Bring it on!

Hej på alla som fortfarande är vakna, alla nattugglor med andra ord. =)
Nyss såg jag och min syster på den nyaste Bring it on-filmen, riktigt bra! Ibland ville jag hoppa in i filmen och slå till 2 tjejer, de bitchiga menar jag. Jag har packat ner allt nu tror jag och hoppas inte jag glömt något för det skulle inte vara det bästa, hehe... Men ska nog försöka sova 1 timme åtminstone innan det bär av mot Arlanda airport. Fast nae, jag vet inte riktigt. Om 10 timmar är jag och mami på väg till hotellet! Jag är inte ens hypad eller något, jag slår vad om att mamma är mer excited än vad jag är. Men det börjar nog komma när vi sitter på flygplanet, I guess. Vet ni?!?!?! Jag gillar inte flygplatser längre, man får inte ta med choklad när man går igenom tullen så jag är inte glad pga det. Dumma flygplats. Choklad skadar ingen! Dumma dumma dumma. Nu ska jag plocka upp lite så jag blir lite piggare så jag orkar vara vaken i 3 timmar till. Men det här blir sista inlägget!

Till mina närmsta, ta hand om er härhemma och lova att uppdatera mig om allt som hänt när jag kommer tillbaka! Och snälla, skicka inte sms för det kostar att ta emot. Love!

Och bloggen, vi hörs igen om 8 dagar! PUSSAR!

Haha inte vinter än, men ändå! HATA SVERIGES VÄDER. LOVE TO Y'ALL!

Mina fina tjejer!

Hej bloggen! =)
Idag började det med skola, det var första dagen vi gick enligt schemat, märkte att fredagar är långa och krävande så det betyder alltså att jag måste äta mycket för att orka tänka, hehe. Efter skolan gick jag hem och då gick jag, mamma, min syster och min låtsaspappa direkt till centrum för att äta. Välbehövligt kan jag lugnt tillägga för den som ville veta. 

Efter 1 timme gick jag ut och mötte Marre och Pompom, vi tog en timmes lång jogging- och powerwalk-tur. Det var riktigt skönt att träna igen även fast jag hade träningvärk efter gårdagens joggingtur. Innan jag gick hem pussade min Bebbo sönder mig och bet mig och hon var ett riktigt monster. :O Men Pompom är alltid snäll mot mig iallafall! Fy dig, Marre.

Nu har jag badat i över en timme, myspys. Snart kommer min syster tror jag och då ska vi se på film eller något och jag har lite kvar att fixa innan jag åker. Bilder från dagen;

Mina fina tjejer, kommer sakna er. =) Och nu tog min redbull slut, hemskt. PUSS!

Mer updates under kvällen

Kom hem för ungefär 10 min sedan, får berätta om hela dagen om någon timme för nu ska jag först bada, sedan ska jag packa klart det allra sista och sedan uppdaterar jag igen. Puss så länge! =)

Oops!

(Inlägget skulle publicerats för över en timme sedan!)
Hejhej bloggen! Nu ska jag ut och springa med Pompom och Marre så vi hörs när jag är hemma igen! Här ska tränas. PUSS!

Fredag 27/8

Godmorgon. =)
Idag börjar vi 9:20 så det är inte så stressigt för min del, dessutom börjar vi med schemat idag. Efter skolan ska jag hem och umgås med min syster eftersom jag och mamma åker imorgon. Ska ut och springa med Marre och Ranim också vid 5-tiden.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta så ni får ha en bra dag och jag såg även att solen tittade fram lite. Tror nog att det är för kallt med shorts, buhu. Men sak samma, hörs ikväll! =) PUSS.

Bilder från alby


Mest för utfyllnad och för att vi kom 30 min tidigare än vi började så vi tog bilder i hopp om att det skulle få oss att må bättre. -.-

Update

Det gick ju bra, fanns inget att packa. Jag ska packa allt handbagage imorgon så helt onödigt att jag packar det nu eftersom jag ändå ska ha väskan imorgon i skolan som jag ska ha som handbagage. Inte för att någon bryr sig men jag tänkte ifall någon kände för att anteckna lite alltså. Men nu ska jag läsa andras bloggar i hopp om att någon kanske har lika tråkigt liv som mig just nu. Men bara för tillfället då alltså, inte på heltid med andra ord. Vad pratar jag om? Hmm, have no idea. Later!

Mitt i packning

Hej bloggen! =)
Jag och Ranim var ute och sprang förut, riktigt skönt att äntligen börja träna igen, vi slutade när vi båda fick blod i munnen pga otränade och att vi båda är sjuka, haha. Jag tog ett bad när jag kom hem och åt sedan middag och har bara packat sedan dess. Har ingen lust eller ork till att gå ut och träffa folk heller för den delen, känner att jag måste vara lite hemma och göra vettiga saker som att packa t.ex.

Nu ska jag fortsätta packa, är snart klar! Ska försöka sova tidigt ikväll och imorgon efter skolan ska jag hem och packa det sista + gå igenom allt så jag inte glömt något. Sedan blir det säkert utgång med folk. Får ta det som det kommer helt enkelt. PUSS!

Där ska jag bo i en vecka, nicenice. Nu: Återgå till packning!

Sunshine

Hej bloggen. =)
Alla 8or har varit i alby idag och tävlat mot varandra, klass mot klass alltså. Det var ganska kul faktiskt, även om det kanske inte gick så jättebra för 8G så var det ändå roligt. Vi fick sluta 12 och då tog jag, Ranim, Marre, Ivana, Angela och Bea (?) bussen mot centrum, alla hoppade av förutom jag, M och I för vi fortsatte till gullmars i hopp om att roligare liv skulle finnas där, men icke, så vi åkte tillbaka igen.

Just nu sitter jag och ser på film och funderar på att börja packa, eller åtminstone plocka fram resväskan och skriva klart packlistan. Senare ska jag möta Ranim för en joggingtur. Känner att det verkligen är på tiden att börja träna igen, lite mer än 10 veckor utan att träna något är förjävligt rent ut sagt så nu ska det ändras. PUSS!

Jag och Ranim, long time ago. =)

Godmorgon :)

Nu har jag bråttom, hinner inte skriva mycket längre än såhär, ska möta några av tjejerna i ringen och ta bussen till Alby. Hörs när jag är hemma igen!

Mysigt! =)

Hej bloggen! =)
Jag var hos tandläkaren efter att jag skrev inlägget nedanför, efter det pratade jag lite snabbt med Edessa innan jag åkte in till stan för att möta mamma. Vi gick till Bellmans och delade på en stor grillad macka med kyckling på, jättemysigt! =) När vi ätit klart åkte vi till affären och mötte Annie där, vi handlade innan vi gick hem med kassar i händerna. Sedan vi kom hem har vi bara slappat framför tvn, är ju som fast nu när det är Fångarna på fortet. Min syster började även hjälpa mig med att skriva packlista, men jag orkar faktiskt inte packa nu ikväll. Gör det imorgon när jag kommit hem.

