooh!
Idag ska jag umgås med familjen (förutom Emma eftersom hon är på andra sidan jorden typ) som jag inte har gjort på 1 år. Aja, överlever... Ikväll blir det middag innan vi åker till norrköping, my sistaaah följer med så jag har min andra halva med mig. :)

RONJA! När du ser det här, SMSAAAAAAAAAA!

Men bussen går 37 så jag ska byta om, packa och äta, vi hörs i Norrköping. :)

Öringe sjön med R, pizza, cola och musik = Bäääästaaa

PLANERING INFÖR DE KOMMANDE DAGARNA

Imorgon/idag (fredag) - Alby, Norrköping
Lördag - Norrköping
Söndag - Alby (?)
Måndag - Alby, sova hos Ronja
Tisdag - Alby, packa inför Gotland
Onsdag - Eriksdals med Ronja, träffa Dannis och åka till Gotland

Som sagt bestämmer jag och D när vi är på ön hur länge vi ska vara där, kan vara 2 dagar, kan bli 2 veckor, man vet aldrig med henne.. ;) Sista inlägget för natten, tror jag. Såna fall, godnatt!

ÄLSKADE SYYYYYSTER :D

Haha, har precis pratat i telefon med min kära syster som är på väg hem, känner mig alltid ensam och uttråkad när hon inte är här. -.- Haha, det första hon säger är ''Kom till centrum och hämta mig med en cykel, jag skjutsar dig hem!'' haha och det första jag säger är ''Om jag kommer och hämtar dig så får du komma in i mitt rum med mat när vi kommer hem!'' haha (a) Love yooooooooooooou Äääännie :D Och eyo, vi kan låtsas. ;)

H A H A H A H A

Yadasht är fett rolig ibland, och Ronja också, haha, men aja, den här låten får symbolisera dagen. :D

(Det visas ingen låt när jag förhandsgranskar, så klicka på länken istället och lyssna, haha!)
http://www.youtube.com/watch?v=SoZ9AZxXsfc

TAAAAACK RONJA!!!

Rubriken talar för sig själv.
Vilka är dom? FUCK DOM! :D
Och wtf, hon den dääääääär människan, jävla härmapa! Kom på något eget, jag vet att du är avundsjuk för att jag och Ronja kommer på de bästa idéerna. ;) Ond jag är, men jag var tvungen! :D


Simoniitaah :D

Heeeeeeello. :D
Pratar med Simonne på msn just nu, haha asså jag kommer ihåg alltid förut i nyboda när vi dansade tillsammans, vi dog av garv hela tiden, haha. Men hon kan alltid göra mig glad, och eftersom jag var glad innan jag pratade med henne så är jag ännu gladare nu, hehe.. Intresseklubben antecknar!

Nu över till dagen.. Jag, Jimmy och Ronja åkte till stan, köpte saker till vp och sedan mötte vi Yadasht och Varissa, sen så åkte vi till alby och alla dom badade förutom jag eftersom min tjejvecka förstör allt. :( Men den slutar samma dag som jag och Dannis åker till Gotland, woooho.. :D Sedan så flippade alla ur (asså av lycka), inga kommentarer.. Aja, sedan köpte Jimmy en stor cider som jag, han och Ronja delade på. :)

Är iallafall hemma och ska inte ut mer ikväll, orkar inte. Men imorgon blir det kanske alby med någon, vet inte asså, men måste träffa min älskade tvillingsyster också.

But, catch up at y'all laaaaaater

Och btw, vi träffade mina homies i centrum, Temis Simonne Jason Nando Yerco och någon annan :D:D

I'm gonna hold you baby 'cause I'm gonna miss you like crazy

Heeeeeeellu..
Är på fett dåligt humör, skulle behöva ett snack som man bara kan ha med sin bästa vän, men jag har ingen och jag behöver ingen bästa vän, men just nu skulle jag behöva... Men aja, idag har jag varit i alby med Ronja, sen kom Ibo och var med oss hela dagen. Var mycket med Angela, Marre och Jason också.. Aja, har inget att skriva.

Imorgon vet jag inte vad som händer, ska typ till alby med antingen Ronja eller Marre och dom... Men orkar inte tänka på något av det nu..
DUMMA DUMMA DUMMA HUMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Haha så misslyckade vi är, Ronji

Godmorgon.
Hinner inte skriva så mycket, Ronja ringde nyss och väckte mig, vi skulle egentligen träffats nu men vi båda försov oss så vi ska träffas vid 13 typ, men måste skynda mig nu. Det blir alby idag med R, men vi hörs!

Bilder från de senaste dagarna


TVILLINGSYSTER


Hemsk men sann.


Amir och Erik hade varit bästa vänner hela livet,
delade alltid allt som riktiga bröder hela tiden.
Amir var muslim, med väldigt religiös familj,
Erik hade stil, var stenrik, seriös och fin.
Pekade Erik, så betalade pappa. Alla tjejer var som
plåster, men ingen som han fastnade för.
Erik var rik, men med Amir så var han en av dom coola,
och en dag så dök det upp en ny tjej på skolan.
Hon var så vacker, han blev kär direkt, men han
gjorde ingenting, han ville visa respekt.
För tjejen hette Jasmine och var Amir's ett år yngre syster,
Erik kanske var dyr och snygg, men feg och jävligt blyg som nykter.
Amir drog på lektion, så Erik samlade mod, gick dit men kunde
inte få fram ett ord. Han bara log och Jasmine log tillbaka,
men han kunde aldrig ana vad han just hade startat.

Lesh il haye sabe lesh te chodo ptate.
il haye sabe lesh te chodo ptate.

Amir och Erik brukade hänga hemma hos Amir på kvällen,
men den kvällen så var båda tom på fantasi.
Sen kom på dom, vi har ju inte rökt nå weed på länge,
dom la sig bäng i sängen, sen så somnade Amir.
Då fick Erik liv i sig och passade på, han gick genom hallen,
till Jasmine's dörr och knackade på, dörren öppnades, där stog hon
vackrare än allt på jorden, dom börja kyssa varandra, även
fast dom inte borde. Men det var inte allt dom gjorde denna dumma
kväll, snart så var det morgon så Erik börja lunka hem.
Han var lycklig, första gången han var kär på riktigt, fattade
inte alls, att det han gjorde var så jävla fittigt.
Han hade glömt Amir och tänkte bara på sig själv, glömt hela grejen,
en arab med en svensk. Han hade gått bakom ryggen på
sin bästa vän, utan en tanke på vad som skulle kunde hända sen.

Lesh il haye sabe lesh te chodo ptate
il haye sabe lesh te chodo ptate.

En vecka senare, Amir och Erik satt på deras fritidsgård,
sen kom Amir's kusin fram med en kille som han litade på.
Han sa nåt på arabiska och satt sig ner, det måste varit nåt man
inte ville höra, för det syntes då tydligt på Amir att nåt han sagt
var fel, han ställde sig och viskade tillbaka nåt i killens öra.
Sen gick han fram till Erik, frågade om allt var sant, Erik spelade
dum först, men vek sig ändå ganska snabbt.
Han berättade allt men borde varit tyst, för han tänkte inte på att
det dom gjorde var en synd. Så snabbt gick det att mista både tjej
och vän, att det var påväg nu och Erik stog där lämnad själv.
På vägen hem gick han igenom en skog, genade en korsning,
sen över en bro. Han kunde inte leva med det han hade gjort,
han tog tag i räcket, hoppa över och dog.

Lesh il haye sabe lesh te chodo ptate
il haye sabe lesh te chodo ptate.

Amir visste inte vad som hade hänt sin kompis, Jasmine låg och sov,
och visste inte heller nånting. Det kändes jobbigt, den sorgen, den
dagen att hans syster aldrig mera skulle komma tillbaks, men
Jasmine hade dragit skam över familjen så Amir blev tvungen att
göra nånting som han inte ville. Han bad en bön och tittade ut genom
fönstret .. sen gick han in och ströp sin syster i sömnen.

Har saknat dig.

Hello..
Har varit med Dannis hela dagen/kvällen, har saknat dig riktigt mycket bebi. Vi var med Edessa, Olly och Ibo också. Jag och D mötte Karima, sedan gick jag hem. Kom hem riktigt riktigt riktigt tidigt idag, men men, har också hunnit boka biljetterna till Gotland, yeeey!

Min syster och jag har typ pratat i en timme nu, men nu gick hon ut från mitt rum, gillar inte att vara ensam med en dator och mobil för då tar tankarna över... Men tänkte sätta på Fame eller Taken nu, är trött eftersom att Ronja ringde och väckte mig förut, haha, men men..

Om det blir soligt imorgon så ska jag och Ronja till alby med massa annat folk troligtvis. Har ont i magen nu och jag vill sova, skriver någon gång.

I'll be fine... :'/

Jag orkar inte fälla fler tårar nu, inte såhär ofta... Det sker alldeles för ofta... Ta mig bort... Någon, snälla?