Nu ska jag börja avsluta här och läsa min bok, imorgon behövs all ork till heldagen i Alby. Där är det massa samarbetstävlingar och 8G ska ta hem det här! Ska möta Angela, Marre och Pompom tidigt i ringen så det blir sova tidigt och upp tidigt. Efter skolan vet jag inte vad som händer exakt, eller jo, ska umgås lite med tjejerna innan jag drar mig hemåt och börjar packa. Men godnatt! =)

Jag och Ronja för typ 1 månad sedan i alby. :)

HAPPY!

Hejhej! =)
Kom hem för en liten stund sedan, har varit en ganska lugn dag ändå. Mycket betygsnack men det är väl bara bra, tror jag? Iallafall, jag går ju i 8G nu och vi har lektioner med 8C! Vet ni hur bra det är??? Fast jag gillar bara Pompom från den klassen men ändå! Jaja, nu är jag hemma iallafall och ska snart börja röra mig mot tandläkaren. Blä.

Och anledningen till varför jag är så glad är att jag och mamma åker till Spanien om 2 dagar, eller okej, vi åker på lördag morgon men det är ändå mindre än 3 dagar så ni fattar. Weeeeeeei, ska åka till min syster och hälsa på henne i en vecka, ska bli skönt att få sola och bada igen. Åååh, lovely. Allt för nu, puss!

Onsdag 25/8

Godmorgon bloggen! =)
Snart ska jag gå och möta Pompom och Marre, efter skolan ska jag först hem och sen typ tandläkaren eller något sånt. Jag kommer skämmas idag i skolan med mjukisar, jaja, orkar inte bry mig idag om hur jag ser ut. Take it or leave it. ;) Men vi hörs ikväll så ska jag kanske avslöja en grej. PUSSS!

GE MIG! :(

BEDTIME

Dags för mig att stänga av, ska försöka somna innan 3 idag men tvekar på det eftersom jag somnade på soffan för någon timme sedan. Imorgon blir det skola (bäst att börja vänja sig vid att säga det, buhu!) och efter ska jag inte göra något, ska hem och umgås med min syster igen för det är alltid lika roligt och ska även försöka få lite småsaker gjorda. Berättar mer imorgonkväll! Godnatt! =)

Saknar dig, syster min.


Pompom


Världens gulligaste och snällaste Pompom!

Första dagen avklarad!

Hej alla glada och alla andra! =)
Kom hem för en liten stund sedan från första dagen i skolan efter ett långt och skönt sommarlov, var roligt att träffa alla igen + att nyboda flyttat till vår skola så det är massa nytt folk. Nu ska jag fixa en grej snabbt och sedan fortsätta umgås med min syster. Puss!

Haha Nadjuu, love you. :D

Be cool, stay in school

Godmorgon!
Idag blev det upp tidigt, det är ju nämligen så att skolan startar idag. Känns väl lite konstigt att börja med lektioner och heldag men det ska nog gå bra. Fast sömnen var ju inte den bästa trots att jag satte på en film runt 22 men kunde inte somna förrän 3 så nu är jag inte den piggaste i Sverige men det löser sig. =)

Igår var jag med Ronja hela dagen, vi gjorde faktiskt inte så mycket, var vid forellen och så träffade jag alla mina lärare, snyft. Mot kvällen träffade vi Emelie, senare kom Raffi, men hon gick ganska snabbt så vi 3 satt utanför mästergrillen och åt chips, choklad och drack cola. Haha, sista dagen på sommarlovet var helt okej. Ville göra något galet men nae.

Nu ska jag vara smart och börja fixa mig eftersom jag inte orkar stressa, fast är det någon idé att platta håret om det ändå regnar ute? BUUHU!


Just det!! Det ska bli roligt att träffa alla igen också, fast extra roligt att träffa min Bebbo som jag saknat så mycket! Dessutom är vi ju 2 skolor i 1 nu så det blir nytt folk fast nae. Men nu, back to business. Business? Jaja, vi hörs ikväll eller något. =)


''Never a mistake, always a lesson''

Hejhej! =)
Jag har ingen lust till att blogga för tillfället, ska istället kolla på danska PH och sedan gå och lägga mig. Ska vända dygnet nu. Imorgon blir det stan med Edessa och Ronja, mot kvällen ska jag dansa. Puss!

HAHAHA :D Men... vad hände egentligen? :O

My heart


(Gör den större genom att klicka!)
Hejhej folket som fortfarande är vakna. =)
Jag och my heart har inte gjort så mycket, ätit, gått promenad och nyss såg vi på en skräckfilm med min syster och hennes kompis, The Grudge 3. Haha, scary. Jaja, nu vet jag inte vad vi hittar på. Vi ska tydligen dygna enligt ma sista. Men vi hörs säkert senare eller något, puss!

18 missade samtal

Hejhej! =)
Jag är väldigt glad nu trots att jag fortfarande är sjuk, men gladare kommer jag nog bli inom en snar framtid eftersom att Ronja ringde för en stund sedan och sa att hon var i Sverige (!!!), hon kommer hit snart och min mobil kommer vara avstängd då säkert. Äntligen en kväll+natt utan allt folk i Tyresö, okej nästan... Och bara vara med Ronja. Vad jag har längtat efter det här. =) Har tillochmed städat, och tro mig, det krävs mycket för att få mig att städa.

Mamma är inte hemma heller så det blir jag, Ronja och min storasyster ikväll, mysigt faktiskt. Massa snack och skratt kan jag lova er. 2 veckor utan Ronja, tro mig, vi har mycket att ta igen! Men nu ska jag vara lite social mot Annie innan R kommer och så ska jag nog byta om också. PUSS!

HELL YEAH!

YEAH!

Nu ska jag sova efter att ha sett 4 danska Paradise Hotel-avsnitt, Sara har fått mig att bli besatt. Jaja, senare idag kommer Ronja hem så då ska jag stänga av min mobil och bara umgås med henne. Som jag har saknat henne, min lilla bebis. Godnatt!


Jag hatar den här bilden men du gillar den så bara för din skull. Du betyder.♥

Brustabletter är äckliga -.-

Jag, mamma och min syster fikade på Bellmans i stan, sedan gick vi runt och kollade lite. Men nu är jag iallafall hemma och försöker dricka upp mitt vatten med brustablett men det är så äckligt så vill inte dricka mer nu, men ska iallafall röra mig mot Edessa nu. Hörs senare ikväll. Pusspuss

TA MIG TILLBAKA! Bästa dagen och bästa födelsedagen. Oslagbart.