Öringe

Hellu peeeeps.
Jag och Ronja har varit i öringe badet hela kvällen, vi var där och åt pizza och drack cola och bara tog det lugnt. Vi dansade i vattnet, träffade hennes klasskompisar, gungade, skrattade, lyssnade på musik, en lugn kväll. När jag åkte ''tillbaka'' till centrum-området väntade Jimmy på mig så vi gick en promenad och snackade (skrattade mest, haha), jag följde honom till hans port och sedan gick jag en lång promenad med mig själv och musiken, haha. Sedan gick jag hem och har inte gjort mycket alls. Har världens humörsvängningar = ett tecken på att min tjejvecka är på väg... -.-''

Imorgon blir det alby med Ronja och folk. Skriver senare, pusspuss


I love you



Vår låt.

Jag vet att du är envis och det är jag också, och jag vet att du har börjat lyssna på mig mer nu efter den där kvällen när jag berättade sanningen till dig om ''den'', lyssna på låten bara, du kommer få upp alla våra konversationer i ditt huvud sedan vi började umgås... Låten är bara för dig, du vet vad jag menar.



När jag döljer något, ser du det. Bakom allt så finns det något som är dolt, men det är som att det inte ens existerar något dåligt i din närhet, för då är jag mestadels alltid glad (förutom när jag inte har ätit, haha) och bara du kan få mig att skratta för minsta lilla sak.


Våra störda stunder är de bästa på hela dagen. Det är inte ens roliga saker vi gör, men ändå så skrattar vi åt det som om vi aldrig har hört något roligare. Eller jag brukar skratta först och sedan så skrattar du också (ibland åt mig, buhu), jag älskar att se dig le för jag vet att det är mycket som döljs även fast jag ser det. I allt negativt finns det alltid något positivt, det har du bevisat för mig.


''Var seriös'', så spårar det ur istället.. Haha handikapp.


Alla behöver någon som gör en glad, du är den för mig och jag vet att det förr eller senare kommer ta slut, men vi lever i nuet och tar dagen som den kommer, som du säger ''vi kan lösa alla problem tillsammans, på något sätt så fixar vi vad som helst, även det som verkar vara omöjligt'', så sant så sant.

Ronja Sert ♥ Frida Johansson.
- En äkta vän.


Vila från solen en dag, det behövs, antagligen...


Gammal men skön låt!

Godmorgon folket.
Lollo sitter på båten nu på väg mot Gotland, jag vill också! Men snart åker jag också dit, med Dannis till och med. =)
Idag är inte vädret det bästa så jag och Ronja har bestämt att åka in till stan och kolla runt lite och sedan åka till henne och baka eller något, ta det lugnt bara. Om det blir fint väder mot kvällen drar vi och badar. Vi får se vad som händer med andra ord.

Ni anar inte hur ont det gjorde på hela överkroppen igår innan jag somnade pga solelden, det gör fortfarande ont, jag har största tröjan på mig men det bränner ändå rejält mycket, usch. Men det är sommar och jag ska försöka att inte klaga.¨

Snart ska jag göra min dagliga aktivitet, väcka Ronjiiii. :) Catch up at y'all later.


Dormir

Buenas noches.
Ska upp om 8 timmar så ska njuta av all tid jag sover och är i drömmarnas land. Haha, Moa kommer du ihåg? ;)
Men nu har Ronja gått och lagt sig så jag ska göra samma sak. Bilderna läggs upp imorgon! Puss och godnatt.

Extremt överdrivet mycket soleld efter 1 dag.

EEEEEEELLO!
Jag mötte Ronja runt 13 någon gång, vi träffade Valida och Chama så vi åkte tillsammans med dom till alby, vi var med dom och massa annat folk där. Vi skrattade, snackade, lyssnade på musik, badade, solade, hade grålera-krig, ja allt möjligt. Det var skönt ända tills jag började känna att det sved pga soleld. Sedan gick jag, Jimmy och Ronja från alby till centrum för att bussen precis hade gått efter att vi hade SPRUNGIT ända från stranden upp till nyfors. R och J snackade ganska mycket, jag lyssnade på musik och var i min egna värld enligt Ronjii. ;) På vägen skedde lite knas hit och dit, men vi blev bara förvånade i en sekund sedan fortsatte vi ha kul osv. När vi kom till centrum så handlade Jimmy saker till oss 3. Så generös. =) Sedan gick jag hem och åt, mötte sedan Marre och vi snackade, har saknat det.. Iallafall sedan gick jag och träffade Ronja igen, vi gick till donken, hjälpte Kibbe på vallen, dansflippade, skrattade, snackade, ALLT.