Unexpected

Godmorgon bloggen. =)
Kul att jag har börjat hosta nu också, blä. Och det känns fortfarande som att mitt huvud ska explodera när som helst men alvedonen är slut och jag hatar tabletter så jag får väl stå ut. Men har brustabletter iallafall, that's good. Haha, inte för att någon bryr sig, men idag ska jag och min syster till stan för att fika med mamma när hon har slutat. Tror nog att jag kommer vara helt slut när vi kommer hem sen eftersom febern inte har försvunnit helt och hållet än. Men det löser sig nog! =)

Nu ska jag börja klä på mig, vi hörs senare. Ha en bra dag =)

Helen, Marre och jag i vintras. Hmm... Jag vill ha sommar! :(

Strepsils jordgubb (y)

Hejhej bloggen! =)
Idag har jag inte gjort så mycket, slappat bara med min syster. Och så såg jag på Stomp the yard förut också som jag skrev i förra inlägget. Den var helt okej bra. Jag tycker att Streetdance var bättre, men det är ju olika från smak till smak. Fast det är ju så med allt här i livet, om man tänker efter. Nu har jag inget vettigt att berätta förutom att Ronja kommer hem om 2 dagar och att det är underbart. :D Godnatt! =)

Haha ååh, den kvällen! =)

T.S

Okej snälla, ge mig Trey Songz! Hans utseende och röst och allt, han dödar mig plågsamt. =( Nu ska jag titta på Stomp the yard 2, lateeeeeer!

Information till mig själv!

OBS! Viktig information till mig själv!!!

Imorgon (19/8) är det Öppet hus på Danscenter.
Hela nästa vecka (v.34) är det Öppet hus på Streetstar.
16/9 är det prova på-Dancehall med Enough Dancecrew.

Allt är gratis! Men imorgon kan jag dock inte vara med eftersom jag är sjuk, snyft, men det är bra att det är öppet hus och sånt så man vet vart man ska dansa sen osv.

Och för övrigt har jag nästan bestämt mig för att bara dansa House och Dancehall. =)


Countdown


Oj, vad liten! :O

Hejhej!
Natten har väl varit sådär, somnade på köksgolvet när jag var som mest illamående, efter en stund vaknade jag iallafall och då var klockan 3 på morgonen så jag gick och la mig i hopp om att somna, men det var inte det lättaste när huvudet dunkade men efter en stund somnade jag och vaknade sen igen kl 6 och då la jag mig i mammas säng istället och sov där, vaknade lite då och då. Sedan var kl 12 så då gick jag upp och kunde iallafall äta en halv macka. Vad har jag annars gjort idag då? Mest slappat med min syster. Vi båda är sjuka så det finns inte så mycket annat att göra än att dega framför tvn.

Jag ska inte göra något alls resten av kvällen, ska se på film med Annie men annars så finns det inget jag ska göra. Ronja kommer hem om 3 dagar! Finally. Men nu ska jag gå och ta alvedon eller en brustablett, usch på båda. Hatar mediciner. Speciellt pencilin. Usch!! Men hoppas ni är friska och njuter av sista tiden på sommarlovet. =) Haha apropå sommarlov, Sara började skolan idag, too bad. ;) Jaja, väldigt onödigt och ointressant inlägg blev det men men, vi hörs!

Tack vare...

..att jag låg på loftgången när det regnade som mest så har jag nu feber men inte nog med det, jag har så jävla ont i huvudet när jag ligger ner (har tagit alvedon) och när jag sitter upp så tror jag att jag ska kräkas (for your information) och när jag står upp snurrar allt så jag vet inte vad jag ska göra. Har sovit i flera timmar nu, fast när Ronja loggade in på msn pratade jag med henne i 20 min innan jag blev alldeles för trött. Förlåt bebis. :(

Så nu ska jag sätta på OTH första säsongen och så lär jag väl somna tidigt ikväll = tidigt imorgon. Jag har en marabou som ligger bredvid mig just nu men den ser inte lockande ut alls, helt sinnessjukt. Nu ska jag gå och lägga mig igen, ta hand om er! Och följ ett råd, ligg inte på loftgången när det ösregnar, ni kommer få feber. Not good. Så, godnatt!


Bebbo!♥

Å.N.G.E.S.T (på hög nivå!)

Godmorgon alla! =)
Vaknade efter 13 någon gång, sedan dess har jag bara slappat och legat bänkad framför tvn med syster. Det behövs också ibland och det kommer nog inte bli så längre när Ronja kommer tillbaka, då kommer jag vara bokad så fort jag vaknat. Haha... Men försöker njuta så mycket jag kan innan skolan startar igen, och då kommer jag vara redo för betygen. Ååh, nu fick jag ångest pga det också. Smart!

Nu till rubriken, jag har ångest angående den här terminen, vart ska jag dansa? Vad ska jag dansa? Med vem? Vilken lärare? Vilka dagar? Hur många klasser ska jag ta i veckan? Vill jag dansa i grupp eller köra mitt egna race? Jag har sån ångest ang allt det här. Åh, jag vil bara köra mitt egna race men ändå så vill jag vara med i en grupp också. Ska jag satsa på att köra solo eller med grupp? Hmm, får tänka på det där senare.

NU: Klä på mig, orkar inte bry mig om hur jag ser ut idag (som vanligt nuförtiden) för jag ska bara till centrum med min syster en stund, jag kanske träffar Sara mot kvällen eller något istället. Vet inte. Men vi hörs!

Streetstar, denna bild togs dock förra året. Men ta mig tillbaka till Streetstar 2010!


Varmt! -.-''

Aloo! =)

Jag mötte Karima och vi träffade på Dannis och Varre så vi 4 gick till V dit även Adrian, Nathi och Rodde kom lite senare. Sedan gick vi ut och efter en stund skulle A hem så jag och R bestämde oss också för att gå hem då, så vi lämnade A vid bussen och sedan pratade jag och R en stund innan vi gick hem. =)

Sedan jag kom hem har jag sett på tv med family och tagit det lugnt, kom nyss på att det är jättevarmt i mitt rum och att jag tycker synd om Ronja som har mycket varmare än det här ute på dagtid. Åh bebis, kom hem! Jag har förresten glömt att berätta för er som inte gick på The Voice-konserten att självaste Quincy Jones var där som en hedersgäst! Om inte hjärtat slog hårt då alltså, det var stort, på en gratiskonsert också. Och det var mäktigt att många runtom oss (mig, Eli och Efe) först bankade på hjärtat och sedan sträckte upp en arm. Ååh, rest in peace Michael!

Nu ska jag börja avsluta det jag håller på med och istället ladda om batterierna inför morgondagen, har inte så mycket bestämt faktiskt. Ska träffa Sara, men annars vet jag inte. =)
Sov så gott!

Så fin! Togs när S var i Grekland. =)


seggrhhtrusrtyzs

Nu ska jag möta Karima! PUSS!

2 slumpbilder, ciao!

B to the ORING

1. Tre namn jag lyssnar till: Frida, Fridalito
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag kan dansa =)
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Haha mycket, men fokuserar hellre på det positiva
4. Detta är jag rädd för: Andar
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Skrattattacker, dans, vänner
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Sluta tänka, lyssna på musik och vara utan mat
7. Detta tycker jag om att göra: Gå på JAM
8. Detta vill jag göra just nu: Ha Ronja vid min sida.
9. Bästa känslan: När man får vissa perioder då livet är perfekt
10. Värsta känslan: Skuldkänslor eller olycklig
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Han ska vara dansare PUNKT
12. Är jag kär just nu? Haha nej =)
13. Jag vill gifta mig: Ja
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Åka till Jamaica (högst upp på listan!), dansa framför tusentals människor och leva livet bara =)
15. Min käraste ägodel: Mitt systerarmband
16. Något jag vill ha i present: Födelsedagspresent? Jag fyller år när det är Streetstar så det är bästa presenten!
17. Detta har jag på mig just nu: Tights och vitt linne
18. Favoritkläder: Ibland tights eller shorts och ibland mjukisar, beror på
19. Favoritdjur: Hmm, vet inte
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Dancehall, house, rnb
21. Favoritlåtar just nu: Ingen
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Idrott -.-
23. Stjärntecken: Vattuman!
24. En bok jag älskar: En hyllningsbok till M.J
25. En film jag älskar: You got served, tröttnar aldrig!
26. Tv-program jag gillar: OTH och DH
27. Favoritdoft: Någon sommardoft eller typ någon fräsch
28. Detta äter jag gärna: Grillat (y)
29. Dricker helst: Fanta exotic
30. Favoritgodis: Choklad (kinder maxi och marabou!)
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Jamaica, USA, Turkiet och Spanien
32. Färg på mina ögon: Melerade
33. Min längd: 1,64 tror jag
34. Jag tror på: Andar
35. Jag spelar: Bubble shooter 24
36. Person jag beundrar: Dannis...
37. Så här bor jag: I lägenhet?
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Asså va? ;)
39. Det här tänder mig: HAHA?
40. Det här gör mig avtänd: HAHA?
41. Favoritfärg: Blå, grön och lila
42. Favoritcitat: Live.Laugh.Dance, har alltid passat mig på något sätt.
43. En hemlighet jag vet: En hemlighet är en hemlighet = hemlig
44. Bästa present jag fått: Tävla på Streetstar och mitt armband
45. Senast köpta skiva: Haha too long time ago, men säkert någon CB-skiva
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Min näsa, haha, inte för stor och inte för liten
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Kurvorna
48. Udda förmåga/egenskap: Va? Typ att jag ibland låter mitt humör gå ut över andra
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Tiger haha
50. Vad lyssnar du på just nu? Miley Cyrus - Goodbye
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Har inte gjort något men ska snart träffa Edessa, sen Gabbi, sen Patricia typ
52. Var är dina föräldrar födda? Gotland
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Typ penslar till photoshop =)
54. Vilken är din favoritrestaurang? Ingen speciell, bara det finns tacos, pizza och kött att välja mellan så är jag nöjd =)
55. När badade du i en pool senast? Eriksdals, dagen jag var med Ronja och alla
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Länge sen haha
57. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hårdrock och självmordslåtar (även fast jag ibland lyssnar på deppiga kärlekslåtar, haha mobbad jag är)
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Får inte rösta -.- Annars socialdemokraterna
60. Vad har du för TV-kanaler? Och du tror jag orkar skriva upp alla? Nej.
61. Har du åkt moped någon gång? Ja, får ju en om ett halvår typ =)
62. Har du busringt någon gång? Fett länge sen
63. Har du fått felparkeringsböter? Nope, not yet
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Är för höjdrädd
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Vet inte =)
66. Har du en egen trädgård? På Gotland, yes sir sucker (haha baitare du vet Ronja)
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Pippi haha
68. Kan du alla orden i nationalsången? Nej
69. Badkar eller duschkabin? Badkar!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Jag och Ronja var och såg Streetdance =)
71. Favoritpizza? Calzone eller någon turkisk pizza, muuuuums :D
72. Chips eller popcorn? Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder ej det
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope
76. Apelsin- eller äppeljuice? Usch, inget.. Men såna fall färskpressad apelsinjuice
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Nadja, i Kungshallen =)
78. Favoritchoklad? Degestive och kinder maxi
79. När röstade du senast? Får inte göra det än
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Usch på tomat
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja =)
82. Är du bra på matlagning? Kan bara göra nudlar.. *skäms*
83. Klarar du att tanka själv? Nej, men lär väl snart få lära mig
84. Har du beställt något ifrån shoppingprogrammen som går på reklamtv-kanalerna? Inte vad jag minns
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Hmm, nej
87. Vad var det senaste du handlade? Choklad och chips igår, hehe.. (a)
88. Har du kräkts offentligt? Nej
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Mångmiljardär för att flytta till USA men kärlek för att vara lycklig ;)
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Såklart
91. Har du ringt något betalnummer? Vad är det?
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farmor
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Njae, inte ovanligt tror jag
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Nothing
96. Vad har du i din väska? Ibland skor, ibland mjukisar eller jacka, nycklar, pengar, busskort
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Lyssna på musik eller äta nattmat med my sister
98. Vad är du tacksam för idag? Allt
99. Var hittade du den här listan? Edessas blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Den som har lika tråkigt liv som mig. =)

Nu ska jag skaffa ett liv, ciao!


And I gotta be strong, just keep pushing on

Hejhej. =)
Förut runt 13-tiden mötte jag upp tjejerna (Cassie, Helen, Marre och Angela) som hade varit på sommarskolan, jag vill också! Men nej nej, då får jag inte. Suck på det.
Nog om det. Idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara vara hemma och mot kvällen ska jag träffa Patricia.

Men vi hörs senare. =)

Naeee, jag vill ha choklad nu. :( Marabou digestive, ja tack. =)


Kuckelimuckmedicin!