Imorgon ska jag, Jimmy och Ronja till alby, det blir chill. :) Men nu ska jag fortsätta dricka iskall coca cola (Ronja pratade om det på vägen från alby, ooh blev fett sugen) och lyssna på C.B som jag inte har gjort på ett tag men nu ska jag inte lyssna på honom längre för jag ska lyssna på T.S. =) Lägger upp bilder senare när Varissa har lagt upp i hennes blogg. Pusspuss

Operation väcka Ronja pågår

Haha godmorgon, orkar inte skriva mycket nu för jag är helt död. Om några minuter ska jag ringa till Ronjii och väcka henne. Idag blir det en ganska lång dag, först alby sedan drar jag och Ronja till stan och ska hitta på en sak där. Kommer väl hem någon gång. Men nu ska jag fortsätta med mitt, skriver senare, pusspuss.

Jason kan gå en på nerverna! -.-''

Hello.
Jag och Ronja åkte till alby runt 12:30, där var vi med Edessa, Varissa, Gabbi, Nathi, Rodde, Adrian, Angela, Kolo, Patricia, Jimmy, Nick, Emma, Hanna B, Valida, Dannis, Ibo och en massa annat folk.. Och dumma dumma dumma Jason sprang efter mig och bar mig och kastade i mig i vattnet. Han gjorde det 5 gånger, och jag vågade inte putta i honom för jag visste att det skulle sluta med att jag var i vattnet istället. Efter att ha lyssnat på musik, badat, solat, dansat, haft nutella-krig, osv så åkte alla hem. Jag och Ronja gick till mig och hämtade cash sedan åkte vi fram och tillbaka mellan stan och gullmars. Sedan gick vi till donken och åt varsin plusmeny + glass. (Y) Gick runt, dansflippade utanför centrum och sedan tog hon bussen när min mobil dog. -.- Så då gick jag en promenad och lyssnade på musik i lite mer än 1 timme sedan gick jag hem.

Imorgon blir det alby igen med Ronja såklart, vi träffar säkert massa folk där då också. Vi hörs!


When I'm dancing in the club they say ''Hey sexy''

Haha, en låt ifrån filmen Streetdance som jag har drogat sedan jag såg filmen. Haha, så tung!

Silly boy, you can see but you can't touch.

Det kallas att vara trött

Godmorgon. =)
Haha, så fort jag vaknade ringde jag Ronja och försökte låta galet pigg men hon ba ''Du vaknade nyss'', oops busted. Men vi 2 ska iallafall till alby om ett tag, det är riktigt varmt ute tror jag.

Jag kunde iallafall somna inatt, trots att det gjorde ont pga solelden. Men det blir bättre fast ändå inte eftersom jag ska sola idag och imorgon så det blir extremt mycket soleld, men sommaren är det bästa på hela året så jag njuter när jag lider haha. Men nu ska jag äta och prata med Ronjii, vi hörs ikväll... Eller inte.. Eller jo, vi hörs någon gång. :)

JK, jag saknar dig enormt mycket...
Jag har fortfarande kvar armbandet, ligger på min kudde bredvid mitt huvud varje kväll. Vårt armband. JK i mitt hjärta.


Dumma soleld. -.-''

TJOOOOOOOOOOOO! Driver, eller? Jo, eller? Nej. Eller? Driver, fett tråkig. -.- Eller?

Jag mötte Gabbi och Jimmy i ringen imorse, alla andra var försenare och jag och J orkade inte vänta så vi åkte före alla andra så vi satt utanför eriksdals och snackade, sen kom resten och vi badade och solade hela tiden. Efter några timmar åkte vi till hötorget och åt på donken (as usual -.-), då kom Patricia också. :D Sedan taggade alla til 135, eller jag och Gabbi hann ta bussen före de andra så vi åkte själva. Väntade i centrum sedan drog jag hem och sedan mötte jag Ronja, vi handlade och åkte till alby, solade, snackade, lyssnade på musik, där var Varre, Dannis, Nathi och Adrian också. Efter ett tag drog vi till vallen och vi dansflippade haha, klockan var typ 21 men jag dansade i bikini ändå, hahah. Men kvällssol är lovely. Sedan orkade vi inte vara kvar i Tyresö så vi åkte till gullmars och gick till årsta, när vi kom till världens finaste ställe med finaste utsikten så kom det 2 killar som var fett roliga, vi snackade med dom innan vi gick till bussen 22:40 typ? Aja, när jag var på väg hem så träffade jag Dannis så vi snackade och så innan jag gick hem, har ätit och duschat. Så det är allt jag har hunnit göra på 30 min.