Hejhej! =)
Idag har jag inte gjort något alls, bara varit hemma och umgåtts med mamma och syster. Fast jag har iallafall varit utanför dörren när jag och min syster cyklade till affären, hehe. Annars då? Sommarskolan börjar idag/imorgon. Fett synd. Jag har inget mer att skriva nu, bara Ännie som förstår rubriken, haha. Men vi hörs! Godnatt!


M.A.D!


Ronja


(Spelades typ hela tiden på Ung)

Godmorgon! =)
Ronja ringde och väckte mig, bästa väckningen, jag svär. :D
Åååh, din lilla unge, kan du komma hem?! :(
Idag vet jag inte vad som händer, orkar inte gå ut iallafall.
Och en kille vid namn Rodrigo är fett seg på att svara på sms men jag tror han sover, inte för att någon förutom jag bryr sig men ändå.

Nu har jag inget mer att skriva förutom att Ronja kommer hem om 6 dagar och ta mig tillbaka till Ung 08 för nu finns det inget roligt att se fram emot inom 6 dagar innan R kommer tillbaka. Suck.

 
Jag och Varissa i vintras. :)


Och då var festivalen slut...

Hejhej!
Idag har jag varit på Voice-konserten (avslutningskonserten på Ung 08-dagarna) och jag tyckte att det var sådär, det var sämsta slutet. Trodde det skulle vara DJ på plats som skulle hålla folk vakna till 2-tiden. Men icke. Jag önskar att det var tisdag igen, för det var bästa dagen på festivalen, enligt mig.

Jaja, är hemma nu iallafall. Jag tog 01:01 förut och det är ''Det kommer bli ni'', hmm..? Har ingen ork eller lust till att skriva, vill bara dansa, asså där på festivalen. Men nej nej. Jag har iallafall haft roligt med tjejerna och sett många killar som såg någorlunda bra ut, hehe. ;)

Imorgon vet jag inte vad som händer, men något blir det väl säkert... Ronja, kom hem till mig nu!
Godnatt!


Ja, jag har tråkigt. -.-

Generation Show!

Bilder tagna från Varissas blogg!


Enough Dance Crew

AQceS

M.A.D Dance

Baby M.A.D och D&T (Melpo och Francis)

Enough + D&T

Skillz, Break The Silence, Enough, M.A.D, AQceS, D&T, Baby M.A.D!
Alla dansare samlade.

Tjejer och kille (haha!), ni var så jävla tunga!
Och M.A.D Dance, ni har utvecklats så mycket sedan ni sist stod på samma scen, jag är otroligt stolt över er! Som Patricia sa till mig på bussen, det var första gången ni dansade från hjärtat, alltså helhjärtat. BÄSTA! ♥


Avslutningskvällen på Ung 08

Godmorgon eller något. =)
Igår åkte jag och Edessa till Ung (vad annars?) och mötte upp tjejerna, kollade på dansuppträdanden osv. Sedan kl 21 så började Generation Show, damn vad grymma alla grupper var! Alla var verkligen där och stöttade, åh så grymma! :) Resten av kvällen dansade vi och så, som vanligt. Jag och Patricia åkte till Tyresö typ 12 och då gick vi båda hem. Men vet ni vad? När vi står vid tbanan så skriver Shamsa eller vem det var att det var bra musik där nu och att alla ville dansa och då fick jag och P panik så vi gick inte på tbanan men till slut gjorde vi det när vi inte brydde oss.

Idag är det The Voice som gäller! Just nu väntar jag på att Edessa ska vakna så jag kan fråga henne lite saker om ikväll/idag/inatt. Men men, nu ska jag fortsätta prata med Gaby. Vi hörs! =)
Haha, soooooo last year.
Och, jag saknar det inte alls.


Jahapp...

Haha ''jahapp'', vilket ord! Whatevaaaaaa, min syster sa att jag skulle ha håret i en bulle som nu så det finns inte så mycket att fixa nu. Ska sminka mig, borsta tänderna och sätta upp håret i en ny bulle och hitta en bra tröja som har bra fickor så jag kan lägga ner alla värdesaker där i, men först: ÄTA!

C ya guys!


Time to fixa mig, haha!


Okej, jag bjuder.
Ikväll blir det vågad klädsel (för att vara jag) men men, ska fixa mig nu! =)
Slänger upp ett inlägg innan jag rör mig hemifrån.
Puss


I could really use a wish right now

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck:
Vatten
Telefonsamtalet: Kolo
SMS: Helen
Sång du lyssnade på: Ibrahim Tatlises - Agri dagi cano cano
Gången du grät: Inatt..

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger:
Dejtat? Huh?
Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet =)
Varit kär?: Yes sir sucker (haha baitare, Ronja!)
Förlorat någon speciell person: Typ inte.
Varit deprimerad: Vem har inte? :O Han som sjunger Don't worry be happy har säkert bara varit glad så han har aldrig varit deprimerad men jaaaaa såklart jag har!
Varit så trött att du somnat sittandes: Inte vad jag minns :)

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1:
Blue
färg 2: Grön
färg 3: Lila

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän:
 Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: Haha ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Aa...
Insett vilka som är dina äkta vänner: Typ.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha ja, men folk snackar 24
Kysst en kompis: Nej

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat:
 Orka hålla räkningen också -.-
Hur många barn vill du ha: 2 eller 3
Har du några husdjur: Nepp, eller på Gotland 2 hundar
Vill du ändra ditt namn: Nja, det kommer vissa perioder
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Det här året? STREETSTAR! :D:D:D Åhh, take me back.
Vilken tid vaknade du idag: Halv elva typ -.-''
Vad gjorde du igår runt midnatt: Var på ung
Någonting som du längtar till: Att åka till ung idag :)
Senaste gången du träffade din pappa: I mitten på juli
En sak du skulle vilja ändra med ditt liv: Vara smartare -.-
Vad lyssnar du på just nu: Already taken - Trey songz <3
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha yes
Vad gör dig irriterad just nu: Jag har inte varit irriterad på senaste tiden faktiskt, men alla äckelkillar på ung såna fall.
Vad är ditt namn: Frida
Singel/upptagen: Singel ofc
Stjärntecken: Vattuman
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Nyboda och Njupkärr
Gymnasie: Vet inte
Högskola: -
Hårfärg: Vet inte, solblekt. -.-''
Långt eller kort: Långt
Längd: 164 kanske?
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är lättroad
Piercings: Öronen
Tatueringar: Inte än, på min 18 årsdag, då smäller det! :D
Höger eller vänster: Vänster

DIN FÖRSTA:
Operation:
Har inte gjort någon
Piercing: Öronen
Tatuering: Sitter inte på än ;)
Sporten du spelade: Antingen dans, pingis eller fotboll
Husdjur: Bernard tror jag
Vaccination du minns: Usch, typ... i 5an?
Konsert: C.B!
Förälskelse: ...
Alkohol du drack: Cider

JUST NU:
Äter du: Nepp, miracle
Dricker du: Nope
Är du på väg att: Somna
Lyssnar du på: Någon låt, vet inte vad den heter
Väntar du på: Just nu? Somna

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn:
Ofc
Vill du gifta dig: Si
Karriär i åtanke: Fotograf eller dansare

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon:
Ögon!
Kramar eller pussar: Båda
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Vad är spontan?
Snygg mage eller snygga armar: Armar
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar eller det beror på
Känslig eller inte: Känslig men inte överdrivet
Ragg eller förhållande: Haha ragg lätt! :D
Bråkstake eller tveksam: Tveksam, eller..?

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling:
 Haha nope
Tappat glasögon eller linser: Nej
Haft sex på första dejten: Nej
Krossat någons hjärta: Haha vet inte
Har du blivit arresterad: Vad är det? Gripen? Nej :)
Dissat någon: Yes
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

TROR DU PÅ:
Dig själv:
 Nej du vet, jag tror inte på att jag ens existerar? -.-
Mirakel: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja, till 110%
Himlen: Yes
Tomten: Självklart! nej
Att kyssas på första dejten: Random fråga? :o eH inte vet jag?
Änglar: Ja....

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång:
Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen, närmsta vännerna, dans och musik
Vad vet inte så många om dig?: Att jag redan vet saker de vill berätta för mig :)


Early... -.-

Godmorgon bloggen! =)
Fråga inte varför jag är vaken såhär tidigt, det undrar jag också.
Men vaknade av ett sms ifrån Ronja så då var det iallafall för en vettig anledning, hehe.
Gaaaah, jag saknar henne!

Igår åkte vi iallafall till ung igen, vi var över 20 st som höll ihop hela kvällen. Men det var väldigt mycket spring igår, när man kom in i publiken ville en gå ut så alla gick ut sen ville alla in igen och sen fortsatte det så, heeela tiden. Men det var kul ändå. =)

Ikväll kl 21 uppträder De 5 Generationerna (M.A.D, Baby M.A.D, Aqces, Skillz, Enough osv) så det får man verkligen inte missa.
Ikväll ska alla flippa ur, och vi ska ha så galet roligt!

Nu ropar magen på mat och mobilen på ''Svara på Ronjas sms!'' så ska väl göra båda så småningom.

Jag och Cassandra i vintras. :)


Världens bästa systrar.

Synd för alla som tycker att jag tjatar om mina systrar hela tiden, dra härifrån om ni tycker det är uttjatande.
Kan jag rå för att jag har de bästa systrarna? + jag är stolt över dom båda 2, är det fel med det? :O



Mina förebilder.
Och om någon någonsin har sett finare människor än dessa 2, så kan ni väl slå en signal.


Ung 08, hell yeeeeeeah!

Godmorgon bloggen! =)
Igår åkte jag och Edessa till Ung08 igen och träffade Hazal, vi gick och träffade resten av tjejerna (Gabbi, Tiara, Hanna, Dannis) och så sprang timmarna iväg. Nicole, Benan, Dunja, Netha och Varre kom också senare. Fast det var riktigt dålig musik men det var hyfsat roligt ändå. Det hände väldigt mycket saker på kvällen men men, efter 23 började vi röra oss mot Tyresö igen.

Idag blir det såklart Ung igen! Det är fest i den där fontänen ikväll också med någon DJ.
Tungt!
Hela tjejgänget åker tillsammans dit in idag, mirakel! Haha.

Men vi hörs nog innan jag går. Ha en bra dag! =)

She don't wanna close her eyes 'cause she's scared that he'll leave.


Inget bättre än nattmat!

Godmorgon bloggen! =)
Igår var jag på Ung08 i Kungsträdgården med Edessa, Hazal, Dannis, Tiara, Gabbi och massa fleeeer.
Det var riktigt roligt! Det var en bra invigningskonsert trots att det var jättevarmt och trångt, som vanligt så knuffas alla och drar i en, men det är kul ändå. Haha.

Efter en stund kom Nicole och Benan dit och på natten åkte vi 3 + Edessa till donken och åt nattmat. BÄSTA!
Kom hem efter 1 någon gång så då orkade jag inte sätta på datorn.

Idag blir det Ung08 igen, såklart! Mot kvällen åker vi dit, det är tråkigt där på dagen att bara gå runt, hehe.

Hörs imorgon när jag har vaknat! =)


Gabbi och jag i våras (?)


SKAKA RUMPA

Haha hej bloggen. =)
Igårkväll gick jag ut med Gabbi, vid 21 typ, iallafall, var inte ute så länge för jag orkade inte så när jag kom hem pratade jag med mamma en stund innan jag kollade på One missed call, fett läskig. :O Sedan när det var 10 min kvar av filmen kom jag på att jag inte skulle kunna sova men innan jag somnade läste jag första delen av True Blood, jag är fast! Precis som det var med alla Twilight-böcker.

Idag har jag inte gjort så mycket, har börjat fastna för tv igen, hade inte kollat på hela sommarlovet och sedan började jag igårkväll, damn jag blev typ fast... Nästan. Iallafall, såg en film och nu ska jag snart duscha och börja fixa mig och sedan åker jag och Nadja till Ung 08 som börjar idag.

Vi hörs inatt! =) 

Matilduuuuu

Hejhej! =)
Jag har varit med en barndomsvän hela dagen, riktigt roligt faktiskt eftersom vi inte hade träffats på 1 år. Vi gick på stan och gick runt innan vi åkte hem till mig, där vi åt och snackade innan vi rörde oss utåt, då åkte vi till stan och satt någonstans innan hon åkte hem och då åkte jag hem också, gick direkt hem eftersom jag inte orkade träffa någon.

Är grymt trött, imorgon börjar Ung 08, ska bli kul faktiskt. Alltid augustis höjdpunkt enligt mig, hehe. Men vi hörs senare eller imorgon! =)

Ronja...

Kom hem nu!

JAG SAKNAR DIG SÅÅÅÅÅÅ MYCKET!

Jag behöver dig ...


Live.Laugh.Dance - Hell yeah!!

Hejsan bloggen! =)
Idag var jag och Nadja i stan, såg en kille med snyggaste stilen! Iallafall, vi åt på Taco bar och gick runt, hon fyndade ett linne som vi båda är kära i, hehe. Sedan åkte vi hem och då umgicks jag med familjen innan jag mötte Karima, vi köpte lite gott och satt på olika platser och snackade + skrattade en massa. Gick hem efter 22 för vi båda var trötta och orkade inte vara ute. Sedan dess har jag badat och inte gjort så mycket annat, men nu ska jag gå ut till köket och joina my sis.