Just det, ''gänget'' idag på eriksdals var Kolo, Aline, Yadasht, Jimmy, Gabbi och jag, tror att jag inte skrev namnen, hehe. :)
Har fett med soleld så det bränner som fan nu, lycka till att jag ska kunna sova. -.- Imorgon blir det ännu varmare så jag och Ronja drar till alby hyfsat tidigt och är där till kvällen, då köper vi mat från donken och taggar till årsta. Vi hörs!

Bilder på mig och Ronja.


I LOVE YOU! ♥

1 av de bästa i mitt liv. Big love.

Elooooooo! :)
Gick ut och mötte Edessa förut, Olivia kom efter en stund, Ronja kom också, vi tog det mest lugnt och Tiara och Felix (?) kom och vi satt mest. Sedan åkte jag, R, E, O och Sammy till gullmars där Shady, Ibo och Bonna (?) var. Ronja och jag åkte tillbaka till 135 efter en stund, gick till donken och köpte glass, sedan gick vi till vallen. Det blev tråkigt så vi åkte till gullmars igen, vi gick till världens finaste ställe. Jag skojar inte. Tack gud att jag följde den där stigen, annars hade vi aldrig kommit dit. Där satt vi och var helt stumma över utsikten, Stockholm är en ganska fin stad ändå. =) Tog bilder också (massa bilder kommer upp om ett tag) innan vi åkte tillbaka till Tyresö. Ronja handlade och sen tog hon bussen och jag gick en liten promenad.

Har haft så lyckade dagar + kvällar med Ronja, det har varit så gaaaaaalet roligt. BIG LOVE TO YOU ASKIM!

Ska ta en brustablett nu, hörs senare!


I'M BLESSED FOR SURE

Jag har världens bästa vänner, ni är guld värda. Ni vet vilka ni är. ♥


Benhinneinflammation på G, igen...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK! Hatar det där ordet men nu var jag tvungen att använda det. FAAAAAAN OCKSÅ! Har ont i mina benhinnor igen, har haft det ett tag nu, benhinneinflammationen är på gång igen. För andra gången det här året. Jag dansade inte på kanske ca 2 månader förut och nu om den är tillbaka så blir jag sur. Men ska leta i hela mitt rum efter tigerbalsam, har nog några förpackningar med det, använde det flitigt förut och det är säkert fler än 1 som har mycket kvar. Men nu måste jag ha det innan jag börjar gråta för att det gör ont, känner mig barnslig och töntig men om ni bara visste hur ont det gjorde.... GAAAAAAAAAAAH

We are the world

Godmorgon, eller något.
Somnade 5:30 imorse och vaknade runt 12. -.-
Idag ska jag träffa Ronja, men nu ska jag inte skriva mer för jag ska fortsätta lyssna på musik (just nu = Jackson 5!) och spela. Skriver senare, pusspuss

BÄSTAAAAAAA kvällen!

Orkar inte skriva så mycket om dagen, men jag var iallafall med Gabbi i stan, vi gick runt och åt och lite så. Sedan åkte vi till 135 och kollade i affärer sen gick jag hem, efter en stund kom Ronja, vi åkte till stan och gjorde det vi skulle och åkte sedan tillbaka och då gick vi direkt till donken och åt mat + glass. Sedan gick vi till vallen och hade fett kul. Precis innan vi båda skulle gå hem så fick vi jätteont i huvudet, så irriterande. Men vi har garvat en massa massa massa massa ikväll, min älskade glädjespridare! Ingen annan än Ronja är min glädjespridare, det är såååååå! :D WOOOOHO. Men iallafall, när jag kom hem så pratade jag och min syster ett tag innan vi spelade uno, riktigt roligt, barndomsminnen. =)

Imorgon skulle jag, Gabbi och Kolo till Rinkeby men jag orkar inte eftersom det ska bli varmt så jag och Ronjiiiiiii ska istället till alby. =) På kvällen ska jag och R göra något, jag minns inte. :O

Asså jag lovar på heder och samvete, det här har varit bästa kvällen!

Juste! Jag och Ronja ska till stan en snabbis imorgonkväll och göra det vi ska och sedan åka tillbaka, på fredag ska jag, Ronja och en massa annat folk till eriksdals utomhusbadet. Yeeeeeeey, sommarlovet is great.

Nu ska jag fortsätta dricka min brustablett. DUMMAAAAA HJÄRNSKAKNING!!!!!

RSS 2.0