Livet leker!
Funderar på att skaffa en ny blogg efter mitt motto ''Live.Laugh.Dance'', fast ta bort punkterna såklart. Men är inte säker.

Imorgon ska jag åka och träffa en kompis! Mer om det imorgon kväll när jag har kommit hem. Puss och kram tavelram!


Hinner inte, sorry!

Godmorgon, eller hej hej eller vad man nu säger. Jag och Nadja ska in till stan nu så hinner inte skriva. Men vi hörs ikväll! =) C ya.


Våren 2010 med Nadja - bästa. ♥


Ångest på hög nivå!

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST

Damn! Har ångest som fan!





Obeskrivlig kärlek till er.


Gårdagskvällen

Godmorgon bloggen! Eller kanske inte godmorgon för er, men för mig. ;)
Iallafall, igår efter att jag och Nadja gick från Emma så gick vi en liten promenad innan vi träffade Karima och Ronja, vi alla 4 gick också en promenad innan det var dags att säga hejdå till Ronja som åkte till Turkiet tidigt imorse. Kommer sakna henne som fan! Sedan gick vi alla hem och jag pratade en stund med R i telefon.

Nu är jag iallafall vaken och det var skönt att sova ut, jag vaknade på dåligt humör + det regnar ute så det skulle inte förvåna mig om det blev en dålig dag men jag tror nog att det vänder för jag ska träffa Edessa. =) Hörs senare!


Bebi..


Vi får göra som på bilden, dölja allt på insidan.

Tack för att du har gjort den här sommaren till den bästa, hittills.
Alla gånger vi varit i alby, att alltid gå in en speciell väg till ica när vi ska handla innan vi ska någonstans, att åka in till stan BARA för att köpa energidrickor, att köpa stora marabou och äta + läsk, kvällen vi var i öringe med mat, kvällen då vi såg på skräckis med Y och J och sedan nattbadade, eriksdals, alla gånger vi har flippat på gatan till musik, alla handikappade gånger när vi har skrattat åt minsta lilla och gett ''onda blicken'' efteråt och sedan börjat skratta igen, att se på solnedgången i Årsta, att ta massa sjuka bilder, att få dampryck.

Men det jag kommer sakna allra mest är dig och att ha någon som förstår mig.
TACK FÖR ALLT du har gjort för mig den här sommaren.
Och jag kommer vara här när du är tillbaka.
Det sista ''minnet'' innan du åker är när jag såg dina tårar rinna nedför kinderna på bussen...
Det gjorde ont. Riktigt ont.

Vi ses snart, gumman. ♥


Hos Emma

Hejhej! =)
Just nu är jag och Nadja hemma hos Emma medan hon och Gabbi är ute någonstans, haha. Vi åt för en liten stund sedan här och snart ska N gå så jag blir ensam här så jag ska väl inte göra så mycket, vänta på G och E. =)

Idag har jag varit med Nadja och Marre, vi har inte gjort så mycket. Men hinner inte skriva mer nu, pusspuss!

Hos Ronja

Hello peopleeeeee. =)
Är hos världens bästa Ronja nu, jag hjälper henne att packa eftersom hon åker imorgon natt till Turkiet och ska vara kvar där i 2 veckor. Stackars mig... Men vi har pratat om det där med självmord, att det inte är en bra lösning så vi får helt enkelt bara stå ut även om det kommer vara jobbigt, hahahahahah. Jag sitter och skrattar för mig själv medan R springer runt hejvilt här i huset. När hon har plattat håret så ska vi ut och träffa Karima.

Innan jag kom hit så var jag och Edessa i stan, vi åt glass och satt och tittade på allt folk. Haha, 2 killar skulle komma fram till oss men Edessa tittade snett så precis när den ena var framför oss vände dom och gick, haha.

Men nu ska jag fortsätta prata med R om lite saker. Fast jag har några positiva saker att längta till medan hon är borta, bl.a. Ung 08 och The Voice-konserten. Nu är hon tillbaka här så ska vara social. PUSS!!


Seni seviyorum.
Je t'aime.
Ich liebe dich.
Te amo.
I love you.
Jag älskar dig.


Högtalare (Y)

Godmorgon bloggen. =)
Är vaken nu iallafall och ska först till stan med Edessa och sedan ska jag hem till Ronjaponja och umgås med henne det sista innan hon åker till Turkeeeey. 2 veckor utan henne, kul! -.- Men nu ska jag börja fixa mig. Och vi hörs ikväll eller kanske inte, my sistaaa kommer hem inatt så det lär väl bli en nästintill sömnlös natt (om hon inte är trött -.-) haha. Men det gillas. Puss!


Okej, bjuder.


wemfffffffffffff

trhrtom thhhhhhhhhhhhhvbnnnnnnnnnnnnnnvft6i6kk yjgfeiiiiiiiiim,i                                       h   76ujhgh f h
åoå












opööl 657 ethgggnh679pö.mkm7 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiii77777777777777777777647ttyyyyyyybvbbbbbbbbbbbnjbmmmmmmmmmmmmmmbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Kvällen

Hey people.
Jag har varit med Karima hela kvällen, sen kom Patricia och efter kom Ronja, då följde vi P till hennes port och då kom Edessa men hon gick lika fort som hon kom så vi 3 gick mot bussarna och då kom Samme och Gabbi också, sedan till slut var det bara jag, Karima och Gabbi kvar så vi satt i ringen innan jag gick hem med Edessa.

Nu ligger jag och halvsover. Imorgon kidnappar Ronja mig. Godnatt! <3

Choco sticks

Hejhej! =)
Jag gick ut förut runt 14 (helt nyvaken -.-) och träffade Emma, Nadja, Varissa, Aline och Dannis. Var med dom ett tag innan V och A gick. Sedan fixade vi en sak och sedan gick jag hem. Så nu har jag ätit och nu åt jag precis upp den sista choco sticksen. :( Eller hur man säger... Väntar på att Karima ska komma till Tyresö, så under tiden plattar jag mitt fula hår som är jätteslitet.

Vill åka till Marre men såna fall får jag tvinga med K dit, men jag tror inte det går så jag träffar min bebbo imorgon istället. Nu ska jag skicka iväg ett sms till Karima. =)

Pusspuss!

Braids!

Hejhej! :)
Jag gick ut och träffade Dannis runt 15-tiden tror jag? Vi snackade och så, gick runt. Sedan mötte vi Karima, jag gick hem och åt. Sedan mötte jag de 2, Gabbi och Kolo i centrum, my african queen fixade 3 braids i mitt hår. =) + En i luggen.. Sedan gick K och G, så det var bara vi 3 kvar. Vi gick till granbacken, jag och Karima satt i ett ''hus'' och snackade medan Dannis var någonstans (?). Sedan gick K och då kom Nadja till mig och D. Vi gick runt, sedan mötte vi Gabbi, Varissa och Emma och alla förutom jag och Nadja gick och träffade några andra. Så vi 2 gick hem till mig och hämtade chips (haha), sedan cyklade vi till stimmet och satt där och åt och snackade. Sedan mötte vi D igen och efter en stund gick de 2 hem så jag gick till Edessas port och vi satt och snackade innan jag gick hem.

Dagens bästa; Nadja var helt seriös och lugn sedan ramlar hennes luva av och vi båda dör av garv. Den gjorde det av sig själv och damn vad vi skrattade! Haha. :D

Imorgon ska jag träffa Nadja, vi ska träffa Dannis också. Blir säkert Karima också! =) Och säkert fler, man vet aldrig.

Just det, grattis i efterskott till Benny som fyllde år för 1 timme sen och lite mer. =) Men nu ska jag fortsätta med mitt.

VÄNTA LITE! Jag tror att världens bästa syster kommer hem imorgon?!?!?!?!?! Jag försökte ringa henne förut men inget svar. -.- Men haha, jag saknar att äta nattmat med någon och spela kort och sitta i köket mitt i natten och prata. Haha, ingen bryr sig, I know. ;)

C ya'll lateeeeeeer

F n' D på GOTLAAAAAAND! :D


PLANERING!

Ibland tar jag dagen som den kommer och ibland planerar jag, den här veckan är ett måste att planera.
Imorgon (/idag, tisdag) - Gabbi
Onsdag - Nadja
Torsdag -
Fredag - Dansevent
Lördag - Nadja och Marre
Söndag - Matilda

Jag är hungrig. Men jag kommer väcka mamma om jag ska laga mat nu. Men jag måste ha mat!!! Får se om jag lägger mig nu och sover så jag slipper tänka på att jag är hungrig eller ifall jag går och gör nudlar (hehe).

Nadja all day long

Hej bloggen! =) Tänkte bara skriva snabbt om att jag har varit med Nadja hela dagen och efter att hon har ätit ska vi ut igen, får se vad vi hittar på. Puss! =)

Blandade känslor

Hej!
Är inte på humör för att blogga just nu, har inte hänt något men det är bara lite saker som stör mig (= jag blir på dåligt humör), så jag tänkte bara berätta snabbt vad jag har gjort idag. Var med Ronja först i stan, vi fikade innan vi åkte och åt på en restaurang i Nacka. Vi åkte sedan hem och gick runt, var med värsta gänget, fett många! Sen åkte R hem och jag blev övertalad till att vara med Patricia, Shamsa, Benny och Kevin. Så jag var med dom innan jag ville hem, så när jag kom till min port ville Marre träffa mig så gick till hennes port och snackade med henne. Blev ganska långt ändå, imorgon ska jag träffa min älskade Nadja! Puss och kram. =)

I väntan på en seg tjej vid namn Ronja

Godmorgon bloggen! =)
Eftersom Ronja är så galet seg så kan jag blogga så länge. Det började med att jag smsade R och frågade om hon var vaken vid 12 och sedan ringer hon 12:30 och säger att hon försovit sig, unusual. -.- Haha, men iallafall, så nu väntar jag på att hon ska säga att hon är klar så jag kan gå mot centrum och hoppa på bussen. Börjar bli rastlös, har städat, plattat håret, ätit, noppat ögonbrynen, vikt kläder, packat min väska, så det finns inte så mycket mer att göra nu. Och jag har borstat tänderna så kan inte äta heller, haha.

Just det, jag sa ju att min skärm var helt krossad efter att jag kastade mobilen på ett berg igår, den är lite efter haha. Så jag skär typ mig varje gång jag skriver ett sms pga att det är touch. Intresseklubben antecknar!

Men puss så länge! =)


Alla gör misstag...

Och vad fan är ditt jävla problem, fuck you! Asså om du sårar henne, jag vet inte vad jag gör...

Jaja, har iallafall typ webbat med Ronja nu i flera timmar, pratat med min saknade syster, lyssnat på musik, ätit, typ det. Och så har jag haft ett utbrott, ett litet, inte i närheten av vad jag hade i Årsta. Men nu ska jag sova, ska upp 11:30 imorgon! Sov så gott alla nattugglor. Massa kärlek, pusspuss! =)


Seni seviyorum.
Herşey için teşekkürler, askim!


Endast till Ronja!!!

Ni andra, läs inte. Ni kommer ändå inte fatta. =)
Såhär var det när jag gick till ''fotbollsspelaren'':
- I like the way you dance, you're a good dancer.
- Thanks
- Is that your friend? (Pekade på dig)
- Yes
- What's your name?
- Frida
- Wow, you know that it's a princess name right?
- No, I didn't know. But now I do.
- It's a beautiful name, what's your friend's name?
- Ronja
- That's a beautiful name too.
- Yes
- Do you have a boyfriend?
- No, why?
- You're pretty, you should have a boyfriend.
- Haha, maybe.
- Do you wanna be with me?
- HAHA! *dör av garv* Serious?
- Yeah, why not?
- I have to go back to my friend now
- Wait, can't we take a walk and talk? You can bring your friend too.
- I don't know, I've to ask her first
- Ask her and then come back to me.
- Okey, be right back

*går till dig*
*vi går till honom*
Haha, han blev intressant när han sa att han hade varit i Jamaica! =) Idiot, nu fick du ett helt inlägg i min blogg, känn dig speciell! ;)


Ronja och Adrian

Hejhej! =)
Jag och Adrian hoppade på bussen Ronja var på och så åkte vi 3 vidare till stan för att R först skulle köpa en kofta (som hon DÖR för!!) och sedan åkte vi till något ställe där Pride paraden började, så var vi där i någon timme. A åkte sedan in till stan medan jag och R åkte till Nacka, där åt vi och kollade runt. Sedan åkte vi till Tyresö, men det var tråkigt så vi tänkte åka till hennes mamma och umgås med deras familj, men vi ändrade oss snabbt så vi åkte till Årsta istället. Var där ett tag innan jag fick lite utbrott så då åkte vi vidare till Kungsträdgården där vi träffade ''C Boy''. Vi snackade bara (engelska -.-) och dansade lite innan vi började röra oss mot Tyresö igen. Sedan åkte vi båda hem.

Imorgon ska jag och Ronja göra lite planerade saker. Berättar säkert imorgon. ;) Men vi hörs, pusspuss!

RSS 2.0